Huygen & Van Ende BVBA

Particuliere bedrijvenTabaksproducten • Huygen & Van Ende BVBA
Private companiesTobacco Products • Huygen & Van Ende BVBA

Contactgegevens Huygen & Van Ende BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Huygen & Van Ende BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Huygen & Van Ende BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Industrielaan 5A; 3590; Diepenbeek, België

Telefoon (phone): 011 33 17 99 (+32-011 33 17 99) 011 33 17 99 (+32-011 33 17 99)

Fax (fax): 011 33 17 97 (+32-011 33 17 97) 011 33 17 97 (+32-011 33 17 97)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Huygen & Van Ende BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Huygen & Van Ende BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Huygen & Van Ende BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Huygen & Van Ende BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Huygen & Van Ende BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Huygen & Van Ende BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Huygen & Van Ende BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Huygen & Van Ende BVBA
Products information Huygen & Van Ende BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE06469543457
Ondernemingsnummer: 5866119384
Hoofdstad (capital): 888,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 879,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in Huygen & Van Ende BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Heating Industrial

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Huygen & Van Ende BVBA
(Get full report from official database of BE for Huygen & Van Ende BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Huygen & Van Ende BVBA
Addition kinds of activities for Huygen & Van Ende BVBA

2436. Naaldhouthout en multiplex | Softwood veneer and plywood
703399. Trailerparken en campings, nec | Trailer parks and campsites, nec
28990302. Gelatine: eetbaar, technisch, fotografisch of farmaceutisch | Gelatin: edible, technical, photographic, or pharmaceutical
35230416. Schaapscharen, kracht | Sheep shears, power
37329901. Bootkits, geen modellen | Boat kits, not models
38299900. Meet- en regelapparatuur, nec, nec | Measuring and controlling devices, nec, nec

Werken bij Huygen & Van Ende BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Huygen & Van Ende BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Huygen & Van Ende BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Huygen & Van Ende BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Meestergast ovenafdeling vaste nacht (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je stuurt en coacht en assisteert daarbij een ploeg van een 20-tal medewerkers in de hoogtechnologische productieafdeling. Je zorgt voor verdere opleiding van je teamleden door kennisoverdracht - en captatie. Je ziet toe op de werkzaamheden van de logistieke afdeling en spreekt de technische ploeg aan in geval van storingen. je overlegt met collega's en leidinggevenden om duurzame oplossingen te vinden. Je hebt geregeld contact met de productie- en personeelsplanner en rapporteert aan de manager productie. Je hebt een voorbeeldfunctie , draagt de waarden van de firma hoog in het vaandel en leeft de veiligheid-, kwaliteits- en milieuvoorschriften steeds strikt na.

  • Huishoudhulp dienstencheques (M/V) regio Deftinge (DEFTINGE)

    Regio: DEFTINGE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor 2 gezinnen in Deftinge zijn we dringend op zoek naar een ervaren en gemotiveerde huishoudhulp om mee te helpen bij het uitvoeren van huishoudelijke taken. Jouw takenpakket bestaat voornamelijk uit poetsen en/of strijken. Je wordt tewerkgesteld op 1 adres, op weekbasis presteer je bij deze klanten 12u Indien gewenst kan je uurrooster aangevuld worden met andere klanten. Aarzel niet en solliciteer of contacteer ons vandaag nog !

  • Huishoudhulp regio Zichem (ZICHEM)

    Regio: ZICHEM

    Bedrijf: THUISHULP BRABANT

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Zichem Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

  • Huishoudhulp regio Westerlo-Wiekevorst (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: Steam & Clean

    Type: Dienstenchequebaan

    Je doet graag huishoudelijke taken, je houdt ervan om zelfstandig te werken, je bent stipt en hebt een grote verantwoordelijkheidszin? Dan ben je bij STEAM & CLEAN aan het juiste adres. STEAM & CLEAN biedt je een aantrekkelijke job als huishoudhulp. Je beheerst een ruim takenpakket van poetsen, strijken, koken tot boodschappen doen. ...

  • HUISHOUDHULP (M/V) ZEDELGEM (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • HR consulent (m/v) (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: FORUM JOBS SINT NIKLAAS

    Type: Vaste Job

    Het enthousiaste team van Forum Jobs Zele is op zoek naar een nieuwe collega! Als HR consulent binnen Forum Jobs sta jij dagelijks in voor het matchen van de juiste kandidaat aan de juiste vacature. Hiervoor speur jij de gebruikelijke jobsites af en ons uitgebreid kandidatenbestand. Ga je nadien de kandidaten screenen door middel van online testing en sollicitatiegesprekken op kantoor. Verder ben je als consulent ook een aanspreekpunt voor vragen omtrent sociale wetgeving van klanten en uitzendkrachten.

  • Inspecteur Hefwerktuigen Haven Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Talentus Antwerpen

    Type: Vaste Job

    o Na een grondige interne opleiding zal je instaan voor het uitvoeren van inspecties van hefwerktuigen ( haven- en portaalkranen, mobiele kranen, straddle carriers, forkliften,...) bij onze klanten in de haven van Antwerpen.  o Je voert de inspecties ter plaatse uit bij de klant en je maakt een verslag op van de uitgevoerde inspectie.  o Je ontwikkelt je verder tot een expert in jouw vakdomein. Je rapporteert rechtstreeks aan de teamleader van de discipline Hefwerktuigen.  o Je vertrekt dagelijks rechtstreeks van thuis uit naar de verschillende klanten. Ongeveer 2 keer per maand ga je naar het hoofdkantoor in Antwerpen voor algemene opvolging, rapportage, administratie, vergaderingen, enz.  o Je bent het lokale aanspreekpunt voor klant.  Bedrijfsprofiel: Onze klant is wereldleider op het gebied van inspectie, controle, analyse en certificering. Zij staan bekend als de global benchmark voor kwaliteit en integriteit. 

  • Boekhoudkundige beheerder Makelaarsrekeningen (m/v) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: FEDERALE VERZEKERING

    Type: Vaste Job

    U staat binnen het departement Inning in voor de opvolging van de makelaarsrekeningen. Uw taken zullen onder andere de volgende zijn: - het controleren van de boekingen van de premies en de commissielonen ; - het versturen van de verschillende boekingsborderellen, samen met de bewijsdocumenten (vervaldagberichten, bijvoegsels bij de contracten, enz.) ; - het opstellen en versturen van de rekeninguittreksels; - het gebruiken en doen evolueren van een systeem voor opvolging van de betalingsvoorwaarden ; - de boekingen van de betalingen en de rappelbrieven voor de vervallen contracten ; - het opstellen van een geïntegreerd en betrouwbaar rapporteringssysteem ; - optreden als contactpersoon voor de makelaars binnen Federale Verzekering.

  • Medewerker tuinaanleg - verhardingen oprit en terras (KASTER)

    Regio: KASTER

    Bedrijf: TEMMERMAN BART

    Type: Vaste Job

    Om ons team uit te breiden zijn wij op zoek naar een gemotiveerde collega voor: algemene tuinaanleg; aanleggen van verhardingen; uitvoeren van allerlei grondbewerkingen.

  • tai chi instructeur (HEFFEN)

    Regio: HEFFEN

    Bedrijf: DE SADELEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor praktijkhuis Sen in Heffen zijn we op zoek naar een gemotiveerde tai chi instructeur. Je werkt in een praktijkhuis met yoga instructeur, kinesist, voetreflexoloog,... Meer info op www.praktijkhuissen.be

  • Real Estate Agent (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1604258-inline.html?cid=Partner_VDAB Are you a sales talent with a passion for property who is looking to pursue a career at an internationally successful company? Engel & Völkers can offer you the best prospects for personal success, even without industry experience. As a self-employed real estate agent, you will benefit from our unique brand power and our constantly growing global network. In addition to this, we can offer you professional entry-level and advanced training along with innovative tools and services for maximum efficiency and flexibility – all thanks to our pioneering system platform – plus outstanding earning potential.  You will acquire new properties, bring owners and potential buyers together and impress them with our comprehensive service portfolio You will advise and support your clients from the first point of contact to the key handover You will benefit from an existing customer base and will continuously expand your own network You will constantly enhance your industry and market expertise to establish yourself as a successful real estate agent

  • Winkelverkoopster (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: DE GROENE VALLEI

    Type: Flexijob

    Charcuteriesnijden, belegde broodjes maken, groenten en fruit afrekenen, salades inscheppen

Zoek naar antwoorden van Huygen & Van Ende BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Huygen & Van Ende BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Huygen & Van Ende BVBA. Laat een reactie achter voor Huygen & Van Ende BVBA. Huygen & Van Ende BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Huygen & Van Ende BVBA. Leave a respond for Huygen & Van Ende BVBA. Huygen & Van Ende BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Huygen & Van Ende BVBA op de google maps. Adres en contacten Huygen & Van Ende BVBA
Location of Huygen & Van Ende BVBA on the google maps. Address and contacts of Huygen & Van Ende BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Huygen & Van Ende BVBA Huygen & Van Ende BVBA: FLETABLISSEMENTEN LAPIN BVBA | Collet | Animotions CVBA | LADBROKES | CROISIAU HANS

Other related companies as Huygen & Van Ende BVBA: FLETABLISSEMENTEN LAPIN BVBA | Collet | Animotions CVBA | LADBROKES | CROISIAU HANS

Huygen & Van Ende BVBA is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Huygen & Van Ende BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06469543457. Het bedrijf Huygen & Van Ende BVBA bevindt zich op het adres: Industrielaan 5A; 3590; Diepenbeek. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 888,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 879,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Heating Industrial. Producten gemaakt in Huygen & Van Ende BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Huygen & Van Ende BVBA is Tabaksproducten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Huygen & Van Ende BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Huygen & Van Ende BVBA, openstaande posities, locatie van Huygen & Van Ende BVBA op de kaart.

Huygen & Van Ende BVBA is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is Huygen & Van Ende BVBA, company assigned to the tax number BE06469543457. The company Huygen & Van Ende BVBA is located at the address: Industrielaan 5A; 3590; Diepenbeek. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 888,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 879,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Heating Industrial. Products created in Huygen & Van Ende BVBA were not found.
The main activity of Huygen & Van Ende BVBA is Tobacco Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Huygen & Van Ende BVBA is not available. You also can look at reviews of Huygen & Van Ende BVBA, open positions, location of Huygen & Van Ende BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Huygen & Van Ende BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Huygen & Van Ende BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Huygen & Van Ende BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Huygen & Van Ende BVBA, employees, financial statistics.