Comité Belge de l'Electrothermie ASBL

Particuliere bedrijvenPetroleumraffinage en aanverwante industrieën • Comité Belge de l'Electrothermie ASBL
Private companiesPetroleum Refining and Related Industries • Comité Belge de l'Electrothermie ASBL

Contactgegevens Comité Belge de l'Electrothermie ASBL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Comité Belge de l'Electrothermie ASBL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Comité Belge de l'Electrothermie ASBL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Jules Lebrun 20-24; 1030; Bruxelles (Schaerbeek), België

Telefoon (phone): 02 706 04 54 (+32-02 706 04 54) 02 706 04 54 (+32-02 706 04 54)

Fax (fax): 02 705 79 52 (+32-02 705 79 52) 02 705 79 52 (+32-02 705 79 52)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Comité Belge de l'Electrothermie ASBL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Comité Belge de l'Electrothermie ASBL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Comité Belge de l'Electrothermie ASBL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Comité Belge de l'Electrothermie ASBL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Comité Belge de l'Electrothermie ASBL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Comité Belge de l'Electrothermie ASBL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Comité Belge de l'Electrothermie ASBL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Comité Belge de l'Electrothermie ASBL
Products information Comité Belge de l'Electrothermie ASBL

BTW identificatienummer (tax): BE01570465087
Ondernemingsnummer: 9504516601
Hoofdstad (capital): 422,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 156,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Producten die in Comité Belge de l'Electrothermie ASBL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Heating Industrial

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Comité Belge de l'Electrothermie ASBL
(Get full report from official database of BE for Comité Belge de l'Electrothermie ASBL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Comité Belge de l'Electrothermie ASBL
Addition kinds of activities for Comité Belge de l'Electrothermie ASBL

8699. Lidmaatschapsorganisaties, nv | Membership organizations, nec
20440000. Rijstmalen | Rice milling
20660302. Chocoladerepen, solide | Chocolate bars, solid
22590302. Gordijnen, breien | Curtains, knit
34839907. Granaten en delen | Grenades and parts
35419904. Elektronische ontladingsmetalen snijwerktuigen | Electron-discharge metal cutting machine tools
36749909. Siliconenplaten, chemisch gedoteerd | Silicon wafers, chemically doped
39310309. Saxofoons en onderdelen | Saxophones and parts
96110401. Administratie van algemene economische programma's, federale overheid | Administration of general economic programs, federal government

Werken bij Comité Belge de l'Electrothermie ASBL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Comité Belge de l'Electrothermie ASBL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Comité Belge de l'Electrothermie ASBL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Comité Belge de l'Electrothermie ASBL. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur - Technieker (m/v) (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je maakt deel uit van één van onze montageploegen die over gans België op werven sprinkler- en schuimblusinstallaties plaatsen. Naast het monteren van de technische installaties, brandbeveleiliging (op hoogte met behulp van een hoogtewerker type schaarlift en kniktelescoop) behoren ook aanverwante metaalbewerkingen op de begane grond (bv. draad trekken, boren en zagen) tot je takenpakket. Daarnaast zal je, met het nodige oog voor detail en afwerking,ook sprinklerkoppen aanwerken in valse plafonds. Het is een dagfunctie waarbij vroeg opstaan je niet afschrikt. Vanuit onze zetel in Erembodegem wordt gemeenschappelijk vervoer georganiseerd naar de werven.

  • Monteur Staalbouw (M/V) (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met onze klant uit Hamont-Achel zijn wij op zoek naar jou. Onze klant actief in staal constructies doet internationale projecten zowel in Europa als Azië. Je start met projecten in eigen regio. Indien je ervoor openstaat om verdere projecten te doen, kan je dit altijd aangeven. Zij werken bijvoorbeeld ook in attractieparken en hier kan jij aan meewerken. Je vertrekt, afhankelijk van de planning ’s morgensvroeg. Verder kan het zijn dat ze regelmatig een overnachting doen dus hier dien je wel voor open te staan.

  • Kwaliteitsinspecteur (M/V) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    It’s you we care about! Bij Itzu jobs gaan wij net dat tikkeltje verder voor de juiste Match ! Met een specialisatie in verschillende niches slaan wij onze vleugels uit. Vlieg jij mee? Voor onze klant, een producent van apparatuur voor niveau- en debietmeting van vloeistoffen en gassen, zijn we op zoek naar een kwaliteitsinpecteur (M/V) die het volgende takenpakket op zich neemt: Je voert controle uit op in- en uitgaande onderdelen en samenstellingen volgens specificaties Je voert controle uit op mechanische bewerkingen, laswerkzaamheden, verfspuiten,... Je voert controle uit op het gebruikte gereedschap Je maakt de nodige NCR's voor onderdelen of samenstellingen die niet voldoen aan de specificaties Je voert de bijhorende administratieve taken uit

  • GEMOTIVEERDE OPERATOR METAAL 3 PLOEGEN- HEEL GOEDE VERLONING- REGIO KORTRIJK (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een metaalverwerkend bedrijf zoeken wij een machineoperator met technische achtergrond in 3 ploegen. Je zal instaan voor het bedienen en bemannen van de productielijn en de opvolging van het proces. Bij storingen of problemen zal je ingrijpen. Je zorgt voor het aanvullen van grondstoffen en wegbrengen van afgewerkte producten met de heftruck. Dit kan volledig aangeleerd worden.

  • Productiemedewerker- dagwerk (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Let's Work Deinze

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar een productiemedewerker voor in een drukkerij te Deinze: -helpen in productie, dozen plooien,... -laden en lossen van vrachtwagens -logistiek klaarmaken van de bestellingen -leveren van producten bij de klanten -onderhoud: recyclagepark, magazijn,...

  • Productieverantwoordelijke (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als productieverantwoordelijke bij onze klant : geef je leiding aan een groep mensen. je werkt eveneens met hen samen als team. stek maken plantenvelden proper houden planten van jonge planten. Je werkt voor 80% binnen in het atelier en in de serres de rest van de tijd werk je buiten op de kwekerij. je werkt 3/4 de vanuit Wielsbeke en 1/4 de vanuit Deerlijk. je geeft rechtstreeks verslag uit aan de zaakvoerder. Een heel variërende job! Het volledige eerste jaar werk je u in om op die manier de knepen van het vak te leren.

  • Stabiliteitsingenieur (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Tielt zijn we op zoek naar een stabiliteitsingenieur (M/V): Je maakt stabiliteitsstudies op van gebouwen en constructies Je bent op de hoogte van verschillende funderingsmethodes Je volgt de wetgevingen op voor België, Duitsland en Europa  

  • Huishoudhulp (M/V) Esen (Regio Diksmuide)

    Regio: Regio Diksmuide

    Bedrijf: Diensten aan Huis

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij iemand die graag poetst en houdt van orde en netheid? Dan zijn wij de ideale werkgever voor jou! Je staat in voor de schoonmaak, het onderhoud en het opruimen van particuliere woningen. Meer bepaald afstoffen, stofzuigen, ramen poetsen, dweilen, enz.... Ook strijken en boodschappen doen kan tot je takenpakket behoren. Je werkt individueel in meerdere particuliere woningen. Je organiseert je werk zelfstandig met respect voor de gewoontes, privacy en hygiënische normen van de bewoner. Jouw persoonlijke coördinator ondersteunt jouw in de administratie en opvolging van de cheques. Dienstenaanhuis streeft diversiteit op de werkvloer na. Iedereen mag zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, filosofische overtuiging, geaardheid of nationaliteit. Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je lichte huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen,...) bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Je werkt individueel bij meerdere gezinnen. Je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, privacy en hygiënische normen van de klant. Je staat er niet alleen voor! Jouw persoonlijke coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Iedereen mag zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische overtuiging, geaardheid of nationaliteit. Beschik je over een bromfiets of een wagen en ben je gemotiveerd? Solliciteer vandaag nog!

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • Student with excellent knowledge of Hindi (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    For an international company in Ghent we are looking for someone who has very good knowledge of the Hindi language. The job requires to do data quality checks in Hindi. You have to be well aware of the specific pronunciation differences of that language because you will have to correct and control phonetic writings.

  • Verpleegkundige spoedgevallen (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: REGIONAAL ZIEKENHUIS HEILIG HART

    Type: Vaste Job

    Je vertrekt voor jouw zorgverlening, vanuit de principes van het systematisch verpleegkundig handelen. Je bent in staat de vitale functies bij de patiënten te vrijwaren, te stabiliseren en te herstellen en deze te observeren en te bewaken zo nodig door middel van aangepaste apparatuur. Je bent in staat aan de patiënten in acuut levensbedreigende toestand continu een algemene en gespecialiseerde verpleegkundige zorg te verstrekken. Je zal alle informatie die nodig is voor het genezingsproces van de patiënt kenbaar maken aan andere betrokken gezondheidsmedewerkers. Je levert een bijdrage in het realiseren van een multidisciplinaire behandeling en begeleiding van de patiënt.

  • Externe Kinesitherapeut (SINT-JANS-MOLENBEEK)

    Regio: SINT-JANS-MOLENBEEK

    Bedrijf: ZONNELIED

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als externe kinesitherapeut ben je medeverantwoordelijk voor de kinesitherapeutische behandelingen in onze woonzorgzone De Stroom (Sint-Jans-Molenbeek). Mogelijke behandelingsdoelen zijn behoud van stappen, mobiliteit behouden, uithouding bevorderen en dergelijke meer. Er is een gevarieerde populatie aanwezig (Hemiplegie, ziekte van Huntington, Cerebral Palsy, MS, NAH en meervoudige handicap) Halftijdse vervanging op zelfstandige basis gezocht voor de maand november. Exacte uren en dagen bespreekbaar.

Zoek naar antwoorden van Comité Belge de l'Electrothermie ASBL in sociale netwerken
Look for responds of Comité Belge de l'Electrothermie ASBL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Comité Belge de l'Electrothermie ASBL. Laat een reactie achter voor Comité Belge de l'Electrothermie ASBL. Comité Belge de l'Electrothermie ASBL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Comité Belge de l'Electrothermie ASBL. Leave a respond for Comité Belge de l'Electrothermie ASBL. Comité Belge de l'Electrothermie ASBL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Comité Belge de l'Electrothermie ASBL op de google maps. Adres en contacten Comité Belge de l'Electrothermie ASBL
Location of Comité Belge de l'Electrothermie ASBL on the google maps. Address and contacts of Comité Belge de l'Electrothermie ASBL

Andere gerelateerde bedrijven als come Comité Belge de l'Electrothermie ASBL Comité Belge de l'Electrothermie ASBL: BANCA MONTE PASCHI BELGIO | GERARD HOUBBEN | GUSTAAF VINAMONT | Snel Grafics | Tomsoi BVBA

Other related companies as Comité Belge de l'Electrothermie ASBL: BANCA MONTE PASCHI BELGIO | GERARD HOUBBEN | GUSTAAF VINAMONT | Snel Grafics | Tomsoi BVBA

Comité Belge de l'Electrothermie ASBL is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Comité Belge de l'Electrothermie ASBL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01570465087. Het bedrijf Comité Belge de l'Electrothermie ASBL bevindt zich op het adres: Rue Jules Lebrun 20-24; 1030; Bruxelles (Schaerbeek). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 422,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 156,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Heating Industrial. Producten gemaakt in Comité Belge de l'Electrothermie ASBL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Comité Belge de l'Electrothermie ASBL is Petroleumraffinage en aanverwante industrieën, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Comité Belge de l'Electrothermie ASBL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Comité Belge de l'Electrothermie ASBL, openstaande posities, locatie van Comité Belge de l'Electrothermie ASBL op de kaart.

Comité Belge de l'Electrothermie ASBL is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is Comité Belge de l'Electrothermie ASBL, company assigned to the tax number BE01570465087. The company Comité Belge de l'Electrothermie ASBL is located at the address: Rue Jules Lebrun 20-24; 1030; Bruxelles (Schaerbeek). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 422,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 156,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Heating Industrial. Products created in Comité Belge de l'Electrothermie ASBL were not found.
The main activity of Comité Belge de l'Electrothermie ASBL is Petroleum Refining and Related Industries, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Comité Belge de l'Electrothermie ASBL is not available. You also can look at reviews of Comité Belge de l'Electrothermie ASBL, open positions, location of Comité Belge de l'Electrothermie ASBL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Comité Belge de l'Electrothermie ASBL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Comité Belge de l'Electrothermie ASBL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Comité Belge de l'Electrothermie ASBL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Comité Belge de l'Electrothermie ASBL, employees, financial statistics.