D ENGELS

Contactgegevens D ENGELS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data D ENGELS: address, phone, fax, email, website, opening hours

D ENGELS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Paardenmarkt 83; 2000; Antwerpen, België

Telefoon (phone): +32 (50) 864-72-94 +32 (50) 864-72-94

Fax (fax): +32 (53) 403-17-63 +32 (53) 403-17-63

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) D ENGELS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "D ENGELS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "D ENGELS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van D ENGELS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen D ENGELS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of D ENGELS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees D ENGELS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti D ENGELS
Products information D ENGELS

BTW identificatienummer (tax): BE09478973388
Ondernemingsnummer: 7123229980
Hoofdstad (capital): 626,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 145,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Air conditioning - Mfg. & Whol.; Electric appliances - Mfg. & Whol.; Electrical heating; Water heaters

Product categorie (product category): Heating Industrial

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor D ENGELS
(Get full report from official database of BE for D ENGELS)

Aanvulling soorten activiteiten voor D ENGELS
Addition kinds of activities for D ENGELS

145902. Nonclay vuurvaste materialen | Nonclay refractory materials
20110402. Hides, cured of uncured: van geslachte karkassen op de site | Hides, cured or uncured: from carcasses slaughtered on site
22110104. Dekens en dekens, katoen | Blankets and blanketings, cotton
22730201. Badmatten en sets, textiel | Bathmats and sets, textile
34440302. Eaves, plaatwerk | Eaves, sheet metal
35320408. Schraperladers, ondergronds | Scraper loaders, underground
50470000. Medische en ziekenhuisuitrusting | Medical and hospital equipment

Werken bij D ENGELS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in D ENGELS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor D ENGELS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for D ENGELS. Looking for open vacancies in other companies

  • productiemedewerker voeding - zwaar werk (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar een productiemedewerker om in een kaasfabriek in Brugge te werken,arbeider die graag zwaar werk wenst te doen. Je werkt in een koude omgeving in een voedingsbedrijf in Brugge. Wij zijn op zoek naar een productiemedewerker om in een kaasfabriek in Brugge te werken. Taken: Dit is fysiek zeer belastend werk, vnl. voor de schouders. Deze vacature is in het afspuitlokaal, zeer belastend werk voor de schouders. Je staat in voor het afspuiten van tafels met een hoge drukspuit. Ook reinigen van plafonds, muren en vloeren maakt hier deel van uit.

  • HR Assistant (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    • Je bent het eerste aanspreekpunt bij HR gerelateerde vragen; • Je ondersteunt het HR team en de HR Business Partners.

  • Sorteerder planten (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Go4Jobs Evergem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    klaarmaken van de planten in de boomkwekerij

  • HUISHOUDHULPEN GALMAARDEN (GALMAARDEN)

    Regio: GALMAARDEN

    Bedrijf: DOMOCURA

    Type: Dienstenchequebaan

    DOMOCURA is op zoek naar gemotiveerde medewerkers om deel uit te maken van het grootste dienstenchequebedrijf uit de streek. We zorgen voor een "job op maat van de medewerker" waarin medewerkers graag werken. Werk je graag in het huishouden? Bepaal je liefst zelf je dagen en werkuren? Dan vind je bij Domocura de geknipte job als huishoudhulp. Je voert je taken uit bij onze klanten thuis: opruimen, afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen lappen en eventueel wassen en strijken. Je krijgt een uurrooster op maat van minstens 13 uur tot maximum 38 uur per week. Je bepaalt zelf hoeveel en wanneer je wilt werken. Jouw persoonlijke dossierverantwoordelijke ondersteunt jou in je job en in de administratie zoals bijvoorbeeld in de opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al je vragen.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Tremelo – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TREMELO)

    Regio: TREMELO

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij laten jou schitteren! Ga je aan de slag bij Het Poetsbureau, dan kom je terecht bij een stabiele, betrouwbare en ondernemende werkgever die absoluut geen eendagsvlieg is. Ons onafhankelijke dienstenchequebedrijf is een van de grootste in Vlaanderen en heeft de afgelopen 10 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd. Ons motto is ‘Anders en beter’ en dat geldt zowel voor onze klanten als onze medewerkers. Wij zetten alles op alles om ons personeel te laten schitteren in een familiale, menselijke en respectvolle sfeer. Zo kunnen zij op hun beurt de ster in huis zijn bij de klant en stralend proper werk afleveren. Wij soigneren je als een echte ster: nergens in de sector krijg je betere loonvoorwaarden. Je ontvangt maaltijdcheques vanaf je eerste werkdag, een toffe werkoutfit styled bij JBC, een gsm met belwaarde, enz. En wat dacht je van een ELEKTRISCHE FIETS OF BEDRIJFSWAGEN om uit te blinken bij je klanten? Benieuwd naar deze en andere voordelen die Het Poetsbureau voor jou in petto hebben? Ontdek alle troeven op onze website: www.poetsbureau.be Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Schoonmaken, strijken, boodschappen doen, maaltijden bereiden, kleine naaiwerkjes verrichten: jij bent van alle markten thuis. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een ‘bright and shiny’ toekomst bij Het Poetsbureau. Heb jij een passie voor orde, netheid en poetsen? Houd je ervan om zelfstandig te werken en initiatief te nemen? Ben je positief ingesteld, discreet en betrouwbaar? En bovendien leergierig, flexibel en stressbestendig? Dan pas jij perfect bij Het Poetsbureau! (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman).

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Houthalen (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Calculator in de bouw (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: BROUX HOUTCONSTRUCTIES

    Type: Vaste Job

    Functie: Je zorgt voor de kostprijsberekening van onze projecten en werkt een totaalofferte uit voor de klant. Dit alles doe je aan de hand van de beschikbare software en in nauwe samenwerking met je collega’s van divisie ‘verkoop’. Je bent het aanspreekpunt voor de klant en je licht hen de details van de offerte toe. Voor het dossier naar Divisie ‘Productie’ gaat stel je een correct en volledig werkdossier samen.

  • Projectleider / Werfleider (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: NOVA Engineering

    Type: Vaste Job

    Opleveren van projecten van A tot Z; Bereidt de werven voor en is verantwoordelijk voor de opmetingen, de opstart, het bestellen van materialen, contact met onderaannemers en de uitvoeringsplanning; Brengt de montageploegen op de hoogte van de werken en stuurt hen aan op de werven; Neemt deel aan werfvergaderingen; Waakt over de veiligheid op de werf; Lost problemen die zich voordoen op de werf onmiddelijk op; Je bent verantwoordelijk voor de nacalculatie van het project i.s.m. calculator. Bedrijfsprofiel: NOVA Engineering is een partner gespecialiseerd in project sourcing en werving en selectie van technische bedienden en ingenieurs. Onze klant is een bedrijf gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van specifieke producten die gebruikt worden in de bouwsector. Het evolueerde van een familiebedrijf tot één van de meest toonaangevende fabrikanten in Europa. Voor de uitbreiding van het team zijn wij voor hun op zoek naar een m/v "Projectleider":

  • Uitzendconsulent Konvert Interim Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Konvert Office Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Voor ons kantoor, Konvert Interim Kortrijk, zijn wij op zoek naar een gedreven Uitzendconsulent(e) (m/v) met of zonder ervaring: Als uitzendconsulent(e) ben je de link tussen werkzoekenden en bedrijven. Enkele van jouw belangrijkste taken: - Actief zoeken naar geschikte kandidaten voor onze vacatures maar ook geschikte vacatures zoeken voor onze kandidaten - Telefonische prospectie om onze dienstverlening aan bedrijven kenbaar te maken - Je begeleidt en volgt je kandidaten op tijdens hun sollicitatieproces en tewerkstelling - Je zorgt voor een correcte administratieve opmaak en opvolging van contracten en prestaties

  • Afdelingshoofd PVT / Hoofdverpleegkundige (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Psychiatrisch Centrum Dr. GUISLAIN

    Type: Vaste Job

    In samenwerking met de zorgmanager, kernteamleden en medewerkers organiseert en leidt u de afdeling Sprank

  • Zelfstandig verkoper Zonnepanelen Regio West-Vlaanderen (Regio Ieper-Poperinge-Wervik)

    Regio: Regio Ieper-Poperinge-Wervik

    Bedrijf: BELIVERT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zin in een nieuwe uitdaging? Wil je werken in één van de meest belovende sectoren van de toekomst? Kan je zelfstandig werken, en wil je hoge verkoopcijfers en targets halen? Aarzel niet en contacteer ons. (Graag cv met foto) Ons bedrijf is in volle expansie, biedt een boeiende werkomgeving en een collegiale sfeer. Als vertegenwoordiger ben je de sleutelfiguur tussen onze klanten en het bedrijf. Dagelijks bezoek je particuliere klanten of KMO 's (voornamelijk West-Vlaanderen) en zorg jij voor het uitkomen van hun dromen: het besparen op hun energie factuur! Je kijkt naar de noden van de klant en maakt offerte. Je volgt de offertes op en geeft de klant technische ondersteuning daar waar nodig. Je bent een ervaren verkoper voor de B2C markt. Je werkt zelfstandig en draagt verantwoordelijkheid voor het contacteren van prospecten. Je biedt de klant kwalitatief hoogstaand advies. Je staat in voor de verkoop van hoofdzakelijk, fotovoltaïsche zonnepaneel-installaties aan particuliere klanten. Bezoeken van potentiële klanten (wordt aangeleverd door ons ) Bedrijf en product voorstellen Kort opvolgen en tijdige afspraken maken Plaatsingsdossier opstellen Prospectie : Offerte opmaken, opvolgen en omzetten in verkoop.

  • Zaalmedewerker (DEURLE)

    Regio: DEURLE

    Bedrijf: DEBOEVERIES

    Type: Flexijob

    Je verwelkomt de klanten. Je neemt bestellingen op en helpt bij het opdienen en afruimen.

Zoek naar antwoorden van D ENGELS in sociale netwerken
Look for responds of D ENGELS in social networks

Lees alle opmerkingen voor D ENGELS. Laat een reactie achter voor D ENGELS. D ENGELS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for D ENGELS. Leave a respond for D ENGELS. D ENGELS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie D ENGELS op de google maps. Adres en contacten D ENGELS
Location of D ENGELS on the google maps. Address and contacts of D ENGELS

Andere gerelateerde bedrijven als come D ENGELS D ENGELS: BLOKKER | HOTEL DE L'OCEAN | INTER IMMO SELECTA | DONALD CROMBEZ | VEDIOR INTERIM

Other related companies as D ENGELS: BLOKKER | HOTEL DE L'OCEAN | INTER IMMO SELECTA | DONALD CROMBEZ | VEDIOR INTERIM

D ENGELS is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is D ENGELS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09478973388. Het bedrijf D ENGELS bevindt zich op het adres: Paardenmarkt 83; 2000; Antwerpen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 626,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 145,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Heating Industrial. Lijst met producten zijn Air conditioning - Mfg. & Whol.; Electric appliances - Mfg. & Whol.; Electrical heating; Water heaters.
De hoofdactiviteit van D ENGELS is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van D ENGELS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van D ENGELS, openstaande posities, locatie van D ENGELS op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

D ENGELS is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is D ENGELS, company assigned to the tax number BE09478973388. The company D ENGELS is located at the address: Paardenmarkt 83; 2000; Antwerpen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 626,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 145,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Heating Industrial. List of products are Air conditioning - Mfg. & Whol.; Electric appliances - Mfg. & Whol.; Electrical heating; Water heaters.
The main activity of D ENGELS is Administration of Human Resource Programs, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of D ENGELS is not available. You also can look at reviews of D ENGELS, open positions, location of D ENGELS on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over D ENGELS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf D ENGELS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about D ENGELS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company D ENGELS, employees, financial statistics.