HUIS DIDIER VALENTIJN

Contactgegevens HUIS DIDIER VALENTIJN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HUIS DIDIER VALENTIJN: address, phone, fax, email, website, opening hours

HUIS DIDIER VALENTIJN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MATERSPLEIN 6; 9700; OUDENAARDE, België

Telefoon (phone): 55455633 (+32-55455633) 55455633 (+32-55455633)

Fax (fax): +32 (50) 255-13-62 +32 (50) 255-13-62

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HUIS DIDIER VALENTIJN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HUIS DIDIER VALENTIJN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HUIS DIDIER VALENTIJN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HUIS DIDIER VALENTIJN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HUIS DIDIER VALENTIJN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HUIS DIDIER VALENTIJN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HUIS DIDIER VALENTIJN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HUIS DIDIER VALENTIJN
Products information HUIS DIDIER VALENTIJN

BTW identificatienummer (tax): BE03988281250
Ondernemingsnummer: 8524261474
Hoofdstad (capital): 489,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 792,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Producten die in HUIS DIDIER VALENTIJN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Herstelling aan huis van elektrische huishoudapparaten; Huishoudapparaten,televisies and radio's

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HUIS DIDIER VALENTIJN
(Get full report from official database of BE for HUIS DIDIER VALENTIJN)

Aanvulling soorten activiteiten voor HUIS DIDIER VALENTIJN
Addition kinds of activities for HUIS DIDIER VALENTIJN

28439900. Oppervlakte actieve stoffen, nec | Surface active agents, nec
36740204. Herinneringen, vaste toestand | Memories, solid state
37619900. Geleide raketten en ruimtetuigen, nec | Guided missiles and space vehicles, nec
51450102. Siroop, fontein | Syrups, fountain
72219901. Huisfotograaf | Home photographer
73590000. Verhuur en verhuur van apparatuur, nv | Equipment rental and leasing, nec

Werken bij HUIS DIDIER VALENTIJN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HUIS DIDIER VALENTIJN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HUIS DIDIER VALENTIJN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HUIS DIDIER VALENTIJN. Looking for open vacancies in other companies

  • Onderhoudstechnieker werfapparatuur (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Synergie Zwijndrecht Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Onderhoudstechnieker zal je verantwoordelijk zijn voor het nakijken en herstellen van alle werfapparatuur. Dit zijn o.a. Boormachines, breekhamers, slijpmolens, injectiepompen. Je kijkt deze na en maakt deze klaar voor de volgende werf. - Je besteld de defecte onderdelen (indien niet op voorraad) - Indien deze onder garantie vallen, contacteer je de leveranciers - Interventies verzorg je indien er pannes zijn op de werven

  • Onderhoudstechnieker * (Regio Tielt)

    Regio: Regio Tielt

    Bedrijf: QUALITY

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U bent verantwoordelijk voor het preventief en curatief onderhoud aan de machines. U zorgt samen met je team dat het productieproces zo soepel mogelijk verloopt. Bij storingen, zorgt u dat die zo snel mogelijk worden opgelost. Deze kunnen zowel elektrisch, mechanisch, pneumatisch als hydraulisch van aard zijn.

  • Machine operator vaste nacht (BORGLOON)

    Regio: BORGLOON

    Bedrijf: Q-Jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - opstarten, bedienen en ombouwen van productiemachines - opvolgen van de kwaliteit - oplossen van kleine storingen (met ondersteuning van de techniekers)

  • Winkelbediende versafdeling (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ADECCO KORTRIJK INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, regio Kortrijk, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde winkelmedewerker voor op de versafdeling. Je staat in als back-up op de bakkerijafdeling (2 maal per week). Ook ben je back-up in de zuivelafdeling (2 maal per week) en ben je verantwoordelijk van de diepvriesafdeling.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Heverlee – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 8 u Ingelmunster,combineren met andere gezinnen is mogelijk! (INGELMUNSTER)

    Regio: INGELMUNSTER

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Gemotiveerde thuishelper (BEERSE) via dienstencheques (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: DIENSTENTHUIS Turnhout

    Type: Dienstenchequebaan

    Dienstenthuis-thuishelpers zijn de extra hulp in het huishouden van de klanten. Poetsen en strijken zijn de meest voorkomende taken, maar ook wassen, koken en boodschappen doen zijn mogelijke taken. In het kader van het gelijke kansenbeleid wordt IEDEREEN aangemoedigd om contact met Dienstenthuis op te nemen. U woont in Beerse? Dan krijgt u de kans om dicht bij huis te werken.Ook kandidaten uit de randgemeenten zijn welkom als ze niet opkijken tegen de verplaatsing. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp, thuishulp, dienstencheque, dienstencheques, poetsvrouw, poetsman, poetshulp, helpen bij mensen thuis, kuisen, schoonmaken, schoonmaker, schoonmaakster)

  • Student houtbewerking (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: ASAP LOMMEL

    Type: Studentenjob

    Als student houtbewerking sta je in voor het maken en verwerken van allerlei meubels uit hout. Schuren, monteren, assembleren van kasten, banken en tafels.

  • Onderhoudstechnieker (2 ploegen) (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: LOTUS BAKERIES BELGIE

    Type: Vaste Job

    Je lost technische storingen en pannes snel en efficiënt op. Je staat in voor het uitvoeren van het preventief onderhoud. Je werkt mee aan de ombouw van de installaties. Je zoekt naar technische verbeteringsacties, je werkt ze uit en realiseert ze. Je helpt mee bij de realisatie van grotere technische investeringsprojecten.

  • Projectmanager piping (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: Talentus Sint-Niklaas

    Type: Vaste Job

    Word jij aanvoerder van onze projecten? Deze job biedt je een unieke technische uitdaging in de HVAC-sector. Je bent de temperatuurvoeler op verschillende werven en stuurt ploeg- en werfleiders aan. Jij bent de extractie van de wensen van klanten, de pulsie naar je collega’s. Je hebt een metsersoog voor technisch correcte offertes en bereidt de facturatie voor. De keuze voor de benodigde materialen en arbeid ligt in jouw handen. Je maakt as built dossiers op. Je bent verantwoordelijk voor projecten van €5000 tem €250.000 Kortom: werven renderen onder je leiding.

  • METAALBEWERKER INROLMACHINE 2plg optie vast (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Konvert Interim Lokeren

    Type: Vaste Job

    Voor een metaalbedrijf zijn wij op zoek naar een bedienaar van de inrolmachine. Deze machine maakt door middel van een tandwiel inkepingen in metalen latten. In deze inkeping wordt een tussenstuk geplaatst waarop vervolgens een tweede lat bevestigd wordt. Je moet dus de latten in het magazijn gaan halen en ze manueel in de machine plaatsen. Je moet de machine instellen en activeren. Je zal handmatig de tussenstukken bevestigen.

  • Software Designer Java (LANDGRAAF)

    Regio: LANDGRAAF

    Bedrijf: RBC ENGINEERING SUPPORT

    Type: Werfreserve

    Our total software development and testing group consists of about 40 people, responsible for the whole of requirements, design, implementation and testing of new features and functions. We design software to control, support and use our SMT and Advanced Packaging machines that are known for their high output at high accuracy with growing flexibility, as the market requests. The optimizer team is a team of 6-8 developers which main focus is to maintain and develop new features for the optimizer product. Main purpose of the optimizer product is to generate placement programs (recipes) which can be used by our equipment to produce printed circuit board. These placement programs should be time optimal, meaning giving the highest machine throughput. Generating optimal placement programs is very complex since the solution space is huge. Variation points are the PCB layout, the component shape, different ways of aligning components (laser, camera), various way of feeding components (tape, tray, stick, bulk, wafer), a large variety of toolbits for picking components (gripper, nozzle), inventory constraints (max number of feeders, toolbits and part used) and different machine concepts (dual head, dual gantry, indexing beam, parallel placement, dual lane etc) and machines products. Another important aspect of the optimizer is an accurate model of the machine hardware in order to fulfill a predication requirement of less than 5%. As one of our Software Designers, your primary challenge will be to create and implement maintainable designs for small enhancements and new features. This requires getting both a broad perspective of the environment of the software and deep insight into the nitty-gritty details.

Zoek naar antwoorden van HUIS DIDIER VALENTIJN in sociale netwerken
Look for responds of HUIS DIDIER VALENTIJN in social networks

Lees alle opmerkingen voor HUIS DIDIER VALENTIJN. Laat een reactie achter voor HUIS DIDIER VALENTIJN. HUIS DIDIER VALENTIJN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HUIS DIDIER VALENTIJN. Leave a respond for HUIS DIDIER VALENTIJN. HUIS DIDIER VALENTIJN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HUIS DIDIER VALENTIJN op de google maps. Adres en contacten HUIS DIDIER VALENTIJN
Location of HUIS DIDIER VALENTIJN on the google maps. Address and contacts of HUIS DIDIER VALENTIJN

Andere gerelateerde bedrijven als come HUIS DIDIER VALENTIJN HUIS DIDIER VALENTIJN: Berger J | HEINEN B. | Comptoir de la Céramique | LADBROKES | NIZET FR?RES

Other related companies as HUIS DIDIER VALENTIJN: Berger J | HEINEN B. | Comptoir de la Céramique | LADBROKES | NIZET FR?RES

HUIS DIDIER VALENTIJN is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HUIS DIDIER VALENTIJN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03988281250. Het bedrijf HUIS DIDIER VALENTIJN bevindt zich op het adres: MATERSPLEIN 6; 9700; OUDENAARDE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 489,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 792,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Herstelling aan huis van elektrische huishoudapparaten; Huishoudapparaten,televisies and radio's. Producten gemaakt in HUIS DIDIER VALENTIJN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HUIS DIDIER VALENTIJN is Nationale Veiligheid en Internationale Zaken, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HUIS DIDIER VALENTIJN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HUIS DIDIER VALENTIJN, openstaande posities, locatie van HUIS DIDIER VALENTIJN op de kaart.

HUIS DIDIER VALENTIJN is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is HUIS DIDIER VALENTIJN, company assigned to the tax number BE03988281250. The company HUIS DIDIER VALENTIJN is located at the address: MATERSPLEIN 6; 9700; OUDENAARDE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 489,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 792,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Herstelling aan huis van elektrische huishoudapparaten; Huishoudapparaten,televisies and radio's. Products created in HUIS DIDIER VALENTIJN were not found.
The main activity of HUIS DIDIER VALENTIJN is National Security and International Affairs, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of HUIS DIDIER VALENTIJN is not available. You also can look at reviews of HUIS DIDIER VALENTIJN, open positions, location of HUIS DIDIER VALENTIJN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HUIS DIDIER VALENTIJN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HUIS DIDIER VALENTIJN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HUIS DIDIER VALENTIJN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HUIS DIDIER VALENTIJN, employees, financial statistics.