BELLY KLEDING

Contactgegevens BELLY KLEDING: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BELLY KLEDING: address, phone, fax, email, website, opening hours

BELLY KLEDING

Regio (region): N\A, België

Adres (address): NINOOFSESTEENWEG 18-19; 1500; HALLE, België

Telefoon (phone): 23610928 (+32-23610928) 23610928 (+32-23610928)

Fax (fax): +32 (19) 128-42-41 +32 (19) 128-42-41

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BELLY KLEDING: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BELLY KLEDING"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BELLY KLEDING"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BELLY KLEDING, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BELLY KLEDING. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BELLY KLEDING, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BELLY KLEDING. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BELLY KLEDING
Products information BELLY KLEDING

BTW identificatienummer (tax): BE08177368164
Ondernemingsnummer: 6090789794
Hoofdstad (capital): 168,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 597,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in BELLY KLEDING zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Herenkledingzaken

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BELLY KLEDING
(Get full report from official database of BE for BELLY KLEDING)

Aanvulling soorten activiteiten voor BELLY KLEDING
Addition kinds of activities for BELLY KLEDING

382601. Spectroscopische en andere optische eigenschappen meetuitrusting. | Spectroscopic and other optical properties measuring equip.
533100. Variety winkels | Variety stores
22829901. Stralende garens, voor de handel | Beaming yarns, for the trade
28920207. Ethyleenglycol dinitraat, egdn | Ethylene glycol dinitrate, egdn
39990200. Haar- en haarproducten | Hair and hair-based products
50630300. Draad en kabel | Wire and cable
61629900. Hypotheekbanken en correspondenten, anders | Mortgage bankers and correspondents, nec
65539901. Dier begraafplaats operatie | Animal cemetery operation

Werken bij BELLY KLEDING: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BELLY KLEDING: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BELLY KLEDING. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BELLY KLEDING. Looking for open vacancies in other companies

  • Customer service medewerker (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een sterke communicator en bovendien klantgericht? Haal jij er energie uit om voor jou klant op zoek te gaan naar passende oplossingen? Dan ben jij misschien wel de kandidaat die wij zoeken om aan de slag te gaan als commercieel bediende. Op de afdeling Customer Service ben je het rechtstreekse aanspreekpunt voor de klant, en voor de ontvangst, voorbereiding en opvolging van orders. Als drijvende kracht reageer je snel en correct op al de praktische vragen van de klant met betrekking tot orders, leveringsmogelijkheden en -termijnen en eventuele klachten. Je houdt toezicht op leveringen, leveringsvoorwaarden en transporten en analyseert en optimaliseert de informatie en goederenstroom naar de klant. Je behandelt ook de retouraanvragen en werkt aan verbeteringsactiviteiten. Bij interesse in deze vacature, mail jouw CV naar [email protected] of neem voor meer info contact op 011-260022.

  • Aanvoerder inpakmachine - 2 ploegen (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Thule is internationale marktleider in outdoor en kampeermateriaal. Hun vestiging in Menen is voornamelijk gespecialiseerd in de productie van tenten, luifels en fietsenrekken. Thule is samen met zijn 2 200 werknemers op 140 markten actief. Je vindt hun producten in alle uithoeken van de wereld, gaande van de afgelegen stranden in Australië, skipistes in de Alpen tot fietsroutes in de Andes. Dit alles onder het moto: 'Active life, simplified'. Als aanvoerder van de inpakmachine zorg je ervoor dat de werknemers aan de machine continu beschikken over voldoende verpakkingsmateriaal. Dit doe je met de hulp van een elektrische transpallet. Indien nodig help je ook met het inpakken van de producten.

  • Chauffeur C (M/V) (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Lokeren

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een snelgroeiend bedrijf gelegen in Lokeren zijn we op zoek naar een Chauffeur C voor het ophalen en leveren van frituurolie over gans België maar voornamelijk Vlaanderen. Als Chauffeur C start je de dag om 6u en ben je zelf verantwoordelijk voor het opmaken van je planning. Op de planning staan een 20-tal klanten die je zal bezoeken, waarbij je telkens de frituurolie zal laden en lossen. Omdat je dagelijks met frituurolie werkt, sta je in voor het onderhoud van jouw vrachtwagen.

  • ORDERPICKER 2 PLOEGEN KATOEN NATIE GENT 5741738 / 239 C (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: MANPOWER 239-OS-GE-Core

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Katoen Natie is vandaag een van de grootste logistieke dienstverleners ter wereld. De voornaamste klanten van Katoen Natie zijn multinationals uit de chemiesector, de automobielsector en de consumptiegoederenindustrie. De groep is wereldwijd actief met als streefdoel erkend te worden als de beste leverancier van logistieke diensten ter wereld. De drijvende kracht achter Katoen Natie is haar filosofie. De groep gelooft in een organisatie waarin medewerkers belangrijker zijn dan structuren. Voor onze vestiging in Gent zijn wij op zoek naar Orderpickers, wil jij hiervan deel uitmaken? Lees dan zeker verder. Flexibiliteit, polyvalentie, concentratie, oriëntatie, multitasken, werken met scansysteem of voicepicksysteem, we kunnen niet zonder in de logistiek. De combinatie ervaring electrische transpallet en mentale map (oriëntatie in het magazijn), maakt dat jij een onmisbare schakel zal zijn op de werkvloer! Interesse? Kijk dan vooral verder wat we je nog kunnen aanbieden.

  • Poetshulp (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: t-interim Ieper

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Burelen poetsen - Enkel op zaterdag - Zes uur werken

  • Huishoudhulp regio Heverlee (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: TRIXXO HOME HEVERLEE

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp sta je in voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij mensen thuis in het kader van de dienstencheques. Dit omvat poetsen, ramen lappen, strijken en eventueel koken/boodschappen doen.

  • STUDENT Barman (20u/week) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Camping Campina / BVBA Dageraad 16

    Type: Studentenjob

    In onze brasserie, gelegen op de Dageraadplaats, zijn wij op zoek naar een positief en enthousiast persoon om ons team te versterken. Je neemt de bestellingen op, je staat in voor het serveren van de gerechten en dranken. Je ruimt de tafels af en dekt ze in. Je zorgt voor de bediening zowel aan de bar, in de zaal als op het terras.

  • Studierelevante bijbaan: Inside Sales Representative (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Als inside salesmedewerker ben je commercieel, resultaatgericht, dynamisch en een echte multitasker! Je bent verantwoordelijk voor: Actieve telefonische verkoop van bieren om de volumes en distributie te verhogen Het optimaliseren van het productgamma van de klant om zo de market share te vergroten Realiseren van gestelde verkoopsdoelstellingen Controleren van orderverkoop en ordergrootte en het signaleren en oplossen van problemen bij afwijkingen Onderhouden van contacten met administratie, customer service en accountmanagement inzake afwikkeling van klantenorders en het onderhouden van succesvolle klantenrelatie

  • Studentenjob (zaterdagwerk) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ASAP OFFICE GENT

    Type: Studentenjob

    Ben je nog student? Wil je een centje bijverdienen op zaterdag? Houd je van telefoneren en sociaal contact? Dan is deze job absoluut jouw ding! Stap in de wereld van commercieel klantencontact, ontdek én ontwikkel je verkoop skills! Je gaat dagelijks prospecten telefonisch contacteren om je product of dienst aan hen voor te stellen, je probeert hun interesse op te wekken door je natuurlijk enthousiasme en je weet een verkoop realiseren door je geweldige overtuigingskracht.

  • Vastgoedmakelaar met BIV nr (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: InstaHome

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je krijgt optimale kansen om zowel je commerciële skills als je juridische kennis bij te schaven en te vervolmaken, en dit zowel door in-huis training als middels externe opleidingen. Je laat geen kans onbenut om afspraken te maken met eigenaars die hun eigendom willen verkopen. Je zorgt dan ook voor actieve en doelgerichte prospectie. Je analyseert de noden van de klant om op die manier de juiste oplossing te kunnen aanbieden. Je bent grotendeels extern actief, hierbij word je ondermeer gesteund door een CRM systeem. Je komt in een sterk commercieel team terecht waar er nauw overleg heerst en waar ideeën en ervaringen met elkaar worden uitgewisseld. Je rapporteert over je werk en je mag rekenen op een grondige begeleiding. Empathie en emotionele intelligentie zijn zeker een pluspunt Empathie en emotionele intelligentie zijn zeker een pluspunt

  • Zelfstandige stukadoor voor pleisterwerken / voorbereider pleisterwerken (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: ABG

    Type: Zelfstandige activiteit

    Onder stukadoorswerk is een ruime waaier van werkzaamheden vervat: bepleistering van muren en plafonds, bepleistering van gevels, aanbrengen van sierpleisters, droge plafondafwerking, droge muurafwerking, plaatsen van lichte scheidingswanden, aanbrengen van isolatiemateriaal, ... Momenteel is er enorme vraag naar uitvoerders van dunpleister. Aangezien de bouwtechnologie niet stilstaat zijn 80% van de nieuwbouwappartementen die we uitvoeren in dunpleister.

  • VERKOOPSMEDEWERKER (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: VANGROOTLOON

    Type: Flexijob

    U staat in voor: het helpen in de kleine keuken (broodjes, croques...) het onderhoud van de winkel afruimen van tafels

Zoek naar antwoorden van BELLY KLEDING in sociale netwerken
Look for responds of BELLY KLEDING in social networks

Lees alle opmerkingen voor BELLY KLEDING. Laat een reactie achter voor BELLY KLEDING. BELLY KLEDING bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BELLY KLEDING. Leave a respond for BELLY KLEDING. BELLY KLEDING on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BELLY KLEDING op de google maps. Adres en contacten BELLY KLEDING
Location of BELLY KLEDING on the google maps. Address and contacts of BELLY KLEDING

Andere gerelateerde bedrijven als come BELLY KLEDING BELLY KLEDING: Texandrea | WORD FORCE | MARC VAN BELLINGHEN | RIET EN ROTAN WOONWERELD | REINILDE ROELS

Other related companies as BELLY KLEDING: Texandrea | WORD FORCE | MARC VAN BELLINGHEN | RIET EN ROTAN WOONWERELD | REINILDE ROELS

BELLY KLEDING is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BELLY KLEDING, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08177368164. Het bedrijf BELLY KLEDING bevindt zich op het adres: NINOOFSESTEENWEG 18-19; 1500; HALLE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 168,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 597,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Herenkledingzaken. Producten gemaakt in BELLY KLEDING zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BELLY KLEDING is Landbouwdiensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BELLY KLEDING is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BELLY KLEDING, openstaande posities, locatie van BELLY KLEDING op de kaart.

BELLY KLEDING is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is BELLY KLEDING, company assigned to the tax number BE08177368164. The company BELLY KLEDING is located at the address: NINOOFSESTEENWEG 18-19; 1500; HALLE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 168,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 597,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Herenkledingzaken. Products created in BELLY KLEDING were not found.
The main activity of BELLY KLEDING is Agricultural Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of BELLY KLEDING is not available. You also can look at reviews of BELLY KLEDING, open positions, location of BELLY KLEDING on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BELLY KLEDING, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BELLY KLEDING, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BELLY KLEDING, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BELLY KLEDING, employees, financial statistics.