ANTIEK MEUBELRESTAURATEUR

Contactgegevens ANTIEK MEUBELRESTAURATEUR: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ANTIEK MEUBELRESTAURATEUR: address, phone, fax, email, website, opening hours

ANTIEK MEUBELRESTAURATEUR

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LEKESTRAAT 25; 8680; KOEKELARE, België

Telefoon (phone): 51589132 (+32-51589132) 51589132 (+32-51589132)

Fax (fax): +32 (87) 430-63-48 +32 (87) 430-63-48

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ANTIEK MEUBELRESTAURATEUR: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ANTIEK MEUBELRESTAURATEUR"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ANTIEK MEUBELRESTAURATEUR"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ANTIEK MEUBELRESTAURATEUR, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ANTIEK MEUBELRESTAURATEUR. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ANTIEK MEUBELRESTAURATEUR, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ANTIEK MEUBELRESTAURATEUR. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ANTIEK MEUBELRESTAURATEUR
Products information ANTIEK MEUBELRESTAURATEUR

BTW identificatienummer (tax): BE02337585449
Ondernemingsnummer: 3944610595
Hoofdstad (capital): 658,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 660,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in ANTIEK MEUBELRESTAURATEUR zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Herstelling and restauratie van meubelen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ANTIEK MEUBELRESTAURATEUR
(Get full report from official database of BE for ANTIEK MEUBELRESTAURATEUR)

Aanvulling soorten activiteiten voor ANTIEK MEUBELRESTAURATEUR
Addition kinds of activities for ANTIEK MEUBELRESTAURATEUR

251200. Gestoffeerde huishoudelijke meubels | Upholstered household furniture
20389908. Soepen, bevroren | Soups, frozen
28699917. Ethyleenoxide | Ethylene oxide
32720702. Bouwmaterialen, met uitzondering van blok of steen: beton | Building materials, except block or brick: concrete
33120801. Ferroalloys, geproduceerd in hoogovens | Ferroalloys, produced in blast furnaces
33990205. Tacks, nonferrous metaal of draad | Tacks, nonferrous metal or wire
36799906. Hoofdtelefoon, radio | Headphones, radio

Werken bij ANTIEK MEUBELRESTAURATEUR: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ANTIEK MEUBELRESTAURATEUR: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ANTIEK MEUBELRESTAURATEUR. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ANTIEK MEUBELRESTAURATEUR. Looking for open vacancies in other companies

  • Ontbramer - 2 ploegen (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een gedreven arbeider, ervaring in metaalsector? Dan zoeken wij jou! Voor een metaalbedrijf regio Oostkamp zoeken wij een metaalarbeider / ontbramer Taken: ontbramen, balanceren, montage

  • Internal Sales Talent (RIJKEVORSEL)

    Regio: RIJKEVORSEL

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Internal Sales Talent Voor onze klant te Rijkevorsel zijn we op zoek naar een Internal Sales Talent Je bent het eerste aanspreekpunt voor de klanten (telefonisch en bezoekers) Je geeft informatie en deskundig advies rond specifieke producten en maatwerkoplossingen Je bent verantwoordelijk voor de opmaak, opvolging en afhandeling van prijsoffertes Je bent gedreven om aanvragen om te zetten in orders door je proactieve opvolging en commerciële ingesteldheid Je zoekt leads en volgt ze verder op om de positie in de markt te verstevigen Je werkt nauw samen met de betrokken afdelingen (expeditie, product management,...) Je rapporteert aan het hoofd verkoop

  • Operator m/v (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ACTIEF IEPER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor het sturen, opvolgen en controleren van het volledige productieproces van mozzarella met als doel een kaas te produceren die beantwoordt aan de eisen inzake rendement, kwaliteit en hygiëne.

  • Telefonist(e) verkoop regio Gent (deeltijds) (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als telefonist(e) bij een jong, maar dynamisch bedrijf ga je: potentiële klanten contacteren Informatie verschaffen over de producten Afspraken inplannen voor de verkopers

  • CNC draaier/frezer (V/M) (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: A Concept

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze partner gelegen te Willebroek zijn wij op zoek naar een medewerker CNC. De firma in kwestie is actief in draai- en freeswerk op maat. We zoeken een draaier-frezer die zin heeft om er samen met een topteam in te vliegen. Je staat zowel in voor het programmeren van de CNC-machines, als voor het draaien en frezen op zich. Heb je ervaring in de metaalsector, en kan jij CNC-machines programmeren? Aarzel dan vooral niet om ons een seintje te geven!

  • Master student Burgerlijk Ingenieur / Architect (ELSENE)

    Regio: ELSENE

    Bedrijf: VIAVERA

    Type: Studentenjob

    The assignment relates to the inventory of buildings of a client and the modelling of buildings to determine re-building costs. Type of buildings are in-city offices and education, and out of city university complexes. The study relates to: – Listing and inventory of the portfolio of the University across Belgium – Review of valuation of the individual buildings based on construction – Development of value schemes of the portfolio – Review of basic surface and volume figures of buildings in the portfolio. Activity involves: desktop research, internet search, google maps interpretations, calculations with the Model in Excel, field investigations and walk-by’s, and with meetings with Engineering team.

  • MANAGER Regio Antwerpen (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: QUICK BERCHEM

    Type: Vaste Job

    Je geeft leiding aan een 40-tal medewerkers. Als restaurantmanager ben je een gedreven gastheer of gastvrouw, met aantoonbare ervaring in het sturen en motiveren van een team. Je bent verantwoordelijk voor de gehele operationele uitvoering van het restaurant. Je bent voornamelijk op de werkvloer te vinden. Je doet voorstellen aan de bedrijfsleiding om verbeteringen en veranderingen aan te brengen in het werkgebied. Je werkt mee in de dagelijkese uitvoering. Meer nog : - Je draagt verantwoordelijkheid voor de realisatie van de doelstellingen op vlak van service, kwaliteit en omzet - Je draagt er zorg voor dat alle restauratiemiddelen, zoals het personeel, de producten, de voorraden en de apparatuur op het juiste niveau zijn. - Je werft aan en staat in voor de vorming van medewerkers. - Je kan zowel ingeschakeld worden in onze filialen gelegen in Kontich, Lier, Berchem en Borsbeek. Wij garanderen 1 weekend op 2 vrij, wat uitzonderlijk is in de horeca. Buiten de wettelijke jaarlijkse verlofdagen krijgt u 10 dagen extra recup-dagen erboven op.

  • TUINARBEIDER met ervaring (OUDENBURG)

    Regio: OUDENBURG

    Bedrijf: Tuinonderneming Monbaliu

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde tuinarbeider met ervaring voor het scheren, snoeien en tot in de perfectie onderhouden van eigen aangelegde tuinen. U staat in voor het onderhoud van tuinen: bemesten, sproeien, snoeien en scheren van tuinen, maaien gazon, aanplanten van tuinen en diverse andere tuinwerken.

  • Junior verkoper bestelwagens (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: TALENTFARM

    Type: Vaste Job

    Onze klant in Antwerpen is één van de grootste Ivecodealers in de Benelux. Om hun groei in de vestiging van Antwerpen te ondersteuenen, zijn wij dringend op zoek naar ervaren en dynamisch technisch en commerciele: Junior verkoper bestelwagens!

  • Kinderpsycholoog (LEBBEKE)

    Regio: LEBBEKE

    Bedrijf: TheraPLUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Multidisciplinaire praktijk TheraPLUS te Lebbeke is op zoek naar een enthousiaste kinderpsycholoog (op zelfstandige basis) voor vervanging en eventueel om het team te versterken. website: www.theraplus.be

  • Freelance projectverpleegkundige te Antwerpen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: X-Care

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als freelance projectmedewerker word je ingeschakeld voor opdrachten binnen verschillende instellingen (kan ziekenhuis zijn, thuiszorg, woon- en zorgcentra...) op verschillende afdelingen, telkens voor een aantal maanden. Je werkt met jouw zelfstandig statuut en kiest zelf welke opdrachten je wenst te doen. Dit kan op voltijdse of deeltijdse basis. Op deze manier kan je proeven van verschillende settings en heel wat bijleren.

  • Freelance Financial Controller (JETTE)

    Regio: JETTE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Opstellen en opvolgen van budgetten  Analyseren van de P&L en eventueel bijsturen  Meewerken aan bepaalde projecten binnen het bedrijf en binnen de afdeling, door het aanleveren van financiële gegevens en analyses Analyseren & controleren van financiële gegevens: Verifiëren van consistenties tussen actuals, budget en forecast Boeken van de maandelijkse afsluitingen Controleren van bepaalde domeinen van de boekhouding op consistentie Analyseren van de provisies, opmaken van kostprijsmodel voor verschillende activiteiten Profitability analyse van de segmenten, klanten en producten.

Zoek naar antwoorden van ANTIEK MEUBELRESTAURATEUR in sociale netwerken
Look for responds of ANTIEK MEUBELRESTAURATEUR in social networks

Lees alle opmerkingen voor ANTIEK MEUBELRESTAURATEUR. Laat een reactie achter voor ANTIEK MEUBELRESTAURATEUR. ANTIEK MEUBELRESTAURATEUR bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ANTIEK MEUBELRESTAURATEUR. Leave a respond for ANTIEK MEUBELRESTAURATEUR. ANTIEK MEUBELRESTAURATEUR on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ANTIEK MEUBELRESTAURATEUR op de google maps. Adres en contacten ANTIEK MEUBELRESTAURATEUR
Location of ANTIEK MEUBELRESTAURATEUR on the google maps. Address and contacts of ANTIEK MEUBELRESTAURATEUR

Andere gerelateerde bedrijven als come ANTIEK MEUBELRESTAURATEUR ANTIEK MEUBELRESTAURATEUR: FACADE | A.S.C. | In Den Blok | COIFFURE NADY | CHARLES STREET

Other related companies as ANTIEK MEUBELRESTAURATEUR: FACADE | A.S.C. | In Den Blok | COIFFURE NADY | CHARLES STREET

ANTIEK MEUBELRESTAURATEUR is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ANTIEK MEUBELRESTAURATEUR, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02337585449. Het bedrijf ANTIEK MEUBELRESTAURATEUR bevindt zich op het adres: LEKESTRAAT 25; 8680; KOEKELARE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 658,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 660,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Herstelling and restauratie van meubelen. Producten gemaakt in ANTIEK MEUBELRESTAURATEUR zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ANTIEK MEUBELRESTAURATEUR is Rubber en diverse plastic producten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ANTIEK MEUBELRESTAURATEUR is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ANTIEK MEUBELRESTAURATEUR, openstaande posities, locatie van ANTIEK MEUBELRESTAURATEUR op de kaart.

ANTIEK MEUBELRESTAURATEUR is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is ANTIEK MEUBELRESTAURATEUR, company assigned to the tax number BE02337585449. The company ANTIEK MEUBELRESTAURATEUR is located at the address: LEKESTRAAT 25; 8680; KOEKELARE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 658,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 660,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Herstelling and restauratie van meubelen. Products created in ANTIEK MEUBELRESTAURATEUR were not found.
The main activity of ANTIEK MEUBELRESTAURATEUR is Rubber and Miscellaneous Plastic Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of ANTIEK MEUBELRESTAURATEUR is not available. You also can look at reviews of ANTIEK MEUBELRESTAURATEUR, open positions, location of ANTIEK MEUBELRESTAURATEUR on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ANTIEK MEUBELRESTAURATEUR, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ANTIEK MEUBELRESTAURATEUR, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ANTIEK MEUBELRESTAURATEUR, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ANTIEK MEUBELRESTAURATEUR, employees, financial statistics.