CAJO STOFFERINGEN JEUNEN

Contactgegevens CAJO STOFFERINGEN JEUNEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CAJO STOFFERINGEN JEUNEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

CAJO STOFFERINGEN JEUNEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MAASTRICHTERSTEENWEG 281; 3500; HASSELT, België

Telefoon (phone): 11229800 (+32-11229800) 11229800 (+32-11229800)

Fax (fax): +32 (71) 176-92-26 +32 (71) 176-92-26

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CAJO STOFFERINGEN JEUNEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CAJO STOFFERINGEN JEUNEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CAJO STOFFERINGEN JEUNEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CAJO STOFFERINGEN JEUNEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CAJO STOFFERINGEN JEUNEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CAJO STOFFERINGEN JEUNEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CAJO STOFFERINGEN JEUNEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CAJO STOFFERINGEN JEUNEN
Products information CAJO STOFFERINGEN JEUNEN

BTW identificatienummer (tax): BE02925903320
Ondernemingsnummer: 5567840576
Hoofdstad (capital): 534,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 161,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Producten die in CAJO STOFFERINGEN JEUNEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Herstelling and restauratie van meubelen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CAJO STOFFERINGEN JEUNEN
(Get full report from official database of BE for CAJO STOFFERINGEN JEUNEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor CAJO STOFFERINGEN JEUNEN
Addition kinds of activities for CAJO STOFFERINGEN JEUNEN

6061. Federale kredietverenigingen | Federal credit unions
144202. Grind- en kiezelwinning | Gravel and pebble mining
27520402. Kaarten, gelithografeerd | Cards, lithographed
27599915. Platteloze gravure | Plateless engraving
51690804. Synthetisch rubber | Synthetic rubber

Werken bij CAJO STOFFERINGEN JEUNEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CAJO STOFFERINGEN JEUNEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CAJO STOFFERINGEN JEUNEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CAJO STOFFERINGEN JEUNEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Stikster (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je werkt als stikster/stikker. Je werkt met industriële machines. Je helpt met je collega's om alle goederen correct te verwerken en op te bergen

  • CHAUFFEUR CE VOOR VARKENSTRANSPORTEN (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je hebt minstens 1 jaar ervaring in het transport van levende dieren en beschikt over het vereiste certificaat hiervoor of bent bereid dit via het bedrijf te behalen. Je beschikt over een geldig rijbewijs CE en bestuurderskaart. Je kan goed overweg met dieren. Je bent zeer stipt en werkt graag proper en netjes. Je bent een zorgzaam type van nature. Je hebt geen hoogtevrees. Je houdt van hard werken en bent een buitenmens.

  • Heftruck chauffeur te Wilrijk (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: ASAP XL Essers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Het bedrijf werd opgericht in 1928 door Henri Essers en is intussen uitgegroeid tot één van de meest toonaangevende bedrijven in Europa op het vlak van transport en logistiek voor sectoren als chemie, farmaceutica/healthcare en kwalitatief hoogstaande goederen. De afgelopen jaren kende het bedrijf een stevige uitbreiding, te danken aan de autonome groei en een aantal strategische overnames. In 2017 boekte H.Essers een omzet van 646 miljoen €. Het bedrijf telt momenteel 975.000 m² magazijnruimte, een vloot van 1.460 trekkers en 3.050 aanhangwagens en heeft meer dan 6.270 medewerkers verdeeld over 70 vestigingen in 17 landen in West- en Oost- Europa. Naast de hoofdzetel in Genk (België), heeft H.Essers een tweede thuisbasis in Roemenië.

  • Commercieel bediende | Voltijds | Lommel (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Synergie Overpelt Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een internationaal bedrijf te Lommel zijn we op zoek naar een medewerker Customer Service Center. Je zal voornamelijk instaan voor de opname van orders, afhandeling van klachten (m.b.t. facturen/prijzen) en opvolgen van commerciële after-sales contacten. Daarnaast sta je ook in voor de administratieve verwerking van de gegevens en de opmaak van facturen.

  • Monteur gordijnen (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Genk zijn we dringend op zoek naar een monteur van o.a. gordijnen, jaloezieën,...

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Spelhost dinerspellen (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: DINERSPEL.NL

    Type: Studentenjob

    Dinerspel.nl is een Nederlandse producent van dinerspellen zoals moorddiners. Wij zijn ook actief in Vlaanderen en zoeken met name in Hasselt studenten om onze spellen te begeleiden.

  • Inspecteur voertuigen – local (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: VAB

    Type: Vaste Job

    MVI maakt deel uit van Macadam en is actief in Europa met vestigingen in België, Nederland, Duitsland, Frankrijk, Zwitserland en Spanje, en heeft daarnaast reguliere activiteiten uitgebouwd in Luxemburg en Portugal. Vandaag wordt de laatste hand gelegd aan een opstart via lokale partnerships in Letland, Litouwen, Italië en in Noorwegen, waarna Oostenrijk en de andere Scandinavische landen zullen volgen. Van de meer dan 450.000 inspecties die Macadam jaarlijks uitvoert worden er 140.000 gerealiseerd in de Benelux en 240.000 in Frankrijk. Dit maakt Macadam marktleider op het vlak van inspecties van voertuigen en ondersteuning van het remarketingproces in opdracht van leasemaatschappijen, fleet owners en autofabrikanten. Ter uitbreiding van ons team op onze locatie in Vilvoorde zijn we op zoek naar een Inspecteur Voertuigen. Heb jij affiniteit met auto’s en werk je graag in een omgeving waar je de mooiste modellen voorbij ziet komen? Heb je scherpe ogen en ontgaat jou niets? Kom dan bij ons werken en ontwikkel je tot een Inspecteur Voertuigen. Als Inspecteur Voertuigen beoordeel je leaseauto’s en/of huurauto’s, waarvan het contract is afgelopen, op de aanwezigheid van schades en het ontbreken van accessoires. Het inspecteren vindt plaats op de locatie van de leasemaatschappij/verhuurmaatschappij of partner. Je registreert op je tablet, met de MVI inspectiesoftware, de acceptabele en de niet-acceptabele schades, je neemt digitale foto’s van het voertuig en de eventuele schade(s) en koppelt calculatiebedragen aan de schade-evenementen. Met deze gegevens maak je een volledig elektronisch rapport welke ingevoerd wordt op het Macadam IT platform. Op dit platform zijn onze klanten eveneens aangesloten.

  • magazijnier (ook schoolverlater) (KLUISBERGEN)

    Regio: KLUISBERGEN

    Bedrijf: WANNIJN

    Type: Vaste Job

    WANNIJN NV is een toonaangevend bedrijf in de wegenbouw en werft aan wegens uitbreiding van haar activiteiten

  • Medewerker verkoop groenten en fruit (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Brasschaat zijn we dringend op zoek naar 2 verkoopsters Verkopen van groenten en fruit Onderhoud winkel Bedienen kassa Mensen onthalen en verder helpen

  • Zelfstandig verkoper Zonnepanelen Regio West-Vlaanderen (Regio Veurne)

    Regio: Regio Veurne

    Bedrijf: BELIVERT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zin in een nieuwe uitdaging? Wil je werken in één van de meest belovende sectoren van de toekomst? Kan je zelfstandig werken, en wil je hoge verkoopcijfers en targets halen? Aarzel niet en contacteer ons. (Graag cv met foto) Ons bedrijf is in volle expansie, biedt een boeiende werkomgeving en een collegiale sfeer. Als vertegenwoordiger ben je de sleutelfiguur tussen onze klanten en het bedrijf. Dagelijks bezoek je particuliere klanten of KMO 's (voornamelijk West-Vlaanderen) en zorg jij voor het uitkomen van hun dromen: het besparen op hun energie factuur! Je kijkt naar de noden van de klant en maakt offerte. Je volgt de offertes op en geeft de klant technische ondersteuning daar waar nodig. Je bent een ervaren verkoper voor de B2C markt. Je werkt zelfstandig en draagt verantwoordelijkheid voor het contacteren van prospecten. Je biedt de klant kwalitatief hoogstaand advies. Je staat in voor de verkoop van hoofdzakelijk, fotovoltaïsche zonnepaneel-installaties aan particuliere klanten. Bezoeken van potentiële klanten (wordt aangeleverd door ons ) Bedrijf en product voorstellen Kort opvolgen en tijdige afspraken maken Plaatsingsdossier opstellen Prospectie : Offerte opmaken, opvolgen en omzetten in verkoop.

  • Promotors en verdelers van voedingssuplmenten (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: ART OF WELLNESS bvba

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je gaat in je eigen regio aan de slag als een ENTHOUSIASTE PROMOTOR van BEWEGING, GEZONDHEID én VOEDINGSSUPLEMENTEN. Je gaat mensen helpen, die op een gemakkelijke manier hun levenskwaliteit willen verbeteren met de voedingsproducten van HERBALIFE Nutrition. Ook op sportief vlak word je opgeleid en is er de mogelijkheid tot uitbreiding om te werken met de Top-sportvoeding & supplementen: HERBALIFE24. Affiniteit met voeding en een gezonde, actieve levensstijl is een pro, maar geen must. Voorkennis op deze gebieden zijn natuurlijk meegenomen. Verder heb je eenstevige portie interesse in een gezonde en actieve levensstijl, waar voeding en voedingssuplementen een plaats kunnen hebben. Mogelijke verdere specialisatiekeuze: - beweging, sport & fitness - gewichtsbeheersing - huidverzorging - teamleader van promotors GROOT VOORDEEL: Je kan in vrije uren werken en zelf jouw uren bepalen, van thuis uit of van op verplaatsing. Wat ga je doen? PROMOTEN van onze SPORTACTIVITEITEN én TOP-voeding & voedingssuplementen, in jouw eigen regio. Eigen klantenbestand leren opbouwen & coachen. Nieuwe sportieve en enthousiaste teamleaders leren aanwerven & coachen.

Zoek naar antwoorden van CAJO STOFFERINGEN JEUNEN in sociale netwerken
Look for responds of CAJO STOFFERINGEN JEUNEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor CAJO STOFFERINGEN JEUNEN. Laat een reactie achter voor CAJO STOFFERINGEN JEUNEN. CAJO STOFFERINGEN JEUNEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CAJO STOFFERINGEN JEUNEN. Leave a respond for CAJO STOFFERINGEN JEUNEN. CAJO STOFFERINGEN JEUNEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CAJO STOFFERINGEN JEUNEN op de google maps. Adres en contacten CAJO STOFFERINGEN JEUNEN
Location of CAJO STOFFERINGEN JEUNEN on the google maps. Address and contacts of CAJO STOFFERINGEN JEUNEN

Andere gerelateerde bedrijven als come CAJO STOFFERINGEN JEUNEN CAJO STOFFERINGEN JEUNEN: BOTERDAELE | C.S.C.-TRAV. MIGRANTS | G - FASHION | Delvoie Pascale | KEUTGEN FRERES

Other related companies as CAJO STOFFERINGEN JEUNEN: BOTERDAELE | C.S.C.-TRAV. MIGRANTS | G - FASHION | Delvoie Pascale | KEUTGEN FRERES

CAJO STOFFERINGEN JEUNEN is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CAJO STOFFERINGEN JEUNEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02925903320. Het bedrijf CAJO STOFFERINGEN JEUNEN bevindt zich op het adres: MAASTRICHTERSTEENWEG 281; 3500; HASSELT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 534,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 161,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Herstelling and restauratie van meubelen. Producten gemaakt in CAJO STOFFERINGEN JEUNEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CAJO STOFFERINGEN JEUNEN is Diverse Manufacturing Industries, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CAJO STOFFERINGEN JEUNEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CAJO STOFFERINGEN JEUNEN, openstaande posities, locatie van CAJO STOFFERINGEN JEUNEN op de kaart.

CAJO STOFFERINGEN JEUNEN is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is CAJO STOFFERINGEN JEUNEN, company assigned to the tax number BE02925903320. The company CAJO STOFFERINGEN JEUNEN is located at the address: MAASTRICHTERSTEENWEG 281; 3500; HASSELT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 534,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 161,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Herstelling and restauratie van meubelen. Products created in CAJO STOFFERINGEN JEUNEN were not found.
The main activity of CAJO STOFFERINGEN JEUNEN is Miscellaneous Manufacturing Industries, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of CAJO STOFFERINGEN JEUNEN is not available. You also can look at reviews of CAJO STOFFERINGEN JEUNEN, open positions, location of CAJO STOFFERINGEN JEUNEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CAJO STOFFERINGEN JEUNEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CAJO STOFFERINGEN JEUNEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CAJO STOFFERINGEN JEUNEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CAJO STOFFERINGEN JEUNEN, employees, financial statistics.