HUIS INDEKEU

Contactgegevens HUIS INDEKEU: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HUIS INDEKEU: address, phone, fax, email, website, opening hours

HUIS INDEKEU

Regio (region): N\A, België

Adres (address): JOZEF GINISSTRAAT 25; 3060; BERTEM, België

Telefoon (phone): 16480000 (+32-16480000) 16480000 (+32-16480000)

Fax (fax): +32 (61) 979-57-70 +32 (61) 979-57-70

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HUIS INDEKEU: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HUIS INDEKEU"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HUIS INDEKEU"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HUIS INDEKEU, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HUIS INDEKEU. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HUIS INDEKEU, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HUIS INDEKEU. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HUIS INDEKEU
Products information HUIS INDEKEU

BTW identificatienummer (tax): BE08764587402
Ondernemingsnummer: 4509307861
Hoofdstad (capital): 712,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 121,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in HUIS INDEKEU zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Herstelling and restauratie van meubelen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HUIS INDEKEU
(Get full report from official database of BE for HUIS INDEKEU)

Aanvulling soorten activiteiten voor HUIS INDEKEU
Addition kinds of activities for HUIS INDEKEU

179906. Home / kantoor interieurs afwerking, inrichting en renovatie | Home/office interiors finishing, furnishing and remodeling
249916. Omheining, dokken en andere openstaande houtstructuurproducten | Fencing, docks, and other outdoor wood structural products
20529907. Crackers, droog, nec | Crackers, dry, nec
30890205. Kledinghangers, kunststoffen | Clothes hangers, plastics
36299901. Spuitmachines, elektrisch | Blasting machines, electrical
54619902. Brood | Bread
79480300. Racehorse zorg | Racehorse care

Werken bij HUIS INDEKEU: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HUIS INDEKEU: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HUIS INDEKEU. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HUIS INDEKEU. Looking for open vacancies in other companies

  • Voltijdse winkelverantwoordelijke bakkerij regio Zottegem (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Heb jij een grote verantwoordelijkheidszin, hou jij van klantencontact en heb je affiniteit met voeding? Dan bij jij waarschijnlijk de kandidaat waar wij naar op zoek zijn! Wat kan jij verwachten? Je waakt over de algemene kwaliteit van jouw winkel en staat in voor de professionele en klantvriendelijke uitstraling ervan. Je zal instaan voor het goede verloop en optimalisatie van jouw winkel. Hieronder valt ook het plaatsen van winkelbestellingen, de dagelijkse kasafsluiting en stortingen. Je werkt naar vooropgestelde targets qua omzet, personeelskost en stock. Uiteraard krijg je hiervoor de nodige ondersteuning van interne diensten. Je coacht jouw team op een inspirerende manier en zorgt voor een goede taakverdeling binnen jouw team. Je maakt werkplanningen op en beheert het verlof. Je staat in voor opleiding, communicatie en coaching van nieuwe medewerkers. Als winkelverantwoordelijke ben jij dé schakel tussen de winkel en de regioverantwoordelijke en zorg je voor een vlotte en heldere communicatie.

  • Administratief bediende (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Konvert Interim Vilvoorde

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant in Cargovil zijn we opzoek naar tijdelijke, voltijdse administratieve ondersteuning. -Liefst iemand die voltijds kan werken, minstens 32 uur is ook mogelijk. -Je zal werken op de dienst Immo en expansie. -Je staat in voor het telefonisch regelen van herstellingen.

  • METAALBEWERKER (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: Konvert Interim Veurne

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma regio Veurne zijn we op zoek naar een metaalbewerker dagploeg (m/v). Je kan nauwkeurig werken, staat in voor de verpakking van de stukken en de controle van de afgewerkte artikelen. Je draagt nauwkeurigheid en kwaliteit hoog in het vaandel. Je werkt van maandag tot en met vrijdag in de dagploeg. Je bent flexibel ingesteld, gemotiveerd, je hebt een goede kennis van de Nederlandse taal en bent snel beschikbaar om op te starten Het gaat om een tijdelijke vacature tem. februari. Interesse? Neem dan zeker contact met ons op.

  • Onderhoudsmedewerker (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: T-INTERIM IEPER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als poetshulp sta je in voor een kwalitetieve schoonmaak binnen het trransportbedrijf. Je onderhoudt de bedrijfsgebouden. Jouw taken zijn de volgende: afstoffen van kasten en bureaus, poetsen van de verschillende ruimtes, planten water geven, vuilzakken leegmaken, koffie maken, afwassen,...

  • Enthousiaste huishoudhulp Hamme/ Moerzeke (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS OOSTENDE (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: GREENHOUSE OOSTENDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Oostende zoeken hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen.

  • CALL AGENT (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: D-JOB

    Type: Studentenjob

    Voor het bedrijf CC De Strycker te Antwerpen zijn we op zoek naar collega's. Gedreven telefonische verkopers. U komt in een tof team terecht waar u samen, dagelijks ernaar streeft de vooropgestelde verkopen per uur te behalen. Hierin wordt u bijgestaan door 2 ervaren coaches en een team van gedreven collega's die elkaar graag bijstaan met tips en trics. U verkoopt telefonisch verschillende producten (magazines, voedingssuplementen, kinderboeken, ...) aan particulieren. www.ccdestrycker.be

  • Jobstudent - marketing/communicatie (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Heusden-Zolder zijn we momenteel op zoek naar een gedreven én gepassioneerde jobstudent met kennis van communicatie, marketing en social media. Kan jij jezelf, naast je studies, ongeveer 1 à 2 dagen per week vrij maken om nog een centje bij te verdienen? Dan ben jij de kandidaat die we zoeken!

  • Bullchauffeur - aantrekkelijke verloning (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: KAREL STERCKX

    Type: Vaste Job

    Deze functie bestaat uit 70% bullwerk en 30% onderhoudsmatig werk. Je staat in voor het vullen en lossen van bunkers, alsook bediening van de vulunit. Hiernaast ben je verantwoordelijk voor het onderhoud van de bull: controle oliepeil, controle koelstofvloeistof en vetsmering. Je staat eveneens mee in voor de reiniging van de productie-omgeving, alsook voor de machines en installaties na gebruik.

  • Product Manager (GROOT-BIJGAARDEN)

    Regio: GROOT-BIJGAARDEN

    Bedrijf: XPE Pharma & Science

    Type: Vaste Job

    Als Product Manager Nutri ben je verantwoordelijk voor het kwalitatief hoogstaand gamma van micronutritie, afgestemd op de behoeften van health care professionals en therapeuten. Je bent dagelijks bezig met het analyseren, opvolgen en uitbouwen van jouw portfolio in de Europese markt (België, Nederland en de Duitstalige markt in Europa). Tendensen opvolgen, mee werken aan nieuwe ideeën voor innovatieve productontwikkeling én het verder uitbouwen van het Nutri netwerk. Jouw verkoopsondersteuning geeft het medische team van Nutritional Advisors de nodige tools om hun job uit te voeren. Je communiceert hierbij intern en extern over de producten, concepten en acties. Je volgt de resultaten nauwgezet op en maakt je analyse van de verzamelde gegevens om gericht tot actie over te gaan. Je rapporteert hierbij aan de Marketing Director Europe.

  • Medevennoot Crelan Bank, Genk - Diepenbeek (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: AZURO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Afhankelijk van je ervaring, zal je als medevennoot binnen het kantoor een rol opnemen als: Beleggingsspecialist over de twee vestigingen heen, of Kantoordirecteur voor het kantoor te Diepenbeek. In de functie als beleggingsspecialist zal je de eindverantwoordelijkheid binnen de organisatie dragen inzake beleggings- en vermogensadvies. Je bent het centrale aanspreekpunt van de bestaande klanten voor beleggingsadvies, levensverzekeringen zoals tak 21/23 en successie- en vermogensplanning in brede zin. Je voert adviesgesprekken met klanten en je bouwt aan lange termijn relaties. Je neemt gerichte initiatieven om het beleggingsdomein binnen de organisatie verder uit te bouwen. Na je initiële start als beleggingsverantwoordelijke, bouw je je kennis verder op met betrekking tot andere financiële domeinen (kredieten, sparen en betalen, verzekeringen….) en met betrekking tot de algemene interne werking en organisatie van het kantoor. Voel je je klaar om meteen een rol op te nemen als kantoordirecteur? Ook dit is zeker mogelijk. Als kantoordirecteur voor de vestiging te Diepenbeek zal je verantwoordelijk worden voor de verdere uitbouw van dit kantoor. Je staat in voor de organisatie en de werking van het kantoor en je geeft als leidinggevende sturing en richting aan jouw medewerkers.

  • Trainer Engels (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

Zoek naar antwoorden van HUIS INDEKEU in sociale netwerken
Look for responds of HUIS INDEKEU in social networks

Lees alle opmerkingen voor HUIS INDEKEU. Laat een reactie achter voor HUIS INDEKEU. HUIS INDEKEU bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HUIS INDEKEU. Leave a respond for HUIS INDEKEU. HUIS INDEKEU on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HUIS INDEKEU op de google maps. Adres en contacten HUIS INDEKEU
Location of HUIS INDEKEU on the google maps. Address and contacts of HUIS INDEKEU

Andere gerelateerde bedrijven als come HUIS INDEKEU HUIS INDEKEU: Evrard J-C | RENE AREND | FIN. RISKS INSUR. BROKERS | VAES VEERLE & BART | FE. ANDR?

Other related companies as HUIS INDEKEU: Evrard J-C | RENE AREND | FIN. RISKS INSUR. BROKERS | VAES VEERLE & BART | FE. ANDR?

HUIS INDEKEU is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HUIS INDEKEU, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08764587402. Het bedrijf HUIS INDEKEU bevindt zich op het adres: JOZEF GINISSTRAAT 25; 3060; BERTEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 712,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 121,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Herstelling and restauratie van meubelen. Producten gemaakt in HUIS INDEKEU zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HUIS INDEKEU is Justitie, Openbare Orde en Veiligheid, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HUIS INDEKEU is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HUIS INDEKEU, openstaande posities, locatie van HUIS INDEKEU op de kaart.

HUIS INDEKEU is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is HUIS INDEKEU, company assigned to the tax number BE08764587402. The company HUIS INDEKEU is located at the address: JOZEF GINISSTRAAT 25; 3060; BERTEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 712,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 121,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Herstelling and restauratie van meubelen. Products created in HUIS INDEKEU were not found.
The main activity of HUIS INDEKEU is Justice, Public Order and Safety, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of HUIS INDEKEU is not available. You also can look at reviews of HUIS INDEKEU, open positions, location of HUIS INDEKEU on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HUIS INDEKEU, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HUIS INDEKEU, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HUIS INDEKEU, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HUIS INDEKEU, employees, financial statistics.