LAMOTE & CLUE BVBA

Particuliere bedrijvenGezondheidszorg • LAMOTE & CLUE BVBA
Private companiesHealth Services • LAMOTE & CLUE BVBA

Contactgegevens LAMOTE & CLUE BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LAMOTE & CLUE BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

LAMOTE & CLUE BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Kruisboommolenstraat 30; 8800; Roeselare, België

Telefoon (phone): 051 74 53 85; 0477 61 65 63 (+32-051 74 53 85; 0477 61 65 63) 051 74 53 85; 0477 61 65 63 (+32-051 74 53 85; 0477 61 65 63)

Fax (fax): 051 74 50 38 (+32-051 74 50 38) 051 74 50 38 (+32-051 74 50 38)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LAMOTE & CLUE BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LAMOTE & CLUE BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LAMOTE & CLUE BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LAMOTE & CLUE BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LAMOTE & CLUE BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LAMOTE & CLUE BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LAMOTE & CLUE BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LAMOTE & CLUE BVBA
Products information LAMOTE & CLUE BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE06811218261
Ondernemingsnummer: 3531524658
Hoofdstad (capital): 947,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 820,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Asphalt contractors; Heating (Central) - Installation; Plumbing contractors; Sanitary articles - Installation & Repair; Air conditioning - Installation

Product categorie (product category): Heating Central - Mainten. and Repair

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LAMOTE & CLUE BVBA
(Get full report from official database of BE for LAMOTE & CLUE BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor LAMOTE & CLUE BVBA
Addition kinds of activities for LAMOTE & CLUE BVBA

2047. Hond- en kattenvoer | Dog and cat food
335599. Aluminium rollen en tekenen, nec, nec | Aluminum rolling and drawing, nec, nec
28330208. Codeïne en derivaten | Codeine and derivatives
33989903. Metalen brandend | Metal burning
39140302. Bestek, tin | Cutlery, pewter
73899927. Menselijk skelet voorbereiding | Human skeleton preparation
73899939. Druk op de clipping service | Press clipping service
89999902. Redactie dienst | Editorial service

Werken bij LAMOTE & CLUE BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LAMOTE & CLUE BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LAMOTE & CLUE BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LAMOTE & CLUE BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur C (SINT-PIETERS-LEEUW)

    Regio: SINT-PIETERS-LEEUW

    Bedrijf: ADECCO HALLE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je in het bezit van je rijbewijs C en ben je op zoek naar een tijdelijke opdracht voor 3 weken ? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken! Je bent verantwoordelijke voor het laden en lossen van houten panelen. Dit bij leveranciers en klanten.

  • Legal Professional (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Start People Woluwe

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Openen, beheren en afsluiten van de schadedossiers Rechtsbijstand waarvoor een gevorderde techniciteit vereist is, en opstellen van de juiste claim voor de klant ten opzichte van zijn schade, teneinde zijn belangen zo goed mogelijk te verdedigen, hetzij via een minnelijke schikking, hetzij via een gerechtelijke procedure.

  • Customer Care Advisor (HUIZINGEN)

    Regio: HUIZINGEN

    Bedrijf: ASAP HR GROUP

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je kan de verschillende vragen beantwoorden en zorgen van gebruikers via telefoon, email en brieven op een directe manier en zoals het service niveau vereist . Je kan aanleren, eigen maken en gebruiken van alle nodige kennis en expertise ter zake om probleemoplossend te kunnen werken met en door de eindgebruikers bij te staan inzake het gebruik van de producten. Je bent accuraat en grondig alle nieuwe eindgebruiker conversie en retentie profielen kan je documenteren in de computer systemen zoals de standaard procedures vereisen. Je bent verantwoordelijk voor data kwaliteit en zelfreflectie i.v.m de kwaliteit van jouw werk Je gebruikt de beschikbare bronnen om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen in de industrie, de producten en diensten van de concurrenten en de business activiteiten. Je communiceert en werkt als een team met de field sales vertegenwoordigers en het costumer care team om de gestelde objectieven te behalen en te verbeteren. Je behandelt de maandelijkse inbound en outbound call activiteiten en conversie/retentie doelstellingen. Je rapporteert zoals gevraagd of verzocht wordt.

  • Magazijnier (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Winterslag, een distributiecenter zijn we op zoek naar een magazijnier Als magazijnier help je mee met: verwerken van het leeggoed (= lege CDU's platformen, palletten, ..) sorteren van het leeggoed stapelen van het leeggoed

  • Werkvoorbereider (WERVIK)

    Regio: WERVIK

    Bedrijf: Konvert Interim Comines

    Type: Interim met optie "vast werk"

    De projectleider bezorgt je een volledig uitgewerkt 3D ontwerp (in Solidworks). Dan coördineer je alles tussen het ontwerp en montage van het ontwikkeld product. Concreet houdt dit in: - Bestellijsten opmaken; - Leveranciers contacteren om materiaal/materieel te bestellen; - Offertes opmaken; - Montagedossiers en detailtekeningen opmaken; - Monteurs aansturen in atelier; - Kwaliteitscontrole. Naargelang je eigen ambitie en mogelijkheden, kan dit takenpakket sterk uitgebreid worden.

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Gent solliciteer via sms (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Student productie tijdens het jaar (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ADECCO MARINE HARVEST

    Type: Studentenjob

    Marine Harvest is op zoek naar student productie medewerkers die van aanpakken weten en tijdens het jaar een job zoeken in 2 ploegen. Iets voor jou? Lees snel verder! Ben je student, ben je iemand die van aanpakken weet, steek je graag de handen uit de mouwen of werk je gewoon graag in de voedingssector? Werk je rap en geef je belangrijkheid aan hygiene? Dan hebben wij jou nodig om het team in de productie tijdens het jaar te versterken in Brugge! Marine Harvest is een moderne en dynamische onderneming gespecialiseerd in de productie en commercialisering van een groot assortiment vis-producten. Jouw taken als medewerker student productie bestaan oa. uit het voorbereiden, verwerken en verpakken. Aan de lijn worden de vis-producten in de correcte verpakkingsschalen gelegd, dit steeds met het oog op kwaliteit. Je beheert mee de stock naar de productielijn en helpt mee bij de logistieke afwerkingstaken. Het bedrijf staat open om je te laten groeien naargelang je eigen ambitie en competenties.

  • Jobstudent kwaliteitscontroleur (m/v) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Studentenjob

    Let's Work zoekt een jobstudent kwaliteitscontroleur voor een voedingsbedrijf in regio Harelbeke. Je werkt 3 volle weken telkens in de voormiddag of namiddagploeg.

  • SPORTIEVE JOBSTUDENTEN 19-20/10 m/v (Beringen) (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: Q JOBS

    Type: Studentenjob

    Ben jij sportief aangelegd? Of draag je graag jouw steentje bij aan een sportief evenement? Dan zoek ik jou!!! Voor een super cool even zoeken wij een 20-tal studenten. De KBC Night Run vind plaats op 20 oktober in Beringen. We zoeken 18+ studenten (omwille van de late werkuren) voor de inschrijvingen (ook al op 19/10), wegwijzering, parkingbegeleiders, hostessen, ... Interesse? Call me! 011/800.202 - [email protected]

  • Technische studierelevante bijbaan - regio Brugge DRINGEND (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Wil je ervaring opdoen binnen je studiedomein? Ben je minimum 1 dag per week beschikbaar om te werken? Kan je je verplaatsten tot Oostkamp? Dan hebben we de studierelevante bijbaan die je zoekt. We zijn op zoek naar een student(e) die ons met onderstaand project kan ondersteunen: Opstellen van Control Plan "QIP klant" dit in lijn met het internal QIP voor produktie. Dit control plan moet opgemaakt worden in APIS, bestaande sofware voor Control Plan. Aansluitend moet het Control Plan opgeladen worden in DM-TEC, revisie-beheer van documenten.

  • Commercieel medewerk(st)er (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: A.C.S. & A.C.S. TELECOM

    Type: Vaste Job

    Je wordt verantwoordelijk voor de verdere uitbouw van onze klantenportefeuille en de opvolging ervan met een uitmuntende klantvriendelijkheid. Met kennis van zaken weet je elke klant het juiste advies te verstrekken, steeds rekening houdend met ieders budget en smaak. Het spreekt voor zich dat een verzorgd voorkomen en de nodige vriendelijkheid onontbeerlijk zijn voor deze functie.

  • HORECA HERO (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: IB NVC

    Type: Werfreserve

    Ben je student? Ben je werkzoekende? Wil je deel uitmaken van een superteam? DAN IS IB EVENT DE OPLOSSING Je hebt al heel wat ervaring in de horeca en weet perfect alles in goede banen te leiden. Je hebt een verzorgd voorkomen en spreekt zeer goed Nederlands en Frans (optioneel) Je bent flexibel en stressbestendig, Je draagt klantvriendelijkheid hoog in het vaandel. Indien u geen ervaring heeft in de horeca, voorzien wij een interne opleiding Heb je interesse om te werken in een dynamisch bedrijf met een mooie verloning.

Zoek naar antwoorden van LAMOTE & CLUE BVBA in sociale netwerken
Look for responds of LAMOTE & CLUE BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor LAMOTE & CLUE BVBA. Laat een reactie achter voor LAMOTE & CLUE BVBA. LAMOTE & CLUE BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LAMOTE & CLUE BVBA. Leave a respond for LAMOTE & CLUE BVBA. LAMOTE & CLUE BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LAMOTE & CLUE BVBA op de google maps. Adres en contacten LAMOTE & CLUE BVBA
Location of LAMOTE & CLUE BVBA on the google maps. Address and contacts of LAMOTE & CLUE BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come LAMOTE & CLUE BVBA LAMOTE & CLUE BVBA: R-NET SCRL FS | PEDES-CENTER | SOGEDEX | DE CRAEMER CONCEPT | NOEL HEMELAERE

Other related companies as LAMOTE & CLUE BVBA: R-NET SCRL FS | PEDES-CENTER | SOGEDEX | DE CRAEMER CONCEPT | NOEL HEMELAERE

LAMOTE & CLUE BVBA is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LAMOTE & CLUE BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06811218261. Het bedrijf LAMOTE & CLUE BVBA bevindt zich op het adres: Kruisboommolenstraat 30; 8800; Roeselare. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 947,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 820,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Heating Central - Mainten. and Repair. Lijst met producten zijn Asphalt contractors; Heating (Central) - Installation; Plumbing contractors; Sanitary articles - Installation & Repair; Air conditioning - Installation.
De hoofdactiviteit van LAMOTE & CLUE BVBA is Gezondheidszorg, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LAMOTE & CLUE BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LAMOTE & CLUE BVBA, openstaande posities, locatie van LAMOTE & CLUE BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

LAMOTE & CLUE BVBA is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is LAMOTE & CLUE BVBA, company assigned to the tax number BE06811218261. The company LAMOTE & CLUE BVBA is located at the address: Kruisboommolenstraat 30; 8800; Roeselare. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 947,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 820,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Heating Central - Mainten. and Repair. List of products are Asphalt contractors; Heating (Central) - Installation; Plumbing contractors; Sanitary articles - Installation & Repair; Air conditioning - Installation.
The main activity of LAMOTE & CLUE BVBA is Health Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of LAMOTE & CLUE BVBA is not available. You also can look at reviews of LAMOTE & CLUE BVBA, open positions, location of LAMOTE & CLUE BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over LAMOTE & CLUE BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LAMOTE & CLUE BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LAMOTE & CLUE BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LAMOTE & CLUE BVBA, employees, financial statistics.