GEERICKX-DUPREZ

Contactgegevens GEERICKX-DUPREZ: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GEERICKX-DUPREZ: address, phone, fax, email, website, opening hours

GEERICKX-DUPREZ

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DORZEE 23; 7300; BOUSSU, België

Telefoon (phone): 65784563 (+32-65784563) 65784563 (+32-65784563)

Fax (fax): +32 (15) 164-61-57 +32 (15) 164-61-57

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GEERICKX-DUPREZ: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GEERICKX-DUPREZ"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GEERICKX-DUPREZ"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GEERICKX-DUPREZ, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GEERICKX-DUPREZ. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GEERICKX-DUPREZ, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GEERICKX-DUPREZ. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GEERICKX-DUPREZ
Products information GEERICKX-DUPREZ

BTW identificatienummer (tax): BE08215820312
Ondernemingsnummer: 1255706787
Hoofdstad (capital): 177,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 580,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Producten die in GEERICKX-DUPREZ zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GEERICKX-DUPREZ
(Get full report from official database of BE for GEERICKX-DUPREZ)

Aanvulling soorten activiteiten voor GEERICKX-DUPREZ
Addition kinds of activities for GEERICKX-DUPREZ

737401. Computerverwerking | Computer processing services
25110500. Houtbanken, boekenkasten en magazijnrekken | Wood desks, bookcases, and magazine racks
36990601. Apparaatkoorden, voor huishoudelijke elektrische apparatuur | Appliance cords, for household electrical equipment
50459907. Woordverwerkende apparatuur | Word processing equipment
51720200. Motorbrandstoffen en oliën | Engine fuels and oils
56119906. Kostuums, mannen | Suits, men's
63990101. Bank deposito verzekering | Bank deposit insurance

Werken bij GEERICKX-DUPREZ: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GEERICKX-DUPREZ: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GEERICKX-DUPREZ. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GEERICKX-DUPREZ. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: XTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Ranst die gespecialiseerd is in het verdelen van drank, zijn wij dringend op zoek naar een operator. Je zal in teamverband al de geautomatiseerde machines mee bedienen: Spoelmachine, vuller, etiketteermachine,... Hiervoor zal een interne opleiding worden voorzien. Technische kennis en inzicht is een must om de lijn mee in gang te houden.

  • CHAUFFEUR C VOEDING 05u00-14u30 (ADEGEM)

    Regio: ADEGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zal tewerkgesteld worden binnen een groothandel voor horeca en grootkeukens. Uw takenpakket zal voornamelijk bestaan uit het laden in de verschillende afdelingen, alsook het rondvoeren bij klanten. Je zal deze producten moeten lossen en eventueel in de kelder zetten.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Sint-Antonius – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (SINT-ANTONIUS-ZOERSEL)

    Regio: SINT-ANTONIUS-ZOERSEL

    Bedrijf: HET POETSBUREAU

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp met dienstencheques in Schelle -Aartselaar met eigen vervoer ( 16 uren per week) (Regio Boom-Aartselaar)

    Regio: Regio Boom-Aartselaar

    Bedrijf: OZhulp@home

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s. (trefwoorden: huishoudhulp, dienstencheque, dienstencheques, koken, kuisen, poetswerk, poetshulp, kuisvrouw, kuisman, poetsdame, poetsvrouw, poetsman, schoonmaken, strijken)

  • jobstudent KASSABEDIENDE (OOSTDUINKERKE)

    Regio: OOSTDUINKERKE

    Bedrijf: PROXY DELHAIZE

    Type: Studentenjob

    Je bent verantwoordelijk voor de verschillende kassaverrichtingen. Je helpt klanten verder. Je voert de prijzen in de kassa in, int het geld en geeft wisselgeld terug. Verder sta je ook in voor het aanvullen in de winkel.

  • Jobstudenten / medewerkers zaal- en bar (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: DI MASSIMO

    Type: Studentenjob

    Pizzeria ' DI MASSIMO ' gelegen op de Graslei in het hartje van Gent zoekt extra zaalmedewerkers. Je zal instaan voor de volgende taken: bestellingen maken koelkasten aanvullen ...

  • Studenten voor BIS-Beurs 2018 te Gent weekends (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Studentenjob

    Hostess en begeleiden van potentiële klanten.

  • PROJECTINGENIEUR MACHINEBOUW (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor het mechanisch ontwerpen naar het idee van de klant in onderling overleg en binnen het vooropgestelde budget. Je volgt het project op van begin tot einde. Je komt in aanraking met uiteenlopende sectoren, wat de job heel gevarieerd houdt.

  • Winkelmedewerker voor afdeling groenten en fruit (WEMMEL)

    Regio: WEMMEL

    Bedrijf: VIO-HR

    Type: Vaste Job

    Voor een gekende winkelketen in België dat een nieuw filiaal geopend heeft in Wemmel, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde winkelmedewerker voor de afdeling groenten en fruit. Je zal volgend takenpakket voor jouw rekening nemen: klanten te woord staan en verder helpen bij bestellingen en vragen aanvullen van de producten en hier kwaliteitscontrole op uitvoeren bestellingen plaatsen om de voorraad aan te vullen Heb jij interesse in deze functie en eventueel reeds ervaring in retail? Stuur jouw CV naar [email protected] ! Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept inzake selectie en rekrutering van bedienden. Wij hebben contacten met diverse bedrijven en organisaties in jouw regio waardoor we heel wat vacatures op jouw niveau kunnen aanbieden. Het is onze missie om je een job aan te bieden die 100% past bij jouw wensen en ambities. Een job waar je écht gelukkig van wordt! Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige, gedreven HR Consultants.

  • European People & Talent Partner (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1672092-inline.html?cid=Partner_VDAB Bakker & Partners is een toonaangevend rekruterings- en selectiekantoor met vestigingen in Antwerpen, Brussel en Gent. Er zijn voor mensen; dat komt voor ons op de eerste plaats. We gaan dan ook op zoek naar wat mensen en organisaties echt belangrijk vinden. Op die manier staan we als één blok achter onze kandidaat en onze klant en kunnen we de perfecte match maken. Meer info op www.bakker.be. Onze klant is een wereldspeler in de chemische sector en stelt wereldwijd ongeveer 6000 mensen tewerk. Het hoofdkantoor ligt in de Antwerpse Kempen. Voor dit groeiend internationaal bedrijf zijn wij op zoek naar een European People & Talent Development Partner. De European People & Talent Development Partner zal de learning & development opportuniteiten voor de Europese organisatie ontwikkelen en implementeren. Hij of zij is verantwoordelijk voor het aantrekken, identificeren en ontwikkelen van talent binnen de organisatie. Dit is een nieuwe functie in de organisatie die de visie op Talent Management creëert en rechtstreeks rapporteert aan de European HR Director. Taken en verantwoordelijkheden: U start van een blanco blad om alle development initiatieven binnen de Europese organisatie te ontwikkelen, structureren en evalueren. U werkt rechtstreeks met de business leaders om een development mindset in de organisatie te stimuleren. U bent verantwoordelijk voor alle talent development initiatieven op Europees niveau zoals performance cyclus, talent reviews, succession planning,… U ontwikkelt en implementeert development initiatieven om organisatie- en team prestaties te accelereren. U ondersteunt de business in het uitbouwen van leadership binnen de organisatie door het strategisch toewijzen van rollen aan individuen om ervaring en vaardigheden uit te bouwen. U werkt specifieke leadership programma’s uit. U zet in op Learning & development tools en middelen om de Learning & development strategie te onderbouwen. U voert meetsystemen in om de Learning & development strategie te evalueren.

  • Bewakingsagent (Provincie Antwerpen)

    Regio: Provincie Antwerpen

    Bedrijf: OBSIN

    Type: Werfreserve

    OBSIN Security is steeds op zoek naar professionele en gemotiveerde bewakingsagenten om ons huidig team te komen versterken! Ben jij de juiste man/vrouw die wij zoeken? Je profiel Je bent een teamspeler maar je kan tevens zelfstandig werken Je spreekt goed Nederlands en kan je goed behelpen in het Frans en/of Engels Je beschikt over sterke communicatieve vaardigheden Je hebt een verzorgd voorkomen Je bent flexibel ingesteld Je bent bereid om Weekend- en nachtwerk te doen Je hebt een gezonde security awareness en je beschikt daarnaast over een grote dosis verantwoordelijkheidszin Je positieve houding maakt dat je erin slaagt om elke situatie op een discrete en professionele en manier te benaderen en af te handelen Je beschikt over een eigen wagen Je bent reeds in het bezit van het algemeen bekwaamheidsattest bewakingsagent en het PTO-atttest

  • Notari?le stage (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Leercontract

    Gevarieerd werk met zelfstandig dossierbeheer en contact met cli?nteel. U zal verantwoordelijk worden voor het behandelen van alle soorten dossiers : verkopingen, leningen, schenkingen en aangiftes van nalatenschap, vennootschappen, patrimoniaal familierechtelijke dossiers, vermogensplanning e.d. Werkomgeving: Associatie van notarissen die zich tot doel stelt om de kwaliteit van haar diensten op constante wijze te verbeteren; team van 10 mensen?; aangename werkomgeving - moderne infrastructuur?; ruime bibliotheek aanwezig?; praktisch gelegen in hartje Brussel op 10 minuten te voet van Brussel Centraal of Brussel Zuid. Gewenste profiel: Master rechten/ notariaat, voor duurzame samenwerking Stiptheid/precisie, discretie, in teamverband kunnen werken Zeer goede kennis van de Nederlandse taal; goede kennis van de Franse taal en/of Engels zijn pluspunten. Wij bieden: Correcte vergoeding volgens niveau en, naar mate van ontwikkeling, evolutief. Opleiding mede in het licht van een ideale vgl. examenvoorbereiding De ruimte wordt geboden om uw kennis te ontplooien en te verruimen in alle takken van het recht (oa opleidingen volgen). Het kantoor biedt een gevarieerde werkomgeving waar dagelijks en nauw overleg mogelijk is. Interesse? Solliciteer online via onderstaande rode knop. Notarissen Fran?ois Herinckx & Ken Penne Zuidstraat 146 1000 Brussel Tel.:02/512.01.40 Fax : 02/512.61.66 ? Indien u hier solliciteert zullen uw CV en motivatiebrief, die onder andere identificatiegegevens, gegevens betreffende het beroep en academisch curriculum bevatten, in onze databank voor een periode van 3?jaar na afloop van de aanwervingsprocedure worden bijgehouden om redenen van gerechtvaardigd belang (Bv: contacteren voor een nieuwe job). Deze gegevens zullen niet worden verspreid naar derden tenzij met toestemming van de sollicitant of wettelijke verplichting. De sollicitant kan zijn recht op rectificatie en vernietiging uitoefenen door de notaris te contacteren op volgend e-mailadres?: [email protected]

Zoek naar antwoorden van GEERICKX-DUPREZ in sociale netwerken
Look for responds of GEERICKX-DUPREZ in social networks

Lees alle opmerkingen voor GEERICKX-DUPREZ. Laat een reactie achter voor GEERICKX-DUPREZ. GEERICKX-DUPREZ bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GEERICKX-DUPREZ. Leave a respond for GEERICKX-DUPREZ. GEERICKX-DUPREZ on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GEERICKX-DUPREZ op de google maps. Adres en contacten GEERICKX-DUPREZ
Location of GEERICKX-DUPREZ on the google maps. Address and contacts of GEERICKX-DUPREZ

Andere gerelateerde bedrijven als come GEERICKX-DUPREZ GEERICKX-DUPREZ: JACOBS M | Colon J | COIFFURE CARMEN | MARIA HOFMANS | Vandevoorde L

Other related companies as GEERICKX-DUPREZ: JACOBS M | Colon J | COIFFURE CARMEN | MARIA HOFMANS | Vandevoorde L

GEERICKX-DUPREZ is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GEERICKX-DUPREZ, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08215820312. Het bedrijf GEERICKX-DUPREZ bevindt zich op het adres: RUE DORZEE 23; 7300; BOUSSU. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 177,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 580,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's. Producten gemaakt in GEERICKX-DUPREZ zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GEERICKX-DUPREZ is Rubber en diverse plastic producten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GEERICKX-DUPREZ is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GEERICKX-DUPREZ, openstaande posities, locatie van GEERICKX-DUPREZ op de kaart.

GEERICKX-DUPREZ is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is GEERICKX-DUPREZ, company assigned to the tax number BE08215820312. The company GEERICKX-DUPREZ is located at the address: RUE DORZEE 23; 7300; BOUSSU. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 177,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 580,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's. Products created in GEERICKX-DUPREZ were not found.
The main activity of GEERICKX-DUPREZ is Rubber and Miscellaneous Plastic Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of GEERICKX-DUPREZ is not available. You also can look at reviews of GEERICKX-DUPREZ, open positions, location of GEERICKX-DUPREZ on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GEERICKX-DUPREZ, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GEERICKX-DUPREZ, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GEERICKX-DUPREZ, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GEERICKX-DUPREZ, employees, financial statistics.