VSM Belgium B.V.B.A.

Particuliere bedrijvenTransportdiensten • VSM Belgium B.V.B.A.
Private companiesTransportation Services • VSM Belgium B.V.B.A.

Contactgegevens VSM Belgium B.V.B.A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VSM Belgium B.V.B.A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

VSM Belgium B.V.B.A.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Prins Boudewijnlaan 17b7 2550 Kontich, België

Telefoon (phone): 3 (+32-3) 3 (+32-3)

Fax (fax): 3 (+32-3) 3 (+32-3)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VSM Belgium B.V.B.A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VSM Belgium B.V.B.A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VSM Belgium B.V.B.A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VSM Belgium B.V.B.A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VSM Belgium B.V.B.A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VSM Belgium B.V.B.A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VSM Belgium B.V.B.A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VSM Belgium B.V.B.A.
Products information VSM Belgium B.V.B.A.

BTW identificatienummer (tax): BE03557342529
Ondernemingsnummer: 4726013183
Hoofdstad (capital): 954,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 347,000,000 EUR
Werknemers (employees): 16 to 25
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Homeopathic medicines

Product categorie (product category): Herbal Pharmaceuticals

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VSM Belgium B.V.B.A.
(Get full report from official database of BE for VSM Belgium B.V.B.A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor VSM Belgium B.V.B.A.
Addition kinds of activities for VSM Belgium B.V.B.A.

571299. Meubelwinkels, nec | Furniture stores, nec
24990505. Tegels, kurk | Tiles, cork
28139905. Waterstof | Hydrogen
38430212. Tanden, kunstmatig (niet gemaakt in tandheelkundige laboratoria) | Teeth, artificial (not made in dental laboratories)
39650303. Bevestigingen, haken en ogen | Fasteners, hooks and eyes
73891308. Patentmakelaars | Patent brokers
80110508. Gynaecoloog | Gynecologist

Werken bij VSM Belgium B.V.B.A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VSM Belgium B.V.B.A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VSM Belgium B.V.B.A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VSM Belgium B.V.B.A.. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator liquid filling (M/V), regio Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Actief Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Operator Liquid Filling ben je vooral verantwoordelijk voor het afvullen van eindproducten in de correcte verpakking en correcte hoeveelheid. Alsook voor het laden van orders, dit alles in volcontinu systeem.

  • Boekhoudkundig Medewerker (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: Konvert Office Aalst

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, gelegen te Ternat, zoeken we een boekhoudkundig-administratief medewerker: - Boekhouding van A tot Y in expert M plus - Administratieve opvolging van de werven - Opmaak signalisatievergunningen - Algemene administratie (Archief, telefonie, briefwisseling, enz.)

  • Field Service Engineer (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Konvert Office Leuven

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je een passie voor techniek en hou je van klantencontact? Ben je graag op de baan? Dan is deze functie misschien wel de ideale uitdaging voor je. Je staat voornamelijk in voor de installatie en het onderhoud van de elektronische betaaloplossingen bij de klanten in regio Brussel en je doet interventies voor acute storingen. Als vlotte communicator licht je de klant in over het gebruik van onze toepassingen en het voorkomen van storingen. Je ziet opportuniteiten bij de klanten en je kan hen informeren over welke toepassingen nog meer comfort bieden. Je kan in deze functie rekenen op een stevige back-up voor zowel planning en materiaal als voor technische ondersteuning door ons team van experten.

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequesbedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons dan ook deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Poetshulp Lubbeek (LUBBEEK)

    Regio: LUBBEEK

    Bedrijf: OCMW

    Type: Dienstenchequebaan

    Huishoudhulp met dienstencheques bij inwoners van Lubbeek (Binkom, Pellenberg, Linden en Lubbeek).

  • POETSHULP/ HUISHOUDHULP in regio Evergem– kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Medewerker Strijkatelier (BREDENE)

    Regio: BREDENE

    Bedrijf: BOD DIENSTENBEDRIJF

    Type: Dienstenchequebaan

    Je houdt ervan om je hemden, t-shirts en broeken telkens tot in detail te strijken. Je bent zelf gesteld op netheid en bedient klanten met een glimlach.

  • Chauffeur B Bpost Wetteren (jobstudent) (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: START PEOPLE Inhouse bpost

    Type: Studentenjob

    Bpost Wetteren zoekt een jobstudent de vaste zaterdag kan werken. Je uren zijn van 4u40 tem 13u16. Je wordt tewerkgesteld met de wagen om kranten te leveren in en rond Wetteren. Een rijbewijs B hebben is dus verplicht.

  • Student sales assistant (m/v) (MOORSEL)

    Regio: MOORSEL

    Bedrijf: DAOUST

    Type: Studentenjob

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Wij zijn op zoek naar gemotiveerde studenten die zich minstens 2 keer per week kunnen vrijmaken voor volgende taken: - telefonisch klantencontact - agenda / afsprakenplanning voor de commerciële buitendienst

  • Verantwoordelijke planning voor plaatsingsdienst regio Asse (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Onze klant, een bouwgerelateerd bedrijf regio Asse, is dringend op zoek naar een Verantwoordelijke Planning voor de plaatsingsdienst. Het betreft een heel uitgebreide functie waar je zal instaan voor de opmaak en het beheer van onder andere: - Planning van de plaatsingsploegen en onderaannemers - Planning van de technische dienst - Productieplanning - Logistieke planning - Transportplanning naar verkooppunten en voor thuislevering - Capaciteitsbepalingen - Bewaken van minimumbezetting van de interne diensten en klantendinest - Organiseren van steekproefcontroles - Opmaken van een kruisplanning minimale/maximale workload - Opvolging van deadlines van medewerkers en leveranciers - Forecasting: operationeel en financieel ... In de functie rapporteer je wekelijks aan de Operations Manager en sta je dagelijks in nauw contact met de klantendienst en de werfcoördinatoren. In team zorg je op deze manier voor een uitmuntende klantgerichte service om U tegen te zeggen. Heb jij enkele jaren ervaring in organisatie en planning? Beheers je bovendien vlot het Nederlands en het Frans? Aarzel dan niet jouw kandidatuur door te zenden naar [email protected]. Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept inzake selectie en rekrutering van bedienden. Wij hebben contacten met diverse bedrijven en organisaties in jouw regio waardoor we heel wat vacatures op jouw niveau kunnen aanbieden. Het is onze missie om je een job aan te bieden die 100% past bij jouw wensen en ambities. Een job waar je écht gelukkig van wordt! Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige, gedreven HR Consultants.

  • Onderzoeker/ster Klantentevredenheid (SINT-JANS-MOLENBEEK)

    Regio: SINT-JANS-MOLENBEEK

    Bedrijf: CERTUP

    Type: Zelfstandige activiteit

    Een tweetalige deeltijdse onderzoeker/ster met interesse voor klantentevredenheid en de markt van opleiding & consulting. Je functie - Autonoom telefonische kwaliteitsonderzoeken uitvoeren, volgens het Qfor-kwaliteitsmodel met ClientScan bij organisaties die diensten aanbieden op vlak van opleiding en consulting. - Een tevredenheidsonderzoek op basis van het Qfor-kwaliteitsmodel betekent concreet: een kwalitatief open en gestructureerd telefoongesprek, waarin de tevredenheid van de klant in kaart wordt gebracht; online registratie van de onderzoekinformatie en de resultaten; briefing aan de kwaliteitsauditor. De ideale kandidaat is hoger opgeleid. een professional, al dan niet met ervaring in klantentevredenheidsonderzoeken of telefonische enquêtes. perfect tweetalig en vlot communicatief. luistervaardig en objectief. flexibel, met een gezonde nieuwsgierigheid en een open geest. zelfstandig en respecteert deadlines. werkt vlot met een pc. onmiddellijk beschikbaar tijdens de werkuren.

  • Interim Zorgkundige EVERGEM (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: Reflex Healthcare People

    Type: Werfreserve

    Voor de regio Evergem zijn we op zoek naar zorgkundigen die op regelmatige basis een dag willen bijwerken in woonzorgcentra. Het betreft enkel opdrachten met dagcontracten. U kiest zelf de dagen / shiften die u wenst te werken.

Zoek naar antwoorden van VSM Belgium B.V.B.A. in sociale netwerken
Look for responds of VSM Belgium B.V.B.A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor VSM Belgium B.V.B.A.. Laat een reactie achter voor VSM Belgium B.V.B.A.. VSM Belgium B.V.B.A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VSM Belgium B.V.B.A.. Leave a respond for VSM Belgium B.V.B.A.. VSM Belgium B.V.B.A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VSM Belgium B.V.B.A. op de google maps. Adres en contacten VSM Belgium B.V.B.A.
Location of VSM Belgium B.V.B.A. on the google maps. Address and contacts of VSM Belgium B.V.B.A.

Andere gerelateerde bedrijven als come VSM Belgium B.V.B.A. VSM Belgium B.V.B.A.: STEFAN VANDUFFEL | CRAS | Brusselle BVBA | STUDIO BRONSELAER NV | ALBERT ICKX

Other related companies as VSM Belgium B.V.B.A.: STEFAN VANDUFFEL | CRAS | Brusselle BVBA | STUDIO BRONSELAER NV | ALBERT ICKX

VSM Belgium B.V.B.A. is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VSM Belgium B.V.B.A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03557342529. Het bedrijf VSM Belgium B.V.B.A. bevindt zich op het adres: Prins Boudewijnlaan 17b7 2550 Kontich. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 16 to 25 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 954,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 347,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Herbal Pharmaceuticals. Lijst met producten zijn Homeopathic medicines.
De hoofdactiviteit van VSM Belgium B.V.B.A. is Transportdiensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VSM Belgium B.V.B.A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VSM Belgium B.V.B.A., openstaande posities, locatie van VSM Belgium B.V.B.A. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

VSM Belgium B.V.B.A. is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is VSM Belgium B.V.B.A., company assigned to the tax number BE03557342529. The company VSM Belgium B.V.B.A. is located at the address: Prins Boudewijnlaan 17b7 2550 Kontich. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 16 to 25 employees work in this company. Capital - 954,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 347,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Herbal Pharmaceuticals. List of products are Homeopathic medicines.
The main activity of VSM Belgium B.V.B.A. is Transportation Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of VSM Belgium B.V.B.A. is not available. You also can look at reviews of VSM Belgium B.V.B.A., open positions, location of VSM Belgium B.V.B.A. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over VSM Belgium B.V.B.A., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VSM Belgium B.V.B.A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VSM Belgium B.V.B.A., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VSM Belgium B.V.B.A., employees, financial statistics.