BANK J. VAN BREDA & CO

Particuliere bedrijvencommunicatie • BANK J. VAN BREDA & CO
Private companiesCommunications • BANK J. VAN BREDA & CO

Contactgegevens BANK J. VAN BREDA & CO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BANK J. VAN BREDA & CO: address, phone, fax, email, website, opening hours

BANK J. VAN BREDA & CO

Regio (region): Brugge, België

Adres (address): SIMON STEVINPLEIN 14; 8000; BRUGGE, België

Telefoon (phone): 50343945 (+32-50343945) 50343945 (+32-50343945)

Fax (fax): +32 (81) 450-67-67 +32 (81) 450-67-67

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BANK J. VAN BREDA & CO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BANK J. VAN BREDA & CO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BANK J. VAN BREDA & CO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BANK J. VAN BREDA & CO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BANK J. VAN BREDA & CO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BANK J. VAN BREDA & CO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BANK J. VAN BREDA & CO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BANK J. VAN BREDA & CO
Products information BANK J. VAN BREDA & CO

BTW identificatienummer (tax): BE02168395996
Ondernemingsnummer: 5418975830
Hoofdstad (capital): 976,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 254,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Producten die in BANK J. VAN BREDA & CO zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Banken and kredietinstellingen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BANK J. VAN BREDA & CO
(Get full report from official database of BE for BANK J. VAN BREDA & CO)

Aanvulling soorten activiteiten voor BANK J. VAN BREDA & CO
Addition kinds of activities for BANK J. VAN BREDA & CO

35330000. Olie- en gasveldmachines | Oil and gas field machinery
35490200. Coiling machines | Coiling machinery
36120315. Signalatransformatoren, elektrisch | Signaling transformers, electric
37430100. Spoorwegapparatuur, met uitzondering van locomotieven | Railroad equipment, except locomotives
50740207. Gasbrander | Gas burners
51999927. Schors | Bark

Werken bij BANK J. VAN BREDA & CO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BANK J. VAN BREDA & CO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BANK J. VAN BREDA & CO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BANK J. VAN BREDA & CO. Looking for open vacancies in other companies

  • Onderhoudstechniekers (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: NV LOGI-TECHNIC

    Type: Vervanging brugpensioen

    Als onderhoudstechnieker word je bij Logi-technic uitgestuurd naar verschillende opdrachten korte en lange termijn. Bij de klant ben je verantwoordelijk voor allerhande mechanische/elektrische werken. Door je te beroepen op je brede kennis en ervaring kun je iedere uitdaging tot een goed eind brengen Je waakt over de kwaliteit van het machinepark en voert preventief onderhoud uit. Daarnaast spoor je storingen op en verhelp je zowel mechanische als elektrische storingen aan technische installaties en onderdelen (motoren, sensoren, uitlezen PLC sturingen, …).

  • Magazijnier vaste middag (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ASAP XL Essers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Jij bent verantwoordelijk voor het klaarzetten van de zendingen die op je lijst staan. - Bij het in- en uitladen van de goederen denk je steeds aan de veiligheid van je collega's. - Ook de kwaliteit van de goederen hou je steeds in het oog. De goederen worden immers afgeleverd bij onze klant en moeten dus steeds netjes en onbeschadigd zijn.

  • Meubelspuiter (RAVELS)

    Regio: RAVELS

    Bedrijf: t-interim Turnhout

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voorbereiden: Schuren / plamuren Spuiten van lakverf Beitsen en vernissen

  • PLC programmeur (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw takenpakket bestaat uit: - het opvolgen van projecten bij verschillende klanten - het programmeren van de PLC's en in gebruik stellen van machines - begeleiden van de klanten in het volledige proces, bij vragen,...

  • Financiëel Adviseur (DROGENBOS)

    Regio: DROGENBOS

    Bedrijf: Viavera - Brussel

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In deze functie staan uw klanten centraal:u verzorgt de bestaande klantrelatie en waar mogelijk doet u pro-actief aan klantenwerving. U krijgt een klantenportefeuille toegewezen. U verzorgt de tak beleggingen. Uw commerciële flair wendt u aan om uw klantenportefeuille verder uit te bouwen, opportuniteiten te detecteren, commerciële acties uit te werken en de objectieven te realiseren. Klantenfiches raadplegen ter voorbereiding van geplande gesprekken en klantendossiers opvolgen en aanpassen na elke gebeurtenis (erfenis, scheiding, ...)zijn dagdagelijkse taken. Samen met de klant de doelstellingen bepalen (spaargeld opbouwen, belastingoptimalisatie, ...) volgens zijn noden (huwelijksstelsel, erfenis, ...) De bewijsstukken van een belegging en de rentabiliteitsverslagen van contractueel vastgelegde financiële producten opstellen of controleren. Een vermogensonderzoek voeren / juridische & fiscale kader schetsen en de aangepaste producten voorstellen (levensverzekering, beursportefeuille, De financiële situatie van de klant analyseren en een balans opmaken van zijn vermogensstructuur (levensverzekering, effecten, ...) Een klanten- of prospectenbestand uitwerken

  • Transportverantwoordelijke bouwwerven (M/V) (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: Synergie Waregem Careers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je beheert het volledige transportgebeuren van alle lopen werven. Je ontvangt rechtstreeks de transportafroepen van de klant. Daarnaast zoek je voor elke werf de meest gunstige transportregeling en maak je bestelopdrachten op. Je onderhoudt de relaties met de transporteurs. Je lost de dagdagelijkse problemen rond transport op en je controleert achteraf de facturatie.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Herentals – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau. (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

  • Onderhoudsmedewerker I Student (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: THE LAB GAME CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Bij The Lab vind je medewerkers met passie voor de producten en liefde voor het vak. Deel jij deze passie en ben je in staat om met jouw enthousiasme de werkdruk van jouw collega’s te verlichten? Werk je het liefst achter de schermen en draag je graag bij aan een leuke werkomgeving? Ben je representatief, proactief, stressbestendig en is orde en netheid een absolute must? Ben je een teamplayer en flexibel met betrekking tot je uren en beschikbaarheid? Dan is deze baan wellicht iets voor jou!

  • bancair medewerker kantoren (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: RDT FINCO

    Type: Vaste Job

    Voor onze zelfstandige ING bankkantoren Alken, Stevoort, Kuringen en Diepenbeek zijn wij op zoek naar (m/v) enthousiaste en gemotiveerde medewerkers Behoort pro-actieve dienstverlening tot jouw DNA en wens jij graag deel uit te maken van ons team? Stuur dan een e-mail met uw CV en motivatie naar [email protected].

  • Service Technieker (m/v) (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

    Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

    Bedrijf: YES Select

    Type: Vaste Job

    Als service technieker beschikt u over een eigen service wagen. U krijgt via uw tablet de planning voor de komende dagen. Op deze tablet vindt u alle informatie over de klant zodat u de opdracht geod kan uitvoeren. Elke ochtend vertrekt u van thuis uit naar de eerste klant waar je instaat voor het onderhoud of de herstelling van hun machines. Het zijn voornamelijk mechanische herstellingen, zoals vervangen van onderdelen, onderhoud van motoren, vervangen van olie, drukregelaars controleren, ed. De eerste maanden werkt u nooit alleen maar spreek je af met een collega ter plaatse bij de klant. U zal met verschillende collega techniekers samenwerken, zo leert u meteen iedereen goed kennen.

  • QA Manager met ervaring in voeding (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-HR

    Type: Vaste Job

    Voor een mooi voedingsbedrijf, gelegen in de regio Lokeren, ben ik momenteel op zoek naar een QA Manager. Als QA Manager zal je ervoor zorgen voor een sterk kwaliteitsbeleid. Concreet neem je hiervoor volgende taken voor jouw rekening: Beheer van de kwaliteitssystemen( BRC, IFS, GMP,...) Opvolgen en implementeren van nieuwe kwaliteitsnormen Externe audits voorbereiden en opvolgen ... Je rapporteert in deze functie rechtstreeks aan de General Manager. Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept inzake selectie en rekrutering van bedienden. Wij hebben contacten met diverse bedrijven en organisaties in jouw regio waardoor we heel wat vacatures op jouw niveau kunnen aanbieden. Het is onze missie om je een job aan te bieden die 100% past bij jouw wensen en ambities. Een job waar je écht gelukkig van wordt! Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige, gedreven HR Consultants.

  • Consulentes Health & Beauty (Regio Tongeren-Maasmechelen)

    Regio: Regio Tongeren-Maasmechelen

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als consulente van Health & Beauty producten, ga je aan de slag met onze natuurlijke, hoge kwaliteitsproducten d.m.v. homeparty's bij mensen thuis, individueel advies geven bij een gezellige koffie en/of testproducten die mensen gratis mogen uitproberen gedurende 5-7 dagen. Het geven van homeparty's is zeker niet verplicht, maar kan wel voor diegenen die daar graag mee aan de slag gaan. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen omzetverplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. We bieden eveneens hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom.

Zoek naar antwoorden van BANK J. VAN BREDA & CO in sociale netwerken
Look for responds of BANK J. VAN BREDA & CO in social networks

Lees alle opmerkingen voor BANK J. VAN BREDA & CO. Laat een reactie achter voor BANK J. VAN BREDA & CO. BANK J. VAN BREDA & CO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BANK J. VAN BREDA & CO. Leave a respond for BANK J. VAN BREDA & CO. BANK J. VAN BREDA & CO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BANK J. VAN BREDA & CO op de google maps. Adres en contacten BANK J. VAN BREDA & CO
Location of BANK J. VAN BREDA & CO on the google maps. Address and contacts of BANK J. VAN BREDA & CO

Andere gerelateerde bedrijven als come BANK J. VAN BREDA & CO BANK J. VAN BREDA & CO: KONINKL. LEUVEN SPORTIEF | UNI-POOL BENELUX BVBA | GARAGE LATOUR | Peeters A | Home Du Tournaisis

Other related companies as BANK J. VAN BREDA & CO: KONINKL. LEUVEN SPORTIEF | UNI-POOL BENELUX BVBA | GARAGE LATOUR | Peeters A | Home Du Tournaisis

BANK J. VAN BREDA & CO is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio Brugge, België. De volledige naam van het bedrijf is BANK J. VAN BREDA & CO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02168395996. Het bedrijf BANK J. VAN BREDA & CO bevindt zich op het adres: SIMON STEVINPLEIN 14; 8000; BRUGGE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 976,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 254,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Banken and kredietinstellingen. Producten gemaakt in BANK J. VAN BREDA & CO zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BANK J. VAN BREDA & CO is communicatie, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BANK J. VAN BREDA & CO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BANK J. VAN BREDA & CO, openstaande posities, locatie van BANK J. VAN BREDA & CO op de kaart.

BANK J. VAN BREDA & CO is a company, that was registered 2018 in Brugge region, Belgium. Full name of company is BANK J. VAN BREDA & CO, company assigned to the tax number BE02168395996. The company BANK J. VAN BREDA & CO is located at the address: SIMON STEVINPLEIN 14; 8000; BRUGGE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 976,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 254,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Banken and kredietinstellingen. Products created in BANK J. VAN BREDA & CO were not found.
The main activity of BANK J. VAN BREDA & CO is Communications, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of BANK J. VAN BREDA & CO is not available. You also can look at reviews of BANK J. VAN BREDA & CO, open positions, location of BANK J. VAN BREDA & CO on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BANK J. VAN BREDA & CO, Brugge: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BANK J. VAN BREDA & CO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BANK J. VAN BREDA & CO, Brugge: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BANK J. VAN BREDA & CO, employees, financial statistics.