BACOB

Contactgegevens BACOB: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BACOB: address, phone, fax, email, website, opening hours

BACOB

Regio (region): Duffel, België

Adres (address): MERODESTRAAT 35; 2570; DUFFEL, België

Telefoon (phone): 15312818 (+32-15312818) 15312818 (+32-15312818)

Fax (fax): +32 (50) 255-13-62 +32 (50) 255-13-62

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BACOB: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BACOB"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BACOB"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BACOB, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BACOB. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BACOB, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BACOB. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BACOB
Products information BACOB

BTW identificatienummer (tax): BE03988281250
Ondernemingsnummer: 8524261474
Hoofdstad (capital): 489,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 792,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Producten die in BACOB zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Banken and kredietinstellingen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BACOB
(Get full report from official database of BE for BACOB)

Aanvulling soorten activiteiten voor BACOB
Addition kinds of activities for BACOB

027199. Varkenshoudende dieren en konijnen, n.v. | Fur-bearing animals and rabbits, nec
281910. Niet-metaalverbindingen | Nonmetallic compounds
799904. Tafel sport parkeerplaats operatie | Table sports parlor operation
39619900. Kostuum juwelen, nec | Costume jewelry, nec
39650104. Kraag- / manchetknopen, behalve kostbaar en halffabrikant | Collar/cuff buttons, except precious and semiprecious
82229901. Gemeenschapskollege | Community college

Werken bij BACOB: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BACOB: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BACOB. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BACOB. Looking for open vacancies in other companies

  • Voltijdse medewerker charcuterie voor supermarkt te Alken (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een supermarkt in Alken zoeken we een voltijdse verko(o)p(st)er aan onze afdeling charcuterie. Je helpt de klanten verder, verpakt en versnijdt de verse vleeswaren naar wens van de klanten.

  • MONTEUR ZONWERING ROLLUIKEN EN GARAGEPOORTEN (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Samen met een collega sta je in voor het plaatsen van rolluiken zonwering en sectionale poorten. Voor deze job ben je vaak ter plaatse bij zowel particulieren als bedrijven en heb je een gevarieerde job.

  • Werkplaatsverantwoordelijke (m/v) (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een van onze klanten zijn we op zoek naar een werkplaatsverantwoordelijke (m/v) Heb je ervaring met onderhoud en herstellingen van bestel- en vrachtwagens? Heb je ervaring met het aansturen van een team? Ben je op zoek naar een bedrijf dat graag blijft groeien? Dan zoeken wij jou! taken : - Je voert zelf ook onderhoud en herstellingen uit aan bestel- en vrachtwagens - Je bent bereid om samen met het bedrijf te streven naar groei zodat je het huidige team van 3 mechaniekers kan uitbreiden tot 8 personen - Je geeft leiding aan de werkplaats: werk verdelen, herstellingen opvolgen, controle na reparatie - Je werkt nauw samen met receptie en magazijn om klanten snelle en correcte service te geven - Je staat in contact met de technische dienst van de leverancier - Je begeleidt de medewerkers van je team die je tevens technisch bijstaat

  • Bekisters - Regio Aalter (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: AGO Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een passie voor bekisten ? DOKA-panelen hebben geen geheimen meer voor jou ? Je gaat een nieuwe uitdaging niet uit de weg ? Samen met onze klant, groeiend bouwbedrijf klasse 8, zijn we op zoek naar bekisters binnen regio Aalter. Gezien het industriële projecten betreft, zal je telkens werken met systeembekistingen.

  • Operator catering regio Oelegem (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: TEMPO-TEAM Recrucel NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als operator catering sta je in voor het bedienen van 3 verschillende lijnen. Deze lijnen zorgen voor eigen productie. Deze volumes liggen lager, waardoor er veel ombouw en instelwerk is van de lijnen.

  • Technisch magazijnier (HAMONT)

    Regio: HAMONT

    Bedrijf: Synergie Overpelt Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant actief in de metaalsector zijn we op zoek naar magazijnier. Je zal instaan voor het bevoorraden van de productielijn, het klaarleggen van materiaal alsook het afboeken van goederen in het computerprogramma Navision. Je rijdt dagelijks met de hef en reachtruck.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO MERELBEKE (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Huishoudhulpen (OUD-HEVERLEE)

    Regio: OUD-HEVERLEE

    Bedrijf: VOICULESCU LUCIAN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je gaat bij mensen thuis om de woning te poetsen (stof afnemen, stofzuigen en dweilen), ramen te lappen en te strijken. Onze klanten zijn gelegen in de regio Vlaams-Brabant (Leuven).

  • Kinesitherapeut(e) (BELSELE)

    Regio: BELSELE

    Bedrijf: Vesta vzw

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je taakinhoud: Je geeft dagelijks 1 à 2 uur kinesitherapie aan cliënten die in Vesta verblijven. Kinébehandelingen vallen binnen de nomenclatuur van het RIZIV. De behandelingsduur is 20 minuten. Behandelingen bestaan in grote lijnen uit passieve en/of actieve mobilisaties en contractuurpreventie. De planning van de behandelingen wordt opmaakt in overleg met de kinesitherapeut ter plaatse en houdt in de mate van het mogelijke rekening met de dagstructuur van de cliënt. Samen met je collega draag je zoveel mogelijk zorg voor de nodige continuïteit van behandelingen. Kinesitherapie wordt gegeven in de leefgroepomgeving of extern. Je draagt vanuit het belang van de cliënt bij aan een goede samenwerking met andere belanghebbenden vanuit de visie van evenwaardig partnerschip. Je draagt bij aan het handelingsplan/zorgplan vanuit jouw werkveld.

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

  • Splendit - Business Analyst (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    We are currently on the lookout for business analysts for Brussels, Gent and Antwerp. Business Analyst Responsibilities Study the systems and operations and identify the scope of the problem - Done from the perspective of the business domain to which the project/issue belongs Liaise with key stakeholders and conduct brainstorming sessions to get exact requirements. Analyze the problem from different angles and perform gap analysis. Discuss the problem with the technical team and recommend technology needed to address the same Document exact business needs along with both functional and non-functional requirements. Prepare use cases, business requirements documents (BRD), system requirements specification (SRS) documents and other functional documents Based on system needs, create prototype, wireframes, mockups and screens. For large projects, data and process models also needs to be created. Interact with the development team and help them understand the technical aspects of the solution. Oversee the development, conduct meetings and perform project management. Conduct usability and functional testing and recommend corrective and preventive actions. Present the developed solution to the concerned audience and solicit feedback. Participate in migration, handover, end user training and deployment activities. Skills Analytical and problem solving skills Comprehension and interpretation capabilities Exceptional command over verbal and written communication Interpersonal skills Management skills Knowledge of software development methodologies ( Waterfall model, Rapid Application Development, Agile Software Development) Understanding of business concepts and cognizance of technical frameworks Data modeling and data mining skills Hands-on experience on different testing methods (unit, functional, system, integration, acceptance,...) You speak fluent English, Dutch and/or French What SplendIT offers With SplendIT you're not just taking any IT job. In actuality you are choosing to work in a fast evolving environment where you are being seen as a high added value in a team of professionals. Therefore we offer challenging projects accompanied by a competitive salary. A career within SPLENDIT is a conscious choice for a challenging job with real growth opportunities in an innovative environment and an emphasis on social relevance. Are you an IT'er in body and mind and looking to join our team of professionals? Do not hesitate to contact us.

  • KEUKENHULP FLEXIJOB (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: PHARE DE VIE

    Type: Flexijob

    Je helpt de kok bij het bereiden van eenvoudige gerechten. Je helpt mee met de voorbereidingen, het snijden van de groenten, maken van desserts,... Er worden zowel koude als warme bereidingen klaar gemaakt. Daarnaast help je ook met de afwas en eventueel met poetsen. Je werkt 2 avonden in de week : op vrijdagavond + een 2de avond in de week, telkens van 18 tot 24 uur.

Zoek naar antwoorden van BACOB in sociale netwerken
Look for responds of BACOB in social networks

Lees alle opmerkingen voor BACOB. Laat een reactie achter voor BACOB. BACOB bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BACOB. Leave a respond for BACOB. BACOB on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BACOB op de google maps. Adres en contacten BACOB
Location of BACOB on the google maps. Address and contacts of BACOB

Andere gerelateerde bedrijven als come BACOB BACOB: Weemaels Danielle | GOEDEFROOT LUCIEN | LUC VAN WONTERGHEM | WARD VERGOTE | F. SMEUNINX

Other related companies as BACOB: Weemaels Danielle | GOEDEFROOT LUCIEN | LUC VAN WONTERGHEM | WARD VERGOTE | F. SMEUNINX

BACOB is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio Duffel, België. De volledige naam van het bedrijf is BACOB, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03988281250. Het bedrijf BACOB bevindt zich op het adres: MERODESTRAAT 35; 2570; DUFFEL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 489,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 792,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Banken and kredietinstellingen. Producten gemaakt in BACOB zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BACOB is Primaire Metaalindustrieën, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BACOB is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BACOB, openstaande posities, locatie van BACOB op de kaart.

BACOB is a company, that was registered 2006 in Duffel region, Belgium. Full name of company is BACOB, company assigned to the tax number BE03988281250. The company BACOB is located at the address: MERODESTRAAT 35; 2570; DUFFEL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 489,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 792,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Banken and kredietinstellingen. Products created in BACOB were not found.
The main activity of BACOB is Primary Metal Industries, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of BACOB is not available. You also can look at reviews of BACOB, open positions, location of BACOB on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BACOB, Duffel: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BACOB, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BACOB, Duffel: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BACOB, employees, financial statistics.