FA. WIJDO

Contactgegevens FA. WIJDO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FA. WIJDO: address, phone, fax, email, website, opening hours

FA. WIJDO

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BLANKENBERGSE STEENWEG 25; 8000; BRUGGE, België

Telefoon (phone): 50318525 (+32-50318525) 50318525 (+32-50318525)

Fax (fax): +32 (56) 202-28-64 +32 (56) 202-28-64

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FA. WIJDO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FA. WIJDO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FA. WIJDO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FA. WIJDO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FA. WIJDO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FA. WIJDO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FA. WIJDO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FA. WIJDO
Products information FA. WIJDO

BTW identificatienummer (tax): BE08935424804
Ondernemingsnummer: 3342010498
Hoofdstad (capital): 742,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 492,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in FA. WIJDO zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Herstelling and restauratie van meubelen; Textiel; Verlichting and huishoudartikelen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FA. WIJDO
(Get full report from official database of BE for FA. WIJDO)

Aanvulling soorten activiteiten voor FA. WIJDO
Addition kinds of activities for FA. WIJDO

2022. Kaas; | Cheese; natural and processed
545100. Zuivelproducten winkels | Dairy products stores
30810101. Verpakkingsmateriaal, kunststofplaat | Packing materials, plastics sheet
34460202. Gratings, loopvlak: gefabriceerd metaal | Gratings, tread: fabricated metal
35370218. Vrachtwagens: vracht, bagage, enz .: industrieel, met uitzondering van mijnbouw | Trucks: freight, baggage, etc.: industrial, except mining
36249904. Elektrische koolwaterstoffen | Electric carbons
45810200. Onderhoud en reparatie van vliegtuigen | Aircraft maintenance and repair services
50490000. Professionele uitrusting, nec | Professional equipment, nec

Werken bij FA. WIJDO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FA. WIJDO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FA. WIJDO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FA. WIJDO. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoopmedewerker Roeselare 38u kinderafdeling (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: AGO JOBS & HR - SHOPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant regio Roeselare zijn we op zoek naar een gemotiveerde verkoopmedewerker (m/v) die fulltime wil werken in de kinderafdeling

  • Verkoopmedewerker (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant regio Lummen zijn wij op zoek naar een gedreven verkoopmedewerker met affiniteit in de bakkerij-sector. *Je helpt de klanten met een glimlach verder *Je hebt al kennis van diverse bakkerij-gerelateerde producten *Je doet de inventarisering en plaatst bestellingen waar nodig *Wanneer het druk is spring je bij aan de kassa

  • Allround productiemedewerker (m/v) (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Op zoek naar een functie als allround arbeider met een wisselend en fysisch takenpakket in 2-ploegen? Zoek dan niet verder! Wat doe je: Nee, geen simpele knoppendrukker. Geen lopende band werk, maar allround productiewerk in een fabriek. Je bent gedreven en houdt van aanpakken? Dan is deze functie wat voor jou! Het bedrijf zal een nieuwe lijn beginnen en zoekt hiervoor allround arbeiders die paletten gaan ontpakken, producten uit dozen halen, alles sorteren,... Kortom jij zorgt ervoor dat deze lijn volledig klaar wordt gestoomd en alles klaar staat om op te starten. Voor wie doe je het: Meer en meer wordt stilgestaan bij onze ecologische afdruk en gaan we op zoek naar duurzame oplossingen. Ook voedselverspilling zorgt voor een grote impact op het milieu en dit is net waar Trotec een unieke rol in speelt. Zij nemen namelijk het volledige proces in handen waarbij ze voedingsproducten van plantaardige oorsprong verwerken tot een hoogwaardige basisgrondstof voor dierenvoeding. Deze voedingsproducten zijn in feite afgekeurde producten, die niet geschikt zijn voor consumptie. Dit omwille van een verkeerde vorm, verkeerde samenstelling, gebroken stukjes,… . Nog nooit op gelet dat alle koekjes in de doos dezelfde mooie vorm hebben, de pralines er allemaal hetzelfde uitzien, zonder gebreken? Deze “mislukte” producten worden dus opgehaald door Trotec en bij hen volledig verwerkt! Zo gaat er niets verloren!

  • Eindcontroleur AGF (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten in de regio Bree zijn wij op zoek naar een eindcontroleur AGF. Je takenpakket bestaat uit: • Je verzorgt de ingangscontrole van grondstoffen op kwaliteit en rendement. • Daarnaast bewaak je diverse productieprocessen en zorgt dat de nodige kwaliteit- en hygiëneregels gerespecteerd worden, dit doe je door middel van het nemen van productiestalen. • Je stuurt het proces bij, indien nodig. • Je verzorgt de eindkeuringen: pH-metingen, visuele controle, gewichtcontrole, titreren.

  • Operator (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Go4Jobs Merelbeke

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Algemene werkorganisatie: toezicht houden, interventies bij problemen, controlebeurten, orde en netheid van het machinepark - Machinebediening en instellen van de parameters in het spuitprogramma; - Optreden tijdens het productieproces om fouten te vermijden en de kwaliteit te garanderen; - Rapportering en administratie.

  • Meewerkend Projectmanager (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: Konvert Office Geel

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant, regio Arendonk, zoeken wij een Projectmanager. Jouw takenpakket: - Hands on mentaliteit - Administratieve op zich willen nemen. 4u/dag voorzien voor administratief werk: werkorders, planning controleren, … en overige 4u ter opvolging van de techniekers - Je zal de rechterhand van de technisch verantwoordelijke worden - Je hebt 10 jaar ervaring op de werkvloer. Je kan techniekers aansturen die daar reeds 10-20 jaren werken - LMRA (Last Minute Risico Analyse) opmaken + werkvergunningen uitschrijven - Je kan goed met mensen omgaan en krijgt ook respect van je werknemers - Je wil werken in dagdienst Wordt jij helemaal enthousiast bij het lezen van deze vacature ? Contacteer dan meteen [email protected] of bel ons op het nummer 014/22.23.74

  • Poetshulp Ramsel V/M (RAMSEL)

    Regio: RAMSEL

    Bedrijf: KLIEN dienstencheques

    Type: Dienstenchequebaan

    KLiEN dienstencheques zoekt een gemotiveerde poetshulp. Je poetst bij klanten thuis en zorgt ervoor dat hun woonst goed schoongemaakt is. Belangrijk is dat je op tijd komt en alle afspraken stipt naleeft! Je poetst bij mensen thuis dit houdt o.a. in: spinnenwebben afdoen; stofzuigen; dweilen; ramen lappen; ....

  • 2 HUISHOUDHULPEN DEELTIJDS LOKEREN (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: GREENHOUSE LOKEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Lokeren zoeken hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen.

  • Jobstudent Buurtslagers Smatch Zomergem (ZOMERGEM)

    Regio: ZOMERGEM

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Studentenjob

    Functieomschrijving Je helpt in het slagersatelier met de bereiding van vleesproducten en schotels. Je staat in voor de verpakking van vers bereide gerechten en je etaleert ze meteen in de koeltoonbank. Je reinigt jouw werkruimte volgende de geldende regels. Met vragen kunnen onze klanten ook bij jou terecht.

  • Studenten of Flexi-job zaalpersoneel (MEEUWEN-GRUITRODE)

    Regio: MEEUWEN-GRUITRODE

    Bedrijf: Konvert Interim Hasselt

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant te Meeuwen, zijn we op zoek naar gemotiveerde medewerkers in de zaal of keuken Je staat in voor het opnemen van bestellingen, bediening in de zaal en andere taken gerelateerd aan deze functie. Er zijn verschillende mogelijkheden m.b.t. de werkuren: Flexi-job, part-time of jobstudenten; werkuren zijn voornamelijk in de weekenden, maar zijn te bespreken. De sluitingsdagen zijn maandag en dinsdag.

  • REDDER (M/V) (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: Sportwerk Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Ben je sportief en enthousiast ingesteld? Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende job in de sport? Dan ben je bij Sportwerk Vlaanderen aan het juiste adres! Sportwerk Vlaanderen werkt samen met een team van vaste en losse sportlesgevers. Losse sportlesgevers zijn sportlesgevers die op (on)regelmatige basis voor Sportwerk Vlaanderen werken. Voor een reddersopdracht op 28 december 2018 (09:00-12:00/12:30-16:30) in Merelbeke zijn we op zoek naar een losse lesgever. Zin om Sportwerker te worden? Join our team!

  • HR Officer (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: HR Talents Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als HR administrator is jouw rol een mix van administratie en HR. Je fungeert als eerste aanspreekpunt voor alle HR-gerelateerde vragen Je staat in voor de maandelijkse loonverwerking van de bedienden Je bent verantwoordelijk voor het up-to-date houden van personeelsdossiers Je plant de opleidingen in en volgt ze verder op Je maakt contracten op en zorgt voor verlengingen  Je voert algemene administratieve taken uit en biedt ondersteuning bij onthaal en telefonie Je assisteert bij de organisatie van personeelsevents Bedrijfsprofiel: Onze klant is een groeiende speler in de ICT wereld.

Zoek naar antwoorden van FA. WIJDO in sociale netwerken
Look for responds of FA. WIJDO in social networks

Lees alle opmerkingen voor FA. WIJDO. Laat een reactie achter voor FA. WIJDO. FA. WIJDO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FA. WIJDO. Leave a respond for FA. WIJDO. FA. WIJDO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FA. WIJDO op de google maps. Adres en contacten FA. WIJDO
Location of FA. WIJDO on the google maps. Address and contacts of FA. WIJDO

Andere gerelateerde bedrijven als come FA. WIJDO FA. WIJDO: BEAUTY DOG | Labeeuw N | Blik | PIROTTE | L?ON 1893

Other related companies as FA. WIJDO: BEAUTY DOG | Labeeuw N | Blik | PIROTTE | L?ON 1893

FA. WIJDO is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FA. WIJDO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08935424804. Het bedrijf FA. WIJDO bevindt zich op het adres: BLANKENBERGSE STEENWEG 25; 8000; BRUGGE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 742,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 492,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Herstelling and restauratie van meubelen; Textiel; Verlichting and huishoudartikelen. Producten gemaakt in FA. WIJDO zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FA. WIJDO is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FA. WIJDO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FA. WIJDO, openstaande posities, locatie van FA. WIJDO op de kaart.

FA. WIJDO is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is FA. WIJDO, company assigned to the tax number BE08935424804. The company FA. WIJDO is located at the address: BLANKENBERGSE STEENWEG 25; 8000; BRUGGE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 742,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 492,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Herstelling and restauratie van meubelen; Textiel; Verlichting and huishoudartikelen. Products created in FA. WIJDO were not found.
The main activity of FA. WIJDO is Administration of Human Resource Programs, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of FA. WIJDO is not available. You also can look at reviews of FA. WIJDO, open positions, location of FA. WIJDO on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FA. WIJDO, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FA. WIJDO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FA. WIJDO, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FA. WIJDO, employees, financial statistics.