HET FOETONHUIS

Contactgegevens HET FOETONHUIS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HET FOETONHUIS: address, phone, fax, email, website, opening hours

HET FOETONHUIS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ONDERBERGEN 27; 9000; GENT, België

Telefoon (phone): 92242224 (+32-92242224) 92242224 (+32-92242224)

Fax (fax): +32 (14) 259-31-98 +32 (14) 259-31-98

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HET FOETONHUIS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HET FOETONHUIS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HET FOETONHUIS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HET FOETONHUIS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HET FOETONHUIS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HET FOETONHUIS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HET FOETONHUIS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HET FOETONHUIS
Products information HET FOETONHUIS

BTW identificatienummer (tax): BE02653717041
Ondernemingsnummer: 1350463867
Hoofdstad (capital): 280,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 344,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in HET FOETONHUIS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Herstelling and restauratie van meubelen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HET FOETONHUIS
(Get full report from official database of BE for HET FOETONHUIS)

Aanvulling soorten activiteiten voor HET FOETONHUIS
Addition kinds of activities for HET FOETONHUIS

922200. Juridische raad en vervolging | Legal counsel and prosecution
01310000. Katoen | Cotton
22820100. Naald- en ambachtelijke garens, draaien, wikkelen of spoelen | Needle and handicraft yarns, twisting, winding, or spooling
22990503. Crash, linnen | Crash, linen
29920100. Smeeroliën | Lubricating oils
34969901. Prikkeldraad, gemaakt van aangekochte draad | Barbed wire, made from purchased wire
38290508. Personeel dosimetrie apparaten | Personnel dosimetry devices
38420419. Walkers | Walkers
48139900. Telefooncommunicatie, behalve radio, nv | Telephone communication, except radio, nec
86990102. Bowlingclub | Bowling club

Werken bij HET FOETONHUIS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HET FOETONHUIS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HET FOETONHUIS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HET FOETONHUIS. Looking for open vacancies in other companies

  • BIJVERDIENSTE WEEKEND - BROEIERIJ (M/V) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in als allround medewerker voor het sorteren van kuikentjes, rapen van eieren, het onderhoud van machines en kippenhokken enz.

  • Ontbramer (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een metaalbedrijf regio Oostkamp zijn wij op zoek naar een gemotiveerde ontbramer. Taken: ontbramen, balanceren en montage van metaalonderdelen.

  • Enthousiaste HVAC techniekers/monteurs (ZANDHOVEN)

    Regio: ZANDHOVEN

    Bedrijf: Konvert Interim Lier

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Zandhoven zijn wij op zoek naar HVAC techniekers/monteurs. Dus ben je iemand die beschikt over volgende vaardigheden: * Het indienststellen van nieuwe koelinstallaties (demontage en montage) en zelfs volledig vernieuwen; * Het oplossen van technische defecten op het vlak van airconditioning, verwarming en ventilatie - veel problemen zijn van elektrotechnische aard; * Breed technisch ingezet kan worden (o.a. koeltechnieken) en in aanraking komen met diverse moderne technologieën en technieken; * Verbetervoorstellen kunnen formuleren en de huidige manieren van werken verbeteren en samen met de collega's technische zaken verder op punt stellen; dan kan je nu online solliciteren via [email protected] of eens langskomen bij ons op kantoor.

  • Aankoper (HERNE)

    Regio: HERNE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant gelegen in Herne zijn we op zoek naar een aankoper: Beheer van eigen leveranciersportefeuille: stock analyse, technische informatie gebruiken, uitvoeren van prijs- en kwaliteitsanalyses, contact met klanten bij kwaliteitsproblemen of facturatie Bestellingen plaatsen bij overzeese leveranciers, rekening houdend met huidige voorraad en toekomstige noden, leveringstermijnen, kosten en service Opvolgen van productie bij de leverancier Organiseren van (maritiem) transport in samenwerking met een expediteur en instaan voor de inklaring bij de douane

  • DRINGENDE POETSHULP TE ZINGEM (ZINGEM)

    Regio: ZINGEM

    Bedrijf: AVANTI

    Type: Dienstenchequebaan

    Verrichten van huishoudelijke taken bij gezinnen te Zingem. Schoonmaken, strijken, koken bij de klanten thuis. Werken op dagen en uren die je zelf wil.

  • POETSHULP DRONGEN (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Particulieren helpen in het huishouden en hen gelukkig maken door hun woning wekelijks te poetsen, hun wasgoed te strijken of de ramen te lappen. Je kiest zelf jouw uurrooster (vol - of deeltijds).

  • Gemotiveerde Huishoudhulpen/poetshulpen - Regio Bocholt/Kaulille (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: Sthep

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp m/v sta je in voor de algemene huishoudelijke taken met dienstencheques bij gezinnen aan huis. Je staat hoofdzakelijk in voor het onderhouden van de woning. Heb je een passie voor het huishouden en ben je fier als je jouw werk goed gedaan hebt? Kan je daarboven zelfstandig werken en ben je gemotiveerd en positief ingesteld? Dan ben jij de persoon die in ons Sthep team past! Sthep staat voor duurzaamheid, zowel op vlak van huishoudhulpen als van klanten. Sthep heeft als enige kantoor in Vlaanderen een doorlopende tewerkstelling waardoor jouw klanten niet mogen afzeggen doorheen het jaar. Onze permanente tewerkstelling in combinatie met een vaste uurrooster en vaste gezinnen zorgt dat je bij Sthep maandelijks een inkomenszekerheid hebt! Wie wil dat nu niet??? Wij dragen respect en het ‘goed voelen’ hoog in het vaandel! Wij organiseren regelmatig activiteiten en feestjes zodat je je als nieuwkomer snel thuis voelt in ons Sthep team! Geen ervaring in het poetsen? Geen probleem! Sthep voorziet een begeleiding en ondersteuning op de werkvloer door een jobcoach. Je staat er bij ons niet alleen voor! We begeleiden jou, indien nodig, bij de gezinnen zodat je meteen een goede indruk nalaat na jouw eerste werkdag! Een goede start is de sleutel tot een blijvend succesverhaal! Daarnaast krijg je bij ons meerdere opleidingen zodat je na 3 maanden een volwaardige onmisbare huishoudhulp bent! Sthep is gelegen in Peer. Onze hoofdregio zijn de gemeentes Hechtel-Eksel en Peer. Dankzij ons groot succes zijn we ook volop actief in onze buurtgemeentes (Meeuwen-Gruitrode, Bree, Bocholt, Overpelt en Neerpelt). Spreekt deze vacature jou aan, maar ben je al aan het werk in een ander dienstenchequekantoor? Bel vrijblijvend voor informatie. Geniet van de voordelen bij de overschakeling van kantoor. Wie weet voel je jou bij ons wel (meer) thuis? Sthep is meer dan een job alleen! (trefwoorden: poetsen, schoonmaken, huishoudelijke taken, huishouden, dienstencheques, huishoudhulp, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, poetsdame, kuisvrouw)

  • Huishoudelijke hulp met dienstencheques regio Nazareth (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: HULP IN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat als huishoudelijke hulp in voor het onderhouden van de woning van de klant. Dit houdt volgende taken in: schoonmaken wassen en strijken bereiden van maaltijden boodschappen doen

  • Jobstudent m/v administratie (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: ALMA Studentenrestaurants en Catering

    Type: Studentenjob

    Voor ons hoofdkantoor te Heverlee zijn we op zoek naar een jobstudent m/v administratie. Aantal uren per week : 20u. Je mag je uren (tussen 8u en 17u) en dagen zelf kiezen. Je taak zal voornamelijk bestaan uit gegevensverwerking. Startdatum is voorzien op 22/10/2018

  • Animatoren/verkopers spelletjesstands (weekends en schoolvakanties) (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een klant die werkzaam is in één van de mooiste pretparken in België zijn we nog op zoek naar mature jobstudenten die graag een uitdaging aangaan. We zijn op zoek naar commerciële studenten die graag mensen aanspreken, enthousiast zijn en een echte doorzetters zijn. Je spreekt de mensen in het park namelijk spontaan aan en zorgt ervoor dat ze enthousiast worden om bij jou een spel te spelen! Inzet wordt beloond met een mooi loon. Ben je minimum 16 jaar en ben je beschikbaar voor de vakanties en weekends ? Solliciteer dan nu voor deze boeiende job!

  • Jobstudent (m/v) Lochristi (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: LANDELIJKE KINDEROPVANG - Ons

    Type: Studentenjob

    Samen met het bestaande team van kinderbegeleiders in de buitenschoolse kinderopvang zorg je voor een aangename en speelse vakantie voor kinderen van 2,5 tot 12 jaar. Je begeleidt de kinderen op een creatieve en verantwoorde manier in hun vrij spel. Je zorgt voor voorbereiding en uitvoering van een speels en gevarieerd activiteitenprogramma, aangepast aan de leeftijd. Je staat in voor een vriendelijke en vlotte communicatie met ouders en contactpersonen. De opvang is open tussen 7u en 18u30, niet in het weekend.

  • Enthousiaste vertegenwoordig(st)er voor energiecontracten gezocht (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: LAPIS LAZULI

    Type: Vaste Job

    Ben jij een spontane, enthousiaste persoon opzoek naar een nieuwe uitdaging? Bezit jij daar bovenop een uitgebreide woordenschat gecombineerd met de nodige dosis overtuigingskracht? Wij zijn een sales bedrijf, gespecialliseerd in groene en hernieuwbare energie, waar je deze talenten ten volste kunt benutten en verbeteren indien nodig/mogelijk. Wij helpen de consumenten aan het voordeligste tarief op de markt en staan ze bij met advies. Je komt in een team verkopers terecht waar je B2B en B2C prospecten opzoekt en vervolgens op een gepaste manier gaat helpen, adviseren en waar je uiteindelijk een directe verkoop realiseert. Je krijgt de mogelijkheid jezelf te ontwikkelen zowel binnenin als buiten het team. De regio waar je tewerk bent, kunnen wij aanpassen aan wat voor jou mogelijk is. Zoek je iets voltijds of eerder deeltijds? Ben je nog student? Bij ons komt dit allen in aanmerking.

Zoek naar antwoorden van HET FOETONHUIS in sociale netwerken
Look for responds of HET FOETONHUIS in social networks

Lees alle opmerkingen voor HET FOETONHUIS. Laat een reactie achter voor HET FOETONHUIS. HET FOETONHUIS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HET FOETONHUIS. Leave a respond for HET FOETONHUIS. HET FOETONHUIS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HET FOETONHUIS op de google maps. Adres en contacten HET FOETONHUIS
Location of HET FOETONHUIS on the google maps. Address and contacts of HET FOETONHUIS

Andere gerelateerde bedrijven als come HET FOETONHUIS HET FOETONHUIS: Bundervoet | Galleria | G. POITIERS | L. GROGNARD | Johan Wuyckens

Other related companies as HET FOETONHUIS: Bundervoet | Galleria | G. POITIERS | L. GROGNARD | Johan Wuyckens

HET FOETONHUIS is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HET FOETONHUIS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02653717041. Het bedrijf HET FOETONHUIS bevindt zich op het adres: ONDERBERGEN 27; 9000; GENT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 280,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 344,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Herstelling and restauratie van meubelen. Producten gemaakt in HET FOETONHUIS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HET FOETONHUIS is Uitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HET FOETONHUIS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HET FOETONHUIS, openstaande posities, locatie van HET FOETONHUIS op de kaart.

HET FOETONHUIS is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is HET FOETONHUIS, company assigned to the tax number BE02653717041. The company HET FOETONHUIS is located at the address: ONDERBERGEN 27; 9000; GENT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 280,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 344,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Herstelling and restauratie van meubelen. Products created in HET FOETONHUIS were not found.
The main activity of HET FOETONHUIS is Executive, Legislative & General Government, Except Finance, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of HET FOETONHUIS is not available. You also can look at reviews of HET FOETONHUIS, open positions, location of HET FOETONHUIS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HET FOETONHUIS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HET FOETONHUIS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HET FOETONHUIS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HET FOETONHUIS, employees, financial statistics.