BENOIT LIGOT

Contactgegevens BENOIT LIGOT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BENOIT LIGOT: address, phone, fax, email, website, opening hours

BENOIT LIGOT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): VOIE DE L'AIR PUR 15; 4052; CHAUDFONTAINE, België

Telefoon (phone): 43688711 (+32-43688711) 43688711 (+32-43688711)

Fax (fax): +32 (68) 813-13-86 +32 (68) 813-13-86

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BENOIT LIGOT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BENOIT LIGOT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BENOIT LIGOT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BENOIT LIGOT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BENOIT LIGOT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BENOIT LIGOT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BENOIT LIGOT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BENOIT LIGOT
Products information BENOIT LIGOT

BTW identificatienummer (tax): BE08956298828
Ondernemingsnummer: 1231536865
Hoofdstad (capital): 644,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 849,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in BENOIT LIGOT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Herstelling and restauratie van meubelen; Installatie van houten of kunststof schrijnwerk; Meubelzaken,woning- and keukeninrichting

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BENOIT LIGOT
(Get full report from official database of BE for BENOIT LIGOT)

Aanvulling soorten activiteiten voor BENOIT LIGOT
Addition kinds of activities for BENOIT LIGOT

1446. Industrieel zand | Industrial sand
20449902. Brouwers rijst | Brewers' rice
24210403. Tabak hogshead stock | Tobacco hogshead stock
28190100. Elements | Elements
28610103. Hardhoutdestillaten | Hardwood distillates
31310400. Binnendelen voor schoenen | Inner parts for shoes
51690701. Betonadditieven | Concrete additives
56419900. Kinder- en zuigelingenwinkels, nec | Children's and infants' wear stores, nec

Werken bij BENOIT LIGOT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BENOIT LIGOT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BENOIT LIGOT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BENOIT LIGOT. Looking for open vacancies in other companies

  • Payroll Officer (SINT-PIETERS-LEEUW)

    Regio: SINT-PIETERS-LEEUW

    Bedrijf: VANDEN BORRE

    Type: Vervanging brugpensioen

    Samen met uw collega's bent u, in samenwerking met het sociaal secretariaat, verantwoordelijk voor de loonberekening, administratief beheer van sociale documenten, verstrekken van adviezen en het opmaken van arbeidscontracten. Kortom, u beheert de volledige personeelsadministratie. Voor de day-to-day personeelsvragen bent u het aanspreekpunt voor 1200 personeelsleden.

  • Management Assistant (m/v) regio Waregem - 1280261 (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: Secretary Plus

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een dienstverlenend bedrijf zijn wij op zoek naar een Personal Assistant. Je vormt een onmisbare schakel binnen de organisatie. Hier volgt een greep uit jouw takenpakket. Je volgt de agenda's van het management op en plant de nodige afspraken in; Je gaat rapporten opmaken en nalezen en die vervolgens ook versturen naar klanten; Je bezorgt offertes aan de klanten; Je ondersteunt de Office Manager op vlak van facturatie, beheer van het wagenpark, het klaarzetten van de meeting rooms, het voorzien van de nodige office supplies, het maken van presentaties enzovoort; Je biedt ondersteuning bij de organisatie van evenementen; Je organiseert de maandelijkse management meetings en bereidt deze ook grondig voor.

  • Schrijnwerker ramen/deuren atelier (RILLAAR)

    Regio: RILLAAR

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in regio Rillaar zijn we op zoek naar een schrijnwerker die in staat voor het construeren van aluminium ramen en deuren in het atelier. Je werkt de ramen af volgens schema en orders. Je werkt dagelijks in de atelier in regio Rillaar.

  • Poetshulp Dienstencheques (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Actief Dienstencheques Tielt

    Type: Dienstenchequebaan

    Poetsen, strijken of boodschappen doen, doe je met een glimlach? Dan is een job als huishoudhulp iets voor jou. Werken als huishoudhulp is werken met alle voordelen die een vaste job biedt. Zo ontvang jou! Wij zijn op zoek naar poetsdames die willen werken bij particulieren met dienstencheques. Je kan vrij jouw uren inplannen en kan deze functie zowel voltijds als deeltijds uitoefenen.

  • Jobstudent (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: KRUIDVAT HEALTH & BEAUTY

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Assistant Project Engineer HVAC-SAN (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: TECHNICAL & ENVIRONMENTAL

    Type: Vaste Job

    Voor de Divisie Arch&Teco Engineering (Gent) zijn wij op zoek naar een Assistant Project Engineer HVAC/SAN. Jouw functie * Je bent mede verantwoordelijk voor de uitwerking en integratie van de technische installaties in bouwkundige projecten van diverse aard, zoals kantoren, zorgcentra, ziekenhuizen, hotels, residentiële gebouwen, openbare gebouwen, scholen, … * Binnen deze context vervul je een ondersteunende rol in het technisch ontwerp, als lid van het ontwerpteam. * Je specifieke takenpakket omvat o.a. : o Conceptuitwerking van de installaties HVAC/SAN, in overleg met de collega-ingenieur(s). o Ontwerp en berekening van de installaties HVAC (verwarming, koeling, ventilatie, …)/SAN (toe- en afvoersystemen, waterbehandeling, pompgroepen, …). o Adviseren en/of assisteren van de CAD-tekenaars voor de uitwerking van de plannen en schema’s. o Bijstand bij de opmaak van de aanbestedingsdocumenten, zoals bestekken, meetstaten, … o Deelnemen aan interne/externe meetings voor overleg met de verschillende disciplines met het oog op een gecoördineerd eindresultaat. o Bijstand bij de werfopvolging en rapportering i.v.m. de vordering van de werken tijdens uitvoeringsfase. * In nauw overleg met de Project Engineer of Managing Engineer, sta je in voor de naleving van de vooropgestelde planning en budgetten van jouw projecten. * Je staat open voor blijvende individuele ontwikkeling en draagt via kennisdeling bij tot de verhoging van de expertise, het innovatievermogen en het kwaliteitsimago van Arch&Teco Engineering.

  • Senior Project Engineer – Regio Kempen (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: NEWPOINT PROFESSIONALS

    Type: Vaste Job

    Wat houdt deze functie in? Als Project Engineer kom je terecht bij een internationale klant in de Kempen, een productiebedrijf gespecialiseerd in de automotive. Deze functie houdt volgende in: Je fungeert als contactpersoon voor projecten binnen de centrale productie engineering en beheert de technische scope, het budget en de timing van het project van concept tot en met industrialisatie. Je schrijft de nodige specificaties uit. Je bent verantwoordelijk voor de engineering, opbouw en afname van installaties bij de leveranciers. Je verzorgt de opbouw en indienstname van de installatie t.e.m. overdracht aan productie. Je neemt hierbij de leiding over het projectteam met leden uit de verschillende afdelingen. Je bent de spilfiguur binnen de organisatie die de nodige communicatie verzorgt zowel richting leveranciers als interne stakeholders.

  • All-round Monteur (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: E-EUROTECH

    Type: Vaste Job

    Wij zijn dringend op zoek naar een geschikte kandidaat ter ondersteuning van onze technische dienst.

  • Technieker / Hersteller (BOORTMEERBEEK)

    Regio: BOORTMEERBEEK

    Bedrijf: STANLEY BLACK&DECKER LOGISTICS

    Type: Vaste Job

    Stanley Black & Decker is ’s werelds grootste en meest toonaangevende producent en leverancier van elektrisch- en handgereedschap en accessoires. Sinds de oprichting in 1843 is het doel van de organisatie heel simpel geweest: zorgen voor hulpmiddelen en oplossingen die het leven makkelijker maken. Met producten die in meer dan 100 landen te verkrijgen zijn, is Stanley Black & Decker vandaag de dag een gevestigde naam in de markt en een fabrikant van kwaliteitsproducten. De organisatie is beursgenoteerd en dé absolute marktleider. Als technieker / hersteller voer je nazicht en herstellingen uit op tools van klanten uit de BeNeLux markt en dit voor de merken: STANLEY, Black+Decker, DEWALT, Bostitch, Powers of Facom. Een herstelling omvat het stellen van een diagnose, nazicht, onderhouds- en herstel werkzaamheden van een tool. Hiervoor krijg je de nodige interne opleidingen en kan je beroep doen op de beschikare service documentatie. Bij een herstelling horen ook de administratieve taken zoals: registraties van de uitgevoerde werken in SAP, opmaak van de prijsopgaves, afsluiten van een herstelopdracht, communicatie naar de klant. Je bent dus mee verantwoordelijk voor de verbruikte wisselstukken, een correcte facturatie en de nodige feedback naar de klant. Jouw werk is een uitstalraam naar de klant die op basis van onze herstellingen en service nog meer overtuigd kan worden om voor onze merken te kiezen. Je zal samen werken in een team van een 20 tal medewerkers en rapporteert aan de CRU supervisor.

  • Logistiek Assistent (HERNE)

    Regio: HERNE

    Bedrijf: Olympia NV

    Type: Vaste Job

    Olympia is nog één van de weinige familiale zuivelfabrieken die ons land rijk is. Tussen de steeds groter wordende internationale zuivelgroepen, heeft Olympia een bijzondere plaats in de zuivelmarkt weten te veroveren. In ons 70 jarige bestaan zijn wij geëvolueerd van “eenvoudige” zuivelfabriek naar een moderne zuivel verwerkende organisatie. Wij vervaardigen kwalitatieve, unieke en lekkere producten die wij ook uitleveren aan internationale klanten. Dit betekent echter niet dat wij de voeling met onze geschiedenis uit het oog verliezen: tot op de dag van vandaag zijn wij lokaal verankerd. Olympia stelt 188 mensen te werk – velen wonen en leven in het Pajottenland – en de weidemelk wordt dagelijks vers opgehaald bij onze melkboeren. Ons bedrijf heeft alle vertrouwen in de toekomst en houdt rekening met duurzaamheid en lange termijn visie. De kern van onze filosofie blijft : innovatie en groei ! Wij zijn op zoek naar een Logistiek Assistent. U rapporteert aan de verantwoordelijke Distributie en Logistiek. Als logistieke draaischijf bent u verantwoordelijk voor een brede waaier aan administratieve en organisatorische taken. U verwerkt alle klantendienstactiviteiten, gaande van bestelling en orderverwerking tot en met de voorbereiding van de facturatie. U communiceert pro-actief met de klanten/transporteurs, volgt telefoonoproepen en mails op, beantwoordt vragen en zorgt voor oplossingen. U regelt het transport (binnenland en export) van afgewerkte producten aan een optimale prijs-/kwaliteitsverhouding. U verdeelt bestellingen over de chauffeurs aan de hand van orderpicking lijsten. U staat in voor de controle van de voor transport klaargezette producten enerzijds en van de lading van de transporteurs anderzijds. U werkt samen met het magazijn voor stocktellingen en periodieke voorraadcontroles. U neemt initiatieven en creëert draagvlak voor de continue verbetering en efficiëntie, kwaliteit en vernieuwing/automatisering van de logistieke administratie.

  • 2-talige aanwerver in Health & Beauty - Extra inkomen eigen regio (Regio Luik)

    Regio: Regio Luik

    Bedrijf: OYEN MARCO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je hebt reeds een fulltime of parttime job, maar je bent nog op zoek naar een toffe bijverdienste, een maandelijks extra inkomen. Je bent bereid jouw eigen team uit te bouwen en de mensen in jouw team dan vervolgens te begeleiden en te ondersteunen. EN vooral: Je wil jouw toekomstperspectieven waarmaken en je inkomen veranderen. Momenteel willen wij ook in jouw regio uitbreiden. Daarvoor zoeken we gemotiveerde, dynamische, ondernemende collega's die samen met ons deze regio op de kaart willen zetten. We helpen u in het aanreiken van kontakten. Wij zijn actief in de sector Health & Beauty: gezondheid en schoonheid. Wij brengen kwalitatief hoogwaardige producten op de markt waardoor iedereen er goed uitziet en ook gezonder leeft.

  • Frituur medewerker (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: DIVEYAYE

    Type: Flexijob

    helpen in de frituur, klanten bestellen, frieten bakken, vlees bakken voorbereiding en bereidingswerken

Zoek naar antwoorden van BENOIT LIGOT in sociale netwerken
Look for responds of BENOIT LIGOT in social networks

Lees alle opmerkingen voor BENOIT LIGOT. Laat een reactie achter voor BENOIT LIGOT. BENOIT LIGOT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BENOIT LIGOT. Leave a respond for BENOIT LIGOT. BENOIT LIGOT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BENOIT LIGOT op de google maps. Adres en contacten BENOIT LIGOT
Location of BENOIT LIGOT on the google maps. Address and contacts of BENOIT LIGOT

Andere gerelateerde bedrijven als come BENOIT LIGOT BENOIT LIGOT: ELEKTRO ANDY DEMAN | Hermans M | C. VEULEMANS | I. CLEUREN | GEBROEDERS PEETERS

Other related companies as BENOIT LIGOT: ELEKTRO ANDY DEMAN | Hermans M | C. VEULEMANS | I. CLEUREN | GEBROEDERS PEETERS

BENOIT LIGOT is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BENOIT LIGOT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08956298828. Het bedrijf BENOIT LIGOT bevindt zich op het adres: VOIE DE L'AIR PUR 15; 4052; CHAUDFONTAINE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 644,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 849,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Herstelling and restauratie van meubelen; Installatie van houten of kunststof schrijnwerk; Meubelzaken,woning- and keukeninrichting. Producten gemaakt in BENOIT LIGOT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BENOIT LIGOT is Lidmaatschapsorganisaties, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BENOIT LIGOT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BENOIT LIGOT, openstaande posities, locatie van BENOIT LIGOT op de kaart.

BENOIT LIGOT is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is BENOIT LIGOT, company assigned to the tax number BE08956298828. The company BENOIT LIGOT is located at the address: VOIE DE L'AIR PUR 15; 4052; CHAUDFONTAINE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 644,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 849,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Herstelling and restauratie van meubelen; Installatie van houten of kunststof schrijnwerk; Meubelzaken,woning- and keukeninrichting. Products created in BENOIT LIGOT were not found.
The main activity of BENOIT LIGOT is Membership Organizations, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of BENOIT LIGOT is not available. You also can look at reviews of BENOIT LIGOT, open positions, location of BENOIT LIGOT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BENOIT LIGOT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BENOIT LIGOT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BENOIT LIGOT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BENOIT LIGOT, employees, financial statistics.