LOYENS MEUBELATELIER

Particuliere bedrijvencommunicatie • LOYENS MEUBELATELIER
Private companiesCommunications • LOYENS MEUBELATELIER

Contactgegevens LOYENS MEUBELATELIER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LOYENS MEUBELATELIER: address, phone, fax, email, website, opening hours

LOYENS MEUBELATELIER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KIEZELWEG 303; 3620; LANAKEN, België

Telefoon (phone): 89714043 (+32-89714043) 89714043 (+32-89714043)

Fax (fax): +32 (53) 670-50-42 +32 (53) 670-50-42

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LOYENS MEUBELATELIER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LOYENS MEUBELATELIER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LOYENS MEUBELATELIER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LOYENS MEUBELATELIER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LOYENS MEUBELATELIER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LOYENS MEUBELATELIER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LOYENS MEUBELATELIER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LOYENS MEUBELATELIER
Products information LOYENS MEUBELATELIER

BTW identificatienummer (tax): BE04719146728
Ondernemingsnummer: 5208862304
Hoofdstad (capital): 279,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 465,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in LOYENS MEUBELATELIER zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Herstelling and restauratie van meubelen; Stoelen and zitmeubelen Fab

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LOYENS MEUBELATELIER
(Get full report from official database of BE for LOYENS MEUBELATELIER)

Aanvulling soorten activiteiten voor LOYENS MEUBELATELIER
Addition kinds of activities for LOYENS MEUBELATELIER

4812. Radiotelefoon communicatie | Radiotelephone communication
348200. Wapenmunitie | Small arms ammunition
753399. Auto uitlaatsystemen reparatie winkels, nec | Auto exhaust system repair shops, nec
20489902. Ingeblikte diervoeding (behalve hond en kat) | Canned pet food (except dog and cat)
27549910. Letter, cirkelvormig en vorm: gravure printing | Letter, circular and form: gravure printing
28699929. Zonne-stoffen, synthetisch organisch | Tanning agents, synthetic organic
41739901. Bus terminal operatie | Bus terminal operation

Werken bij LOYENS MEUBELATELIER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LOYENS MEUBELATELIER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LOYENS MEUBELATELIER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LOYENS MEUBELATELIER. Looking for open vacancies in other companies

  • Productie medewerker (M/V) (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant een vooraanstaande producent van betongoed te Kapelle op den Bos, zijn wij op zoek naar enthousiaste productie arbeiders. Je dagdagelijkse taken zijn onderandere het stellen van bekistingsmallen voor het maken van prefab-betonelementen. Eveneens het plaatsen van wapeningskorven en het storten van beton.

  • Assistent broedmeester (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Na een grondige interne opleiding zal je instaan voor: * inkomende broedeieren: het ingaan van de broedeieren in de broedmachines en het opstarten van het broedproces * Medeverantwoordelijk voor het broedproces, dit betekent dat je het broedproces mee helpt opvolgen door middel van nauwkeurige opvolging van alle parameters tijdens het broeden * kleine technische storingen probeer je eigenhandig te herstellen en je probeert te anticiperen om storingen zoveel mogelijk te vermijden * Je staat in het voor de dagelijkse opstart en opvolging van onze schouw-overleglijn en je stuurt het team van medewerkers aan die deze machine bedienen.

  • Vrachtwagenchauffeur (attest CE) (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: Jobmatch Gent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is een logistiek bedrijf dat zich specialiseert in het transport en de opslag van goederen onder geleide temperatuur. Met behulp van ons uitgebreid wagenpark, verzorgt onze klant dagelijks de distributie voor klanten die gevestigd zijn in de Benelux, Frankrijk, Groot-Brittannië & Duitsland.

  • Medewerker Gietgereedschappen (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: Start People Herentals

    Type: Interim met optie "vast werk"

    •Je bespreekt de uit te voeren werken met de Specialist Gietgereedschappen en de Technisch Verantwoordelijke. •Je bereidt de werken voor: veiligheid, nodige materialen en hulpgereedschappen voorzien. Je controleert de standtijden van de gietvormen, je plant vervolgens samen met de specialist gietgereedschappen een gietvormwissel in. •Je coördineert onderhoud- en/of herstellingswerken samen met de specialist gietgereedschappen. •Je brengt de nodige verbeteringen aan installaties aan in samenspraak met de Technisch Verantwoordelijke. •Je test herstelde gietgereedschappen uit op een testbank volgens voorschrift. •Je voert wekelijks een visuele controle en inspectie uit aan de productie-installaties. •Je zorgt voor registratie van prestaties en commentaren m.b.t. de uitgevoerde werken en verbeteringsvoorstellen. •Je denkt mee tijdens het analyseren van storingen en het continu verbeteren van onze gietinstallaties •Je rapporteert aan de Technisch Verantwoordelijke Gietgereedschappen.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp te Zemst (ZEMST)

    Regio: ZEMST

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Lochristi (Provincie Oost-Vlaanderen)

    Regio: Provincie Oost-Vlaanderen

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Call agent/recruiter gezocht bij Activate Brussel! (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ACTIVATE

    Type: Studentenjob

    Werken bij Activate betekent de perfecte balans tussen een leerzame studentenjob en een superleuke tijd! Je werkt in een jong en enthousiast team waarmee je het gezicht van leuke merken of goede doelen bent. Hiervoor bieden wij jou topbegeleiding en een goed loon. Functieomschrijving Je dagelijkse werkzaamheden kunnen als volgt omschreven worden: Posten van vacatures op verschillende jobboards voor de functie Werver Inkomende sollicitaties via e-mail en de verschillende jobboards beoordelen en verwerken Nabellen van potentiële kandidaten met als doel intakegesprekken in te plannen Administratieve opvolgingen

  • STUDENT Online Marketing (ROOSDAAL)

    Regio: ROOSDAAL

    Bedrijf: CONVERSAL

    Type: Studentenjob

    Op zoek naar een studentenjob die niet afstompend is? Wil je als student iets bijverdienen en het tegelijk boeiend houden? Lees dan zeker verder. Conversal zoekt namelijk een student voor een job als (online) marketeer. Wie zijn wij? Onze klanten kunnen op beide oren slapen. Bij Conversal zijn ze aan het juiste adres voor de uitbouw van hun online-activiteiten. We bezorgen hen de meest gebruiksvriendelijke websites en we laten hen online scoren met onze digitale marketing. Dààrom zijn wij een sterk groeiend digital agency. Conversal helpt klanten echt vooruit. We bieden hen alle ingrediënten voor een sterke onlinestrategie: - Design: ontwerp van websites, webshops, huisstijl, … - Development: ontwikkeling van websites, webshops, applicaties en koppelingen op maat,… - Marketing: SEO, SEA, social media marketing, … Onze aanpak werkt en daarom blijven we groeien. En ons team groeit mee. Vandaag zoeken we een student (online) marketing. Wat doe jij? Je draait volop mee op onze ‘Marketing’-afdeling. Als student (online) marketing werk je mee aan de online marketingcampagnes die wij voeren voor onze klanten. Onder verantwoordelijkheid van onze marketeer pas je jouw kennis van courante online marketingtechnieken toe op de campagnes. Daarbij hou je rekening met zowel de wensen van de klant als de vuistregels voor doeltreffende online marketing. Je komt terecht in een professionele omgeving. Werken met deadlines, eisen van klanten en interne afspraken maakt deel uit van jouw studentenjob.

  • Studenten gezocht m/v voor mobiele carwash voor in de week (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: FORUM JOBS KONTICH

    Type: Studentenjob

    Ben jij een sportieve persoon die graag zijn handen uit de mouwen steekt? Hebben de straten van Antwerpen- centrum geen geheimen voor jou? Zie jij ook graag blinkende wagens? Dan ben jij de student die we zoeken! Voor een autodeelconcept zijn we namelijk op zoek naar studenten die, doorheen Antwerpen-centrum,  wagens willen poetsen. Je poetst de wagen zowel langs de binnen- als de buitenkant. Het is voor in de week van MA tot VRIJ van 9u tot 17u

  • Student verkoopsmedewerker bakkerij (M/V) Gent (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Op zoek naar een fulltime job? Interesse in de verkoop en een passie voor bakkersproducten? Lees snel verder want voor een bakkerij regio Gent is Actief interim op zoek naar jou! Om hun team van enthousiaste verkopers te versterken zijn verschillende bakkerijen in het Gentse op zoek naar een gemotiveerde verkoper (M/V). Als bakkerijmedewerker zal jij instaan voor het verkopen van brood, patisserie, charcuterie en confiserie. Ook het opvullen van de rekken en het snijden van het brood en onderhoud van de winkel behoren tot je takenpakket. Jij bezorgt de klanten een onvergetelijke ervaring!

  • Autotechnicus voor vrachtwagens (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: vind! Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Je spoort storingen op en bepaalt de beste oplossing. Je vervangt en herstelt motoren, versnellingsbakken, koppelingen.... Je doet tevens het preventief onderhoud van de vrachtwagens. Na de opleidingsperiode depanneer je de vrachtwagens.

  • Lesgever/lesgeefster algemene vorming leertijd – werfingsreserve (stelsel leren en werken) (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: SYNTRA MIDDEN VLAANDEREN campus Sint-Niklaas

    Type: Werfreserve

    Lesgeven aan jongeren (15 - 25 jarigen) die 1 dag in de week les volgen in een onderwijssysteem van deeltijds leren. Dit op woensdag, donderdag of vrijdag. + Samen met de collega's bijdragen tot: de maximale ontplooiing van de leerlingen (op cognitief, affectief, emotioneel, motorisch en sociaal gebied) hun integratie in de maatschappij een verhoogde kans op tewerkstelling het realiseren van de doelstelling van het leerplan en dit op een pedagogisch-didactische wijze.

Zoek naar antwoorden van LOYENS MEUBELATELIER in sociale netwerken
Look for responds of LOYENS MEUBELATELIER in social networks

Lees alle opmerkingen voor LOYENS MEUBELATELIER. Laat een reactie achter voor LOYENS MEUBELATELIER. LOYENS MEUBELATELIER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LOYENS MEUBELATELIER. Leave a respond for LOYENS MEUBELATELIER. LOYENS MEUBELATELIER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LOYENS MEUBELATELIER op de google maps. Adres en contacten LOYENS MEUBELATELIER
Location of LOYENS MEUBELATELIER on the google maps. Address and contacts of LOYENS MEUBELATELIER

Andere gerelateerde bedrijven als come LOYENS MEUBELATELIER LOYENS MEUBELATELIER: GOCA | Rembrandt | POLICE F?D?RALE | MIT | DE POST

Other related companies as LOYENS MEUBELATELIER: GOCA | Rembrandt | POLICE F?D?RALE | MIT | DE POST

LOYENS MEUBELATELIER is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LOYENS MEUBELATELIER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04719146728. Het bedrijf LOYENS MEUBELATELIER bevindt zich op het adres: KIEZELWEG 303; 3620; LANAKEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 279,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 465,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Herstelling and restauratie van meubelen; Stoelen and zitmeubelen Fab. Producten gemaakt in LOYENS MEUBELATELIER zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LOYENS MEUBELATELIER is communicatie, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LOYENS MEUBELATELIER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LOYENS MEUBELATELIER, openstaande posities, locatie van LOYENS MEUBELATELIER op de kaart.

LOYENS MEUBELATELIER is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is LOYENS MEUBELATELIER, company assigned to the tax number BE04719146728. The company LOYENS MEUBELATELIER is located at the address: KIEZELWEG 303; 3620; LANAKEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 279,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 465,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Herstelling and restauratie van meubelen; Stoelen and zitmeubelen Fab. Products created in LOYENS MEUBELATELIER were not found.
The main activity of LOYENS MEUBELATELIER is Communications, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of LOYENS MEUBELATELIER is not available. You also can look at reviews of LOYENS MEUBELATELIER, open positions, location of LOYENS MEUBELATELIER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LOYENS MEUBELATELIER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LOYENS MEUBELATELIER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LOYENS MEUBELATELIER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LOYENS MEUBELATELIER, employees, financial statistics.