STEFAN VANDUFFEL

Particuliere bedrijvenTransportdiensten • STEFAN VANDUFFEL

Contactgegevens STEFAN VANDUFFEL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data STEFAN VANDUFFEL: address, phone, fax, email, website, opening hours

STEFAN VANDUFFEL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HAASBOSSTRAAT 32; 3900; OVERPELT, België

Telefoon (phone): 11645919 (+32-11645919) 11645919 (+32-11645919)

Fax (fax): +32 (13) 295-10-40 +32 (13) 295-10-40

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) STEFAN VANDUFFEL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "STEFAN VANDUFFEL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "STEFAN VANDUFFEL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van STEFAN VANDUFFEL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen STEFAN VANDUFFEL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of STEFAN VANDUFFEL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees STEFAN VANDUFFEL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti STEFAN VANDUFFEL
Products information STEFAN VANDUFFEL

BTW identificatienummer (tax): BE07885406494
Ondernemingsnummer: 7188598632
Hoofdstad (capital): 243,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 399,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Producten die in STEFAN VANDUFFEL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Boekhouders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor STEFAN VANDUFFEL
(Get full report from official database of BE for STEFAN VANDUFFEL)

Aanvulling soorten activiteiten voor STEFAN VANDUFFEL
Addition kinds of activities for STEFAN VANDUFFEL

15419903. Voedingsmiddelen productie of verpakking plantenbouw | Food products manufacturing or packing plant construction
22219904. Textielfabrieken, breedgeweven: zijde en kunstmatige, ook glas | Textile mills, broadwoven: silk and manmade, also glass
32920104. Matrassen, asbest | Mattresses, asbestos
37310104. Vissersvaartuigen, groot: bouw en reparatie | Fishing vessels, large: building and repairing
39490203. Emmers, vis en aas | Buckets, fish and bait

Werken bij STEFAN VANDUFFEL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in STEFAN VANDUFFEL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor STEFAN VANDUFFEL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for STEFAN VANDUFFEL. Looking for open vacancies in other companies

  • Tig lasser (m/v) (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je verbindt stukken metaal door middel van hitte en/of druk op de plaats van de verbinding. Indien nodig, gebruik je ook een toevoegmetaal van dezelfde aard als het te verbinden metaal. Je levert stukwerk of reeksen, volgens plan met of zonder lasprocedure, of volgens model. Je last volgens verschillende technieken. Je werkt in daguren in de regio van Aalst

  • Tijdelijk Customer Service Medewerker (m/v/x) (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: Start People Mechelen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Kan jij oproepen en e-mail vlot beantwoorden in het Nederlands & Engels? Streef jij naar een hoge klantentevredenheid? Dan ben jij wellicht de Customer Service Medewerker (m/v/x) die wij zoeken! Benieuwd naar jouw taken? Lees dan zeker verder! - Verwerken van outbound orders volgens de verschillende WMS systemen en procedures; - Behandelen van allerhande klantgerichte activiteiten; - Opbouwen en onderhouden van een goede relatie met klant(en) en/of vervoerders en zorgdragen voor een optimaal relatiebeheer met de klant tav operationele zaken met als doel de klanttevredenheid te verhogen; - Optreden als eerste aanspreekpunt in telefonische of directe contacten met de externe klant(en) en interne afdelingen voor het inwinnen of doorgeven van informatie; - Behandelen van verzoeken en klachten en hiervoor oplossingen vinden en aanbieden, rekening houdend met het belang van zowel de klant als de eigen organisatie; - Op een zo nauwkeurig mogelijke manier beantwoorden van alle mogelijk gestelde vragen van de klant (leveringen, retours, transportproblemen, afwijkende condities, spoedorders, enz), na grondige analyse en de nodige opzoekingen via alle mogelijke systemen die tot zijn/haar beschikking staan; - Het aanleveren van gegevens voor rapporteringen en KPI’s volgens de bestaande afspraken zowel intern als met de klant(en).

  • Orderpicker - metaalsector (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: MOVE INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je gaat aan de slag in het magazijn van het bedrijf. orderpicken van stukken. Aangezien het over metaalindustrie gaat kunnen het wel zwaardere stukken zijn. de nodige stukken op pallet leggen en zorgen dat deze correct staan voor verzending. Ambitie? top! net wat zij nodig hebben, op termijn doorgroei naar volwaardige medewerker verzending = ook heftruckopleiding, PC ? ... DAGUREN juli tot april: 45 uren-week. april tot juni: 4/5de werken = compensatie van zomer.

  • Onderhoudsmecanicien - 2 ploegen (GITS)

    Regio: GITS

    Bedrijf: ADECCO TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij de onderhoudsmecanicien (m/ v) voor een metaalbedrijf in de regio Hooglede/ Gits die wij zoeken? Onze klant is de specialist in het maken van profielen op maat van de klant (maat/ vorm/ kleur). Deze profielen zijn klaar voor montage. Meer dan 500 medewerkers werken dagelijks mee aan de productie van deze koudvervormde stalen profielen. Hoe ziet jouw dag als onderhoudsmecanicien eruit? Als onderhoudsmecanicien ben je verantwoordelijk voor het herstellen van storingen aan de installaties en machines. En zorg je bovendien voor het preventief onderhoud om storingen te voorkomen.

  • Poetshelden regio Wommelgem. Solliciteer per sms! (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: DIENSTENBEDRIJF EASY LIFE

    Type: Dienstenchequebaan

    Sally, Joanna en Caroline zoeken nieuwe superhelden voor het huishouden! Onze kantoorverantwoordelijke Sally en onze consulenten Joanna en Caroline zijn dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten in de ruime regio Wommelgem, Borsbeek en Deurne. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Huishoudhulp (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: BRIGHT SQUAD

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp neem je het huishouden van je klanten in handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen, enz.. Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Huishoudhulp Eernegem - Ichtegem - Aartrijke! Uurrooster op maat (EERNEGEM)

    Regio: EERNEGEM

    Bedrijf: EASY LIFE OOSTKAMP

    Type: Dienstenchequebaan

    Easy Life is een jong, dynamisch en snel groeiend bedrijf en is steeds op zoek naar gemotiveerde mensen die graag het huishouden doen. Die ook stipt en klantgericht kunnen werken. Stofzuigen, afstoffen, ramen poetsen, dweilen, strijken en boodschappen doen vind je leuk? Zelfstandig werken bij klanten thuis trekt je aan? Solliciteer dan zeker voor deze job! Je staat er zeker niet alleen voor. Jouw verantwoordelijke is steeds bereid om je te ondersteunen, bezorgt je een planning op maat en helpt je bij het bijhouden van je administratie. Ga je met de bus, fiets, trein, wagen, .. Wij houden rekening met je uurrooster! Vanaf 12u tot 38u/week is mogelijk. Geen weekendwerk en de uren steeds tussen 8u-17u. Een vrije halve dag in de week? Geen probleem! Wij plannen het in! Snelle opstart!

  • Medewerker schoonmaak (20u) (GUIGOVEN)

    Regio: GUIGOVEN

    Bedrijf: Konvert Interim Hasselt

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor het schoonmaken van leegstaande appartementen + huizen. De woningen / appartementen moeten bewoonbaar gemaakt worden.

  • Studenten weekend in Zele gezocht! (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt regio Zele zijn wij op zoek naar studenten die om de 2 weken vrij zijn op zaterdag of zondag voormiddag. Je zal zowel instaan voor kassawerk als voor aanvulwerk in de winkel.

  • PROJECTLEIDER HVAC (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

    Type: Vaste Job

    We zijn op zoek naar een projectleider. Jouw takenpakket ziet er als volgt uit : - planning in orde maken, ontwerp, plannings - en werfvergaderingen, financiële opvolging : vorderingen, hoeveelheden... - je ben het aanspreekpunt voor hoofdaannemer, werfleider en bouwheer

  • Een coördinator (v/m) voor het operatiekwartier (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: KLINIEK SINT-JAN

    Type: Vaste Job

    Werkomgeving: Multidisciplinair operatiekwartier (klassieke en ambulante heelkunde): * 11 specialismen (hartheelkunde, neurochirurgie, orthopedie, abdominale - thoracale en endocriene heelkunde, vaatheelkunde, urologie, gynaecologie, plastische en reconstructieve heelkunde, oogheelkunde, NKO, stomatologie) * 8 operatiezalen * 2 technische zalen * 1 ontwaakzaal voor volwassenen – 1 pediatrische ontwaakzaal Algemene opdracht: De coördinator houdt toezicht op de behandeling van de patiënten die geopereerd worden op basis van een veilige kwaliteitszorg in samenwerking met de verschillende heelkundige specialismen. Hij zorgt voor de toepassing van de regels bepaald in het huishoudelijke reglement van het operatiekwartier en de naleving van de werkingsmodaliteiten gevalideerd door het Beperkt comité van het operatiekwartier. Permanente opdrachten: * Organiseert de afstemming van de menselijke middelen op het electieve operatieprogramma en de opvang van spoedgevallen; * Neemt deel aan de planning van het operatieprogramma in overleg met de verschillende actoren (chirurgen, anesthesisten, verpleegkundigen, …); * Superviseert de globale activiteit van het operatiekwartier; * Coördineert de verschillende teams (chirurgen, anesthesisten, verpleegkundigen, instrumentisten, …) en beschikt over autoriteit ten aanzien van alle actoren van het operatiekwartier op het vlak van de naleving van de operatieprogramma’s, de overschrijding van de tijdsduur voorzien in het programma en het beheer van de uitzonderingen; * Werkt actief samen met de directie, de zorgcoördinator en alle verantwoordelijken die betrokken zijn bij het beheer van het operatiekwartier; * Is in staat om risicovolle situaties te herkennen en stelt traceerbaarheidsprocedures in, evalueert en controleert hun toepassing; * Voert de vereiste maatregelen in voor de veiligheid van patiënten en personeel; * Is betrokken in de strijd tegen de nosocomiale infecties; * Anticipeert het beheer van de vervangingen (in overleg met de directie patiëntenzorg); * Verzekert het beheer van de processen en technieken, het administratieve beheer van de patiënten, het beheer van de human resources en van de materiële middelen (in nauwe samenwerking met de centrale sterilisatie); * Beheert de verbruiksgoederen en het materiaal, rekening houdende met de budgettaire beperkingen; * Geeft via de meeste geschikte kanalen informatie door aan het personeel en aan de verschillende zorgverleners van het operatiekwartier; * Past de beroeps- en deontologische regels toe en waakt over hun naleving; * Beheert de opvang en behandeling van de spoedgevallen (met inbegrip van de MUG-spoedgevallen). Zie de rest van de beschrijving bij "Profiel"

  • Reclame bedeler in Zele (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als reclame bedeler bezorg je reclame folders huis-aan-huis in een welbepaalde regio.

Zoek naar antwoorden van STEFAN VANDUFFEL in sociale netwerken
Look for responds of STEFAN VANDUFFEL in social networks

Lees alle opmerkingen voor STEFAN VANDUFFEL. Laat een reactie achter voor STEFAN VANDUFFEL. STEFAN VANDUFFEL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for STEFAN VANDUFFEL. Leave a respond for STEFAN VANDUFFEL. STEFAN VANDUFFEL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie STEFAN VANDUFFEL op de google maps. Adres en contacten STEFAN VANDUFFEL
Location of STEFAN VANDUFFEL on the google maps. Address and contacts of STEFAN VANDUFFEL

Andere gerelateerde bedrijven als come STEFAN VANDUFFEL STEFAN VANDUFFEL: Markies De Carabas | Deblaere A | Imagine | W.T.C. SPORTON | FRITERIE CROUSTIFRITES

Other related companies as STEFAN VANDUFFEL: Markies De Carabas | Deblaere A | Imagine | W.T.C. SPORTON | FRITERIE CROUSTIFRITES

STEFAN VANDUFFEL is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is STEFAN VANDUFFEL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07885406494. Het bedrijf STEFAN VANDUFFEL bevindt zich op het adres: HAASBOSSTRAAT 32; 3900; OVERPELT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 243,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 399,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Boekhouders. Producten gemaakt in STEFAN VANDUFFEL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van STEFAN VANDUFFEL is Transportdiensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van STEFAN VANDUFFEL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van STEFAN VANDUFFEL, openstaande posities, locatie van STEFAN VANDUFFEL op de kaart.

STEFAN VANDUFFEL is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is STEFAN VANDUFFEL, company assigned to the tax number BE07885406494. The company STEFAN VANDUFFEL is located at the address: HAASBOSSTRAAT 32; 3900; OVERPELT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 243,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 399,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Boekhouders. Products created in STEFAN VANDUFFEL were not found.
The main activity of STEFAN VANDUFFEL is Transportation Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of STEFAN VANDUFFEL is not available. You also can look at reviews of STEFAN VANDUFFEL, open positions, location of STEFAN VANDUFFEL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over STEFAN VANDUFFEL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf STEFAN VANDUFFEL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about STEFAN VANDUFFEL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company STEFAN VANDUFFEL, employees, financial statistics.