ELECTRO T-TRUSSART

Contactgegevens ELECTRO T-TRUSSART: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ELECTRO T-TRUSSART: address, phone, fax, email, website, opening hours

ELECTRO T-TRUSSART

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue Hess de Lilez 23; 1630; Linkebeek, België

Telefoon (phone): 02 377 52 14; 0475 69 10 66 (+32-02 377 52 14; 0475 69 10 66) 02 377 52 14; 0475 69 10 66 (+32-02 377 52 14; 0475 69 10 66)

Fax (fax): 02 377 52 14 (+32-02 377 52 14) 02 377 52 14 (+32-02 377 52 14)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ELECTRO T-TRUSSART: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ELECTRO T-TRUSSART"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ELECTRO T-TRUSSART"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ELECTRO T-TRUSSART, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ELECTRO T-TRUSSART. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ELECTRO T-TRUSSART, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ELECTRO T-TRUSSART. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ELECTRO T-TRUSSART
Products information ELECTRO T-TRUSSART

BTW identificatienummer (tax): BE03750427246
Ondernemingsnummer: 3204132080
Hoofdstad (capital): 726,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 244,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in ELECTRO T-TRUSSART zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Heating Central - Mainten. and Repair

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ELECTRO T-TRUSSART
(Get full report from official database of BE for ELECTRO T-TRUSSART)

Aanvulling soorten activiteiten voor ELECTRO T-TRUSSART
Addition kinds of activities for ELECTRO T-TRUSSART

20450112. Pizza mengsels: van gekochte bloem | Pizza mixes: from purchased flour
22119912. Luier stoffen, nec | Diaper fabrics, nec
22580104. Gordijnen en gordijnstoffen, kant | Curtains and curtain fabrics, lace
28360503. virussen | Viruses
28990105. Essentiële oliën | Essential oils
36710210. Klystron buizen | Klystron tubes
55210000. Gebruikte autodealers | Used car dealers

Werken bij ELECTRO T-TRUSSART: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ELECTRO T-TRUSSART: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ELECTRO T-TRUSSART. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ELECTRO T-TRUSSART. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE - dringend - Zwijndrecht (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Zwijndrecht zijn wij op zoek naar een chauffer CE. Je takenpakket bestaat uit transport met zeecontainers, verticaal containertransport, en/of kippers en/of haakwagen. Je hebt reeds de nodige ervaring opgedaan en bent klantvriendelijk. Flexibiliteit is belangrijk. Je krijgt een voltijdse, uitdagende functie binnen een stabiel familiebedrijf met een marktconform loonpakket. Je komt terecht in een aangename sfeer met gemotiveerde collega's.

  • Operatoren M/V (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Olen  zijn we op zoek naar ervaren operatoren Heb je een eerste ervaring in de productie, heb je reeds gewerkt met Pc of  PLC is dit een grote meerwaarde. Je werkt met eenvoudig te bedienen machines Je bent gemotiveerd leergierig Je draagt veiligheid en kwaliteit hoog in vaandel.

  • Medewerker scanning (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: Konvert Interim Geel

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant gelegen te Geel zijn wij op zoek naar een gemotiveerde medewerker voor op de afdeling scanning: Je zal werken met een handscanner. Je kan de producten op een pallet plaatsen en klaarmaken voor verzending. Je bent de laatste controle voor de verzending de deur uit gaat. Je werkt volgens de veiligheidsregels. Je werkt ordelijk en toont respect voor de goederen. Is deze vacature echt iets voor jou? Solliciteer dan meteen op het nummer 014 56 00 44 of via mail naar [email protected]

  • Projectverantwoordelijke (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als projectverantwoordelijke zorg je ervoor dat de realisatie van lopende projecten in de werkplaats in goede banen wordt geleid : Je maakt eerst een inschatting van de nodige middelen en tijd die de uitvoering van een project in beslag zal nemen. Je bereidt werkopdrachten voor waarbij je met creatief inbeeldingsvermogen technische oplossingen bedenkt en je communiceert deze met de dienst engineering en met de werkplaats om ze te kunnen realiseren. Je communiceert ook vlot met andere afdelingen bv. met de afdeling aankoop en verzending om de nodige resources te kunnen vrijmaken of bestellen. Je neemt zelf contact op met mogelijke leveranciers om prijzen aan te vragen en te onderhandelen. Je communiceert met de verkoopafdeling om je voorbereide bestekoffertes te bespreken. Je probeert de planning zo goed mogelijk na te leven.

  • Huishoudhulpen in Riemst/Tongeren/Lanaken (HOESELT)

    Regio: HOESELT

    Bedrijf: Trixxo Home

    Type: Dienstenchequebaan

    Heb je zin om mensen te helpen met hun huishouden en ben je sociaal ingesteld en daarbij zin om je eigen werkuren te bepalen in samenspraak met ons... dan ben jij de persoon die wij zoeken!!! Mogelijke plaatsen van tewerkstelling zijn Riemst, Tongeren of Lanaken.

  • Huishoudhulp (VEERLE)

    Regio: VEERLE

    Bedrijf: CLEAN@HOUSE

    Type: Dienstenchequebaan

    Clean@house is dringend op zoek naar een huishoudhulp. Je wordt tewerkgesteld in de regio Geel, Westerlo of Vorst-Laakdal. Wij bieden een aantrekkelijk loon en extra legale voordelen.

  • Huishoudhulpen DEELTIJDS Brugge centrum (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: GREENHOUSE BRUGGE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Brugge zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • STUDENTENJOB: magazijnwerk 2 dagen/week (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Ben je een hogeschool- of universiteit student en minimum 2 dagen per week beschikbaar? Je wenst graag wat centjes bij te verdienen? Wij zoeken een student om mee te helpen in een magazijn: laden/lossen, eenvoudig administratief werk, meehelpen in het atelier,...

  • Mecanicien vrachtwagens (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: Konvert Interim Waregem

    Type: Vaste Job

    VRACHTWAGENMECHANIEKER of hersteller landbouwvoertuigen/kranen Functie: • Je maakt deel uit van een professioneel team dat instaat voor het onderhoud, reparatie en technische keuring van vrachtwagens en opleggers • Je lokaliseert de defecten, stelt technische diagnoses, uitvoeren van kleine en grote onderhouden, verslag uitmaken van uitgevoerde werken.

  • Hoofdverpleegkundige dienst SP cardiologie - pneumologie (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AZ ST. LUCAS

    Type: Vaste Job

    Het team van onze SP cardiologie en pneumologie focust zich op het verlenen van gespecialiseerde zorg aan mensen met een cardiaal of pulmonair probleem aansluitend op een acute ziekenhuisopname. Een belangrijk aspect binnen deze zorg is de revalidatie na hartoperatie, hartinfarct of revalidatie bij hartfalen, wat een langdurig contact met de patiënt met zich meebrengt. Anderzijds worden hier ook patiënten opgenomen die herstellen en revalideren na opname voor een acuut longprobleem. Dit team bestaat uit 17 medewerkers met een groot hart voor de patiënten. Multidisciplinair werken is hun prioriteit. Er hangt een ontspannende sfeer en men is zeer student – minded. Ben jij er klaar voor om de stap te zetten richting een leidinggevende functie en zo een team te coachen en engageren? Wil je mee bijdragen aan het versterken van de kwaliteit en veiligheid van onze patiëntenzorg? Dan is deze vacature voor hoofdverpleegkundige vast en zeker iets voor jou! je bent verantwoordelijk voor een patiëntgerichte en kwalitatieve verpleegkundige zorg, dit in overleg met de betrokken artsen je geeft op participatieve wijze leiding aan een team van verpleegkundigen en logistieke medewerkers je staat in voor een motiverend personeelsbeleid met aandacht voor vorming en ontwikkeling van jouw medewerkers je volgt de dienstroosterplanning op

  • IT SUPPORT MEDEWERKER (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: Select HR ICT

    Type: Vaste Job

    Je maakt deel uit van het customer service team (7 medewerkers) en rapporteert aan de Teamleader customer service. Je zal voornamelijk ingeschakeld worden voor het leveren van oplossingsgerichte ondersteuning aan klanten, zowel telefonisch als via een online ticketing systeem.  Je neemt deel aan dagelijkse overlegmomenten en meetings om zo de interne werking mee te helpen optimaliseren. Bedrijfsprofiel: Wil jij deel uitmaken van een dynamisch groeibedrijf ?  Al bijna 20 jaar  is het hun missie om ervoor te zorgen dat dienstverlenende KMO’s en accountants hun administratie beter kunnen organiseren door de automatisatie van tijdsregistratie, facturatie, klantbeheer, projectbeheer en medewerkersbeheer. Wil jij deelnemen aan onze missie en word je hun nieuwe IT SUPPORT MEDEWERKER?

  • PIZZABEZORGERS (flexijob) (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: PIZZA HUT TAKE AWAY

    Type: Flexijob

    Met behulp van een bromfiets bezorg je tijdig onze pizza's bij de klanten in Sint-Andries en omgeving. Indien er geen leveringen zijn sta je in voor het keukenwerk waaronder beleggen van pizza's, afwassen, plooien van dozen,... Wij zoekend DRINGEND kandidaten !!!

Zoek naar antwoorden van ELECTRO T-TRUSSART in sociale netwerken
Look for responds of ELECTRO T-TRUSSART in social networks

Lees alle opmerkingen voor ELECTRO T-TRUSSART. Laat een reactie achter voor ELECTRO T-TRUSSART. ELECTRO T-TRUSSART bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ELECTRO T-TRUSSART. Leave a respond for ELECTRO T-TRUSSART. ELECTRO T-TRUSSART on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ELECTRO T-TRUSSART op de google maps. Adres en contacten ELECTRO T-TRUSSART
Location of ELECTRO T-TRUSSART on the google maps. Address and contacts of ELECTRO T-TRUSSART

Andere gerelateerde bedrijven als come ELECTRO T-TRUSSART ELECTRO T-TRUSSART: BLONDIAU | DE WARANDE | FLASHBACK SONO | HENRI FOQUE | KEUKENS KELCHTERMANS

Other related companies as ELECTRO T-TRUSSART: BLONDIAU | DE WARANDE | FLASHBACK SONO | HENRI FOQUE | KEUKENS KELCHTERMANS

ELECTRO T-TRUSSART is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ELECTRO T-TRUSSART, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03750427246. Het bedrijf ELECTRO T-TRUSSART bevindt zich op het adres: Avenue Hess de Lilez 23; 1630; Linkebeek. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 726,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 244,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Heating Central - Mainten. and Repair. Producten gemaakt in ELECTRO T-TRUSSART zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ELECTRO T-TRUSSART is Chemicaliën en Geallieerde Producten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ELECTRO T-TRUSSART is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ELECTRO T-TRUSSART, openstaande posities, locatie van ELECTRO T-TRUSSART op de kaart.

ELECTRO T-TRUSSART is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is ELECTRO T-TRUSSART, company assigned to the tax number BE03750427246. The company ELECTRO T-TRUSSART is located at the address: Avenue Hess de Lilez 23; 1630; Linkebeek. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 726,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 244,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Heating Central - Mainten. and Repair. Products created in ELECTRO T-TRUSSART were not found.
The main activity of ELECTRO T-TRUSSART is Chemicals and Allied Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of ELECTRO T-TRUSSART is not available. You also can look at reviews of ELECTRO T-TRUSSART, open positions, location of ELECTRO T-TRUSSART on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ELECTRO T-TRUSSART, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ELECTRO T-TRUSSART, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ELECTRO T-TRUSSART, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ELECTRO T-TRUSSART, employees, financial statistics.