JACQUES PETIT

Contactgegevens JACQUES PETIT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JACQUES PETIT: address, phone, fax, email, website, opening hours

JACQUES PETIT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE LILEOTIGE 32; 4140; SPRIMONT, België

Telefoon (phone): 43823740 (+32-43823740) 43823740 (+32-43823740)

Fax (fax): +32 (16) 320-46-38 +32 (16) 320-46-38

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JACQUES PETIT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JACQUES PETIT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JACQUES PETIT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JACQUES PETIT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JACQUES PETIT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JACQUES PETIT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JACQUES PETIT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JACQUES PETIT
Products information JACQUES PETIT

BTW identificatienummer (tax): BE05776580810
Ondernemingsnummer: 7244079589
Hoofdstad (capital): 992,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 400,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Producten die in JACQUES PETIT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JACQUES PETIT
(Get full report from official database of BE for JACQUES PETIT)

Aanvulling soorten activiteiten voor JACQUES PETIT
Addition kinds of activities for JACQUES PETIT

30890105. Vuilnisbakken, kunststoffen | Garbage containers, plastics
50330201. Glasvezel bouwmaterialen | Fiberglass building materials
50840910. Afvalpersen | Waste compactors
59410702. Basketbal apparatuur | Basketball equipment
59999918. Razors, elektrisch | Razors, electric
75139900. Vrachtverhuur en verhuur, geen chauffeurs, nec | Truck rental and leasing, no drivers, nec
80690200. Chronisch ziekenhuis | Chronic disease hospital
87420100. Industriële en arbeidsadviesdiensten | Industrial and labor consulting services

Werken bij JACQUES PETIT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JACQUES PETIT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JACQUES PETIT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JACQUES PETIT. Looking for open vacancies in other companies

  • Heftruckbestuuder (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant zijn wij dringend op zoek naar een heftruckbestuurder met voldoende ervaring.

  • Magazijnier (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een garage te Aarschot zoeken een medewerker magazijn. Je staan in voor het op orde houden van het magazijn, stockbeheer etc. Je taak bestaat eruit onderdelen voor wagens op te zoeken, te verdelen, te bestellen en te stockeren, Je werkt voor externe klanten als voor collega's in de werkplaats mechaniek, Je hebt de verantwoordelijkheid over de bestelde en ontvangen onderdelen, alsook over de volumes, rotatie en correctheid van de voorraden. Je verzorgt de communicatie tussen dienst nieuwe wagen, werkplaats en receptie mbt uw afdeling. Je werkt van maandag tem vrijdag en dit in een voltijds regime. Kans op vast contract na de interimperiode mits positieve evaluatie

  • Huishoudhulp regio AALBEKE 19u à 32u (AALBEKE)

    Regio: AALBEKE

    Bedrijf: ZORGGROEP H. HART

    Type: Dienstenchequebaan

    Dienstencheques H.Hart valt onder de Woon en Zorggroep H.Hart en is reeds jarenlang actief in de zorg en -welzijnsector. Dit jaar vieren we ons 15-jarig bestaan!!! Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een huishoudhulp voor bij klanten aan huis voor volgende taken: -licht huishoudelijk werk: afstoffen, dweilen, stofzuigen, ramen wassen -maaltijden bereiden -boodschappen doen -was en -strijkwerk. U werkt hoofdzakelijk bij zorgbehoevenden, bejaarden en grote gezinnen in de regio Kortrijk. Bezoek gerust onze website voor enkele sfeerbeelden www.h-hart.be

  • Huishoudhulp Tielt, Aarsele, Kanegem, Dentergem, Markegem,Ruiselede,Pittem (Regio Tielt)

    Regio: Regio Tielt

    Bedrijf: HULP IN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    We zijn op zoek naar een huishoudhulp voor regio Tielt en omliggende gemeentes U staat in voor de huishoudelijke taken in de privé woning van de klant. De belangrijkste taken zijn schoonmaken en strijken. Dit kan eventueel aangevuld worden met maaltijden (voor-)bereiden en boodschappen doen.

  • Student - Bakkerij Zwijnaarde (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een enthousiaste student die in het weekend en/of op woensdagnamiddag kan bijspringen in een bakkerij in Zwijnaarde. Je bent verantwoordelijk voor de verkoop, het aanvullen van de winkel en het onderhoud van de winkel. Je kan vlot de klanten bedienen en je kan werken met een kassasysteem of bent bereid dit aan te leren.

  • Inpakker 2 ploegen (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Vaste Job

    Als inpakker zorg je ervoor dat de geproduceerde artikelen op een hygiënische en correcte manier verpakt worden. Je zorgt er tevens voor dat de transportbanden van de machines tijdig worden leeggemaakt. U doet hierbij ook aan kwaliteitscontrole. Je zorgt ervoor dat de ingepakte goederen voldoen aan de gestelde kwaliteitsnormen. Belangrijkste taken : Leegmaken van de transportbanden, en stapelplateaus Dozen kleven, etiketten kleven, dozen stapelen op pallet, volle pallet wegtrekken, en nieuwe pallet nemen Controle van de geproduceerde goederen voordat ze worden verpakt Registreren van output en uitgevoerde kwaliteitscontrole Storingen/fouten communiceren aan de verantwoordelijken Opruimen werkplek op einde van de ploeg

  • SALES ADVISOR AUTOMOTIVE (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Hays Brugge

    Type: Vaste Job

    Bachelor marketing/sales Commercieel ingesteld Regio Brugge Voor een gerenommeerde verdeler van een premium automerk is Hays Sales & Marketing op zoek naar een gedreven verkoopadviseur met een passie voor personenwagens (m/v). In deze functie van verkoopadviseur ben je verantwoordelijk voor de verkoop van personenwagens bij zowel particulieren als kleine zelfstandigen en kmo's. De showroom is jouw tweede thuis waar je de match maakt tussen de wensen van de klant en de juiste wagen. Daarnaast behoort ook de verkoop van financiële producten zoals leasing, onderhoudscontracten en verzekeringen tot jouw takenpakket. Je vormt het eerste aanspreekpunt van de klant en volgt het proces op tot en met de aflevering van het voertuig.

  • Landmeter | Antwerpen (STABROEK)

    Regio: STABROEK

    Bedrijf: AANNEMINGSBEDRIJF AERTSSEN

    Type: Vaste Job

    Als Landmeter zorg je voor het opmeten en uitzetten van onze werven. Je installeert en kalibreert de GPS-machinebesturingssystemen. Je berekent de verwerkte hoeveelheden en houdt vorderingsstaten bij. Je werkt vnl. in regio Antwerpen.

  • supervisor Callcenter (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: PASSION4BIZZ

    Type: Vaste Job

    Voor ons callcenter/adviesbureau te Kortrijk zijn wij op zoek naar een supervisor. We zoeken iemand die al een eerste ervaring heeft in het coachen, opleiden, begeleiden en opvolgen van mensen en afspraken. Ben jij de persoon die kan rapporteren, doelstellingen en plannen kan opmaken om op een zo adequaat mogelijke manier targets te behalen en afspraken in te plannen? Ben je iemand die op een duidelijke manie kan overbrengen wat er diend te gebeuren en die dit ook dagelijks/wekelijks kan raporteren? Heb jij de skills om een klein team te coachen, zowel individueel als op teamniveau? Beschik je over een goede dosis motiverende gespreksvoering? Kan je net zo makkelijk bijspringen als je merkt dat het een mindere dag is. Kan je vlot met de computer en programma's werken. Heb je geen nine to five mentaliteit maar ben je echt bereid om je schouders onder een project te zetten? Dan ben jij misschien wel de persoon die wij zoeken. Stuur vandaag nog je CV en motivatiebrief door.

  • Psycholoog m/v (STEKENE)

    Regio: STEKENE

    Bedrijf: FLINK!

    Type: Zelfstandige activiteit

    Binnen onze multidisciplinaire groepspraktijk zijn we op zoek naar een nieuwe collega om ons team te versterken. U bent master of licentiaat psychologie met een bijkomende therapieopleiding. Deze is bij voorkeur systemisch, gedragstherapeutisch of integratief gericht. Er is mogelijkheid tot overleg met een collega binnen onze praktijk.

  • Flexijob weekenden AD Delhaize Cadix (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: DELHAIZE

    Type: Flexijob

    Ben jij gemotiveerd, behulpzaam en klantvriendelijk? Wil jij verantwoordelijkheid kunnen opnemen? Je wilt weekenden extra werken? Supper, dan zijn wij op zoek naar jou! Wij zijn opzoek naar nieuwe collega's die elke weekend wilt werken als flexijob. Jou kwalitatieve aanpak op de werkvloer is onmisbaar: een vlotte kassabediening, de producten eff iciënt in de rekken plaatsen, mooie & nette facing, de voorraad opvolgen en bestellingen plaatsen,.. Het allerbelangerijkste is dat klanten jou kunnen aanspreken, jou hoofddoel is en blijft klanten informeren over onze producten en diensten. Je maakt deel uit van een hecht team en krijgt voldoende ruimte om jou productkennis toe te passen. Opstart: direct Interesse? Aarzel dan niet om te solliciteren. Tot zo, toekomstige collega!

  • Dierenarts m/v (Nederland)

    Regio: Nederland

    Bedrijf: FlexVet B.V.

    Type: Flexijob

    Voor verschillende praktijken door geheel Nederland zijn wij op zoek naar Dierenartsen. Het betreft waarnemingen en vaste banen, fulltime en parttime. Heb je ervaring of wil je graag ervaring opdoen? Bekijk onze vacature op www.flexvet.nl of informeer naar je mogelijkheden via telefoonnummer 0031535725548

Zoek naar antwoorden van JACQUES PETIT in sociale netwerken
Look for responds of JACQUES PETIT in social networks

Lees alle opmerkingen voor JACQUES PETIT. Laat een reactie achter voor JACQUES PETIT. JACQUES PETIT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JACQUES PETIT. Leave a respond for JACQUES PETIT. JACQUES PETIT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JACQUES PETIT op de google maps. Adres en contacten JACQUES PETIT
Location of JACQUES PETIT on the google maps. Address and contacts of JACQUES PETIT

Andere gerelateerde bedrijven als come JACQUES PETIT JACQUES PETIT: Nagelstudio Perfect Nails | Castelein B | EMMANUEL DE MARNIX DE ST.ALDEGONDE | PIZZA ITALIA | LIGNE ACTUEL

Other related companies as JACQUES PETIT: Nagelstudio Perfect Nails | Castelein B | EMMANUEL DE MARNIX DE ST.ALDEGONDE | PIZZA ITALIA | LIGNE ACTUEL

JACQUES PETIT is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JACQUES PETIT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05776580810. Het bedrijf JACQUES PETIT bevindt zich op het adres: RUE LILEOTIGE 32; 4140; SPRIMONT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 992,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 400,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN. Producten gemaakt in JACQUES PETIT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JACQUES PETIT is Maatschappelijke dienstverlening, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JACQUES PETIT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JACQUES PETIT, openstaande posities, locatie van JACQUES PETIT op de kaart.

JACQUES PETIT is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is JACQUES PETIT, company assigned to the tax number BE05776580810. The company JACQUES PETIT is located at the address: RUE LILEOTIGE 32; 4140; SPRIMONT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 992,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 400,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN. Products created in JACQUES PETIT were not found.
The main activity of JACQUES PETIT is Social Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of JACQUES PETIT is not available. You also can look at reviews of JACQUES PETIT, open positions, location of JACQUES PETIT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JACQUES PETIT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JACQUES PETIT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JACQUES PETIT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JACQUES PETIT, employees, financial statistics.