Vervoer Luypaert B.V.B.A.

Contactgegevens Vervoer Luypaert B.V.B.A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Vervoer Luypaert B.V.B.A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Vervoer Luypaert B.V.B.A.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Vremdesesteenweg 196 2530 Boechout, België

Telefoon (phone): 3 (+32-3) 3 (+32-3)

Fax (fax): 3 (+32-3) 3 (+32-3)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Vervoer Luypaert B.V.B.A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Vervoer Luypaert B.V.B.A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Vervoer Luypaert B.V.B.A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Vervoer Luypaert B.V.B.A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Vervoer Luypaert B.V.B.A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Vervoer Luypaert B.V.B.A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Vervoer Luypaert B.V.B.A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Vervoer Luypaert B.V.B.A.
Products information Vervoer Luypaert B.V.B.A.

BTW identificatienummer (tax): BE04919921875
Ondernemingsnummer: 8119964599
Hoofdstad (capital): 772,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 199,000,000 EUR
Werknemers (employees): 6 to 15
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Transport services

Product categorie (product category): Heavy Load Transportation

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Vervoer Luypaert B.V.B.A.
(Get full report from official database of BE for Vervoer Luypaert B.V.B.A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Vervoer Luypaert B.V.B.A.
Addition kinds of activities for Vervoer Luypaert B.V.B.A.

01390200. Voedselgewassen | Food crops
09129911. Zee haring, vangen van | Sea herring, catching of
17999924. Ornamenteel metaalwerk | Ornamental metal work
36430304. Snoerverbindingen, elektrisch | Cord connectors, electric
37110407. Road oilers (motorvoertuigen), assemblage van | Road oilers (motor vehicles), assembly of
50210101. Barmeubelen | Bar furniture

Werken bij Vervoer Luypaert B.V.B.A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Vervoer Luypaert B.V.B.A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Vervoer Luypaert B.V.B.A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Vervoer Luypaert B.V.B.A.. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE - namiddag 13u-21u (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je vervoert groenten en fruit in België en de buurlanden. Je werkt telkens in de namiddag van 13u-21u.

  • Industrieel Electricien (m/v) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant regio Brussel zijn wij op zoek naar een gedreven Industrieel Electricien. Je taken : - Algemene elektriciteitswerken - Plaatsen en aansluiten van verdeelborden en industiële componenten, verlichting, enz. - Opsporen en herstellen van defecten of fouten in elektr. installaties - Beheer van laag –en hoogspanningsnetten - Kunnen werken met hoogspanningscomponenten

  • Machine operator (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Hamont-Achel, zijn we op zoek naar een machine operator. Takenpakket: - Het bedienen van diverse machines - Laden en lossen - Slijpen, branden, ...

  • CALLAGENTS - CARGLASS® - HASSELT (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Synergie Geel Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant Carglass® in Hasselt zoeken we een contact center agents. Als "Contact Center Agent" beantwoord je contacten van klanten, gaande van particulieren, verzekerden tot leaseklanten. Je luistert naar de situatie van de klant en via gerichte vragen zoek je samen met de klant naar de meest geschikte oplossing. Je doet je uiterste best om elke klant te overtuigen van de Carglass service en boekt een afspraak op maat van de klant

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Boutersem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BOUTERSEM)

    Regio: BOUTERSEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudenten horeca (m/v) - regio Tongeren (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een Spaans restaurant in het centrum van Tongeren, zijn we op zoek naar jobstudenten voor de afwas als voor de bediening.

  • Chauffeur C / CE (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken momenteel een ervaren vrachtwagenchauffeur die een zeker affiniteit heeft met industrie en werven. Voor metaalbewerkingen aan machineonderdelen ben jij de persoon die met de vrachtwagen ter plaatste gaat. Je bent dan ook zeker en vast bereid om mee te werken tijdens de montage bij levering, en het aanleveren van materiaal. Daarnaast vragen we ook aan jou of je bereid bent om mee te werken in ons metaalatelier en ondersteunende taken uit te voeren, zoals kleine ritten met onze bestelwagen.

  • Zorgkundige - WZC Mariawende (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: MARIAWENDE

    Type: Vaste Job

    ·Je staat in voor de dagelijkse verzorging en begeleiding van onze bewoners. ·Je streeft ernaar om een kwaliteitsvolle zorg op maat aan te bieden, vertrekkend vanuit het levensverhaal en de eigenheid van een bewoner. ·Je bent een vertrouwenspersoon voor de bewoner en/of zijn familie/mantelzorger. ·Je werkt multidisciplinair samen.

  • Verantwoordelijke allround medewerker (m/v) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: VMMC

    Type: Vaste Job

    Je leert eerst de basis (de klanten aan de kassa helpen en waar nodig in de winkel; je vult de producten juist aan in de rekken, je houdt de winkel ordelijk en proper, maakt belegde broodjes, ...) Nadien help je op een geduldige, vriendelijke en beleefde manier je collega's en klanten bij het oplossen van onenigheden. Je leert brood/koeffiekoeken/broodjes bakken, mensen opleiden, helpt mee met leveringen nakijken, bestellen, winkel openen/sluiten, ... Het is een functie met afwisselend werk en de doorgroeimogelijkheden zijn naargelang uw ambitie.

  • ELEKTRICIEN (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: ELEKTRO BASTIAENS

    Type: Vaste Job

    Je bent eventueel verantwoordelijk over een kleine ploeg elektriciens. Je voert algemene residentiële elektriciteitswerken uit. Je maakt en leest plannen. Je plaatst verlichting. Je plaatst zonnepanelen en voert de bijhorende installaties uit. Je controleert uitgevoerde werken en voert testen uit. Je detecteert fouten en lost de problemen op.

  • erkend familiaal bemiddelaar (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ORATO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je bent erkend familiaal bemiddelaar met een degelijke juridische kennis (o.a. familierecht en familiaal vermogensrecht). Je bent jurist of hebt een hoger diploma in een menswetenschappelijke richting behaald. Tevens opgeleid zijn in systeemtherapie of contextbegeleiding is een pluspunt. Je schrijft foutloos in het Nederlands. Kennis van het Frans en/of het Engels is een meerwaarde. Je hebt bij voorkeur reeds een stevige dosis ervaring opgedaan als familiaal bemiddelaar. Echter, ook kandidaten met beperkte ervaring maar met de juiste opleiding en gedegen vakkennis komen in aanmerking. Je bent bereid alle dossiers binnen de familiale bemiddeling op te nemen (echtscheiding, ouderschapsplan,..). Indien je daarnaast ook opgeleid bent in systeemtherapie of contextbegeleiding, kunnen we je ook vragen gezinsbegeleidingen en relatiebegeleidingen op te nemen. Je hebt de mindset van een zelfstandige, maar de wens om te behoren tot een team Je hebt ambitie en zin voor initiatief Je bent een teamplayer, verantwoordelijk, leergierig en collegiaal

  • Flexi zaal -en keukenmedewerker - Pizza Hut Zemst (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Flexijob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de zaal: Je bent verantwoordelijk voor het onthaal van de klanten. Je bent in staat om een goede service te verlenen. Je bent in staat om telefonische bestellingen te behandelen. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de verschillende werkstations Je staat in voor het onderhoud van de zaal en het sanitair Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de zaal Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de keuken: Je bent in staat om de bereiding van de voorgerechten, de pizza’s, pasta’s en de salades uit te voeren. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de werkstations. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de schoonmaak van de keuken. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de keuken.

Zoek naar antwoorden van Vervoer Luypaert B.V.B.A. in sociale netwerken
Look for responds of Vervoer Luypaert B.V.B.A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Vervoer Luypaert B.V.B.A.. Laat een reactie achter voor Vervoer Luypaert B.V.B.A.. Vervoer Luypaert B.V.B.A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Vervoer Luypaert B.V.B.A.. Leave a respond for Vervoer Luypaert B.V.B.A.. Vervoer Luypaert B.V.B.A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Vervoer Luypaert B.V.B.A. op de google maps. Adres en contacten Vervoer Luypaert B.V.B.A.
Location of Vervoer Luypaert B.V.B.A. on the google maps. Address and contacts of Vervoer Luypaert B.V.B.A.

Andere gerelateerde bedrijven als come Vervoer Luypaert B.V.B.A. Vervoer Luypaert B.V.B.A.: XAVIER GHEQUIERE | BISTRO NOVO | Marinower C | Lamal L Management | Coton Patrick

Other related companies as Vervoer Luypaert B.V.B.A.: XAVIER GHEQUIERE | BISTRO NOVO | Marinower C | Lamal L Management | Coton Patrick

Vervoer Luypaert B.V.B.A. is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Vervoer Luypaert B.V.B.A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04919921875. Het bedrijf Vervoer Luypaert B.V.B.A. bevindt zich op het adres: Vremdesesteenweg 196 2530 Boechout. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 6 to 15 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 772,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 199,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Heavy Load Transportation. Lijst met producten zijn Transport services.
De hoofdactiviteit van Vervoer Luypaert B.V.B.A. is Elektronische, elektrische apparatuur en onderdelen, met uitzondering van computerapparatuur, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Vervoer Luypaert B.V.B.A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Vervoer Luypaert B.V.B.A., openstaande posities, locatie van Vervoer Luypaert B.V.B.A. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Vervoer Luypaert B.V.B.A. is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is Vervoer Luypaert B.V.B.A., company assigned to the tax number BE04919921875. The company Vervoer Luypaert B.V.B.A. is located at the address: Vremdesesteenweg 196 2530 Boechout. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 6 to 15 employees work in this company. Capital - 772,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 199,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Heavy Load Transportation. List of products are Transport services.
The main activity of Vervoer Luypaert B.V.B.A. is Electronic, Electrical Equipment & Components, Except Computer Equipment, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Vervoer Luypaert B.V.B.A. is not available. You also can look at reviews of Vervoer Luypaert B.V.B.A., open positions, location of Vervoer Luypaert B.V.B.A. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Vervoer Luypaert B.V.B.A., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Vervoer Luypaert B.V.B.A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Vervoer Luypaert B.V.B.A., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Vervoer Luypaert B.V.B.A., employees, financial statistics.