Chauffage Confort S.P.R.L.

Contactgegevens Chauffage Confort S.P.R.L.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Chauffage Confort S.P.R.L.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Chauffage Confort S.P.R.L.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue Leopold III 26 7134 Péronnes-lez-Binche, België

Telefoon (phone): 64 (+32-64) 64 (+32-64)

Fax (fax): 64 (+32-64) 64 (+32-64)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Chauffage Confort S.P.R.L.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Chauffage Confort S.P.R.L."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Chauffage Confort S.P.R.L."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Chauffage Confort S.P.R.L., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Chauffage Confort S.P.R.L.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Chauffage Confort S.P.R.L., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Chauffage Confort S.P.R.L.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Chauffage Confort S.P.R.L.
Products information Chauffage Confort S.P.R.L.

BTW identificatienummer (tax): BE03668579101
Ondernemingsnummer: 2953094482
Hoofdstad (capital): 564,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 383,000,000 EUR
Werknemers (employees): 6 to 15
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Sanitary facilities

Product categorie (product category): Heating Installations

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Chauffage Confort S.P.R.L.
(Get full report from official database of BE for Chauffage Confort S.P.R.L.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Chauffage Confort S.P.R.L.
Addition kinds of activities for Chauffage Confort S.P.R.L.

8699. Lidmaatschapsorganisaties, nv | Membership organizations, nec
072203. Veldgewassen, behalve contantkorrels, machine oogstdiensten | Field crops, except cash grains, machine harvesting services
302100. Rubber en kunststof schoeisel | Rubber and plastics footwear
873399. Niet-commerciële onderzoeksorganisaties, nec | Noncommercial research organizations, nec
30890300. Plastics hardware en bouwproducten | Plastics hardware and building products
34460500. Kanalen, luidsprekers en registers | Channels, louvers, and registers
36510122. Tape recorders: cassette, cartridge of spoel: huishoudelijk gebruik | Tape recorders: cassette, cartridge or reel: household use
39520208. Easels, artiesten ' | Easels, artists'

Werken bij Chauffage Confort S.P.R.L.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Chauffage Confort S.P.R.L.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Chauffage Confort S.P.R.L.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Chauffage Confort S.P.R.L.. Looking for open vacancies in other companies

  • Gemotiveerde vloerder / tegelzetter (m/v) (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT BEVEREN-WAAS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten regio Beveren zijn wij op zoek naar een gemotiveerde vloerder / tegelzetter. Ben je een zelfstandig werkend persoon? Werk je graag stipt en nauwkeurig? Je bent in het bezit van rijbewijs B? ( BE en C zijn een meerwaarde) Je bent kwaliteitsbewust en betrouwbaar? Dan is deze vacature misschien iets voor jou! Volgende taken zullen onderhande tot je takenpakket behoren: - Plaatsen van vloeren en mozaïek - Aanleg van terassen en opritten - Vloeren -en tegelwerken - ...

  • Commerciele Binnendienstmedewerker (LENDELEDE)

    Regio: LENDELEDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze klanten. Je zorgt voor het tijdig opvolgen en verwerken van commerciële of technische vragen en bestellingen. Je bezorgt gen de nodige technische informatie en maakt offertes op. Je verwerkt orders in ons ERP-pakket. Je overlegt met leveranciers over levertermijnen en communiceert die met onze klanten. Je registreert binnengekomen goederen en zorgt voor periodieke voorraadcontroles. Je assisteert bij de opmaak en het onderhoud van de technische bibliotheek. Je staat in voor het onderhoud van sociale media en onze website.

  • SCHRIJNWERKER/HOUTBEWERKER (LEDEGEM)

    Regio: LEDEGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor maken van tuinhuizen carports en garages en het plaatsen hiervan .

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS SINT MARTENS LATEM (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: GREENHOUSE ZWIJNAARDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Sint Martens Latem zoeken hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder op kantoor ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Poetshulp Heist-Op-Den-Berg (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: PUUUR HERENTALS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 3.000 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • Huishoudhulp Dienstencheques regio Mol (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: De VoorZorg directie Zorg en Comfort

    Type: Dienstenchequebaan

    Je functie : Je biedt huishoudelijke hulp : stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken en ramen lappen. Eventueel aangevuld met wassen en strijken, eten klaarmaken en kleine boodschappen doen .

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in -GRIMBERGEN - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (GRIMBERGEN)

    Regio: GRIMBERGEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • STUDENT winkelbediende (HEPPEN)

    Regio: HEPPEN

    Bedrijf: ADECCO BREE

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt gelegen te Heppen zijn wij op zoek naar gemotiveerde studenten. Als student werk je door de week en/of in het weekend. De taken die tot je takenpakket kunnen behoren: De winkel op orde houden. De kassa bemannen. De leveringen uitpakken en de rekken aanvullen. Het bedienen van de klanten aan de verstoog.

  • STUDENT hotelmedewerker (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: S VILLA

    Type: Studentenjob

    Je brengt jouw liefde voor de horeca over op de gasten, hebt de touwtjes in handen, bent vlot en zelfstandig. Takenpakket: Jij bent het aanspreekpunt voor gasten Je bent medeverantwoordelijk voor de receptie met de daarbij horende administratieve werkzaamheden Je geeft leiding aan studenten, begeleid en instrueert hen tijdens hun werk Je versterkt de housekeeping Je staat in voor het checken/controleren van de hotelkamers Je bedient onze gasten op het terras en serveert het ontbijt Je staat mee in voor het wassen en strijken van het linnengoed Doordeweeks overnachten er vooral zakelijke gasten in ons hotel. In het weekend verblijven er vooral (inter)nationale toeristen. Een uitdaging voor jou om aan de behoeften en wensen van iedere gast te voldoen. Jij bent daarom dus ook flexibel, stressgevoelig en bent gedreven in je werk en doet dit met passie. Werk je graag in een klein en jong team? Mail ons dan vandaag nog!

  • Storingstechnieker volcontinu regio Beveren (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: AGO Technics

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een gerenommeerd voedingsbedrijf in de regio van Beveren, is AGO Technics op zoek naar een storingstechnieker - volcontinu, ter uitbreiding van de firma. Als storingstechnieker sta je in voor het oplossen van allerlei technische storingen, zowel preventief als curatief. Uw takenpakket: - Je staat in voor het zelfstandig analyseren en oplossen van elektrische en mechanische storingen conform de veiligheids- en hygiëneregels. - Je staat in voor het onderhoud en de revisie van het productieapparaat zodat de technische storingen kunnen voorkomen worden. - Je formuleert en implementeert technische verbeteringen. - Je werkt actief mee naar verbeteringen omtrent kwaliteit, veiligheid en hygiëne.

  • Grafisch vormgever ( m/v ) (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: DIAZ SUNPROTECTION

    Type: Vaste Job

    Deze boeiende functie kent een erg gevarieerd takenpakket. Wij zijn dan ook op zoek naar een creatieve geest met een hands-on mentaliteit. Je houdt er van om concepten te bedenken en gaat hierbij steeds vernieuwend te werk. Je ontwerpt brochures, flyers, productcatalogen, advertenties, websites, ……. In Photoshop werk je foto’s bij en in Illustrator maak je technische tekeningen van onze producten. Dagelijks werk je met het design pakket Adobe CC: Indesign, Illustrator, Photoshop, Acrobat. Daarnaast ook met CMS systemen en sociale media. Daarnaast verzorg je het DTP werk voor onze prijslijsten en handleidingen Alsook volg je administratief de projecten op. Je vraagt offertes aan, negotieert over prijzen, volgt leverdata op en controleert geleverd drukwerk. Enkele keren per jaar organiseer je een fotoshoot. Je maakt samen met je collega foto’s in onze eigen fotostudio of gaat op locatie foto’s nemen.

  • Verantwoordelijke allround medewerker (m/v) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: VMMC

    Type: Vaste Job

    Je leert eerst de basis (de klanten aan de kassa helpen en waar nodig in de winkel; je vult de producten juist aan in de rekken, je houdt de winkel ordelijk en proper, maakt belegde broodjes, ...) Nadien help je op een geduldige, vriendelijke en beleefde manier je collega's en klanten bij het oplossen van onenigheden. Je leert brood/koeffiekoeken/broodjes bakken, mensen opleiden, helpt mee met leveringen nakijken, bestellen, winkel openen/sluiten, ... Het is een functie met afwisselend werk en de doorgroeimogelijkheden zijn naargelang uw ambitie.

Zoek naar antwoorden van Chauffage Confort S.P.R.L. in sociale netwerken
Look for responds of Chauffage Confort S.P.R.L. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Chauffage Confort S.P.R.L.. Laat een reactie achter voor Chauffage Confort S.P.R.L.. Chauffage Confort S.P.R.L. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Chauffage Confort S.P.R.L.. Leave a respond for Chauffage Confort S.P.R.L.. Chauffage Confort S.P.R.L. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Chauffage Confort S.P.R.L. op de google maps. Adres en contacten Chauffage Confort S.P.R.L.
Location of Chauffage Confort S.P.R.L. on the google maps. Address and contacts of Chauffage Confort S.P.R.L.

Andere gerelateerde bedrijven als come Chauffage Confort S.P.R.L. Chauffage Confort S.P.R.L.: A.M.V. INTERIEURBOUW | Goossens | Bavay Fran?ois Modelage SPRL | PROMOTION ET ENTREPRISE | FOTOCENTER

Other related companies as Chauffage Confort S.P.R.L.: A.M.V. INTERIEURBOUW | Goossens | Bavay Fran?ois Modelage SPRL | PROMOTION ET ENTREPRISE | FOTOCENTER

Chauffage Confort S.P.R.L. is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Chauffage Confort S.P.R.L., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03668579101. Het bedrijf Chauffage Confort S.P.R.L. bevindt zich op het adres: Avenue Leopold III 26 7134 Péronnes-lez-Binche. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 6 to 15 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 564,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 383,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Heating Installations. Lijst met producten zijn Sanitary facilities.
De hoofdactiviteit van Chauffage Confort S.P.R.L. is Petroleumraffinage en aanverwante industrieën, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Chauffage Confort S.P.R.L. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Chauffage Confort S.P.R.L., openstaande posities, locatie van Chauffage Confort S.P.R.L. op de kaart.

Chauffage Confort S.P.R.L. is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is Chauffage Confort S.P.R.L., company assigned to the tax number BE03668579101. The company Chauffage Confort S.P.R.L. is located at the address: Avenue Leopold III 26 7134 Péronnes-lez-Binche. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 6 to 15 employees work in this company. Capital - 564,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 383,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Heating Installations. List of products are Sanitary facilities.
The main activity of Chauffage Confort S.P.R.L. is Petroleum Refining and Related Industries, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Chauffage Confort S.P.R.L. is not available. You also can look at reviews of Chauffage Confort S.P.R.L., open positions, location of Chauffage Confort S.P.R.L. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Chauffage Confort S.P.R.L., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Chauffage Confort S.P.R.L., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Chauffage Confort S.P.R.L., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Chauffage Confort S.P.R.L., employees, financial statistics.