Ecole Européenne d'Herboristerie

Particuliere bedrijvenLegale diensten • Ecole Européenne d'Herboristerie
Private companiesLegal Services • Ecole Européenne d'Herboristerie

Contactgegevens Ecole Européenne d'Herboristerie: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Ecole Européenne d'Herboristerie: address, phone, fax, email, website, opening hours

Ecole Européenne d'Herboristerie

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue Emile Max 125; 1030; Bruxelles (Schaerbeek), België

Telefoon (phone): 02 732 67 01 (+32-02 732 67 01) 02 732 67 01 (+32-02 732 67 01)

Fax (fax): +32 (2) 773-57-93 +32 (2) 773-57-93

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Ecole Européenne d'Herboristerie: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Ecole Européenne d'Herboristerie"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Ecole Européenne d'Herboristerie"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Ecole Européenne d'Herboristerie, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Ecole Européenne d'Herboristerie. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Ecole Européenne d'Herboristerie, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Ecole Européenne d'Herboristerie. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Ecole Européenne d'Herboristerie
Products information Ecole Européenne d'Herboristerie

BTW identificatienummer (tax): BE08865936279
Ondernemingsnummer: 9893981933
Hoofdstad (capital): 937,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 368,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Producten die in Ecole Européenne d'Herboristerie zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Herbs - Medicinal

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Ecole Européenne d'Herboristerie
(Get full report from official database of BE for Ecole Européenne d'Herboristerie)

Aanvulling soorten activiteiten voor Ecole Européenne d'Herboristerie
Addition kinds of activities for Ecole Européenne d'Herboristerie

5731. Radio, televisie en elektronische winkels | Radio, television, and electronic stores
26530200. Massieve vezeldozen, partities, displayartikelen en lakens | Solid fiber boxes, partitions, display items, and sheets
35650103. Bottling machines: vullen, capping, etikettering | Bottling machinery: filling, capping, labeling
38250315. Multimeters | Multimeters
39159901. Diamantpunten voor phonograph naalden | Diamond points for phonograph needles
39310110. Toetsenborden, piano of orgel | Keyboards, piano or organ
39499910. Shuffleboards en shuffleboard apparatuur | Shuffleboards and shuffleboard equipment

Werken bij Ecole Européenne d'Herboristerie: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Ecole Européenne d'Herboristerie: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Ecole Européenne d'Herboristerie. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Ecole Européenne d'Herboristerie. Looking for open vacancies in other companies

  • Onderhoudsmedewerker (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gelegen te Lokeren, zijn wij opzoek naar een onderhoudsmedewerker. Je werkt samen in een team van 2 personen, voert kleine aanpassingen uit aan montage infrastructuren en kan meedenken aan het realiseren van kleine verbeteringen met betrekking tot ergonomie en werkpostinfrastructuur. Kleine herstellingen machines Preventief en curatief onderhoud Administratie bijhouden hieromtrent Externe partners / leveranciers bijstaan met herstellen van machines/montagelijnen, kan zowel ter plaatse als telefonisch Beheer van de stock alsook aankoop van reserveonderdelen Personen aansturen in het kader van vervanging van machines

  • Uitvoerend architect - projectleider (KEERBERGEN)

    Regio: KEERBERGEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als uitvoerend architect voor onze klant te regio Keerbergen krijg je een zeer divers takenpakket toegewezen: Je heb de leiding over enkele projecten in uitvoering en je doet tevens alle opvolgingen voor deze projecten. Je voert jouw taken zowel uit vanuit het bureau te Keerbergen als ter plekke op de werven zelf. De ontwerpfase van het project wordt door collega's gedaan maar jij zorgt wel voor de uitwerking van de definitieve architecturale ontwerpen en je zorgt er tevens voor dat deze verder ontwikkeld worden tot uitvoeringsdossiers. Je houdt regelmatig vergaderingen met het team van architecten en stuurt hen aan op het gebied van tekenwerk. Je houdt tevens vergaderingen met de verschillende aannemers en de klanten. Je waakt over het budget van de werken en doet aanpassingen waar nodig.

  • Tendermanager (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bouwbedrijf regio Harelbeke zijn we op zoek naar een TENDERMANAGER (m/v) Als tendermanager leid en organiseer je het tenderproces van één of meerdere grote multidisciplinaire en complexe contracten Je analyseert de klantvraag en vertaalt die naar een winnende strategie Je gaat op zoek naar de complementaire partners en de juiste architecten en studiebureaus. Je leidt het tenderteam (van interne en externe specialisten) zowel inhoudelijk als procesmatig, zowel technisch als commercieel en zorgt voor de afstemming met de directie Je bewaakt de planning, de scope en het budget Vanuit de contractdocumenten breng je de kansen en risico’s duidelijk in beeld. Je bent het aanspreekpunt van de klant en je voert de contractonderhandelingen en verzorgt de eindpresentatie Na het winnen van de tender zorg je voor een goede overdracht naar de projectmanager uitvoering of groei je mee in de uitvoeringsorganisatie.  

  • allround metaalbewerker (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw takenpakket bestaat uit: - allround metaalbewerkerking - knippen, plooien, ponsen,... - puntlassen

  • Meewerkend projectleider/werkvoorbereider (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Arendonk zijn we op zoek naar een meewerkend projectleider voor het aansturen van een 30-tal personen. Je bent de rechterhand van de operationeel manager. werkorders uitschrijven Techniekers opvolgen LMRA's  Techniekers bijsturen, coördineren, ... Af en toe meewerken met de techniekers Het werk verdelen Opvolging van de planning (administratief)

  • Huishoudhulp regio Herzele (M/V) (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: ASSIST AT HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij klanten thuis ga je huishoudelijke taken verrichten zoals poetsen,strijken, afwassen,.. Je wordt begeleid en gecoacht door een team van enthousiaste mensen bij wie je steeds terecht kan en bepaald zelf hoeveel uur per week en wanneer je wil werken. Assist At Home streeft diversiteit op de werkvloer na. Iedereen mag zich dan ook kandidaat stellen ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische overtuiging, geloof, afkomst, geaardheid, handicap of vermogen. Poetsen doe je met hart en ziel? Je bent klantvriendelijk en komt steeds je afspraken na?Je bent iemand op wie wij kunnen vertrouwen? Dan kom je zeker in aanmerking voor een leuke job bij Assist At Home.

  • Enthousiaste Student(e) voor Bongo winkel Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: SMARTBOX GROUP BELGIUM NV

    Type: Studentenjob

    Wie zoeken we? Voor onze winkel in Hasselt zoeken wij een spontane, enthousiaste student(e) (m/v), die onze klanten het perfecte cadeautje helpt te vinden en zich voor langere termijn wenst te engageren. Klanten met raad en daad bijstaan, hun vragen met een glimlach beantwoorden, hun aankoop afrekenen, de voorraad in de gaten houden, de winkel op orde houden. Kortom, alles wat met het reilen en zeilen van een winkel te maken heeft, spreekt jou dat aan? Waar wacht je dan nog op? Stuur ons snel een reactie en misschien doe jij binnenkort wel een strik om één van onze mooie Bongo’s!

  • Bijlesgever wiskunde (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Accountant / Dossierbeheerder - Focus op adviesverlening! (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Een accountantskantoor in Brasschaat is al sinds 1996 een financiële dienstverlener waar eenmanszaken, vrije beroepers en (internationale) KMO's beroep op kunnen doen inzake hun accounting, fiscale en juridische vraagstukken. Ze verrichten niet enkel het pure cijferwerk maar leggen eerder een sterke focus op het adviserend aspect binnen de Accountancy. Momenteel zijn ze werkzaam met ongeveer 25 medewerkers vanuit hun mooi en modern pand maar zijn dringend op zoek naar versterking van dit team. Accountant / Dossierbeheerder - Taken Na je inwerkperiode werk je zelfstandig je eigen dossiers van A tot Z af. Dit gebeurt ook wel eens op locatie bij de klant maar voornamelijk op kantoor. Je hebt een sterk adviserende functie naar je klanten. Je verwerkt hun boekhoudkundige en fiscale cijfers naar optimaal en doelgericht advies. De junior accountants binnen het kantoor rekenen op jouw begeleiding. Je overziet ook hun werkzaamheden en stuurt bij waar nodig.

  • Osteopaat (STEKENE)

    Regio: STEKENE

    Bedrijf: FLINK!

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt als zelfstandig osteopaat binnen een enthousiast, multidisciplinair team. Meer info over onze werking op www.flinkteam.be.

  • Satellit - Functional Analyst / Product Owner (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    For our Customer, we are looking for a Functional Analyst & Product Owner.     Your role You'll be the single point of contact for marketing and country managers You will be responsible of: understanding business needs improving, challenging and prioritizing their requests translating them into functional specifications transform them together with Architect in technical specifications having a great & Agile collaboration with developers to secure an optimal delivery (optimal business value & efficient IT work) following-up the developments and giving regular feedback on the evolution and results within IT and to the business teams You will help the IT team to maintain an overall project pipeline with business value & impact at heart.   Your profle You are pragmatic and analytical You have experience working in challenging projects, and - not only doesn't it scare you - but you actually gain energy from it ! You have experience working in an Agile organization You are able to translate business needs into clear functional specifications You embrace new technologies and have great online experience You have at least 3 years relevant working experience as product owner Relevant e-Commerce or mobile experience is a clear plus You speak fluent English, as well as Dutch and/or French   Your skills Solution oriented Team player Service oriented Flexible and autonomous Open minded Good business sense Lots of drive

  • Centric - Teamleader IT Development (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Onze klant is op zoek naar een Teamleader IT Development binnen ons IT Development departement (125 interne en externe medewerkers).     Missie Als Teamleader IT Development bent u verantwoordelijk voor een team van 20 à 35 personen (zowel interne als externe medewerkers). Dit team bestaat uit verschillende Scrum teams. U zal samen met de IT Development Manager en de business verantwoordelijk zijn voor de transformatie en verder ontwikkelen van de Waterfall organisatie naar een Agile (Safe) omgeving. Daarnaast zorgt u voor de implementatie en de coaching van medewerkers op kwaliteit en voor de sourcing van nieuwe medewerkers. Heeft Agile geen geheimen voor u en hebt u ervaring in Agile(Safe) transformatie? Heeft u een zeer goede kennis van Doma, Engage One, Salesforce, Solife, Oracle en Java? Bent u communicatief, een echte problem-solver en een top people manager? Dan bent u de nieuwe IT Teamleader IT Development die we zoeken! Onze klant is vandaag een groep met twee verschillende merken. U kan zowel  op onze site bij (locatie Brussel-Zuid) als bij  (locatie Diegem) tewerkgesteld worden.      U zal  Rapporteren aan de IT Development Manager. leiding geven aan verschillende Scrum teams (20 à 35 medewerkers):  coaching, objective setting en evaluaties sourcing en rekrutering van nieuwe medewerkers organisatie en structuur van het team een belangrijke rol spelen in de Agile transitie van de teams met de business, door o.a. proactieve deelname aan het CAT Team (de change naar een Agile Organisatie), verdeling van de workload van de projecten binnen het eigen team. voor uw team de kwaliteit van medewerkers meten en zorgen voor de nodige opleiding en waar mogelijk certificering van medewerkers. uw team vertegenwoordigen tijdens interne meetings met andere teams, departementen en u communiceert overeengekomen acties naar uw teamleden. de systemen, de procedures, de processen en de organisatie optimaliseren.  de visie en strategie naar concrete punten vertalen voor uw teamleden. contacten onderhouden met externe leveranciers en outsourcers: offertes opvragen en analyseren, contractonderhandeling in samenwerking met Procurement. de methodieken en tools die (moeten) worden gebruikt binnen het team bewaken, introduceren, implementeren en marktevoluties opvolgen.   Criteria  Een echte problem-solver. communicatief ingesteld en u voelt zich comfortabel in het hebben van zowel interne als externe contacten. zelfstandig en autonoom. een uitstekende people manager. assertief en u hebt een stevige dosis overtuigingskracht. eager om uw team de motiveren om standaard methodieken te challengen

Zoek naar antwoorden van Ecole Européenne d'Herboristerie in sociale netwerken
Look for responds of Ecole Européenne d'Herboristerie in social networks

Lees alle opmerkingen voor Ecole Européenne d'Herboristerie. Laat een reactie achter voor Ecole Européenne d'Herboristerie. Ecole Européenne d'Herboristerie bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Ecole Européenne d'Herboristerie. Leave a respond for Ecole Européenne d'Herboristerie. Ecole Européenne d'Herboristerie on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Ecole Européenne d'Herboristerie op de google maps. Adres en contacten Ecole Européenne d'Herboristerie
Location of Ecole Européenne d'Herboristerie on the google maps. Address and contacts of Ecole Européenne d'Herboristerie

Andere gerelateerde bedrijven als come Ecole Européenne d'Herboristerie Ecole Européenne d'Herboristerie: NECKERMANN | Pleintje ('t) | SIMONE ULRIX | MEUBLES LA MAISON | MUS?E DES PAPILLONS

Other related companies as Ecole Européenne d'Herboristerie: NECKERMANN | Pleintje ('t) | SIMONE ULRIX | MEUBLES LA MAISON | MUS?E DES PAPILLONS

Ecole Européenne d'Herboristerie is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Ecole Européenne d'Herboristerie, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08865936279. Het bedrijf Ecole Européenne d'Herboristerie bevindt zich op het adres: Avenue Emile Max 125; 1030; Bruxelles (Schaerbeek). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 937,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 368,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Herbs - Medicinal. Producten gemaakt in Ecole Européenne d'Herboristerie zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Ecole Européenne d'Herboristerie is Legale diensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Ecole Européenne d'Herboristerie is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Ecole Européenne d'Herboristerie, openstaande posities, locatie van Ecole Européenne d'Herboristerie op de kaart.

Ecole Européenne d'Herboristerie is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is Ecole Européenne d'Herboristerie, company assigned to the tax number BE08865936279. The company Ecole Européenne d'Herboristerie is located at the address: Avenue Emile Max 125; 1030; Bruxelles (Schaerbeek). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 937,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 368,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Herbs - Medicinal. Products created in Ecole Européenne d'Herboristerie were not found.
The main activity of Ecole Européenne d'Herboristerie is Legal Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Ecole Européenne d'Herboristerie is not available. You also can look at reviews of Ecole Européenne d'Herboristerie, open positions, location of Ecole Européenne d'Herboristerie on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Ecole Européenne d'Herboristerie, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Ecole Européenne d'Herboristerie, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Ecole Européenne d'Herboristerie, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Ecole Européenne d'Herboristerie, employees, financial statistics.