Petros Chauffage et Sanitaire

Contactgegevens Petros Chauffage et Sanitaire: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Petros Chauffage et Sanitaire: address, phone, fax, email, website, opening hours

Petros Chauffage et Sanitaire

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Domaine de la Brisée 45; 7034; Mons (Obourg), België

Telefoon (phone): 065 72 37 99; 0477 18 13 60 (+32-065 72 37 99; 0477 18 13 60) 065 72 37 99; 0477 18 13 60 (+32-065 72 37 99; 0477 18 13 60)

Fax (fax): +32 (82) 594-88-13 +32 (82) 594-88-13

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Petros Chauffage et Sanitaire: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Petros Chauffage et Sanitaire"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Petros Chauffage et Sanitaire"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Petros Chauffage et Sanitaire, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Petros Chauffage et Sanitaire. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Petros Chauffage et Sanitaire, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Petros Chauffage et Sanitaire. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Petros Chauffage et Sanitaire
Products information Petros Chauffage et Sanitaire

BTW identificatienummer (tax): BE04237670898
Ondernemingsnummer: 6993865966
Hoofdstad (capital): 886,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 293,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Heating (Central) - Installation

Product categorie (product category): Heating Central - Mainten. and Repair

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Petros Chauffage et Sanitaire
(Get full report from official database of BE for Petros Chauffage et Sanitaire)

Aanvulling soorten activiteiten voor Petros Chauffage et Sanitaire
Addition kinds of activities for Petros Chauffage et Sanitaire

4424. Binnenlands binnenlands vervoer van vracht | Deep sea domestic transportation of freight
20139919. Tripe, uit gekocht vlees | Tripe, from purchased meat
23370102. Rokken, apart: vrouwen, misses 'en junioren' | Skirts, separate: women's, misses', and juniors'
35599930. Stone tumblers | Stone tumblers
39110302. Juweel instellingen en bevestigingen, edelmetaal | Jewel settings and mountings, precious metal
59419909. Schaatsapparatuur | Skating equipment

Werken bij Petros Chauffage et Sanitaire: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Petros Chauffage et Sanitaire: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Petros Chauffage et Sanitaire. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Petros Chauffage et Sanitaire. Looking for open vacancies in other companies

  • Payroll Administrator tijdelijk (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je wordt een expert in sociale wetgeving en je verzekert een snelle en uitstekende loonadministratie en de administratie voor de sociale wetgeving voor uitzendkrachten van Randstad en Tempo-Team. Je verzorgt m.a.w een correcte en tijdige betaling van de lonen, de input van de prestaties, het beheer van recupuren, de opvolging van repayments, de behandeling van correcties en de afhandeling van de sociale documenten (vnl. ziekte). Je geeft eveneens eerstlijns advies m.b.t. het sociaal-juridisch kader aan de consulenten van Randstad en Tempo-Team.

  • Werkvoorbereider interieurprojecten m/v (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In deze functie sta jij in voor de opmeting, werkvoorbereiding en bestellingen van interieurprojecten. Je zorgt er ten allen tijde voor dat je uitgewerkte projecten vlot geproduceerd kunnen worden. De projecten bestaan uit volledige interieurinrichtingen, kantoorinrichtingen, maatkasten en binnendeuren. Je werkt goed samen met de project-verantwoordelijken. Je hebt ervaring met CAD/CAM om vlot alles te kunnen uitwerken. (Trefwoorden: houtbewerking, tekenaar, calculator, ...)

  • CONVENTIONEEL DRAAIER (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FORUM JOBS OOSTAKKER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor één van onze klanten zijn wij op zoek naar een conventioneel draaier. Deze firma is gespecialiseerd en actief in lagers, aandrijvingen, bevestigingsmaterialen en gereedschappen. Zij besteden hun onderhoudsdiensten uit naar industrie, met als specialisatie balanceren (uitlijnen). Je krijgt jouw opleiding ter plekke in het atelier. Schoolverlaters komen dus zeker ook in aanmerking! Als conventioneel draaier werk je uitsluitend in het atelier. Het werk is niet computergestuurd maar manueel. Ervaring met frezen is een plus! Je werkt van maandag tot en met donderdag van 7u30 - 16u, en op vrijdag tot 15u. Heel sporadisch werk je ook op zaterdag.

  • poetshulp heuvelland (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: HULP IN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij, Hulp in Huis, dienstenchequebedrijf met respect voor medewerkers, zijn steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Zoek je een nieuwe uitdaging, een vaste job of een extra verdienste? Bij ons kan je reeds aan de slag vanaf 10u per week! Ideaal om aan de job te wennen en om dit al dan niet te combineren met een andere parttime job. Wij maken steeds een uurrooster op jouw maat. Dit uurrooster kan later steeds worden uitgebreid, indien gewenst. “Voel je thuis bij Hulp in huis”!

  • PRODUCTIEMEDEWERKER (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een grote producent van fijne vleeswaren is Ago op zoek naar gemotiveerde productiemedewerkers regio gent. Heb je interesse of wens je meer informatie? Neem dan zeker contact met ons op: 09 2770129 of mail je CV naar [email protected]

  • Jobstudent Action Merchtem- weekdagen (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: t-interim Asse

    Type: Studentenjob

    Als Winkelmedewerker zorg jij samen met je collega’s dat onze klanten zich prettig voelen in een verzorgde en nette winkel en dat zij vriendelijk worden geholpen bij het afrekenen van onze artikelen Je hebt een afwisselende baan met veel verschillende werkzaamheden en vormt samen met je collega’s het hart van de winkelvloer. Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze klanten en zorgt dat zij op een klantvriendelijk manier worden geholpen. Gedurende de dag ben je verder bezig met het aanvullen van de winkel. In overleg met de (Assistent) Winkelverantwoordelijke speel je in op commerciële thema’s; slecht weer betekent bijvoorbeeld dat de regenpakken en paraplu’s extra aandacht verdienen.

  • Animator om spelactiviteiten te begeleiden tijdens schoolvakantie - Deurne (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Zin in een leuke vakantiejob als spel animator? De kinderen hebben een bepaald thema gekozen en doen minimaal 3 uur per dag het door hen gekozen thema. De verschillende activiteiten zijn leren programmeren, minecraft of fotografie. Als spelanimator zorg je voor de ontspanning tussen de thema lessen in, je doet een leuk spel of maakt iets creatief, bij voorkeur in het thema dat ze gekozen hebben. De groepen wisselen af tussen de thema activiteit en spel. We verwachten van jou dat je de kinderen begeleidt en boeiende activiteiten aanbiedt. Je doet dit zelfstandig in kleine groep (+/- 12 kinderen) of samen met een andere moni voor een grotere groep.

  • JobStudent Sales, Marketing and coaching (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: HURRICANE MARKETING

    Type: Studentenjob

    Ben je op zoek naar een coole studentenjob binnen Sales en Marketing ? Sta je te popelen om je netwerk uit te breiden en je commerciële skills te boosten? Dan heeft Hurricane dé studentenjob die jij zoekt! Jij bent als Sales Promotor de belangrijkste schakel tussen het merk en de klant.Je spreekt consumenten proactief aan en maakt hen enthousiast* over het product dat jij die dag aan het demonstreren * bent. Je gaat zelfstandig* op pad, maar er staat altijd een ervaren team achter je om ervoor te zorgen dat jij je werk goed kan doen én er plezier in hebt! Daarnaast krijg je altijd een professionele product- en verkooptraining . Deze studentenbaan staat mooi op je CV en je kan je netwerk binnen Sales en Marketing aanzienlijk uitbreiden. :)

  • Chauffeur/fietser Bpost Knokke (jobstudent) (Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge)

    Regio: Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge

    Bedrijf: START PEOPLE Inhouse bpost

    Type: Studentenjob

    Bpost Knokke zoekt jobstudenten die doorheen het jaar regelmatig beschikbaar zijn op een vaste dag Momenteel zoeken wij studenten op volgende dagen : -Op dinsdag : Uitreiking met de fiets, starten om 07.00 uur -Op Woensdag : Uitreiking met fiets en wagen, starten om 06.45u -Op Woensdag : Uitreiking met fiets en wagen, starten om 07.00u Je wordt tewerkgesteld met de wagen en fiets om kranten, brieven en pakjes te leveren in en rond Knokke. Een rijbewijs B hebben is dus verplicht voor de vacature met de wagen. We zoeken 1 jobstudent per dag die wekelijks (of zoveel mogelijk) kan werken. Dus op dinsdag of woensdag.

  • Jobstudent Reservatiedienst (m/v) (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een klant in Oostende zijn we op zoek naar een jobstudent om tijdens de herfstvakantie te werken bij de reservatiedienst. Hier ga je onder andere telefonisch de reservaties opvolgen die binnen komen.

  • Jobstudent Accountancy (tijdens het jaar) - regio Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Dit voor een familiaal en groeiend bedrijf, in de regio Middelkerke-Oostende. Als Jobstudent Accountancy heb je volgend takenpakket: helpen en ondersteunen van de Financieel Verantwoordelijke en Zaakvoerder; inboeken van aankopen, verkopen en financieel; cijfers helpen voorbereiden en interpreteren; ad hoc opdrachten. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • TAALTRAINER IN BEDRIJVEN (LUIK)

    Regio: LUIK

    Bedrijf: CALLINWEST

    Type: Zelfstandige activiteit

    WENS JE NEDERLANDS TE ONDERWIJZEN ? GENOOT JE EEN BACHELOR OF MASTEROPLEIDING ? DAN KAN JIJ MISSCHIEN ONZE PLOEG TAALTRAINERS VERVOEGEN : WE ZOEKEN TRAINERS DIE ZICH KUNNEN VERPLAATSEN MET DE AUTO

Zoek naar antwoorden van Petros Chauffage et Sanitaire in sociale netwerken
Look for responds of Petros Chauffage et Sanitaire in social networks

Lees alle opmerkingen voor Petros Chauffage et Sanitaire. Laat een reactie achter voor Petros Chauffage et Sanitaire. Petros Chauffage et Sanitaire bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Petros Chauffage et Sanitaire. Leave a respond for Petros Chauffage et Sanitaire. Petros Chauffage et Sanitaire on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Petros Chauffage et Sanitaire op de google maps. Adres en contacten Petros Chauffage et Sanitaire
Location of Petros Chauffage et Sanitaire on the google maps. Address and contacts of Petros Chauffage et Sanitaire

Andere gerelateerde bedrijven als come Petros Chauffage et Sanitaire Petros Chauffage et Sanitaire: FLJOS HEYLEN NV | Broodakker (De) | THOMAS ALEX | EURODAK | DE FEDERALE VERZEKERINGEN

Other related companies as Petros Chauffage et Sanitaire: FLJOS HEYLEN NV | Broodakker (De) | THOMAS ALEX | EURODAK | DE FEDERALE VERZEKERINGEN

Petros Chauffage et Sanitaire is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Petros Chauffage et Sanitaire, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04237670898. Het bedrijf Petros Chauffage et Sanitaire bevindt zich op het adres: Domaine de la Brisée 45; 7034; Mons (Obourg). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 886,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 293,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Heating Central - Mainten. and Repair. Lijst met producten zijn Heating (Central) - Installation.
De hoofdactiviteit van Petros Chauffage et Sanitaire is Nationale Veiligheid en Internationale Zaken, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Petros Chauffage et Sanitaire is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Petros Chauffage et Sanitaire, openstaande posities, locatie van Petros Chauffage et Sanitaire op de kaart.

Petros Chauffage et Sanitaire is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is Petros Chauffage et Sanitaire, company assigned to the tax number BE04237670898. The company Petros Chauffage et Sanitaire is located at the address: Domaine de la Brisée 45; 7034; Mons (Obourg). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 886,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 293,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Heating Central - Mainten. and Repair. List of products are Heating (Central) - Installation.
The main activity of Petros Chauffage et Sanitaire is National Security and International Affairs, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Petros Chauffage et Sanitaire is not available. You also can look at reviews of Petros Chauffage et Sanitaire, open positions, location of Petros Chauffage et Sanitaire on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Petros Chauffage et Sanitaire, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Petros Chauffage et Sanitaire, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Petros Chauffage et Sanitaire, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Petros Chauffage et Sanitaire, employees, financial statistics.