Wachtelaer Geert BVBA

Contactgegevens Wachtelaer Geert BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Wachtelaer Geert BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Wachtelaer Geert BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Désiré De Bodtkaai 25; 9400; Ninove, België

Telefoon (phone): 054 33 25 19; 054 34 11 93 (+32-054 33 25 19; 054 34 11 93) 054 33 25 19; 054 34 11 93 (+32-054 33 25 19; 054 34 11 93)

Fax (fax): 054 32 89 70 (+32-054 32 89 70) 054 32 89 70 (+32-054 32 89 70)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Wachtelaer Geert BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Wachtelaer Geert BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Wachtelaer Geert BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Wachtelaer Geert BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Wachtelaer Geert BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Wachtelaer Geert BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Wachtelaer Geert BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Wachtelaer Geert BVBA
Products information Wachtelaer Geert BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE09873657226
Ondernemingsnummer: 4165985107
Hoofdstad (capital): 615,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 560,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Heating (Central) - Installation; Sanitary articles - Installation & Repair; Floor heating

Product categorie (product category): Heating Central - Mainten. and Repair

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Wachtelaer Geert BVBA
(Get full report from official database of BE for Wachtelaer Geert BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Wachtelaer Geert BVBA
Addition kinds of activities for Wachtelaer Geert BVBA

021401. Geiten | Goats
399600. Harde oppervlakte vloerbedekking, nv | Hard surface floor coverings, nec
13819901. Richting boorolie en gasputten | Directional drilling oil and gas wells
20150900. Pluimvee worst, lunch vlees en andere pluimvee producten | Poultry sausage, luncheon meats, and other poultry products
25410302. Drainboards, plastic gelamineerd | Drainboards, plastic laminated
34430113. Behuizingen, druk | Housings, pressure
34690203. Keukengerei, huishoudelijk: porselein geëmailleerd | Utensils, household: porcelain enameled
36619906. Schakelborden, telefoon of telegraaf | Switchboards, telephone or telegraph
38249900. Vloeistofmeters en tellen | Fluid meters and counting devices, nec

Werken bij Wachtelaer Geert BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Wachtelaer Geert BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Wachtelaer Geert BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Wachtelaer Geert BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Kraanmachinist (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Onze spoorwegkraanmachinisten staan in voor spoorgerelateerde infra projecten. - Je werkt dagelijks mee aan het onderhoud maar vooral ook de vernieuwing van de spoorinfrastructuur in België.

  • Voltijds medewerker onderhoud dagdienst!! (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: Actief Aarschot

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een grote, bloeiende en groeiende, horecazaak in Aarschot, zijn we vanuit Actief Aarschot op zoek naar een voltijds medewerker. Jij zal 's morgens instaan voor het poetsen van de brasserie, de feestzaal, de keuken, de toiletten... afhankelijk van jouw takenpakket... Aansluitend zal jij mee in de keuken aan de afwas werken...

  • Verkoop Colruyt Merelbeke (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: Startpeople

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als bediende-verkoper heb je een heel afwisselende job. Je zorgt ervoor dat de producten goed zichtbaar en bereikbaar zijn voor onze klanten. Dat doe je door de rayons zo goed mogelijk aan te vullen. Tegelijkertijd zorg je ervoor dat de winkel er net en ordelijk bijligt. Zo kunnen onze klanten op een efficiënte en gemakkelijke manier hun boodschappen doen. Daarnaast kan je later deels aan de slag gaan in een bepaalde afdeling zoals non-food, vers, diepvries of de afhaaldienst Collect&Go. Als je in de winkel ziet dat bijvoorbeeld een bepaalde werkmethode efficiënter kan, neem je zelf het initiatief om die te verbeteren . Verder bedien je onze klanten aan de kassa. Je bent dus voor hen het eerste aanspreekpunt en het 'gezicht' van Colruyt. Je stelt je dan ook dienstbaar op. Je informeert hen correct en helpt hen graag een handje in de winkel en aan de kassa. Als een klant een vraag of probleem heeft, neem je jouw verantwoordelijkheid. In dat kader neem je ook commerciële beslissingen.

  • Lasser (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Tielt zijn we op zoek naar een lasser (m/v): Je last metalen onderdelen Je monteert metalen onderdelen Je hebt ervaring met halfautomaat lassen Je kan plan lezen Je kan zowel in team als zelfstandig werken Voltijdse job Vast contract na postieve interimperiode Loon volgens baremaInteresse? Stuur je cv naar [email protected] of bel 056 60 17 93

  • Winkelbediende versafdeling (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ADECCO KORTRIJK INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, regio Kortrijk, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde winkelmedewerker voor op de versafdeling. Je staat in als back-up op de bakkerijafdeling (2 maal per week). Ook ben je back-up in de zuivelafdeling (2 maal per week) en ben je verantwoordelijk van de diepvriesafdeling.

  • Vrachtwagenbestuurders CE (HAM)

    Regio: HAM

    Bedrijf: Konvert Interim Tessenderlo

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een transportbedrijf in de regio van Ham zijn wij op zoek naar vrachtwagenchauffeurs BULK CE Als chauffeur sta je in voor verschillende ritten over heel België. Je rijdt voornamelijk met een combi vrachtwagen. Je werkt van maandag tot vrijdag en je komt terecht in een stabiel en groeiend bedrijf. Openstaan om te overnachten indien nodig. Heb jij interesse in de vacature? Contacteer dan Konvert Interim Tessenderlo!

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) regio Damme, max. 20u per week (DAMME)

    Regio: DAMME

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 12 à 16 uren per week, te presteren in 3 à 4 dagen, voor een gastgezin wonende in regio Damme. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, wassen en strijken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Jobstudent Kledingwinkel 18+ (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Agilitas Genk

    Type: Studentenjob

    Begroeten en helpen van klanten Bedienen van de kassa In orde houden van de winkel Bedrijfsprofiel: Voor een kledingwinkel in Genk zoeken wij jobstudenten die ook door de week een aantal dagen beschikbaar zijn (niet enkel woensdag namiddag)

  • Halfautomaat lasser / magazijnier (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Onze klant is een bedrijf dat reeds jarenlang actief is in stutwerken in opdracht van aannemers, achitecten, studiebureaus, overheden, etc. ... Hiervoor zijn we op zoek naar een halfautomaat lasser. Je bent verantwoordelijk voor het lassen van de hulpstukken van schoringsmateriaal. Je zal tewerkgesteld worden in het atelier en zal tevens 1 à 2 keer per week instaan voor het laden en lossen van de vrachtwagen. Dit gebeurt steeds met een beurtrol.

  • Senior dossierbeheerder met zin in de toekomst - Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Een kantoor met een familiale touch kan je wel bekoren? Dan is dit kantoor dat geleid wordt door een man/vrouw - team misschien wel de geschikte plaats voor jou! Dit op en top familiekantoor dat reeds in 1967 werd opgericht en in 2003 werd overgelaten aan de dochter van de zaakvoerder, wist gedurende de jaren een bijzonder klantenbestand op te bouwen. Dit kantoor wenst zijn klanten niet alleen boekhoudkundig maar ook fiscaal te ondersteunen. Ze doen dit niet alleen voor de bestaande eenmanszaken en vennootschappen, maar ook voor starters die zij voorzien van de nodige begeleiding. Dossierbeheerder - Functie Als senior dossierbeheerder ben jij de eerste contactpersoon voor de klanten, je vangt al hun vragen op en kan hen voorzien van de nodige informatie en adviezen. Van A-Z je dossiers beheren zal tot je dagelijkse takenpakket behoren, zodat je op de hoogte bent van je eigen dossiers en deze volledig zelfstandig kan afwerken.

  • architect (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: ZEN ARCHITECTEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zen architecten met kantoor te Merelbeke is dringend op zoek naar een Zen collega. Een gemotiveerde architect met enige ervaring. Je begeleidt verschillende projecten van ontwerp, werf tot oplevering. Je hebt een passie voor zowel architectuur, interieur als grafische vormgeving . Je voelt je lekker in een klein team waarbij mens en omgeving en een goede balans werk privé centraal staan . Notie van vectorworks (2D) is gewenst . Samenwerkingsverband bespreekbaar. Tijdregeling bespreekbaar. Stuur uw sollicitatie met motivatie naar : [email protected]

  • Stagiair(e) | Vilvoorde (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: G4S

    Type: Leercontract

    G4S is de wereldleider in geïntegreerde beveiliging, gespecialiseerd in securitydiensten en aanverwante services op zes continenten. De groep is actief in ongeveer 90 landen en is de grootste werkgever genoteerd op de London Stock Exchange, met meer dan 570.000 medewerkers, en met een secundaire notering in Kopenhagen. G4S is marktleider in België en stelt er meer dan 6000 mensen tewerk. Voor onze administratieve zetel te Vilvoorde zijn we op zoek naar stagiaires. We bieden de mogelijkheid aan studenten om hun kennis om te zetten in de parktijk en samen werken we graag een traject uit op basis van jouw verwachtingen en interesses. Dien je een project uit te werken rond een specifiek topic of wil je allround ervaring op doen binnen jouw domein, we bekijken het graag samen met jou. Afhankelijk van jouw studierichting kunnen we een stageplaats aanbieden op de dienst : - Engineering - Marketing - HR Recruitment & Development - Payroll - Administration - ...

Zoek naar antwoorden van Wachtelaer Geert BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Wachtelaer Geert BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Wachtelaer Geert BVBA. Laat een reactie achter voor Wachtelaer Geert BVBA. Wachtelaer Geert BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Wachtelaer Geert BVBA. Leave a respond for Wachtelaer Geert BVBA. Wachtelaer Geert BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Wachtelaer Geert BVBA op de google maps. Adres en contacten Wachtelaer Geert BVBA
Location of Wachtelaer Geert BVBA on the google maps. Address and contacts of Wachtelaer Geert BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Wachtelaer Geert BVBA Wachtelaer Geert BVBA: Verbist SPRL | TAVERNE LA BOULE D'OR | Vandermeersch Sofie | A.E.Z. | FOTOGRAFIE FOCUS

Other related companies as Wachtelaer Geert BVBA: Verbist SPRL | TAVERNE LA BOULE D'OR | Vandermeersch Sofie | A.E.Z. | FOTOGRAFIE FOCUS

Wachtelaer Geert BVBA is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Wachtelaer Geert BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09873657226. Het bedrijf Wachtelaer Geert BVBA bevindt zich op het adres: Désiré De Bodtkaai 25; 9400; Ninove. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 615,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 560,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Heating Central - Mainten. and Repair. Lijst met producten zijn Heating (Central) - Installation; Sanitary articles - Installation & Repair; Floor heating.
De hoofdactiviteit van Wachtelaer Geert BVBA is Groothandel - Duurzame Goederen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Wachtelaer Geert BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Wachtelaer Geert BVBA, openstaande posities, locatie van Wachtelaer Geert BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Wachtelaer Geert BVBA is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is Wachtelaer Geert BVBA, company assigned to the tax number BE09873657226. The company Wachtelaer Geert BVBA is located at the address: Désiré De Bodtkaai 25; 9400; Ninove. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 615,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 560,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Heating Central - Mainten. and Repair. List of products are Heating (Central) - Installation; Sanitary articles - Installation & Repair; Floor heating.
The main activity of Wachtelaer Geert BVBA is Wholesale Trade - Durable Goods, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Wachtelaer Geert BVBA is not available. You also can look at reviews of Wachtelaer Geert BVBA, open positions, location of Wachtelaer Geert BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Wachtelaer Geert BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Wachtelaer Geert BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Wachtelaer Geert BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Wachtelaer Geert BVBA, employees, financial statistics.