BOUTIQUE GENTLEMAN

Particuliere bedrijvenOlie- en gaswinning • BOUTIQUE GENTLEMAN
Private companiesOil and Gas Extraction • BOUTIQUE GENTLEMAN

Contactgegevens BOUTIQUE GENTLEMAN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BOUTIQUE GENTLEMAN: address, phone, fax, email, website, opening hours

BOUTIQUE GENTLEMAN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE ROBIANO 4; 7130; BINCHE, België

Telefoon (phone): 64368772 (+32-64368772) 64368772 (+32-64368772)

Fax (fax): +32 (83) 557-89-34 +32 (83) 557-89-34

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BOUTIQUE GENTLEMAN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BOUTIQUE GENTLEMAN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BOUTIQUE GENTLEMAN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BOUTIQUE GENTLEMAN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BOUTIQUE GENTLEMAN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BOUTIQUE GENTLEMAN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BOUTIQUE GENTLEMAN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BOUTIQUE GENTLEMAN
Products information BOUTIQUE GENTLEMAN

BTW identificatienummer (tax): BE01602600097
Ondernemingsnummer: 1992340087
Hoofdstad (capital): 449,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 274,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Producten die in BOUTIQUE GENTLEMAN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Herenkledingzaken

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BOUTIQUE GENTLEMAN
(Get full report from official database of BE for BOUTIQUE GENTLEMAN)

Aanvulling soorten activiteiten voor BOUTIQUE GENTLEMAN
Addition kinds of activities for BOUTIQUE GENTLEMAN

226102. Chemische coating of behandeling van katoenen breedgeweven stoffen | Chemical coating or treating of cotton broadwoven fabrics
762900. Elektrische reparatiewinkels | Electrical repair shops
10999906. Thoriumertsmijnbouw | Thorium ore mining
20380000. Bevroren specialiteiten, nec | Frozen specialties, nec
26759900. Afgesneden papier en karton, niet inbegrepen | Die-cut paper and board, nec
32810102. Banken, gesneden steen | Benches, cut stone
57120103. Waterbedden en accessoires | Waterbeds and accessories
73129901. Billboard reclame | Billboard advertising
96619901. Ruimtevlucht operaties, overheid | Space flight operations, government

Werken bij BOUTIQUE GENTLEMAN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BOUTIQUE GENTLEMAN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BOUTIQUE GENTLEMAN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BOUTIQUE GENTLEMAN. Looking for open vacancies in other companies

  • Ploegbaas HVAC (M/V), regio Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Actief Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor de A - Z opvolging van het volledige HVAC-project op de werf Monteurs aansturen Matrialen bekijken en bestellen waar nodig op de werven (en je zorgt dat deze tijdig aanwezig zijn op de werven) Je bent steeds verantwoordelijk voor jouw werf en werkmannen Je steekt zelf ook nog altijd de handen uit de mouwen Je hebt een vaste groep arbeiders onder jou Met projectleider het aantal arbeiders bespreken Je werkt heel nauw samen met de projectleider Als ploegbaas stuur je onze monteurs, lassers, hulpmonteurs en onderaannemers aan. Je geeft instructies, zorgt dat iedereen de regels en afspraken volgt en dat de planning wordt gerespecteerd. Het verzekeren van orde, netheid en veiligheid op de werven behoren tot jouw verantwoordelijkheid. Vanuit je eigen expertise en ervaring, neem je een actieve rol op in de projecten en steek je zelf de handen uit de mouwen. Door jouw enthousiasme en gedrevenheid, creëer je een sterk groepsgevoel en een positieve sfeer. Je rapporteert over de gepresteerde uren en werken aan de projectleiders.

  • Customer service dealer support Orange (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als customer service medewerker op de afdeling dealer support ben je verantwoordelijk voor volgend takenpakket: Je bent de link tussen Orange en de winkels die Orange producten verkopen Je bent verantwoordelijk voor het binnenkomende en uitgaande telefoonverkeer van de aan jou toegewezen klanten en biedt ondersteuning bij praktische vragen Je geeft on-site ondersteuning, neemt deel aan klantenbezoeken en interne klantenvergaderingen Je communiceert de klanteninformatie met de betrokken departementen in het bedrijf (verkoop, naverkoop en marketing)

  • Onderhoudstechnicus (liefst géén vurig type) M/V (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn dringend op zoek naar een onderhoudstechnicus (m/v) Dit keer selecteren we geen 'vurige' types ... want het betreft een gasbottelbedrijf. Je staat als technicus in voor het algemene onderhoud van de vul-afdeling Je doet fysieke controles en periodieke inspecties op de ganse sites Je verleent assistentie aan contractoren die op de site werken komen uitvoeren Je werkt mee aan nieuwe projecten Je houdt de voorraad in stand Je verhelpt mee de storingen en bedenkt langetermijn-oplossingen Je start nieuwe machines en installaties op, en maakt instructies aan Je begeleidt operatoren Je bewaakt de naleving van de veiligheidsinstructies

  • Tendermanager (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bouwbedrijf regio Harelbeke zijn we op zoek naar een TENDERMANAGER (m/v) Als tendermanager leid en organiseer je het tenderproces van één of meerdere grote multidisciplinaire en complexe contracten Je analyseert de klantvraag en vertaalt die naar een winnende strategie Je gaat op zoek naar de complementaire partners en de juiste architecten en studiebureaus. Je leidt het tenderteam (van interne en externe specialisten) zowel inhoudelijk als procesmatig, zowel technisch als commercieel en zorgt voor de afstemming met de directie Je bewaakt de planning, de scope en het budget Vanuit de contractdocumenten breng je de kansen en risico’s duidelijk in beeld. Je bent het aanspreekpunt van de klant en je voert de contractonderhandelingen en verzorgt de eindpresentatie Na het winnen van de tender zorg je voor een goede overdracht naar de projectmanager uitvoering of groei je mee in de uitvoeringsorganisatie.  

  • Quality Engineer | Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf dat marktleider is in de toelevering van automotive producten zoeken we en kwaliteitsingenieur. Hierbij ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit van de afgewerkte producten en streef je mee naar verbetering en optimalisatie. Verder neem je onderstaande taken op: * Je stelt alle werkinstructies, procedures, PPAP (production part approval process) en APQP (advanced product quality planning) op. * Je implementeert de kwaliteitsstandaarden en ziet erop toe dat deze door iedereen worden nageleefd. Je houdt de kwaliteitsstandaarden actueel. * Je analyseert en verdeelt klantenevaluaties en ondersteunt acties ter verbetering van de klantentevredenheid. * Je analyseert interne en externe kwaliteitsproblemen en werkt maatregelen uit ter voorkoming van gelijkaardige problemen. * Je vertegenwoordigt de klant binnen de organisatie m.b.t. kwaliteitsgerelateerde zaken. * Je initieert Supplier Non Conformity Reports naar de leveranciers toe in geval van kwaliteitsproblemen.

  • GEMOTIVEERDE HUISHOUDHULP (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: BREESE DIENSTENONDERNEMING

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zoeken een gemotiveerde huishoudhulp! Je zal algemene huishoudelijke taken uitvoeren bij de klanten / gezinnen thuis (poetsen, wassen, strijken, ...).

  • Bijlesgever wiskunde (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • ERVAREN DOSSIERBEHEERDER - MOOIE VERLONING EN BALANS - OOSTENDE (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Introductie Dit gezellige Accountantskantoor gelegen in Oostende is momenteel op zoek naar een ervaren Dossierbeheerder om hun 12-koppige team te komen versterken. Ze werken met een mooi klantenportfolio, in een modern kantoor met flexibele werkuren. Jouw verantwoordelijkheden Dossierbeheerder / Boekhouder - taken Je zal binnen dit kantoor de mogelijkheid krijgen om stabiel door te kunnen groeien. Uiteindelijk zal je doorgroeien tot volwaardig Dossierbeheerder met veel klantencontact. Een greep uit jouw takenpakket: Het inboeken van de facturen; De fiscale aangiftes (BTW, vennootschaps- en personenbelasting); Het opstellen van de balansen en jaarrekening; Eindbesprekingen met klanten voeren

  • Hulpkok (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: BAR BIER

    Type: Vaste Job

    Hulpkok in een nieuw BBQ project van Bar Bier. in een keukenteam van 3 mensen tijdens een service (chef-kok, hulp-kok, afwasser). Werken met open grill en green eggs (voornamelijk vleesgerechten).

  • Bekister (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: VERSTRAETE

    Type: Vaste Job

    - Klaarleggen van vloerplaten (wapening, ...) - Gieten van vloerplaten - Bekisten van wanden met systeembekisting - Plaatsen van wapening

  • shiatsu-therapeut (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: COMPLEMENT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het Complement is een nieuwe dynamische groepspraktijk aan de Expo in Antwerpen. Als team van therapeuten werken wij vanuit een energetische holistische visie op gezondheid en welzijn. Momenteel bieden wij volgende disciplines aan: acupunctuur, biodynamische cranio-sacrale therapie, energetische coaching, energetisch voedingsadvies en Feng Shui. Het Complement is op zoek naar een gemotiveerde shiatsu-therapeut om het team te versterken.

  • Cateringmedewerker (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: SAILLART

    Type: Werfreserve

    Je hebt een passie voor lekker eten en drinken en je maakt het je gasten graag naar de zin. Herken je jezelf hierin ? Dan heeft Saillart Catering vast een baan naar jou smaak. Saillart verzorgt catering voor diverse opdrachtgevers: van grote events tot bedrijven. U staat in voor een correcte bediening U staat in voor het klaarzetten van een locatie U staat in voor de netheid van een locatie U bent medeverantwoordelijk voor het goede verloop van elk event

Zoek naar antwoorden van BOUTIQUE GENTLEMAN in sociale netwerken
Look for responds of BOUTIQUE GENTLEMAN in social networks

Lees alle opmerkingen voor BOUTIQUE GENTLEMAN. Laat een reactie achter voor BOUTIQUE GENTLEMAN. BOUTIQUE GENTLEMAN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BOUTIQUE GENTLEMAN. Leave a respond for BOUTIQUE GENTLEMAN. BOUTIQUE GENTLEMAN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BOUTIQUE GENTLEMAN op de google maps. Adres en contacten BOUTIQUE GENTLEMAN
Location of BOUTIQUE GENTLEMAN on the google maps. Address and contacts of BOUTIQUE GENTLEMAN

Andere gerelateerde bedrijven als come BOUTIQUE GENTLEMAN BOUTIQUE GENTLEMAN: Venckeleer L | CENTRE RELAXOTH?R.& PR?V. | Blikken Trommel (De) | ANDRE BOURGOIS | Druyts L

Other related companies as BOUTIQUE GENTLEMAN: Venckeleer L | CENTRE RELAXOTH?R.& PR?V. | Blikken Trommel (De) | ANDRE BOURGOIS | Druyts L

BOUTIQUE GENTLEMAN is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BOUTIQUE GENTLEMAN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01602600097. Het bedrijf BOUTIQUE GENTLEMAN bevindt zich op het adres: RUE DE ROBIANO 4; 7130; BINCHE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 449,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 274,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Herenkledingzaken. Producten gemaakt in BOUTIQUE GENTLEMAN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BOUTIQUE GENTLEMAN is Olie- en gaswinning, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BOUTIQUE GENTLEMAN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BOUTIQUE GENTLEMAN, openstaande posities, locatie van BOUTIQUE GENTLEMAN op de kaart.

BOUTIQUE GENTLEMAN is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is BOUTIQUE GENTLEMAN, company assigned to the tax number BE01602600097. The company BOUTIQUE GENTLEMAN is located at the address: RUE DE ROBIANO 4; 7130; BINCHE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 449,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 274,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Herenkledingzaken. Products created in BOUTIQUE GENTLEMAN were not found.
The main activity of BOUTIQUE GENTLEMAN is Oil and Gas Extraction, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of BOUTIQUE GENTLEMAN is not available. You also can look at reviews of BOUTIQUE GENTLEMAN, open positions, location of BOUTIQUE GENTLEMAN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BOUTIQUE GENTLEMAN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BOUTIQUE GENTLEMAN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BOUTIQUE GENTLEMAN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BOUTIQUE GENTLEMAN, employees, financial statistics.