Wuyts Koenraad BVBA

Contactgegevens Wuyts Koenraad BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Wuyts Koenraad BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Wuyts Koenraad BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Turnhoutsebaan 547; 2110; Wijnegem, België

Telefoon (phone): 03 353 28 43 (+32-03 353 28 43) 03 353 28 43 (+32-03 353 28 43)

Fax (fax): 03 353 28 43 (+32-03 353 28 43) 03 353 28 43 (+32-03 353 28 43)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Wuyts Koenraad BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Wuyts Koenraad BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Wuyts Koenraad BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Wuyts Koenraad BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Wuyts Koenraad BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Wuyts Koenraad BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Wuyts Koenraad BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Wuyts Koenraad BVBA
Products information Wuyts Koenraad BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE06819458007
Ondernemingsnummer: 5066864013
Hoofdstad (capital): 885,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 645,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Contractors - Roofing; Heating (Central) - Installation; Plumbing contractors; Sanitary articles - Installation & Repair; Drain pipes (Unblocking)

Product categorie (product category): Heating Central - Mainten. and Repair

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Wuyts Koenraad BVBA
(Get full report from official database of BE for Wuyts Koenraad BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Wuyts Koenraad BVBA
Addition kinds of activities for Wuyts Koenraad BVBA

7991. Fysieke fitness faciliteiten | Physical fitness facilities
285102. Lakken, lakken, emaljes en andere coatings | Lacquers, varnishes, enamels, and other coatings
769923. Gereedschapshersteldiensten | Tool repair services
28330211. Efedrine en derivaten | Ephedrine and derivatives
31310100. Boot en schoen accessoires | Boot and shoe accessories
36999905. Warmte-emissies bediening apparaat | Heat emission operating apparatus
37999901. Carriages, paard getrokken | Carriages, horse drawn
59489900. Bagage- en lederwarenhuizen, nec | Luggage and leather goods stores, nec
79220500. Theatrale huurdiensten | Theatrical rental services

Werken bij Wuyts Koenraad BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Wuyts Koenraad BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Wuyts Koenraad BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Wuyts Koenraad BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Customer Service Medewerker regio Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar Customer Service Medewerker (m/v) tot midden januari 2019. Dit is voor een internationaal bedrijf in de regio van Roeselare. De verantwoordelijkheden voor deze functie als Customer Service Medewerker in de regio Roeselare zijn: je noteert bestellingen; je volgt orders op; je adviseert klanten en begeleidt ze telefonisch bij hun bestelling; je handelt allerhande verdere communicatie rond het order af; je hebt ook contacten met de leveranciers; je organiseert transporten. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Zorgkundige Interne-Geriatrie 6B (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ZNA

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Vacaturenummer: 5813 Locatie: ZNA Jan Palfijn in Antwerpen Afdeling/ Bedrijfseenheid: Interne-Geriatrie 6B Jobtime: 100% (38 uur/week) Contract: bepaalde duur Wil je samen met je collega’s garant staan voor kwaliteitsvolle zorg? Handel jij steeds op een betrokken, respectvolle en klantgerichte manier? Jouw uitdaging: Je verleent zorg op het gebied van ADL-behoefte (Activiteiten van het Dagelijks Leven) van een patiënt onder toezicht van een verpleegkundige. Onder de term patiënt wordt verstaan: patiënt, cliënt, resident, familie of andere betekenisvolle personen voor de patiënt. Je bent mede verantwoordelijk voor de hotelfunctie en het comfort van de patiënt naargelang zijn noden en dit zonder onderscheid van geslacht, ras, godsdienstige of filosofische overtuiging. Je verleent zorg op het gebied van ADL-behoeften (Activiteiten Dagelijks Leven) van een patiënt onder toezicht van een verpleegkundige. Je presteert wisselende diensten: vroege, late, weekends en feestdagen. Je zorgt voor het vervoer en het begeleiden van patiënten die geen specifieke observatie vereisen. Je geeft observaties met betrekking tot de patiënt mondeling en schriftelijk door aan de leidinggevende of verantwoordelijke van de zorgomgeving. Je bewaakt de kwaliteit van de jouw toevertrouwde taken. Je voert de huishoudelijke taken op de afdeling uit. Je volgt opleidingen en bijscholingen. Je werkt mee aan de door de instelling over overheid opgelegde taken (registraties, … ). Je voert de gedelegeerde administratieve taken uit. Je ontvangt leiding van het (vervangend) afdelingshoofd van de afdeling. Nog vragen? Meer weten over de wervingsprocedure? Contacteer HR rekrutering ZNA op 03 217 79 90. Meer weten over de functie? Contacteer Mieke Massy, Verpleegkundig Hoofd Interne verpleging Jan Palfijn, op 03 800 61 34. Zie je dit 100% zitten?

  • HUISHOUDHELDEN ruime REGIO Aalst,met wagen**starten op 23/10-Solliciteer via SMS!!!Zeer dringend , (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: EASY LIFE AALST

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ellen is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen

  • Huishoudhulp in Nevele/ Landegem/ Merendree (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: Tempo-Team dienstencheques

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij van de handen uit de mouwen steken en heeft huishoudelijk werk voor jou geen geheimen? Zijn tevreden klanten jouw motivatie en kies je voor een afwisselde job met werkzekerheid bij jou in de buurt? Dan ben jij dé huishoudhulp die we zoeken! Reken op Tempo-Team Dienstencheques voor een snelle en vlotte start en kom snel bij ons langs voor de opmaak van jouw uurrooster. Wij bieden jou graag een deeltijdse of voltijdse job aan en talrijke voordelen. Benieuwd? Contacteer ons vrijblijvend.

  • Stagiair(e) Uitzendconsulent (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Start People Herentals

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een uitdagende stage waarin je jouw talenten kan ontwikkelen? * Je staat in voor het persoonlijk en telefonisch onthaal van kandidaten. * In functie van de openstaande vacatures ga je op zoek naar geschikte kandidaten. * Je contacteert en screent zowel arbeiders als bedienden met als doel een gepaste functie voor hen te vinden. * Je volgt de geselecteerde kandidaten op. * Je stelt de gescreende kandidaten proactief voor bij onze klanten en prospecten.

  • jobstudent keukenmedewerker (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: BELLINI

    Type: Studentenjob

    Je helpt met de voorbereiding in de keuken en assisteert de kok. Daarnaast doe je ook de afwas.

  • Poetsmedewerker - kamermeisje / kamerjongen (RUMST)

    Regio: RUMST

    Bedrijf: CAROTEL DRIVE-IN HOTEL

    Type: Vaste Job

    Je staat hoofdzakelijk in voor het poetsen van de volledige inrichting maar vooral het reinigen van hotelkamers, vervangen van bed- en badlinnen en het grondig poetsen van de kamers en badkamers. Daarnaast zorg je voor het vlot beantwoorden van de binnenkomende telefoons. Verder voorzie je onze gasten van drank/snacks via roomservice-kast.

  • Mechanicien oldtimers (MEEUWEN)

    Regio: MEEUWEN

    Bedrijf: Soetewei

    Type: Vaste Job

    Je job bestaat in het herstellen en restaureren van voornamelijk de mechanische kant van oldtimer tractoren, auto's, vrachtwagens en meer. Wij zijn een klein bedrijf dat een wereldspeler is in de internationale handel van voornamelijk antieke tractoren. Ijzeren wielen, stoom, petroleum.. zijn voor ons dagelijkse kost maar we gaan zo jong als de jaren 80. Wij doen tevens ook auto's en vrachtwagens van voor de oorlog (liefst voor de eerste). Om een idee te krijgen van wat we doen: www.happyoldiron.com

  • Personal Trainer in Fitness (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: HPA

    Type: Vaste Job

    Scava.be is actief in de verkoop van 'fitness en Wellness' producten en zijn op zoek naar een personal trainer die onze klanten kan begeleiden in het maken van de juiste oefeningen en hen op gang zet met een aangepast trainingsschema. Je bent het uithangbord van ons bedrijf en onze klanten zien in jou het perfecte voorbeeld. Een kwalitatieve service is voor jou prioritair en daarom help je de klanten op een professionele manier verder. Naast het geven van groeplessen en workshops, geef je de klanten ook een persoonlijk voedingsadvies. Extra troeven zijn mogelijks jouw commerciële vaardigeheden, waardoor je ook de juiste accessoires of fitness toestellen kan verkopen en/of aanbevelen.

  • bestuurssecretaris artistieke werking/publiekswerking (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: DOMMELHOF

    Type: Vaste Job

    contractuele wervingsreserve (momenteel 1 functie vacant) standplaats: Provinciaal Domein Dommelhof Als bestuurssecretaris Artistieke werking/Publiekswerking ondersteun je, in overleg met de directie en met de coördinatoren van diverse artistieke werkingen, verschillende initiatieven op het vlak van dossiervoorbereiding, administratieve opvolging, rapportering en publiekswerking. Je promoot de artistieke initiatieven van het Provinciaal Domein Dommelhof binnen een breed Limburgs, Vlaams en internationaal netwerk en zet nieuwe projecten uit die het Limburgse kunstenveld helpen versterken. Je bent een netwerker die diverse stakeholders, artiesten en partners samenbrengt, het publiek activeert en actoren uit aangrenzende velden uit o.a. onderwijs, toerisme, sociale sector, … weet te betrekken. Toelatingsvoorwaarden: masterdiploma

  • Kinderverzorgster op ZELFSTANDIGE basis (KURINGEN)

    Regio: KURINGEN

    Bedrijf: 'T PARKSKE TANIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken een gemotiveerde medewerker / medewerker als begeleider in de kinderopvang . U verzorgt en begeleidt kinderen tussen 0 en 3 jaar .U zorgt voor gevarieerde activiteiten en hebt aandacht voor de noden van elk kind ( verzorging, rust, hygiene,geborgenheid, voeding) in een huiselijke omgeving .

  • Zorgkundige / Bejaardenhelper / Bejaardenhelpster (SINT-GENESIUS-RODE)

    Regio: SINT-GENESIUS-RODE

    Bedrijf: NURSE CARE @ HOME

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je takenpakket bestaat uit: Verzorging (kleine toiletten, steunkousen aantrekken,...) bieden aan mensen thuis. Medicatie toedienen die reeds is klaargezet door de verpleegkundigen. Onze klanten zijn voornamelijk gelegen in de regio Sint-Genesius-Rode en Alsemberg.

Zoek naar antwoorden van Wuyts Koenraad BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Wuyts Koenraad BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Wuyts Koenraad BVBA. Laat een reactie achter voor Wuyts Koenraad BVBA. Wuyts Koenraad BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Wuyts Koenraad BVBA. Leave a respond for Wuyts Koenraad BVBA. Wuyts Koenraad BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Wuyts Koenraad BVBA op de google maps. Adres en contacten Wuyts Koenraad BVBA
Location of Wuyts Koenraad BVBA on the google maps. Address and contacts of Wuyts Koenraad BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Wuyts Koenraad BVBA Wuyts Koenraad BVBA: BUREAU VOLUME | SLAGERIJ VAN DEN BROECK | COIFFURE THIERRY D | FRITUUR JOS? | MAVIS

Other related companies as Wuyts Koenraad BVBA: BUREAU VOLUME | SLAGERIJ VAN DEN BROECK | COIFFURE THIERRY D | FRITUUR JOS? | MAVIS

Wuyts Koenraad BVBA is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Wuyts Koenraad BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06819458007. Het bedrijf Wuyts Koenraad BVBA bevindt zich op het adres: Turnhoutsebaan 547; 2110; Wijnegem. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 885,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 645,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Heating Central - Mainten. and Repair. Lijst met producten zijn Contractors - Roofing; Heating (Central) - Installation; Plumbing contractors; Sanitary articles - Installation & Repair; Drain pipes (Unblocking).
De hoofdactiviteit van Wuyts Koenraad BVBA is Administratie van economische programma's, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Wuyts Koenraad BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Wuyts Koenraad BVBA, openstaande posities, locatie van Wuyts Koenraad BVBA op de kaart.

Wuyts Koenraad BVBA is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is Wuyts Koenraad BVBA, company assigned to the tax number BE06819458007. The company Wuyts Koenraad BVBA is located at the address: Turnhoutsebaan 547; 2110; Wijnegem. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 885,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 645,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Heating Central - Mainten. and Repair. List of products are Contractors - Roofing; Heating (Central) - Installation; Plumbing contractors; Sanitary articles - Installation & Repair; Drain pipes (Unblocking).
The main activity of Wuyts Koenraad BVBA is Administration of Economic Programs, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Wuyts Koenraad BVBA is not available. You also can look at reviews of Wuyts Koenraad BVBA, open positions, location of Wuyts Koenraad BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Wuyts Koenraad BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Wuyts Koenraad BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Wuyts Koenraad BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Wuyts Koenraad BVBA, employees, financial statistics.