HUIS BOZTON

Contactgegevens HUIS BOZTON: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HUIS BOZTON: address, phone, fax, email, website, opening hours

HUIS BOZTON

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GASTHUISSTRAAT 57; 2300; TURNHOUT, België

Telefoon (phone): 14411391 (+32-14411391) 14411391 (+32-14411391)

Fax (fax): +32 (58) 587-93-88 +32 (58) 587-93-88

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HUIS BOZTON: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HUIS BOZTON"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HUIS BOZTON"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HUIS BOZTON, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HUIS BOZTON. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HUIS BOZTON, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HUIS BOZTON. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HUIS BOZTON
Products information HUIS BOZTON

BTW identificatienummer (tax): BE02218383789
Ondernemingsnummer: 2733367919
Hoofdstad (capital): 718,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 793,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in HUIS BOZTON zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Herenkledingzaken

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HUIS BOZTON
(Get full report from official database of BE for HUIS BOZTON)

Aanvulling soorten activiteiten voor HUIS BOZTON
Addition kinds of activities for HUIS BOZTON

7323. Kredietrapporteringsdiensten | Credit reporting services
254199. Houtplanken en armaturen, niet inbegrepen | Wood partitions and fixtures, nec
26210108. Toiletpapier voorraad | Toilet tissue stock
28690401. Raketmotor brandstof, organisch | Rocket engine fuel, organic
34699911. Geperforeerd metaal, gestempeld | Perforated metal, stamped
36520000. Geprogrammeerde records en tapes | Prerecorded records and tapes
36990401. Klokken, elektrisch | Bells, electric

Werken bij HUIS BOZTON: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HUIS BOZTON: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HUIS BOZTON. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HUIS BOZTON. Looking for open vacancies in other companies

  • Financial controller (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent als financial controller de analytische rechterhand van de CFO. Na grondige inwerkperiode heb je je opgewerkt als eindverantwoordelijke van de interne accounting, facturatie, debiteurenbeheer & HR-administratie. In deze functie fungeer je ook als aanspreekpunt van de leveranciers en denk je me na over de projecten voor de verbetering van het intern financieel departement. Naast dit takenpakket combineer je vlot met de opvolging van het algemeen financieel beleid van de onderneming door de financiële cijfers te verzamelen, analyseren én interpreteren. Doorgroeien in deze job is ook een leuk gegeven daar je het intern toegepaste beleid mag gaan toepassen bij klanten.

  • Plaatser / Installateur / Monteur - Dagwerk Waregem (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als plaatser sta je in voor de finishing touch van het bedrijf. Je plaatst de reeds afgewerkte stukken volgens de regels van de kunst.

  • Huishhoudhulp (WAASMUNSTER)

    Regio: WAASMUNSTER

    Bedrijf: T-INTERIM LOKEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken met dienstencheques isweggelegd voor mensen met een groot verantwoordelijkheidsgevoel en eenpositieve, zelfstandige instelling. Het gaat over activiteiten die inspelen opindividuele, persoonlijke of familiale behoeften in het kader van hetdagelijkse leven. Hulp met huishoudelijk karakter bij de particulier thuis,namelijk: · Schoonmaken van de woning met inbegrip van ramen · Wassen en strijken · Kleine naaiwerken · Bereiden van maaltijden · Boodschappen doen Wij zijn dringend op zoek naar iemand voor de regio Zele / Waasmunster.

  • student inpakker (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Konvert Interim Oostende

    Type: Studentenjob

    Onze klant te Oostende zoekt secure en gemotiveerde studenten! Wat houdt de job in? Je werkt mee op de afdeling van de inpak. Je zorgt ervoor dat ieder koekje mooi in het doosje zit.

  • Schoonmaker studentencafé (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Start People Gent

    Type: Studentenjob

    We zijn op zoek naar een student die voor een gekend studentencafé in Gent de dagelijkse schoonmaak kan verzorgen. Je zorgt ervoor dat de bar en het café volledig proper zijn.

  • Jobstudent - Orderpicking (18u-22u) (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: SCHRAUWEN SANITAIR EN VERWARMING

    Type: Studentenjob

    Schrauwen sanitair en verwarming is de DIFFERENT groothandel in sanitair, verwarming en wellness met 12 filialen verspreid over Vlaanderen. U komt terecht in het logistieke team van Schrauwen. · In het kort Onze orderpickers zijn een belangrijk onderdeel in ons logistiek centrum. Met behulp van een kar, reachtruck of elektrische transpallet maak je in ons volledig geautomatiseerd magazijn de bestelling van de klant klaar voor verzending. Je zorgt er voor dat de bestelling van de klant volledig en correct is en dat deze volgens de kenmerken en wijze van transport verpakt wordt. · Wat je doet Je helpt bij het orderpicken met oa een reachtruck of elektrische transpallet in ons volledig geautomatiseerd magazijn. · Uw werkdag Nadat je je voertuig een safety-check gegeven hebt, start je aan je dagtaak. Je krijgt je werkbon van de ordervoorbereiding en volgt deze strikt op. Je verzameld de volledige bestelling van de klant en gaat na of deze volledig, correct en breukvrij is. Je verpakt de bestelling netjes en zorgvuldig met behulp van de aanwezige verpakkingsmaterialen en zet deze op de juiste locatie voor transport. Je hebt een afwisselend takenpakket, soms draai je mee bij de ontvangstzone. Daar controleer je of de geleverde goederen overeenstemmen met de leverbon van de transporteur. Je zet de aangekomen goederen in de juiste opslagzones. Aan het einde van je shift, zorg je er voor dat je je werkplek opgeruimd en indien nodig gereinigd achter laat. · Wie jij bent Je bent communicatief en werkt vlot in teamverband. Je werkt je taken snel maar zorgvuldig af met oog voor veiligheid. Om voor afwisseling te zorgen, kunnen we jou ook zonder probleem inzetten in andere zones in ons logistiek centrum. · Jouw werkomgeving + team Ons logistiek centrum is uitgerust met de nieuwste technologie. Hoewel je meer achter de schermen werkt, heeft de orderpicker één van de belangrijkste functies binnen Schrauwen. Je hebt een groot aandeel in de klanttevredenheid en het imago van onze firma. Hoe een bestelling wordt afgeleverd bij de klant is ons visitekaartje. Daarom behandel je iedere werkopdracht met de grootste zorg. · Wij vragen Je werkt in de late shift (tussen18u tot 22u), uren zijn te bespreken. Je werkt stipt, ordelijk, net en met oog voor de veiligheidsvoorschriften Je houdt je aan regels en afspraken Je bent minimaal 18 jaar

  • SERVICE TECHNIEKER BINNENDIENST (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: BONNEUX MACHINERY

    Type: Vaste Job

    Je stapt in een intense ‘on the job training’ en zo leer je het zeer gevarieerde en steeds evoluerende pakket van technologieën in onze machines kennen (mechanica, hydraulica en elektriciteit) Na een grondige opleidingsperiode ben je in staat de verschillende machines af te stellen en de werking aan de klant uit te leggen. Je helpt mee in de service afdeling met het opstarten van de Sermac betonpompen. Je bent in staat om een diagnose te stellen van machinestoringen om vervolgens de mechanische, hydraulische of elektrische storing te herstellen.

  • Verantwoordelijke Technische Dienst (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: SOPRACO

    Type: Vaste Job

    De Belgische SOPRACO Groep is een voorname leverancier van vlees in Europa. De groep integreert de volledige productieketen en levert gecontroleerd kwaliteitsvlees. In het kader van onze groei zijn wij voor onze technisch afdeling op zoek naar een Verantwoordelijke technische dienst De technische dienst staat in voor het preventief onderhoud van machines en productielijnen alsook herstellingswerkzaamheden · Je coördineert de technische dienst · Je maakt werkplanningen op aan de hand van een planningssoftware · Je staat in voor een correcte en tijdige uitvoeringen van de werkzaamheden · Je werkt actief mee op de werkvloer · Je werkt mee aan grote en kleine technische projecten (machinepark, infrastructuur, bouw…) · Je vraagt offertes op voor aankoop van en herstellingen aan het technisch materieel · Je staat in voor de inventaris van het machinepark · Je maakt deel uit van het preventieteam

  • BAKKER / BANKETBAKKER (WAKKEN)

    Regio: WAKKEN

    Bedrijf: BAKKERIJ DÉLICE

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het bakken van brood en banket.

  • DOCENTEN ENGELS (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FULL MARKS

    Type: Zelfstandige activiteit

    In een erkende privéschool geeft u op freelance basis Engels aan individuele studenten. Het kan gaan om de begeleiding van zowel studenten uit het a.s.o., bso of tso bij de voorbereiding voor de examens van de Examencommissie (Middenjury) als om studenten uit het hoger (universitair) onderwijs.

  • Gezondheids-, sport- & businesscoach (Regio Halle)

    Regio: Regio Halle

    Bedrijf: FORTUNE OF HEALTH

    Type: Zelfstandige activiteit

    Vanwege de snelle groei in ons bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste mensen die interesse hebben in de sector voeding en gezondheid. Je gaat in je eigen regio aan de slag als gezondheids- en/of sportcoach om mensen te helpen op een gemakkelijke manier hun levenskwaliteit en/of hun sportprestaties te verbeteren. Affiniteit met voeding en gezonde, actieve levensstijl is een pré, maar geen must. Voorkennis op deze gebieden zijn meegenomen. Indien dit niet het geval is ga je praktijkgericht leren via een (online) Plug In- trainingssysteem. Je gaat samenwerken in een super gezellig team, jong en oud, bestaande uit enthousiaste coaches variërend van (top)sporters, voedingsdeskundigen, artsen, personal trainers, schoonheidsspecialisten, fysiotherapeuten en veel meer. Deze job is voor iedereen haalbaar maar alles staat en valt met je eigen inzet. In het eerste kennismakingsgesprek zal besproken worden welke mogelijkheden er voor jou zijn en of je binnen ons team past. Jouw profiel: Zelfstandig kunnen werken, teamplayer, ondernemend, netwerker en sociaal aangelegd. Kunnen coachen of openstaan dit te leren Wat ga je doen? Eigen klantenbestand leren bouwen, Eigen klanten coachen, nieuwe gezondheids- & sportcoaches leren opleiden

  • Argenta - Operationeel Beheerder SQL (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Opm. iemand met goede SQL kennis en een NOTIE van JAVA is ook welkom zolang een goede attitude en zelfstandigheid om te werken aanqwezig is. LET OP HANDSOFF FUNCTIE COORDINATIE VAN INCIDENTEN Wie zijn wij Als operationeel beheerder ben je verantwoordelijk voor het waarborgen van de continuïteit van business en IT applicaties, het operationeel beheer en het oplossen van incidenten en problemen. Bij dit alles houd je rekening met de visie, kwaliteitsnormen en richtlijnen van ICT Run. Je komt terecht in een team van operationeel beheerders en technisch experts. Daarnaast werk je ook samen met de service managers om service te kunnen garanderen. Je leidt ook de toegewezen applicaties en neemt het applicatie LifeCycle-management op zodat de continuïteit verzekerd blijft. Het uitvoeren van kwaliteitscontroles op de in te voeren nieuwe procedures en procesactiviteiten is een vast onderdeel van jouw functie. Je coördineert de opleveringen van nieuwe projecten op de geïntegreerde (test)omgevingen alsook de werkuitvoering om fouten op incidenten en complexe operationele activiteiten vlot te laten verlopen. Je zorgt er steeds voor dat fouten opgelost worden. Wat verwachten wij Een bachelordiploma in een IT-gerelateerde richting of gelijkwaardig door ervaring. Je hebt een sterke affiniteit met het IT-werkveld. Uitstekende planning en organisatie skills. Zeer strikt als het gaat om voorbereiding. Stressbestendig kunnen zijn in een uitdagende omgeving. Zeer overzichtelijk te werk gaan om de nodige impact bepalen. Hands-on-mentaliteit voor technisch- operationele aspecten. Kennis van ontwikkelingstools (Jenkins, GIT/SVN,zookeeper,) Ontwikkelervaring zodat je weet hoe een ontwikkelomgeving beheerd kan worden. -Uitstekend kunnen coördineren en organiserende van de capaciteiten binnen een complexe IT-infrastructuur. Kunnen traceren en identificeren van problemen om operationele verbeteringen door te voeren. Communicatief sterke eigenschap Uitvoeren van impact- en resultaatanalyses op incidenten en problemen. Bijdrage in alle overlegstructuren. Eventueel kennis of notie van Scriptura/easyform/docact, IAM en SharePoint Interesse in een brede waaier van applicaties (HR applicaties, support applicaties, Finance en ERP applicaties, ...) Je moet zeer goede kennis hebben van SQL niveau 4 Gradatie 0 - slecht 5 - zeer goed

Zoek naar antwoorden van HUIS BOZTON in sociale netwerken
Look for responds of HUIS BOZTON in social networks

Lees alle opmerkingen voor HUIS BOZTON. Laat een reactie achter voor HUIS BOZTON. HUIS BOZTON bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HUIS BOZTON. Leave a respond for HUIS BOZTON. HUIS BOZTON on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HUIS BOZTON op de google maps. Adres en contacten HUIS BOZTON
Location of HUIS BOZTON on the google maps. Address and contacts of HUIS BOZTON

Andere gerelateerde bedrijven als come HUIS BOZTON HUIS BOZTON: INSTITUUT ANNELIE | Mille Feuilles | LA TUILE GOURMANDE | K.SK. HOBOKEN | Ersa Sport

Other related companies as HUIS BOZTON: INSTITUUT ANNELIE | Mille Feuilles | LA TUILE GOURMANDE | K.SK. HOBOKEN | Ersa Sport

HUIS BOZTON is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HUIS BOZTON, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02218383789. Het bedrijf HUIS BOZTON bevindt zich op het adres: GASTHUISSTRAAT 57; 2300; TURNHOUT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 718,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 793,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Herenkledingzaken. Producten gemaakt in HUIS BOZTON zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HUIS BOZTON is Primaire Metaalindustrieën, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HUIS BOZTON is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HUIS BOZTON, openstaande posities, locatie van HUIS BOZTON op de kaart.

HUIS BOZTON is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is HUIS BOZTON, company assigned to the tax number BE02218383789. The company HUIS BOZTON is located at the address: GASTHUISSTRAAT 57; 2300; TURNHOUT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 718,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 793,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Herenkledingzaken. Products created in HUIS BOZTON were not found.
The main activity of HUIS BOZTON is Primary Metal Industries, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of HUIS BOZTON is not available. You also can look at reviews of HUIS BOZTON, open positions, location of HUIS BOZTON on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HUIS BOZTON, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HUIS BOZTON, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HUIS BOZTON, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HUIS BOZTON, employees, financial statistics.