BANKUNIE

Contactgegevens BANKUNIE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BANKUNIE: address, phone, fax, email, website, opening hours

BANKUNIE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BEVRIJDINGSSTRAAT 42; 2960; BRECHT, België

Telefoon (phone): 33136136 (+32-33136136) 33136136 (+32-33136136)

Fax (fax): +32 (53) 820-78-64 +32 (53) 820-78-64

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BANKUNIE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BANKUNIE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BANKUNIE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BANKUNIE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BANKUNIE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BANKUNIE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BANKUNIE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BANKUNIE
Products information BANKUNIE

BTW identificatienummer (tax): BE04572204589
Ondernemingsnummer: 6328643798
Hoofdstad (capital): 339,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 386,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in BANKUNIE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Banken and kredietinstellingen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BANKUNIE
(Get full report from official database of BE for BANKUNIE)

Aanvulling soorten activiteiten voor BANKUNIE
Addition kinds of activities for BANKUNIE

17969901. Lift installatie en conversie | Elevator installation and conversion
20130209. Varkensvlees, Gepekeld: Van gekocht vlees | Pork, pickled: from purchased meat
31310102. Buckles, schoen | Buckles, shoe
45810200. Onderhoud en reparatie van vliegtuigen | Aircraft maintenance and repair services
59320500. Kantoormeubilair en winkelinrichting, tweedehands | Office furniture and store fixtures, secondhand

Werken bij BANKUNIE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BANKUNIE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BANKUNIE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BANKUNIE. Looking for open vacancies in other companies

  • Lasser M/V (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Houthalen zijn we nog op zoek naar een lasser M/V. Jouw taken: - Het aflassen van samengestelde constructies voor industriebouw. - Halfautomaat lassen.

  • Machine operator (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: Konvert Interim Boom

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je hebt logisch/technisch inzicht, je kan overweg met de computer en wil je als machine operator aan de slag? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Als aanvulling van ons team zijn we op zoek naar een operator die zal instaan voor het bedienen van een machine voor het bewerken van veiligheidsglas. Samen met je collega's help je mee aan de groei van een vooruitstrevend bedrijf in Bornem. Je taken als operator bestaan o.a. uit de bevoorrading van de lijn, het bewerken van glas en het klaarzetten voor verzending. Aangezien de job toch wat fysiek belastend werk met zich meebrengt, zijn we op zoek naar iemand die graag de handen uit de mouwen steekt! Heb je al wat ervaring met de computer, dan is dit zeker een pluspunt.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS ZOERSEL (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: GREENHOUSE MALLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Zoersel zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Etudiant(e) Vendeur - vendeuse (M/V), Bruxelles - Rue Fripiers (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: SACHA SHOES

    Type: Studentenjob

    Vous avez de l'expérience en vente dans le secteur du commerce de détail et/ou dans le secteur de l'hôtellerie et de la restauration, vous avez une affinité avec le monde de la mode et vous aimez avoir un bon contact relationnel avec les clients? De plus, vous êtes disponible pour travailler du lundi au dimanche inclus? Alors, vous êtes peut-être le nouveau talent que nous cherchons pour la vente! Rejoignez notre équipe et transmettez votre passion pour la mode à nos clients. Sacha est une entreprise de chaussures internationale ayant plus de 70 filiales dans le Benelux et Allemagne + une boutique en ligne internationale. Chez Sacha, vous travaillez au sein d'une équipe solide où vous pouvez compter sur l'honnêteté, la confiance et la reconnaissance. De plus, vous avez la possibilité d'être le/la premier(e) informé(e) des dernières tendances et des développements dans le secteur de la mode. Au sein d'un environnement énergique et en collaboration avec vos collègues Sacha-friends, vous travaillez avec les collections les plus branchées, allant de nos propres bottes tendance aux élégantes chaussures à lacets italiennes. DESCRIPTION DU POSTE Pour ce poste, nous sommes à la recherche d'un(e) étudiant(e) vendeur(-euse) motivé(e) avec une attitude commerciale. Vous êtes passionné(e) de mode et vous aimez conseiller et styler les personnes. Vous veillez à: Représenter l'image de Sacha et du Sacha lifestyle Accueillir les clients et les renseigner de façon professionnelle afin que ceux-ci quittent le magasin avec un véritable sentiment de satisfaction Assurer la vente des chaussures et accessoires Donner des conseils concernant l'entretien des chaussures et des sacs Rendre le magasin attractif Mettre en œuvre des procédures selon les directives de Sacha Effectuer les activités liées à la réserve adresse: Rue Fripiers Bruxelles, Belgique heures: temps partiel

  • Rondslijper (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: TUMAG

    Type: Vaste Job

    Rondslijpen van onderdelen/werkstukken voor matrijzen en spares dwz.: volgens werktekeningen en bewerkingslijsten opspannen van onderdelen/werkstukken. Instellen en aflezen van de Rondslijpmachine en slijpen van de betreffende onderdelen/werkstukken met een hoge mate van nauwkeurigheid, kwaliteit en vakmanschap. Verrichten van controles/metingen m.b.v. nauwkeurige meetgereedschappen en hulpmiddelen. Een en ander rekening houdend met geldende voorschriften, kwaliteitseisen en planning. Onderhouden van de Rondslijpmachine zodat aan de gestelde eisen van nauwkeurigheid kan blijven worden voldaan. Melden van eventuele afwijkingen aan de werkplaatschef.

  • Calculator - Tielt (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: ALTEZ

    Type: Vaste Job

    Je vormt met een verkoper, projectvoorbereider en projectleider een team. Je bestudeert met de verkoper of met de bouwheer de plannen en eventueel de lastenboeken en maakt op basis daarvan de offerte op. Je neemt contact op met leveranciers en onderaannemers voor prijsaanvragen en volgt deze nauwgezet op. Je leert werken met ons eigen calculatiesysteem. Je staat geregeld in voor het maken van ontwerptekeningen. Na een ruime opleidingsperiode en door je sterke interesse in de bouwsector ben je in staat om, na analyse en interpretatie van de bouwtechnische eigenschappen, een concurrentiële prijsberekening op te maken.

  • MECHANIEKER (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: NINATRANS

    Type: Vaste Job

    Voor onze garage zijn we op zoek naar een polyvalente medewerker voor het onderhouds- en reparatiewerk van onze eigen vrachtwagens en opleggers. U bent flexibel ingesteld, hebt zin voor orde en organisatie en hebt passie voor vrachtwagens.

  • DYNAMISCHE (AUTO)MECHANIEKER (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Yes Talents Sint-Niklaas

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een gespecialiseerd garage in Amerikaanse voertuigen in België, zoeken we een multifunctioneel talent U hebt de kwaliteiten om : Montage en herstelling van banden voor personenwagens, bestelwagens en SUV’s uit te voeren Remmen en schokdempers te plaatsten; batterijen en uitlaten te vervangen; voertuigen uit te lijnen en diagnoses uit te voeren Klantvriendelijk te zijn

  • Assistent-Plaatser Rolluiken per direct (GELEEN)

    Regio: GELEEN

    Bedrijf: INDUSTRIËLE DIENSTVERLENENDE BEDRIJVEN

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant gelegen in Sittard zijn we op zoek naar iemand die zo snel mogelijk kan starten als assistent plaatser van rolluiken en horren. Je dient hiervoor geen bepaald diploma te hebben maar wel handig zijn en enig inzicht hebben! Je bent verantwoordelijk voor het monteren, repareren en onderhouden van alle soorten rolluiken en horren! Lijkt dit je wat? Solliciteer dan nu met je CV en dan bellen wij je zo spoedig mogelijk op!

  • BEHEERDER VAN RESIDENTIELE MEDE-EIGENDOMMEN - LAMY (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1674724-inline.html?cid=Partner_VDAB Het bedrijf Lamy is het Belgisch filiaal van een grote Franse groep met een brede waaier aan vastgoed diensten (vastgoed syndicus, beheer van onroerend goed en transacties & verhuur). Het team is 65 medewerkers sterk, verdeeld over de Brusselse en Antwerpse agentschappen. Om het team verder te versterken, zijn wij op zoek naar een (m/v):   BEHEERDER VAN RESIDENTIËLE MEDE-EIGENDOMMEN (Sint-Lambrechts-Woluwe) Het bedrijf Lamy is het Belgisch filiaal van een grote Franse groep met een brede waaier aan vastgoed diensten (vastgoed syndicus, beheer van onroerend goed en transacties & verhuur). Het team is 65 medewerkers sterk, verdeeld over de Brusselse en Antwerpse agentschappen. Om het team verder te versterken, zijn wij op zoek naar een (m/v):   BEHEERDER VAN RESIDENTIËLE MEDE-EIGENDOMMEN (Sint-Lambrechts-Woluwe) Uitvoering van en/of toezicht op het geheel van gebruikelijke en legale verantwoordelijkheden die inherent zijn aan het beroep van een erkend vastgoedmakelaar/syndicus zoals contractueel is vastgelegd, waaronder hoofdzakelijk de volgende taken: De voorbereiding, de convocatie, de deelname en de opstelling van proces-verbalen van de algemene overlegvergaderingen en het beheer van adviezen; Het beheer van technische dossiers; Het beheer van administratieve dossiers; Het beheer van schadedossiers; Het beheer van betwistingen; Het toezicht op de werven en/of het vertegenwoordigen van de werkleider; En toezicht op algemene wijze van alle nuttige en noodzakelijke taken verbonden aan het vastgoedbeheer, zoals het een goede huisvader betaamt. Voor deze taken, beschikt de beheerder over de hulp van een assistente en een boekhouder Ervaring is gelijkaardige functie is vereist; Zeer goede kennis Frans en Nederlands, alle andere talen zijn een plus; Kennis van de software Word, Excel & Microsoft Office Outlook; Uitstekende zelfbeheersing, flexibel, autonoom, dynamisch, verzorgd voorkomen, sociaal en vooral zeer georganiseerd; Erkenning bij BIV is een plus

  • Customer service medewerker NL (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze klant in Leuven zijn we op zoek naar een customer service medewerker retail. Je zal terechtkomen in het intern commercial team en werkt als klantendienstmedewerker voor de Nederlandstalige klanten. Jouw takenpakket kan bestaan uit: - Telefonisch contact met de verschillende verkooppunten en particulieren. - Klantencontact via telefoon, e-mail of chat. - Verwerken en controleren van campagnes en promoties. - Promoties implementeren naar de klanten toe. - Resultaten rapporteren van verkoopacties. - Professionele afhandeling van eventuele klachten/conflicten.

  • Elektricien Waterproductiecentrum West-Vlaanderen (Provincie West-Vlaanderen)

    Regio: Provincie West-Vlaanderen

    Bedrijf: DE WATERGROEP

    Type: Werfreserve

    Functie en plaats in de organisatie Als elektricien waterproductiecentrum (WPC) voer je exploitatieopdrachten uit in drinkwaterinstallaties en in proceswaterinstallaties van industriële klanten. Als elektricien waterproductiecentrum werk je binnen de Directie Productie en Opslag die verantwoordelijk is voor de optimale werking van de productie-infrastructuur (waterproductiecentra, watertorens, hydroforen, toevoerleidingen ...) en voor het automatiseren en de telecontrole van productie, berging en toevoer. Je werkt onder leiding van de verantwoordelijke voor exploitatie, productie en opslag. Je werkt nauw samen met de andere elektriciens en met de productiemedewerkers. Voornaamste opdrachten Dit zijn jouw belangrijkste opdrachten: Je controleert en onderhoudt de productie-installaties. Je voert metingen uit. Je legt bedradingen aan op basis van schema's. Je stelt eenvoudige elektrische schema's op en helpt bij het programmeren van PLC's. Je voorziet de doseer- en waterbehandelingsinstallaties van scheikundige producten. Je volgt de richtlijnen inzake waterbehandeling, AREI, veiligheid en milieu. Je lost praktische problemen op. Je wordt tewerkgesteld in een van volgende regio's: Snellegem, Kooigem, Harelbeke of Woumen.

Zoek naar antwoorden van BANKUNIE in sociale netwerken
Look for responds of BANKUNIE in social networks

Lees alle opmerkingen voor BANKUNIE. Laat een reactie achter voor BANKUNIE. BANKUNIE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BANKUNIE. Leave a respond for BANKUNIE. BANKUNIE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BANKUNIE op de google maps. Adres en contacten BANKUNIE
Location of BANKUNIE on the google maps. Address and contacts of BANKUNIE

Andere gerelateerde bedrijven als come BANKUNIE BANKUNIE: LANGE CHRISTIAN SA | ANHYP | CH?TEAU DE SART | Stradiot Erik | JUDOCLUB 2000

Other related companies as BANKUNIE: LANGE CHRISTIAN SA | ANHYP | CH?TEAU DE SART | Stradiot Erik | JUDOCLUB 2000

BANKUNIE is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BANKUNIE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04572204589. Het bedrijf BANKUNIE bevindt zich op het adres: BEVRIJDINGSSTRAAT 42; 2960; BRECHT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 339,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 386,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Banken and kredietinstellingen. Producten gemaakt in BANKUNIE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BANKUNIE is Transportuitrusting, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BANKUNIE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BANKUNIE, openstaande posities, locatie van BANKUNIE op de kaart.

BANKUNIE is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is BANKUNIE, company assigned to the tax number BE04572204589. The company BANKUNIE is located at the address: BEVRIJDINGSSTRAAT 42; 2960; BRECHT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 339,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 386,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Banken and kredietinstellingen. Products created in BANKUNIE were not found.
The main activity of BANKUNIE is Transportation Equipment, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of BANKUNIE is not available. You also can look at reviews of BANKUNIE, open positions, location of BANKUNIE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BANKUNIE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BANKUNIE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BANKUNIE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BANKUNIE, employees, financial statistics.