VAN DEN BERG TRANSPORTTECHNIEK NV

Particuliere bedrijvenPijpleidingen, behalve aardgas • VAN DEN BERG TRANSPORTTECHNIEK NV
Private companiesPipelines, Except Natural Gas • VAN DEN BERG TRANSPORTTECHNIEK NV

Contactgegevens VAN DEN BERG TRANSPORTTECHNIEK NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VAN DEN BERG TRANSPORTTECHNIEK NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

VAN DEN BERG TRANSPORTTECHNIEK NV

Regio (region): Antwerpen, België

Adres (address): De Keyserlei 5, Internal Postal Box 42 2018 Antwerpen - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-32-13-30-30 32-32-13-30-30

Fax (fax): 32-32-13-32-33 32-32-13-32-33

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VAN DEN BERG TRANSPORTTECHNIEK NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VAN DEN BERG TRANSPORTTECHNIEK NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VAN DEN BERG TRANSPORTTECHNIEK NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VAN DEN BERG TRANSPORTTECHNIEK NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VAN DEN BERG TRANSPORTTECHNIEK NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VAN DEN BERG TRANSPORTTECHNIEK NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VAN DEN BERG TRANSPORTTECHNIEK NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VAN DEN BERG TRANSPORTTECHNIEK NV
Products information VAN DEN BERG TRANSPORTTECHNIEK NV

BTW identificatienummer (tax): BE09484741210
Ondernemingsnummer: 3697967529
Hoofdstad (capital): 493,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 823,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Producten die in VAN DEN BERG TRANSPORTTECHNIEK NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Building materials, manufacture - machinery and equipment

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VAN DEN BERG TRANSPORTTECHNIEK NV
(Get full report from official database of BE for VAN DEN BERG TRANSPORTTECHNIEK NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor VAN DEN BERG TRANSPORTTECHNIEK NV
Addition kinds of activities for VAN DEN BERG TRANSPORTTECHNIEK NV

223102. Bleken, sterven en speciaal behandelen: wol, haarhaar, enz. | Bleaching, dying and specialty treating: wool, mohair, etc.
873202. Commercieel sociologisch en educatief onderzoek | Commercial sociological and educational research
17210400. Wallcovering contractors | Wallcovering contractors
17990608. Verf en behang strippen | Paint and wallpaper stripping
20130303. Worstbehuizingen, natuurlijk | Sausage casings, natural
34439904. Cilinders, druk: metalen plaat | Cylinders, pressure: metal plate
51990903. Rubber, ruw | Rubber, crude
57140000. Drapery en stoffering winkels | Drapery and upholstery stores
72130202. Coat levering | Coat supply
72310100. Cosmetologie en persoonlijke hygiëne salons | Cosmetology and personal hygiene salons

Werken bij VAN DEN BERG TRANSPORTTECHNIEK NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VAN DEN BERG TRANSPORTTECHNIEK NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VAN DEN BERG TRANSPORTTECHNIEK NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VAN DEN BERG TRANSPORTTECHNIEK NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Offsetdrukker met ervaring (M/V) (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: JOB EXPERT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een drukkerij in Houthalen-Helechteren zoeken wij een offsetdrukker met ervaring (M/V). Je staat in voor de allernieuwste drukpersen (Heidelberg XL 2-4-5-8 KL).

  • Chauffeur C distributie - vroege shift - regio Waasland (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Synergie Beveren Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Verrebroek (Beveren), een voedingsbedrijf gespecialiseerd in de verwerking van aardappelproducten, zoeken we een vrachtwagenchauffeur met C-rijbewijs. Je begint's ochtens rond 4u aan je werkdag, waar je de afgewerkte producten met behulp van een transpallet in je vrachtwagen laadt. Nadien ga je de baan op en zorg je voor de bevoorrading van zo'n twintig klanten, om vervolgens terug richting Verrebroek te keren.

  • Operator voor instellen machine (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: FORUM JOBS TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Spreekt een job als operator jou aan en is regio Kortemark voor jou haalbaar? Lees dan zeker verder want we hebben een job op lange termijn die we graag aan jou voorstellen. Als je aan de slag gaat bij deze firma krijg je eerst een interne opleiding. Je leert bij over hun productie, het productieproces, de verschillende lijnen, diverse instellingen, ... Vervolgens is het jouw job om een productielijn draaiende te houden. Hierbij komen volgende zaken kijken: - opvolgen van productieproces - instellen en bedienen van de machines - controleren en opvolgen van parameters - staalnamen en kwaliteitscontroles - algemene netheid binnen bedrijf (machine reinigen, vegen, etc.) Kortom, een gevarieerde job!

  • Zwemlesgever (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Studentenjob

    Voor een sport- en fitnesscomplex in Tongeren zijn we op zoek naar een zwemlesgever. Je bent verantwoordelijk voor het geven van zwemlessen. Mogelijke lessen zijn: watergewenning, het aanleren van zwemslagen,... De lessen vinden plaats op wekelijkse basis (woensdagnamiddag en zaterdag). Je engagement voor een volledig schooljaar wordt wel verwacht. Ook sta je in voor de administratieve opvolging zoals het invullen van de zwemlijsten. Je werkt nauw samen met en rapporteert aan de zwembadmanager. Er wordt verwacht dat je de nodige veiligheidsprocedures opvolgt en naleeft.

  • Begeleiders voor sport-&speelweken tijdens schoolvakanties (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: FUN VOOR KIDS

    Type: Studentenjob

    Tijdens elke schoolvakantie organiseert Fun voor Kids vzw sport en speelweken op verschillende locaties in de provincie Antwerpen voor kinderen van 3 tot 12 jaar. Wij bieden onze kinderen een gevarieerd programma aan met elke dag toffe uitstappen en leuke activiteiten. Om de kinderen te begeleiden op deze uitstappen en kleine spelactiviteiten tussendoor te organiseren, zoeken wij nog leerkrachten lager/kleuteronderwijs, regenten/licentiaten L.O. en studenten orthopedagogie/onderwijs (vanaf het TWEEDE jaar).

  • ALGEMEEN DIRECTEUR (BE772367) (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: MEVACO BOUWBEDRIJF

    Type: Vaste Job

    Mevaco Bouwbedrijf, gelegen in Aalter, is een gezond en succesvol familiebedrijf, opgericht in 1979 door Josef Meerschman, die tot op heden het bedrijf leidt. Mevaco realiseert een jaaromzet van € 30 miljoen met een 70-tal medewerkers (waaronder een 30-tal bedienden) actief binnen de drie hoofdactiviteiten: algemene aannemingen klasse 7, productie van prefab betonelementen en projectontwikkeling. Door het aanbieden van een totaalconcept, volharding en focus op kwaliteit, veiligheid en milieu ontwikkelde Mevaco Bouwbedrijf zich tot een kwalitatief hoogstaande en gewaardeerde partner van heel wat opdrachtgevers (projectontwikkelaars, openbare instellingen zoals scholen, rust- en verzorgingsinstellingen, en private klanten). Om hun toekomstige structuur verder vorm te geven, zoeken zij, voor de algemene aannemingen en productie van prefab betonelementen een (m/v) ALGEMEEN DIRECTEUR Hands-on en charismatische leider met een operationele en commerciële focus Functie Je bent eindverantwoordelijke voor het dagelijkse beleid en bepaalt, in nauw overleg met de aandeelhouders, de langetermijnstrategie van Mevaco Bouwbedrijf aan de hand van een businessplan dat rendabele en structurele groei garandeert. Na analyse van de organisatiestructuur & -processen, doe je voorstellen die leiden tot optimalisering van de operationele efficiëntie en performantie. Dit behelst onder meer het garanderen van de afwerking en oplevering van de werven binnen de afgesproken uitvoeringstermijn, door een striktere planning en opvolging enerzijds en een proactievere bijsturing anderzijds. Je waakt over de financiële performantie van het bedrijf en de projecten op basis van een duidelijke rapportering die je besluitvorming ondersteunt, en een gedegen nacalculatie. Als empathische peoplemanager, sterke leider en open communicator ben je een klankbord voor je team en overkoepel je de verschillende afdelingen (operationeel, financieel, HR en commercieel) om zo tot een geïntegreerde implementatie van het beleid te komen. Je vindt een goed evenwicht tussen het ‘challengen’ van je medewerkers en het bestendigen van de positieve familiale cultuur. Je onderhandelt met verschillende klanten en stakeholders (onderaannemers, studiebureaus, overheden, architecten, enz.) en bouwt op deze manier aan een gevuld orderboek en een sterk netwerk. Je zet in op langetermijnpartnerships met klanten op basis van vertrouwen, kwaliteit en toegevoegde waarde. Je rapporteert rechtstreeks aan de aandeelhouders en de raad van bestuur.

  • Plaatser Zonneweringen (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Heb je een goede elektrische kennis; Werk je graag op hoogte en heb je snel inzicht in technische plannen; Dan is deze vacature iets voor jou! Je wordt ingeschakeld in ons montage team voor het plaatsen van: (geautomatiseerde) Zonweringen, zonneschermen, poorten en rolluiken; De basis voor de installatie is het technisch plan of handleiding, die je mee krijgt van de vele verschillende producten die worden geplaatst; Je voert testen uit en doet een kwaliteitscontrole; Tot slot zorg je voor de opkuis van de werf. Als nieuwe werknemer ga je steeds met een ervaren monteur op pad. Op termijn kan je zelfstandig kleine werkzaamheden of herstellingen uitvoeren bij onze particuliere klanten. Je vertrekt vanuit de vestiging, meestal rond 06h00 vanuit het bedrijf.

  • Tekenaar / ontwerper machinebouw (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: TALENT ANGELS

    Type: Vaste Job

    Je krijgt opdrachten van verschillende types klanten om maatwerk uit te tekenen in aluminium of andere metaalsoorten Je doet mee de opmetingen voor het project Wanneer het order binnen is, ga je mee naar de klant om te luisteren naar de noden Je vertaalt de behoefte van de klant naar het ontwerp Je tekent in 3D met One Space Design en maakt daarna de nodige stuktekeningen voor productie (60%) Je communiceert nauw met de productieverantwoordelijke Je doet de bestelling van stukken of onderdelen

  • Consulentes Health & Beauty (Regio Tienen)

    Regio: Regio Tienen

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als consulente van Health & Beauty producten, ga je aan de slag met onze natuurlijke, hoge kwaliteitsproducten d.m.v. homeparty's bij mensen thuis, individueel advies geven bij een gezellige koffie en/of testproducten die mensen gratis mogen uitproberen gedurende 5-7 dagen. Het geven van homeparty's is zeker niet verplicht, maar kan wel voor diegenen die daar graag mee aan de slag gaan. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen omzetverplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. We bieden eveneens hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom.

  • Bachelor/Master in de podologie (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: UGO, VOOR UW GEZONDHEID EN ONTSPANNING

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt als zelfstandige in een huis waar verschillende disciplines samenwerken binnen een ruim kader van Gezondheid en Ontspanning. Je bent zelf verantwoordelijk voor de gepaste opvolging en begeleiding van je cliënten.

  • Spontane Sollicitatie Schoonmaak Turnhout 2018 (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Welkom in onze wereld van diensten! Als wereldleider op het vlak van facilitaire dienstverlening, is het onze belangrijkste taak om bedrijven een waaier van ondersteunende diensten aan te bieden en te beheren. ISS Facility Services stelt in België 12.000 mensen tewerk in de Catering, Cleaning, Office support en Property Services. Deze vacature betreft een RESERVE. Wanneer wij op zoek zijn naar mensen uit de regio Turnhout zullen wij jou contacteren voor de functie. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen... ; Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,...; Dit zijn meestal deeltijdse jobs 's morgens (vanaf 6u) of 's avonds (vanaf 16u).

  • Chefkok (SINT-ELOOIS-WINKEL)

    Regio: SINT-ELOOIS-WINKEL

    Bedrijf: COREX

    Type: Flexijob

    “ Het mooie aan in stijl genieten, dat Eccellenza gevoel “ Eccellenza, met ondertussen al méér dan 35 jaar ervaring, laat mensen lekker eten en genieten in stijl. Onze geselecteerde restaurants en feestzalen hebben een uniek en eigen karakter waar u sfeervol en gezellig tafelt. Deze culinaire beleving kunnen we waarmaken dankzij gepassioneerde medewerkers en een neus voor efficiëntie en kwaliteit. Wij gaan op zoek naar een gemotiveerde chef-kok voor onze zaak 'Cleen Schardauw' te Sint-Eloois-Winkel; U staat in voor een onberispelijke service en hoog kwalitatieve gerechten. U wordt bijgestaan door uw eigen team medewerkers en ons centraal kantoor. U draagt de eindverantwoordelijkheid over food -en loonkost, kwaliteit, orde, netheid en planning van uw keukenpersoneel. U bestelt, ontvangt en controleert de goederen. U bent georganiseerd, flexibel, stessbestendig en werkt ordelijk en overzichtelijk. U bent door uw ervaring een coachende leider van uw team maar eveneens een teamplayer. U controleert, delegeert, evalueert en stuurt bij waar nodig. Voelt u zich aangesproken ? Wacht niet langer en stuur uw CV door naar [email protected] !!

Zoek naar antwoorden van VAN DEN BERG TRANSPORTTECHNIEK NV in sociale netwerken
Look for responds of VAN DEN BERG TRANSPORTTECHNIEK NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor VAN DEN BERG TRANSPORTTECHNIEK NV. Laat een reactie achter voor VAN DEN BERG TRANSPORTTECHNIEK NV. VAN DEN BERG TRANSPORTTECHNIEK NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VAN DEN BERG TRANSPORTTECHNIEK NV. Leave a respond for VAN DEN BERG TRANSPORTTECHNIEK NV. VAN DEN BERG TRANSPORTTECHNIEK NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VAN DEN BERG TRANSPORTTECHNIEK NV op de google maps. Adres en contacten VAN DEN BERG TRANSPORTTECHNIEK NV
Location of VAN DEN BERG TRANSPORTTECHNIEK NV on the google maps. Address and contacts of VAN DEN BERG TRANSPORTTECHNIEK NV

Andere gerelateerde bedrijven als come VAN DEN BERG TRANSPORTTECHNIEK NV VAN DEN BERG TRANSPORTTECHNIEK NV: JEANNINE LESEINE | ALPINA GRILLS NV | GARAGE GOOSSENS | Demeulenaere M-H Mevr | Mastentop

Other related companies as VAN DEN BERG TRANSPORTTECHNIEK NV: JEANNINE LESEINE | ALPINA GRILLS NV | GARAGE GOOSSENS | Demeulenaere M-H Mevr | Mastentop

VAN DEN BERG TRANSPORTTECHNIEK NV is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio Antwerpen, België. De volledige naam van het bedrijf is VAN DEN BERG TRANSPORTTECHNIEK NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09484741210. Het bedrijf VAN DEN BERG TRANSPORTTECHNIEK NV bevindt zich op het adres: De Keyserlei 5, Internal Postal Box 42 2018 Antwerpen - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 493,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 823,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Building materials, manufacture - machinery and equipment. Producten gemaakt in VAN DEN BERG TRANSPORTTECHNIEK NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VAN DEN BERG TRANSPORTTECHNIEK NV is Pijpleidingen, behalve aardgas, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VAN DEN BERG TRANSPORTTECHNIEK NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VAN DEN BERG TRANSPORTTECHNIEK NV, openstaande posities, locatie van VAN DEN BERG TRANSPORTTECHNIEK NV op de kaart.

VAN DEN BERG TRANSPORTTECHNIEK NV is a company, that was registered 2013 in Antwerpen region, Belgium. Full name of company is VAN DEN BERG TRANSPORTTECHNIEK NV, company assigned to the tax number BE09484741210. The company VAN DEN BERG TRANSPORTTECHNIEK NV is located at the address: De Keyserlei 5, Internal Postal Box 42 2018 Antwerpen - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 493,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 823,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Building materials, manufacture - machinery and equipment. Products created in VAN DEN BERG TRANSPORTTECHNIEK NV were not found.
The main activity of VAN DEN BERG TRANSPORTTECHNIEK NV is Pipelines, Except Natural Gas, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of VAN DEN BERG TRANSPORTTECHNIEK NV is not available. You also can look at reviews of VAN DEN BERG TRANSPORTTECHNIEK NV, open positions, location of VAN DEN BERG TRANSPORTTECHNIEK NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VAN DEN BERG TRANSPORTTECHNIEK NV, Antwerpen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VAN DEN BERG TRANSPORTTECHNIEK NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VAN DEN BERG TRANSPORTTECHNIEK NV, Antwerpen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VAN DEN BERG TRANSPORTTECHNIEK NV, employees, financial statistics.