Onkelinx Algemene Onderneming NV

Particuliere bedrijvenAdministratie van Human Resource Programs • Onkelinx Algemene Onderneming NV
Private companiesAdministration of Human Resource Programs • Onkelinx Algemene Onderneming NV

Contactgegevens Onkelinx Algemene Onderneming NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Onkelinx Algemene Onderneming NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Onkelinx Algemene Onderneming NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): G. Demeurslaan 92; 1654; Beersel (Huizingen), België

Telefoon (phone): 02 356 61 51 (+32-02 356 61 51) 02 356 61 51 (+32-02 356 61 51)

Fax (fax): 02 356 10 73 (+32-02 356 10 73) 02 356 10 73 (+32-02 356 10 73)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Onkelinx Algemene Onderneming NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Onkelinx Algemene Onderneming NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Onkelinx Algemene Onderneming NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Onkelinx Algemene Onderneming NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Onkelinx Algemene Onderneming NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Onkelinx Algemene Onderneming NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Onkelinx Algemene Onderneming NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Onkelinx Algemene Onderneming NV
Products information Onkelinx Algemene Onderneming NV

BTW identificatienummer (tax): BE07790649414
Ondernemingsnummer: 3032196044
Hoofdstad (capital): 509,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 813,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Heating (Central) - Installation

Product categorie (product category): Heating Central - Mainten. and Repair

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Onkelinx Algemene Onderneming NV
(Get full report from official database of BE for Onkelinx Algemene Onderneming NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Onkelinx Algemene Onderneming NV
Addition kinds of activities for Onkelinx Algemene Onderneming NV

23710103. Petten, vacht | Caps, fur
34960301. Klemmen en bevestigingen, gemaakt van gekochte draad | Clips and fasteners, made from purchased wire
38610301. Luchtcamera's | Aerial cameras
59610203. Elektronische kits en onderdelen, postorder | Electronic kits and parts, mail order
70119900. Hotels en motels, nec | Hotels and motels, nec
92299900. Openbare orde en veiligheid, nec, nec | Public order and safety, nec, nec

Werken bij Onkelinx Algemene Onderneming NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Onkelinx Algemene Onderneming NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Onkelinx Algemene Onderneming NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Onkelinx Algemene Onderneming NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Sales Medewerker Binnendienst (voltijds/deeltijds & deels telewerk) (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM BORNEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Hang jij graag aan de telefoon? hou je van sociaal contact? Hou je van verkopen? Dan ben jij degene die we zoeken! Op onze salesafdeling die bestaat uit Pre Sales, Sales en After Sales werken we met een 25-tal collega’s samen in het hart van onze organisatie. Als een echte “hunter” zal je bedrijven binnen de Benelux telefonisch contacteren om afspraken te maken voor onze vertegenwoordigers op de baan of onze producten voor te stellen en met succes te verkopen aan bestaande of potentiële klanten. Afhankelijk van jouw profiel wordt je in één van beide functies gepositioneerd. Als Pre Sales benader je potentiële klanten om een afspraak vast te leggen met onze vertegenwoordigers op de baan. Hierbij werk je in een team van collega’s en nauw samen met onze Sales op de baan. Als After Sales volg je onze klanten nauwkeurig op en zorg je ervoor dat ze steeds op de hoogte blijven van onze producten. Je geniet van een uitgebreide opleiding door jouw Sales Coach die je ook nadien verder zal begeleiden om de te behalen verkoopsresultaat

  • Schrijnwerker (M/V) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM HASSELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek voor fijne interieurzaak in de regio Hasselt naar een schrijnwerker of meubelmaker met ervaring. Dit voor het maken van verschillende meubelen in een atelier en het installeren van deze op verplaatsing.

  • Logistiek Medewerker Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In deze afwisselende functie ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor de dagdagelijkse administratieve afhandeling en opvolging van de verzendingsactiviteiten. Je werkt als logistiek medewerker te Mechelen en volgt van A tot Z alles op: vanaf transportopdracht tot facturatie. Je voornaamste taken: Je stelt de verzendingsdocumenten en facturen op voor uitlevering van afgewerkte producten aan interne en externe klanten. Je verzorgt de douaneadministratie voor inkomende en uitgaande zendingen. Je hebt contact met expediteurs en douane. Je bent de aanspreekpartner voor de chauffeurs. Je blijft op de hoogte van wijzigingen in de douanewetgeving en nieuwe regels mbt transport. Je controleert de transportfacturen op correctheid en neemt correctieve acties indien noodzakelijk. Je houdt ervan je creativiteit te gebruiken en levert een actieve bijdrage in allerhande verbeteringsprojecten.

  • Teamleader assistant - Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als assistent teamleader is je takenpakket opgesteld uit volgende taken: in ontvangst nemen van goederen containers laden en lossen inkomende goederen inspecteren orderpicking van bestellingen productieplanning helpen opstellen personeelsplanning opmaken kwaliteits- en veiligheidsvoorschriften implementeren productierapporten opmaken en controleren

  • MEUBELMONTEERDER (DOTTENIJS)

    Regio: DOTTENIJS

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je hebt een zeer goede kennis van het Nederlands. Je kan je gemakkelijk verplaatsen naar de regio Dottenijs. Je bent fysiek in goede conditie. Logisch inzicht is jou niet vreemd. Je bent absoluut een teamplayer. Ervaring als magazijnarbeider in de meubelsector is een pluspunt!

  • Stagiair Vertalingen (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: LIDL Belgium & Co

    Type: Studentenjob

    Het vertaalteam van 2 personen staat in voor de vertalingen van het Nederlands naar het Frans en van het Duits naar het Nederlands. Binnen stevige deadlines, leveren ze aan onze medewerkers op hoofdkantoor perfect vertaalde teksten aan!

  • Jobstudent carwash - vrijdagavond of zaterdagvoormiddag - Deinze (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een transportbedrijf regio Deinze ben ik op zoek naar jobstudenten die beschikbaar zijn op ofwel vrijdagavond ofwel op zaterdagvoormiddag. Jouw takenpakket: Wassen van vrachtwagens Verplaatsen van vrachtwagens. Jouw loonpakket: ?11,0133 bruto/uur Jouw uurrooster: Vrijdagavond: 17u - 24u Zaterdagvoormiddag: 7u - 14u Checklist: Ben je beschikbaar op ofwel vrijdagavond ofwel zaterdagvoormiddag? Zoek je een studentenjob die je op regelmatige basis kan uitoefenen? Is regio Deinze haalbaar voor jou? Ben je in het bezit van een rijbewijs B? Indien je op bovenstaande vragen volmondig JA kan antwoorden, neem dan snel contact met ons op via 056/74.21.10 of mail naar [email protected] Ik kijk alvast uit naar onze eerste kennismaking.

  • PROJECTLEIDER (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

    Type: Vaste Job

    Bio-Dynamics Deinze - een bouwbedrijf actief in de bouw van grote silo's in België, Nederland en Frankrijk - is op zoek naar een projectleider. Als projectleider volg je de verschillende projecten en werven op. Je werkt hiervoor hoofdzakelijk van op het bedrijf in Deinze. Daarnaast ga je ook geregeld ter plaatse naar de werven.

  • Document Controller (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Solid Talent nv

    Type: Vaste Job

    Ben je administratief sterk? Heb je technische affiniteit ? Ben je uitermate nauwkeurig? Dan ben jij de Document Controller die we zoeken voor regio Antwerpen: Je staat in voor de opvolging van de documentatie van industriële projecten. Je staat in voor de distributie van aangepaste records van goedgekeurde documenten, plannen en tekeningen. Je verzamelt de nodige certificaten en houdt de geldigheid nauwgezet in het oog. Je denkt mee in het optimaliseren van de mappenstructuur en gebruik van Sharepoint. Je staat in contact met collega's en eindklanten om de nodige informatie te verzamelen en zorgt zo voor een volledig en correct einddossier. Je staat in voor het onderhouden en beheren van documenten: technische documenten, tekeningen en commerciële documenten. Je staat in voor de input van documenten in standaardregisters en ervoor zorgen dat informatie accuraat is. Je verzamelt informatie van de werven m.b.t. "as-built" tekeningen, lasplan, WPS/PQR, test- en inspectieplan, materiaalcertificaten, rapportage,... Je zorgt voor het tijdig overhandigen van het kwaliteitsdossier aan projectverantwoordelijke en eventueel bijsturen om tijdige oplevering te garanderen.

  • Chauffeurs CE (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: NACHTERGAELE KRISTOF

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het transport van: Bouwmaterialen (platte wagen) Grondstoffen (kipper – container) Bouwmachines (uitzonderlijk vervoer met dieplader). Enkel binnenlands transport.

  • TRAINEE INTERNE HR DIENST (BE765005) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Hudson Belgium nv/sa

    Type: Leercontract

    Hudson is binnen een wereldwijd netwerk marktleider in Talent Management Solutions, Rekrutering & Selectie, Leadership Development, Competentiemanagement, Assessment & Development Centers, Compensation & Benefits, Organisatieontwikkeling, enz. Als marktleider streven we ernaar om 's werelds beste te zijn bij het helpen van werkgevers om succes te boeken met mensen. Hudson België, met kantoren in Brussel, Antwerpen, Gent en Hasselt is een onderdeel van de beursgenoteerde internationale Hudson Group. TRAINEE INTERNE HR DIENST Functie Actief proces van Rekrutering en Selectie opvolgen: searchen van kandidaten (via onze database, jobsites, sociale media, etc.), telefonisch screenen van kandidaten, administratief ondersteunen van het rekruteringsproces, etc. Learning and Development initiatieven mee ondersteunen (zowel logistiek als meer inhoudelijk). Personeelsdossiers opvolgen. Deelname aan diverse HR projecten (bvb. Corporate Social Responsibility activiteiten, Induction programma voor nieuwkomers…). Updaten van tools, presentaties en documenten in kader van Rekrutering & Selectie, Training & Development, Performance Management, etc.

  • keukenmedewerkers McDonald's Wondelgem (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: FAMILY DRIVE

    Type: Flexijob

    Je werkt in een tof team en je staat in voor het bereiden van hamburgers, je maakt ook wraps en slaatjes, allemaal volgens de Mcdonald's standaard! Je zorgt ook dat de keuken netjes en proper is, dus ook het onderhoud van de keuken behoort tot je takenpakket

Zoek naar antwoorden van Onkelinx Algemene Onderneming NV in sociale netwerken
Look for responds of Onkelinx Algemene Onderneming NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Onkelinx Algemene Onderneming NV. Laat een reactie achter voor Onkelinx Algemene Onderneming NV. Onkelinx Algemene Onderneming NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Onkelinx Algemene Onderneming NV. Leave a respond for Onkelinx Algemene Onderneming NV. Onkelinx Algemene Onderneming NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Onkelinx Algemene Onderneming NV op de google maps. Adres en contacten Onkelinx Algemene Onderneming NV
Location of Onkelinx Algemene Onderneming NV on the google maps. Address and contacts of Onkelinx Algemene Onderneming NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Onkelinx Algemene Onderneming NV Onkelinx Algemene Onderneming NV: Netbel SA | BRAECKMAN Bruno | Doutrelepont C | ECOLE FOND. COMMUNALE | BMC BVBA

Other related companies as Onkelinx Algemene Onderneming NV: Netbel SA | BRAECKMAN Bruno | Doutrelepont C | ECOLE FOND. COMMUNALE | BMC BVBA

Onkelinx Algemene Onderneming NV is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Onkelinx Algemene Onderneming NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07790649414. Het bedrijf Onkelinx Algemene Onderneming NV bevindt zich op het adres: G. Demeurslaan 92; 1654; Beersel (Huizingen). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 509,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 813,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Heating Central - Mainten. and Repair. Lijst met producten zijn Heating (Central) - Installation.
De hoofdactiviteit van Onkelinx Algemene Onderneming NV is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Onkelinx Algemene Onderneming NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Onkelinx Algemene Onderneming NV, openstaande posities, locatie van Onkelinx Algemene Onderneming NV op de kaart.

Onkelinx Algemene Onderneming NV is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is Onkelinx Algemene Onderneming NV, company assigned to the tax number BE07790649414. The company Onkelinx Algemene Onderneming NV is located at the address: G. Demeurslaan 92; 1654; Beersel (Huizingen). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 509,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 813,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Heating Central - Mainten. and Repair. List of products are Heating (Central) - Installation.
The main activity of Onkelinx Algemene Onderneming NV is Administration of Human Resource Programs, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Onkelinx Algemene Onderneming NV is not available. You also can look at reviews of Onkelinx Algemene Onderneming NV, open positions, location of Onkelinx Algemene Onderneming NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Onkelinx Algemene Onderneming NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Onkelinx Algemene Onderneming NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Onkelinx Algemene Onderneming NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Onkelinx Algemene Onderneming NV, employees, financial statistics.