FRANS ROYMANS

Contactgegevens FRANS ROYMANS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FRANS ROYMANS: address, phone, fax, email, website, opening hours

FRANS ROYMANS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BAREELSTRAAT 25; 2300; TURNHOUT, België

Telefoon (phone): 14416833 (+32-14416833) 14416833 (+32-14416833)

Fax (fax): +32 (61) 491-84-27 +32 (61) 491-84-27

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FRANS ROYMANS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FRANS ROYMANS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FRANS ROYMANS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FRANS ROYMANS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FRANS ROYMANS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FRANS ROYMANS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FRANS ROYMANS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FRANS ROYMANS
Products information FRANS ROYMANS

BTW identificatienummer (tax): BE03721313476
Ondernemingsnummer: 3779266357
Hoofdstad (capital): 886,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 864,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in FRANS ROYMANS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Herenkledingzaken

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FRANS ROYMANS
(Get full report from official database of BE for FRANS ROYMANS)

Aanvulling soorten activiteiten voor FRANS ROYMANS
Addition kinds of activities for FRANS ROYMANS

017199. Bessengewassen, nec | Berry crops, nec
382103. Apparatuur voor het verwarmen van laboratoria | Laboratory heating apparatus
25129900. Gestoffeerde huishoudelijke meubels, nec | Upholstered household furniture, nec
28740102. Calciummetafosfaat | Calcium meta-phosphate
32720315. Spaanse vloertegel, beton | Spanish floor tile, concrete
38220201. Damper operators: pneumatisch, thermostatisch, elektrisch | Damper operators: pneumatic, thermostatic, electric
50630205. Elektrische bouwmaterialen | Electrical construction materials

Werken bij FRANS ROYMANS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FRANS ROYMANS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FRANS ROYMANS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FRANS ROYMANS. Looking for open vacancies in other companies

  • arbeider, technieker (LILLE)

    Regio: LILLE

    Bedrijf: JANSENS

    Type: Vervanging brugpensioen

    1 ervaren technieker voor het reinigen en afstellen van CV-ketels met attest + het opstarten en uitvoeren van herstellingen aan huishoudelijke cv-installaties en sanitaire installaties. De te onderhouden installaties zijn enkel installaties die door ons eigen bedrijf werden geïnstalleerd bij een vast clïenteel. Onze huidige technieker kan de kanidaat nog een tijdje begeleiden want hij gaat binnen enkele maanden met brugpensioen.

  • Productiearbeider vleeswaren (m/v, Sint-Niklaas) (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Randstad NV

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groot vleeswarenbedrijf zijn wij op zoek naar productie arbeiders. Je werkt in een (voltijds) uurrooster van maximum 4 dagen per week. Er wordt gewerkt van 5u30-15u30. Je bent altijd maandag of vrijdag vrij. Afhankelijk van de afdeling waar je terecht komt, zijn jouw taken: vlees versnijden, inpakken, verpakte maaltijden bereiden,.... Het bedrijf is GEEN slachterij.

  • Administratief Bediende (KRUIBEKE)

    Regio: KRUIBEKE

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar een administratief bediende \\\" verpakkingsdienst\\\" M/V; - Aanmaak en onderhoud artikelbeheer in ERP-systeem (Navision) - Ingrediëntendeclaraties opmaken volgens de Europese wetgeving en controle op volledigheid - Coördinatie tussen interne kwaliteitsdienst, leverancier, ontwerpbureau, klant en drukker bij aanmaak van nieuwe verpakkingen - Nazicht verpakkingen (PDF) met tekstdocumenten - Tekst- en productanalyses opvragen voor private labels

  • dakwerker schuine daken (RAMSDONK)

    Regio: RAMSDONK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In de regio Ramsdonk zijn we opzoek naar een dakwerker voor platte daken voor deze vacature ziet het talenpakket er als volgt uit: je kan plannen interpreteren je kan het dak uitzetten en uitlijnen verzorgde afwerking van de rand de nok de noordbogen en kilgoten je maakt aansluiting met dakramen en dakkapellen en dicht dak doorvoeringen je maakt en plaatst dakgoten en afvoersystemen voor het regenwater je monteert en demonteert stellingen ladders en veiligheidsvoorzieningen ervaring met zink en loot en EPDM is zeer belangrijk

  • GEMOTIVEERDE HUISHOUDHULP (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: BREESE DIENSTENONDERNEMING

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zoeken een gemotiveerde huishoudhulp! Je zal algemene huishoudelijke taken uitvoeren bij de klanten / gezinnen thuis (poetsen, wassen, strijken, ...).

  • productie medewerker vakantie job September Bd myShopi in Merelbeke (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: Start People Gent LA

    Type: Studentenjob

    Als productie medewerker bij BD My Shopi sta je in voor het constant en correct aanvullen van werkstations (feeders) aan de carteermachine op een veilige en efficiënte manier met als doel de productie van een kwalitatief volledig sealpakket. Je taken als productie medewerker zijn: Checken van correctheid van klaargezette folders volgens de per feeder geafficheerde planning (replicages, taal, …) Correct en veilig plaatsen van folders in de toegewezen feeder volgens de voorgeschreven procedures (doorsnijden lint, folder met geplooide zijde achteraan in feeder leggen, …) Zorgen voor het niet leeglopen van de feeder Zorgdragen voor de toegewezen folders zodat verspilling en schade vermeden worden en er geen tekorten in de productie ontstaan. Waarschuwen van de Hoofdoperator wanneer productie van bepaalde folder afgelopen is Melden van problemen en storingen aan de Hoofdoperator Toekijken op de kwaliteit van de geproduceerde sealpakketten Opruimen van werkstation tijdens en na productie (gescheiden weggooien van karton en plastic lint, opkuisen van machine en sealomgeving na productie, …) en van de gemeenschappelijke ruimtes na gebruik Zorg dragen voor zijn/haar eigen veiligheid en gezondheid en die van andere betrokken personen in overeenstemming met de gegeven instructies en opleidingen Je werkt als productie medewerker / inpakker in 2 ploegen of vaste nachtploeg

  • Student - persoonlijk assistent voor halve dag per week (BORGLOON)

    Regio: BORGLOON

    Bedrijf: Randstad Medical

    Type: Studentenjob

    Je vergezelt wekelijks onze cliënt naar vergaderingen in Hasselt (Corda campus). Het gaat om 1/2 dag per week (= 4 uur), meestal op woensdagnamiddag, maar soms ook op een andere dag. (Dit wordt samen afgesproken). Onze cliënt woont in Borgloon, en maakt gebruik van een rolstoel. Ze heeft een eigen wagen waar ze zelf mee rijdt. Je zorgt voor het in- en uitladen van de rolstoel in de auto, het transport naar- en het installeren in de vergaderzaal. Je volgt de vergadering zelf niet mee, je mag dan lezen of studeren. Nadien begeleid je onze cliënt mee naar huis. Ocassioneel wordt je ook ingeschakeld om te babysitten op haar kleinkinderen.

  • Ontvangst klanten - Barverantwoordelijke (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: EVER BEST COMPANY

    Type: Studentenjob

    De job bestaat uit 2 delen. Enerzijds (Karting) Ontvangst van klanten Inschrijvingen van kartsessies in de computer Aanmaak klantenkaarten Helmen en ander materiaal ter beschikking stellen aan de klanten ... Anderzijds (Cafetaria) Toogwerk ivm het cafetariagedeelte Dranken en kleine voedingswaren serveren Afwas Aanvullen frigo's, diepvries ...

  • JOBSTUDENT Buffetmedewerker - Kasteel de Plaisance (Ieper) (ZILLEBEKE)

    Regio: ZILLEBEKE

    Bedrijf: COREX

    Type: Studentenjob

    “ Het mooie aan in stijl genieten, dat Eccellenza gevoel “ Eccellenza, met ondertussen al méér dan 35 jaar ervaring, laat mensen lekker eten en genieten in stijl. Onze geselecteerde restaurants en feestzalen hebben een uniek en eigen karakter waar u sfeervol en gezellig tafelt. Deze culinaire beleving kunnen we waarmaken dankzij gepassioneerde medewerkers en een neus voor efficiëntie en kwaliteit. Wij zijn op zoek naar enthousiaste buffetmedewerkers die zich tijdens het weekend en/of tijdens de week kunnen vrijmaken om te werken ! Taken: meehelpen aan het buffet : je bent verantwoordelijk voor het verzorgen / opstellen van de gerechten. Je zet de gerechten uit en zorgt voor een mooie decoratie ervan. Je zult de artikelen ook verwerken : afdekken / in de frigo's plaatsen / bijwerken voor de voglende dag. Je werkt op zaterdagavond en/of zondagmiddag.

  • Student zaterdagen (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Randstad NV

    Type: Studentenjob

    Randstad zoekt 1 of 2 studenten hoger onderwijs voor de afdeling customer service op het hoofdkantoor van een retailbedrijf te Temse. Na een opleiding in de winkel van Sint-Niklaas om productkennis op te doen, werk je wekelijks op zaterdag op de hoofdzetel. Een andere optie is dat je tweewekelijks op zaterdag werkt, indien we twee geschikte studenten kunnen vinden die elkaar afwisselen. Werkuren zijn van 9 tot 18u. Op zaterdagen sta je in voor telefonisch contact met de klanten van onze webshop. Concreet zal je de klanten verder helpen met vragen over het online bestellen, over de producten enz.

  • Loopbaanbegeleider (SCHAARBEEK)

    Regio: SCHAARBEEK

    Bedrijf: VOKANS

    Type: Vaste Job

    Vokans vzw is op zoek naar een Loopbaanbegeleider Werkregime: avond- en nachtwerk De loopbaanbegeleider is, onder leiding van de districtmanager, mee verantwoordelijk voor de uitbouw van een markt- en klantgerichte dienstverlening (training, begeleiding, screening en assessment, jobcoaching, taalcoaching, taalondersteuning, …), kaderend binnen de missie en de visie van Vokans. Takenpakket · Organisatie, ontwikkeling en geven van training aan werknemers · Job-, taal- en loopbaancoaching · Uitbouw van een netwerk · Algemene administratieve taken

  • Geotechnisch Ingenieur (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Solid Talent nv

    Type: Vaste Job

    Op zoek naar een prestigieus project om jouw tanden in te zetten? Ervaring met geotechnsiche berekeningen en SB260?Neem dan snel met ons contact op voor meer informatie! Je plant en volgt grondonderzoekcampagnes op. Je beheert, inventariseert, interpreteert en analyseert uitgevoerd grondonderzoek. Je maakt studies van funderingen en ondergrondse constructies (zowel geotechnisch ontwerp als structureel ontwerp). Je stelt uitgangspuntennota’s en rekennota’s op. Je maakt stabiliteitsberekeningen. Je begeleidt collega's bij het opstellen van de tekeningen. Je stelt technische bestekteksten op mbt funderingen en ondergrondse constructies. Je beoordeelt en controleert het ontwerp van funderingen en ondergrondse constructies volgens SB260 hoofdstuk 21.

Zoek naar antwoorden van FRANS ROYMANS in sociale netwerken
Look for responds of FRANS ROYMANS in social networks

Lees alle opmerkingen voor FRANS ROYMANS. Laat een reactie achter voor FRANS ROYMANS. FRANS ROYMANS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FRANS ROYMANS. Leave a respond for FRANS ROYMANS. FRANS ROYMANS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FRANS ROYMANS op de google maps. Adres en contacten FRANS ROYMANS
Location of FRANS ROYMANS on the google maps. Address and contacts of FRANS ROYMANS

Andere gerelateerde bedrijven als come FRANS ROYMANS FRANS ROYMANS: FLDRIESMANS EN CO NV | HEDERA | ANDRE PENNINCK | WIM VAN TENDELOO | LEFEBVRE W.

Other related companies as FRANS ROYMANS: FLDRIESMANS EN CO NV | HEDERA | ANDRE PENNINCK | WIM VAN TENDELOO | LEFEBVRE W.

FRANS ROYMANS is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FRANS ROYMANS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03721313476. Het bedrijf FRANS ROYMANS bevindt zich op het adres: BAREELSTRAAT 25; 2300; TURNHOUT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 886,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 864,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Herenkledingzaken. Producten gemaakt in FRANS ROYMANS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FRANS ROYMANS is Papier en geallieerde producten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FRANS ROYMANS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FRANS ROYMANS, openstaande posities, locatie van FRANS ROYMANS op de kaart.

FRANS ROYMANS is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is FRANS ROYMANS, company assigned to the tax number BE03721313476. The company FRANS ROYMANS is located at the address: BAREELSTRAAT 25; 2300; TURNHOUT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 886,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 864,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Herenkledingzaken. Products created in FRANS ROYMANS were not found.
The main activity of FRANS ROYMANS is Paper and Allied Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of FRANS ROYMANS is not available. You also can look at reviews of FRANS ROYMANS, open positions, location of FRANS ROYMANS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FRANS ROYMANS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FRANS ROYMANS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FRANS ROYMANS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FRANS ROYMANS, employees, financial statistics.