KURVERS YVES

Contactgegevens KURVERS YVES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data KURVERS YVES: address, phone, fax, email, website, opening hours

KURVERS YVES

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Bois l'Evêque 72; 4000; Liège 1, België

Telefoon (phone): 04 254 12 94; 0477 20 77 63 (+32-04 254 12 94; 0477 20 77 63) 04 254 12 94; 0477 20 77 63 (+32-04 254 12 94; 0477 20 77 63)

Fax (fax): 04 254 12 94 (+32-04 254 12 94) 04 254 12 94 (+32-04 254 12 94)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) KURVERS YVES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "KURVERS YVES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "KURVERS YVES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van KURVERS YVES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen KURVERS YVES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of KURVERS YVES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees KURVERS YVES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti KURVERS YVES
Products information KURVERS YVES

BTW identificatienummer (tax): BE02126098632
Ondernemingsnummer: 3537567138
Hoofdstad (capital): 155,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 353,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Producten die in KURVERS YVES zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Heating Central - Mainten. and Repair

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor KURVERS YVES
(Get full report from official database of BE for KURVERS YVES)

Aanvulling soorten activiteiten voor KURVERS YVES
Addition kinds of activities for KURVERS YVES

153100. Operatieve bouwers | Operative builders
207400. Katoenzaadoliefabrieken | Cottonseed oil mills
26790300. Behang | Wallpaper
28360103. serums | Serums
50849900. Industriële machines en uitrusting, nec | Industrial machinery and equipment, nec

Werken bij KURVERS YVES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in KURVERS YVES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor KURVERS YVES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for KURVERS YVES. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerker voeding (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: Konvert Interim Brugge

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant regio Sint-Michiels zijn we op zoek naar productiemedewerkers in de voedingssector (M/V). De firma is gespecialiseerd in roomijsartikelen. - Uw functie bestaat erin mee te helpen aan het fabriceren en afwerken van de diverse artikelen. - U komt terecht in een kleine groep, dus we zijn steeds op zoek naar echte teamplayers. - Je bent flexibel naar uren en inhoud werk en schrikt niet om je handen uit de mouwen te steken! Voor deze functie wordt u betaald volgens barema's.

  • 10 Magazijniers inpak/productie (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: TTI Bose

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je wordt ingeschakeld op de afdeling Postponement in het Europees Distributiecentrum van Bose. Je zal instaan voor het: - inpakken - verpakken - scannen - labelen Bovendien werk je dagelijks actief mee aan de orde en netheid in het magazijn.

  • Operator (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Unique Kortrijk is op zoek naar een pers operator voor een bedrijf in Izegem. Wat zijn jouw taken? - Je bent verantwoordelijk voor de semi-automatische persinstallatie. - Je zorgt ervoor dat de pers continue werkt en kwalitatieve producten aflevert door middel van zowel visuele controle als manuele handelingen. - Je zorgt naast het proper houden van de werkomgeving er ook voor in dat de storingen aan de pers (in eerste lijn) zelfstandig opgelost kunnen worden. - Je kijkt kritisch waar het productieproces kan bijgestuurd en verbeterd worden. - Daarnaast verricht je ook magazijnwerk.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp - voltijds - regio Wondelgem (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Enthousiaste Thuishulp/ Huishoudhulp te Boechout (BOECHOUT)

    Regio: BOECHOUT

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Grafisch vormgever ( m/v ) (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: DIAZ SUNPROTECTION

    Type: Vaste Job

    Deze boeiende functie kent een erg gevarieerd takenpakket. Wij zijn dan ook op zoek naar een creatieve geest met een hands-on mentaliteit. Je houdt er van om concepten te bedenken en gaat hierbij steeds vernieuwend te werk. Je ontwerpt brochures, flyers, productcatalogen, advertenties, websites, ……. In Photoshop werk je foto’s bij en in Illustrator maak je technische tekeningen van onze producten. Dagelijks werk je met het design pakket Adobe CC: Indesign, Illustrator, Photoshop, Acrobat. Daarnaast ook met CMS systemen en sociale media. Daarnaast verzorg je het DTP werk voor onze prijslijsten en handleidingen Alsook volg je administratief de projecten op. Je vraagt offertes aan, negotieert over prijzen, volgt leverdata op en controleert geleverd drukwerk. Enkele keren per jaar organiseer je een fotoshoot. Je maakt samen met je collega foto’s in onze eigen fotostudio of gaat op locatie foto’s nemen.

  • Tekenaar autocad M/V (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: INTELECT

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een groeiende en toonaangevende speler in HVAC, zijn we op zoek naar een Technisch Tekenaar. Je komt terecht in een dynamisch team en je rapporteert aan de Technisch Directeur. Je bent een persoon met interesse in techniek en die deze passie kan omzetten in het uittekenen van plannen in 2D en 3D met betrekking tot HVAC en ventilatie voor de residentiële markt. Je tekent in autocad/stabicad en bent daarnaast het 1e aanspreekpunt voor B2B klanten om problemen op te lossen en advies te verlenen.

  • Technieker / Hersteller (BOORTMEERBEEK)

    Regio: BOORTMEERBEEK

    Bedrijf: STANLEY BLACK&DECKER LOGISTICS

    Type: Vaste Job

    Stanley Black & Decker is ’s werelds grootste en meest toonaangevende producent en leverancier van elektrisch- en handgereedschap en accessoires. Sinds de oprichting in 1843 is het doel van de organisatie heel simpel geweest: zorgen voor hulpmiddelen en oplossingen die het leven makkelijker maken. Met producten die in meer dan 100 landen te verkrijgen zijn, is Stanley Black & Decker vandaag de dag een gevestigde naam in de markt en een fabrikant van kwaliteitsproducten. De organisatie is beursgenoteerd en dé absolute marktleider. Als technieker / hersteller voer je nazicht en herstellingen uit op tools van klanten uit de BeNeLux markt en dit voor de merken: STANLEY, Black+Decker, DEWALT, Bostitch, Powers of Facom. Een herstelling omvat het stellen van een diagnose, nazicht, onderhouds- en herstel werkzaamheden van een tool. Hiervoor krijg je de nodige interne opleidingen en kan je beroep doen op de beschikare service documentatie. Bij een herstelling horen ook de administratieve taken zoals: registraties van de uitgevoerde werken in SAP, opmaak van de prijsopgaves, afsluiten van een herstelopdracht, communicatie naar de klant. Je bent dus mee verantwoordelijk voor de verbruikte wisselstukken, een correcte facturatie en de nodige feedback naar de klant. Jouw werk is een uitstalraam naar de klant die op basis van onze herstellingen en service nog meer overtuigd kan worden om voor onze merken te kiezen. Je zal samen werken in een team van een 20 tal medewerkers en rapporteert aan de CRU supervisor.

  • Gerant (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: ROBRAS

    Type: Vaste Job

    Brasserrie runnen, leiding en verantwoordelijkheid opnemen.

  • HR-freelancers (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: ORBID

    Type: Zelfstandige activiteit

    110 experten van Orbid gaan elke dag met veel drive aan de slag om organisaties future proof te maken. Door hen te ondersteunen op het vlak van technologie, mensen en organisatie. We gaan op een pragmatische manier voor resultaatgerichte oplossingen waarbij de meerwaarde voor de klant centraal staat. Vanuit onze unit HR ondersteunen wij klanten bij het spotten, ontwikkelen en optimaal benutten van talenten. We doen dit onder andere via werving en selectie van de juiste mensen, het opzetten van een sterk employer brand, het uitvoeren van assessment en development centers en coaching van medewerkers en leidinggevenden. Daarnaast zorgen wij ervoor dat HR op wieltjes loopt door klanten te ondersteunen bij de opstart, uitbouw en verzorging van hun HR-beleid. Als ervaren HR verantwoordelijke/ Business partner of HR consultant treed je op als HR aanspreekpunt en –partner voor (KMO) zaakvoerders of HR Managers. Jouw HR commitment draagt bij tot betere bedrijfsresultaten. Je brede ervaring én interesse in diverse domeinen binnen HR stellen je in staat om als HR-verantwoordelijke diverse HR - projecten en taken te realiseren bij en in samenwerking met onze klanten: selectie en behoud van medewerkers, competentiemanagement, medewerkerstevredenheid, verbetergroepen en autonome teams, teambegeleiding, individuele coaching, opleiding. Je belangrijkste focus is enerzijds om bij onze klanten HR inzichten bij te brengen en toe te passen, ter ondersteuning van het management, anderzijds om de medewerkers optimaler te laten functioneren.

  • Vertegenwoordiger / Handelsagent (Provincie West-Vlaanderen)

    Regio: Provincie West-Vlaanderen

    Bedrijf: V-FOLD

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zoeken een vertegenwoordiger/handelsagent voor de verkoop van een nieuw gepatenteerd systeem op zelfstandige basis. V-FOLD staat bekend voor een nieuw gepatenteerd systeem van de binnenafwerking voor de schrijnwerker. Je gaat zelfstandig op zoek naar potentiële klanten binnen je beschermde regio om de afkastingen te verkopen.

  • Computer Futures - 1st Line Support IT (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Computer Futures is op zoek naar een 1st line support Engineer voor een innovatie klant te West-Vlaanderen.     Functie Je zal instaan voor het verbeteren van producten en diensten. Je werkt nauw samen met developers, operations en gebruikers. Ben je gedreven en geïnteresseerd om verschillende desktop applicaties te supporteren. Dan is dit ongetwijfeld de vacature voor jou!   Profiel Ondersteuning van 1st line support Stevige IT basiskennis Je bent een goede documenteerder Je bent flexibel, werkt zelfstandig en je bent een echte teamplayer pluspunt: applicatie en integratie testen Nederlandstalig   Aanbod freelance project tot het einde van dit jaar met kans op verlening marktconform tarief directe opstart Interviews: ASAP Standplaats: West-Vlaanderen   Heb je interesse of ken je iemand? Stuur je CV via de knop hieronder.   Fijne dag, Dries Van Den Kieboom

Zoek naar antwoorden van KURVERS YVES in sociale netwerken
Look for responds of KURVERS YVES in social networks

Lees alle opmerkingen voor KURVERS YVES. Laat een reactie achter voor KURVERS YVES. KURVERS YVES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for KURVERS YVES. Leave a respond for KURVERS YVES. KURVERS YVES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie KURVERS YVES op de google maps. Adres en contacten KURVERS YVES
Location of KURVERS YVES on the google maps. Address and contacts of KURVERS YVES

Andere gerelateerde bedrijven als come KURVERS YVES KURVERS YVES: FUNةRAILLES ALGRAIN | O.C.M.W. | Vlaamse Vechtsport Associatie VZW | LOUIS STIENERS | HIBA

Other related companies as KURVERS YVES: FUNةRAILLES ALGRAIN | O.C.M.W. | Vlaamse Vechtsport Associatie VZW | LOUIS STIENERS | HIBA

KURVERS YVES is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is KURVERS YVES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02126098632. Het bedrijf KURVERS YVES bevindt zich op het adres: Rue Bois l'Evêque 72; 4000; Liège 1. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 155,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 353,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Heating Central - Mainten. and Repair. Producten gemaakt in KURVERS YVES zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van KURVERS YVES is Rubber en diverse plastic producten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van KURVERS YVES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van KURVERS YVES, openstaande posities, locatie van KURVERS YVES op de kaart.

KURVERS YVES is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is KURVERS YVES, company assigned to the tax number BE02126098632. The company KURVERS YVES is located at the address: Rue Bois l'Evêque 72; 4000; Liège 1. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 155,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 353,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Heating Central - Mainten. and Repair. Products created in KURVERS YVES were not found.
The main activity of KURVERS YVES is Rubber and Miscellaneous Plastic Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of KURVERS YVES is not available. You also can look at reviews of KURVERS YVES, open positions, location of KURVERS YVES on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over KURVERS YVES, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf KURVERS YVES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about KURVERS YVES, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company KURVERS YVES, employees, financial statistics.