Jorik

Contactgegevens Jorik: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Jorik: address, phone, fax, email, website, opening hours

Jorik

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Nestor De Tièrestraat 31; 9700; Oudenaarde, België

Telefoon (phone): 055 45 72 53; 0475 42 14 10 (+32-055 45 72 53; 0475 42 14 10) 055 45 72 53; 0475 42 14 10 (+32-055 45 72 53; 0475 42 14 10)

Fax (fax): 055 45 72 54 (+32-055 45 72 54) 055 45 72 54 (+32-055 45 72 54)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Jorik: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Jorik"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Jorik"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Jorik, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Jorik. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Jorik, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Jorik. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Jorik
Products information Jorik

BTW identificatienummer (tax): BE01714935302
Ondernemingsnummer: 3424133300
Hoofdstad (capital): 291,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 287,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Sanitary articles - Installation & Repair; Heating (Central) - Installation; Floor heating

Product categorie (product category): Heating Central - Mainten. and Repair

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Jorik
(Get full report from official database of BE for Jorik)

Aanvulling soorten activiteiten voor Jorik
Addition kinds of activities for Jorik

869901. Atletische organisaties | Athletic organizations
22530400. Jurken en rokken | Dresses and skirts
30691402. Rubber overdekte motor montage ringen (rubberen gebonden) | Rubber covered motor mounting rings (rubber bonded)
36120201. Ballasten voor verlichtingsarmaturen | Ballasts for lighting fixtures
51130201. Bekers, wegwerp plastic en papier | Cups, disposable plastic and paper
51459901. Snoep | Candy
72990700. Station operatie diensten | Station operation services

Werken bij Jorik: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Jorik: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Jorik. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Jorik. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator vaste nacht (m/v) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor een brede waaier van activiteiten: - Opvullen van containers - Ophogen van palletten - Picken van volle palletten uit de rekken met een reachtruck - Bijbrengen van palletten met een elektrische transpallet - Laden van vrachtwagens met een elektrische transpallet

  • Magazijnier 2 ploegen regio Oostkamp (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: SYNERGIE JOBS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een voedingsbedrijf regio Oostkamp zijn wij op zoek naar een magazijnier dit in 2 ploegen, eerst start je op in de productie om dan zo het magazijn aan te leren. En met tijd moet je ook bereidt zijn om af en toe bij te springen in de productie.

  • Airport Customer Service Medewerker DHL - NL/FR/ENG (BRUCARGO)

    Regio: BRUCARGO

    Bedrijf: Start People Woluwe

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een grote en goede klant gelegen te Machelen (Brucargo) zoeken wij dringend een Customer Service Mederker (m/v). * u handelt als aanspreekpunt voor de u toegewezen klanten; * u aanvaardt en procest orders; * u informeert u over shipment en de status van uitvoering over de toegewezen klanten en brengt de klanten pro actief op de hoogte van de stand van zaken; * u behandelt klanten vragen en – onderzoeken, * u aanvaardt en behandelt klanten klachten, lost ze op of wijst ze toe aan andere functies; * u acteert als eerste aanspreekpunt voor klanten klachten , u aanvaardt de klachten en de daaraan gelinkte documenten.

  • Allround receptionist (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Merksem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken een bedrijvig en fris persoon die de functie van all-round receptioniste wilt combineren met tal van andere taken; facturatie, bestellingen, hotelboekingen van eventuele bezoekers, logistieke opvolging,.. Kennis van Engels en Frans is zeker gewenst, daar u in contact komt met internationale klanten. Altijd al het gezicht willen zijn van een bedrijf? Klanten willen ontvangen en hen meteen een warm gevoel geven? takenpakket: - Je bent verantwoordelijk voor het onthaal van de bezoekers (klanten, sollicitanten, koeriers, leveranciers etc) : correcte registratie in het bezoekersregister, activatie van de badgecontrole, … - Je staat in voor de organisatie en netheid van de vergaderzalen, controle en beheer van de planningsagenda, corrigeert in overleg dubbele boekingen, klaarzetten en opruimen van de zalen, controle op de uitgevoerde schoonmaak. - Je beheert de telefooncentrale, stelt indien nodig het antwoordapparaat in bij vakanties - Het verwerken van orders, het opmaken van facturen en organisatie van de leveringen aan klanten behoort tot je dagelijkse taken, aanleveren van de nodige transportdocumenten, … - Telefonische contacten met klanten met betrekking tot uitlevering van bestelde goederen - Beheren van algemene mailboxen - Verzorgen van de postbedeling en briefwisseling intern en extern. - Een stipte verwerking van de lunchbestellingen en afrekening naar de vaste leverancier, verdeling van de fruitdozen. - Je zorgt dat de receptie er piekfijn uitziet, dit is immers het visitekaartje van de onderneming - Je zorgt samen met de collega's voor orde en netheid in de kantoren en bedrijfskeuken. - Correct en ordelijk klassement van alle documenten

  • Praktijkhelp(st)er voor de thuiszorg - regio Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! In 2016 ontving Familiezorg West-Vlaanderen vzw de ADMB Award voor haar intensief en persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming. Helpt u graag mensen? Houdt u van orde, netheid en gezelligheid? Zoekt u een zinvolle en sociale opdracht waarvoor u veel waardering krijgt? Wil u graag samenwerken met een fijne groep collega's? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste praktijkhelp(st)ers voor de thuiszorg. Aan hulpbehoevende personen die thuis wonen biedt u praktische ondersteuning op het vlak van: wassen en strijken gewone onderhoudstaken (stof afnemen, stofzuigen, vloeren en stoep schoonmaken, keuken en sanitair onderhouden, ramen wassen...) periodiek onderhoud (meubelen schoonmaken, deuren afwassen, luchters schoonmaken, koelkast en diepvries reinigen...) boodschappen de bereiding van maaltijden

  • jobstudent zaalmedewerker (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: BELLINI

    Type: Studentenjob

    Je bent een polyvalente hulp in de zaal. Jouw taken bestaan uit: mise en place; klanten onthalen; bestellingen opnemen en de bediening van dranken en gerechten; tafels afruimen;

  • TECHNISCH VERKOPERS WEEKEND ALS BIJVERDIENSTE (OOSTROZEBEKE)

    Regio: OOSTROZEBEKE

    Bedrijf: FRANS VLAEMINCK

    Type: Studentenjob

    U bent een echte doe-het-zelver die ook verkoopstechnieken onder de knie heeft. U wilt een bijverdienste in het weekend (zaterdag heel de dag en zondagvoormiddag). U bent gemotiveerd. U beschikt over de nodige kennis van bouwmaterialen (dit kan gaan over sanitair, tuinmaterialen, parket, verf/behang/gordijnen, poorten, ramen en deuren, electriciteit, ...)

  • Jobstudent medewerker fotoshoot (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: LA GARDE-ROBE

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor het maken van fotoshoots van de nieuwe collecties kledij. Deze foto's worden vervolgens op onze website geplaatst. Daarnaast help je sporadisch ook mee in de winkel bij de verkoop en het bedienen van de klanten.

  • Contract Manager Noise (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Vinçotte

    Type: Vaste Job

    Na een theoretische en praktische opleiding beheer je als Contract Manager je projecten van A tot Z: dit gaat van het uitvoeren van de geluidsmetingen, het verwerken van de meetgegevens inclusief interpretatie van de gegevens in functie van de wetgeving en/of normen tot het uitvoeren van simulaties. Op basis van dit alles formuleer je dan een advies naar je klanten. De projecten situeren zich binnen diverse domeinen zoals opdrachten met betrekking tot bouwakoestiek, omgevingsgeluid (windturbines, industrie, verkeer…), geluid veroorzaakt door machines evenals metingen op de arbeidsplaats en dit zowel via een preventieve aanpak als remediêrend. In een latere fase zal je betrokken worden bij het uitvoeren van impactstudies, milieueffectrapporten en saneringsstudies (voor de discipline geluid). Tenslotte is het de bedoeling dat je zelfstandig een aantal klanten/contracten beheert, inclusief het opstellen van offertes en de commerciële contacten met de klanten.

  • Recruiter (VILVOORDE CARGOVIL)

    Regio: VILVOORDE CARGOVIL

    Bedrijf: VAN HECK - INTERPIECES

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor de rekrutering van verschillende bedrijven in België en Frankrijk. Je gaat op zoek naar verschillende profielen zowel magazijniers, vertegenwoordigers, IT-ers als administratieve en leidinggevende profielen. Je bent verantwoordelijk voor de publicatie van onze vacatures, contacten met uitzendbureau’s en voor de selecties. Je werkt hiervoor nauw samen met de manager of teamcoach in kwestie. Uiteraard probeer je een maximale instroom te genereren via eigen kanalen en zo de interim- en selectiekosten te verlagen. Eenmaal de kandidaat aangeworven zorg je voor een vlotte opstart van de persoon. Je rapporteert aan de HR-manager. Eventuele moeilijkheden of bijzonderheden breng je onder zijn aandacht.

  • Verkoper (M/V) (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: DOMO MEUBELEN

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een verkoper (M/V) die klanten adviseert en bijstaat in de aankoop van nieuwe meubelen, verlichting of decoratie. We zoeken iemand met commercieel inzicht, die graag in een kleine onderneming werkt en bezig wilt zijn. Stilzitten is geen optie. Naast het verkopen wordt er eenvoudig administratief werk gedaan (telefonisch onthaal, verwerking van inkomende goederen, uitpakken van kleinmeubelen,...). Zaterdagwerk is absoluut noodzakelijk.

  • Elektro Maintenance Specialist (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: EDF LUMINUS SOLUTIONS

    Type: Vaste Job

    Missie EDF Luminus Solutions staat in voor het operationeel beheer en technisch onderhoud bij industriële klanten. Voor één van deze klanten in Evergem zijn wij op zoek naar een Elektro Maintenance Specialist waarbij u verantwoordelijk bent voor zowel het beheer als de uitvoering van het elektrisch onderhoud binnen de project scope van EDF Luminus Solutions. De elektrische installaties bevinden zich in een industriële omgeving en omvatten zowel de verschillende hvac-installaties als de utilities zoals stoomproductie, perslucht en koude compressoren. Takenpakket · Je bent verantwoordelijk voor het correct uitvoeren van de onderhoudstaken en interventies van de elektrische installaties in scope van EDF Luminus Solutions; · Je neemt de verantwoordelijkheid voor de rapportage van alle elektrische interventies; · Je neemt initiatief om problemen te detecteren en op te lossen; · Je hebt contact met interne of externe specialisten indien noodzakelijk; · Je stelt verbeteringsvoorstellen voor en kunt deze uitwerken; · Je maakt deel uit van de wachtdienst; · Je rapporteert aan de Maintenance Manager van EDF Luminus Solutions. Profiel · Je hebt minimum 3 jaar ervaring als onderhoudstechnicus in een productieomgeving; · Je genoot een hogere opleiding of je behaalt een gelijkwaardig niveau door ervaring; · Je hebt een geldig BA4/BA5 attest; · Je hebt oog voor veiligheid; · Optimalisaties en verbeteringen zijn een continue uitdaging voor jou; · Je hebt ervaring in zowel onderhoudsactiviteiten als projectmanagement; · Je kunt vlot en gestructureerd communiceren; · Je spreekt vlot Nederlands.

Zoek naar antwoorden van Jorik in sociale netwerken
Look for responds of Jorik in social networks

Lees alle opmerkingen voor Jorik. Laat een reactie achter voor Jorik. Jorik bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Jorik. Leave a respond for Jorik. Jorik on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Jorik op de google maps. Adres en contacten Jorik
Location of Jorik on the google maps. Address and contacts of Jorik

Andere gerelateerde bedrijven als come Jorik Jorik: Paquay J | HUIS AZUL | MADICEB | CALELEC | CHRISTINA WILLE

Other related companies as Jorik: Paquay J | HUIS AZUL | MADICEB | CALELEC | CHRISTINA WILLE

Jorik is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Jorik, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01714935302. Het bedrijf Jorik bevindt zich op het adres: Nestor De Tièrestraat 31; 9700; Oudenaarde. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 291,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 287,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Heating Central - Mainten. and Repair. Lijst met producten zijn Sanitary articles - Installation & Repair; Heating (Central) - Installation; Floor heating.
De hoofdactiviteit van Jorik is Nondepository Credit Institutions, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Jorik is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Jorik, openstaande posities, locatie van Jorik op de kaart.

Jorik is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is Jorik, company assigned to the tax number BE01714935302. The company Jorik is located at the address: Nestor De Tièrestraat 31; 9700; Oudenaarde. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 291,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 287,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Heating Central - Mainten. and Repair. List of products are Sanitary articles - Installation & Repair; Heating (Central) - Installation; Floor heating.
The main activity of Jorik is Nondepository Credit Institutions, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Jorik is not available. You also can look at reviews of Jorik, open positions, location of Jorik on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Jorik, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Jorik, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Jorik, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Jorik, employees, financial statistics.