ECONO CHAUFFAGE SANITAIRE SPRL

Particuliere bedrijvenGroothandel - Duurzame Goederen • ECONO CHAUFFAGE SANITAIRE SPRL
Private companiesWholesale Trade - Durable Goods • ECONO CHAUFFAGE SANITAIRE SPRL

Contactgegevens ECONO CHAUFFAGE SANITAIRE SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ECONO CHAUFFAGE SANITAIRE SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

ECONO CHAUFFAGE SANITAIRE SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Raymond Cordier 8; 7070; Le Roeulx (Thieu), België

Telefoon (phone): 064 66 20 19 (+32-064 66 20 19) 064 66 20 19 (+32-064 66 20 19)

Fax (fax): 064 66 20 19 (+32-064 66 20 19) 064 66 20 19 (+32-064 66 20 19)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ECONO CHAUFFAGE SANITAIRE SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ECONO CHAUFFAGE SANITAIRE SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ECONO CHAUFFAGE SANITAIRE SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ECONO CHAUFFAGE SANITAIRE SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ECONO CHAUFFAGE SANITAIRE SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ECONO CHAUFFAGE SANITAIRE SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ECONO CHAUFFAGE SANITAIRE SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ECONO CHAUFFAGE SANITAIRE SPRL
Products information ECONO CHAUFFAGE SANITAIRE SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE02447448730
Ondernemingsnummer: 9415802001
Hoofdstad (capital): 428,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 726,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Heating (Central) - Installation

Product categorie (product category): Heating Central - Mainten. and Repair

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ECONO CHAUFFAGE SANITAIRE SPRL
(Get full report from official database of BE for ECONO CHAUFFAGE SANITAIRE SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor ECONO CHAUFFAGE SANITAIRE SPRL
Addition kinds of activities for ECONO CHAUFFAGE SANITAIRE SPRL

4953. Afvalsystemen | Refuse systems
279199. Typesetting, nec | Typesetting, nec
344100. Vervaardigd constructie metaal | Fabricated structural metal
07830201. Bracing diensten, sierbus | Bracing services, ornamental bush
25110700. Houtgazon en tuinmeubilair | Wood lawn and garden furniture
33129906. Ijzer- en staalproducten, warmgewalst | Iron and steel products, hot-rolled
35629900. Ball- en rollagers, nec | Ball and roller bearings, nec
37240000. Vliegtuigen motoren en motor onderdelen | Aircraft engines and engine parts
54210100. Vis- en zeevruchtenmarkten | Fish and seafood markets

Werken bij ECONO CHAUFFAGE SANITAIRE SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ECONO CHAUFFAGE SANITAIRE SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ECONO CHAUFFAGE SANITAIRE SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ECONO CHAUFFAGE SANITAIRE SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Elektricien - ook schoolverlaters ! (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij schoolverlater met een TSO diploma elektrisch richting en wil jij de kans krijgen jouw carriere en ervaring verder uit te bouwen? Of ben je gewoon op zoek naar een nieuwe uitdaging in een groot bedrijf? Laat het ons snel weten! Taken: aansluitingen en herstellingen elektriciteit

  • Techniekers On-site (m/v) (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: Actief Interim Mechelen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een grote logistieke speler in de regio, zijn wij dringend op zoek naar 2 techniekers. Als On-site technieker ben je, naar de klanten toe, de spilfiguur van het bedrijf. Je bent verantwoordelijk voor de herstellingen van onder andere TV's, koelkasten, vaatwassers, wasmachines, etc... Hiernaast zorg je ook voor een efficiënte installatie van deze toestellen. Je zorgt voor een professionele opvolging (periodiek onderhouden van koffiemachines). De herstellingen, installaties gebeuren bij de klant (vooral particulieren en/of bedrijven). Je installeert of bouwt nieuwe apparaten nauwkeurig in. Je staat de klanten eveneens te woord bij vragen en geeft hen de nodige raad bij problemen met hun toestellen. Je registreert de uitgevoerde werkzaamheden nauwkeurig op de tablet. Indien nodig, draag je zorg voor een correcte afhandeling van de verbruikte onderdelen. Kortom een afwisselende functie met genoeg sociale contacten en waarin jij voldoende uitdaging hebt.

  • Financial Officer (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Konvert Office Roeselare

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Konvert Office zoekt voor een klant in Ieper naar een financial officer (m/v). Je vervult de rol van hulpboekhouder voor 2 vennootschappen van de groep. Je verzorgt de A tot Y boekhouding , hierbij ben je verantwoordelijk voor facturatie, aankoopfacturen en financiële opvolging, alsook het maken van periodieke aangiftes. Samen met een collega ben je ook verantwoordelijk voor de inkoopzijde en het financiële luik van de boekhouding van de 2e vennootschap.

  • Call center agent B2C (HAREN (BRUSSEL-STAD))

    Regio: HAREN (BRUSSEL-STAD)

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Contact Center medewerkers sta je rechtstreeks in contact met de consument. Je zorgt ervoor dat ze geholpen worden en een antwoord krijgen op al hun vragen met betrekking tot onze huishoudtoestellen. Indien er een artikel hersteld moet worden sta je in voor de registratie van alle benodigde klantgegevens je verzamel alle informatie omtrent de storing en je informeert de klant over de afspraken omtrent de herstelling van het defecte toestel. je bent : Commercieel : je weet wat écht belangrijk is voor de klant en informeert hem graag verder. Communicatief sterk : Je houdt van klantencontact in de verschillende landstalen en je help graag mensen op een professionele efficiënte ene klantgerichte wijze verder. Positief ingesteld : met jouw goed humeur en optimisme wordt iedereen goedgezind. Stressbestendig = je blijft rustig en behoudt het overzicht als het drukker wordt.

  • Magazijnier (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: Start People Kapellen

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Kapellen zijn wij op zoek naar een gemotiveerde jobstudent(e) magazijn! Wat ga je doen? Inpakken - herpakken - verpakken. Magazijnwerk (heffen, ...). Heel soms een beetje administratief werk.

  • HR consulent @vind! Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: vind!

    Type: Vaste Job

    Organisatorische talenten en de betere technische bedrijvenduurzaam matchen. Wat zien wij onder organisatorische talenten? administratie, boekhouding, sales support, HR, marketing, logistiek. Dagelijks proactief kandidaten vinden en daarnaast spontane sollicitaties verwerken. Samen met je collega’s een relatie op lange termijn met kandidaten en bedrijven opbouwen. Sollicitatiegesprekken afnemen, en dit soms met behulp van moderne videotechnologie. Om onze selectieprocedure grondig te kunnen uitvoeren, gaan we vaak ter plaatse voor de vacature intake. Vacatures opstellen en posten op diverse jobsites. Je neemt het volledige rekruteringstraject op, van A tot Z én dat tikkeltje meer. Ja, ook onze kennis sociale wetgeving benutten we bij het uitvoeren van de payroll.

  • Chromatografie specialist (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Konvert Office Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een firma actief in de farmaceutische industrie, regio Wevelgem, is Konvert Office op zoek naar een Chromatografie specialist (m/v): Jouw taken: -Je stelt werkprocedures, -documenten, -instructies op, nodig binnen het chromatografie programma Empower, binnen een zelfgemaakt (in samenwerking met het team) kader, volledig conform GMP en let daarbij op data integriteit en GDP - Je maakt een structuur in het Empower programma en zoekt hierin autonoom je weg, door samenwerking met het team QC analisten en specialisten, dit in projecten met gestandaardiseerde instrument-, integratie-, rapportage- en berekeningsmethoden - Je zoekt binnen het QC team, naar oplossingen voor problemen en optimalisaties, dit binnen het kader van de GMP wetgeving, terwijl je correct documenteert en rapporteert - Je staat in voor de coördinatie, uitvoering en certificatie van de opleiding van het team chromatografie en bent hun eerste aanspreekpunt en je tilt elke analist en specialist naar een hoger niveau en denkt mee aan rolinvulling binnen het team - Je bent contactpersoon voor externen voor het labo chromatografie

  • BIJVERDIENSTE Verpleegkundige spoed en IZ (Oostende) - Zelfstandige basis (Regio Oostende)

    Regio: Regio Oostende

    Bedrijf: X-Care

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een ziekenhuis regio Oostende zijn wij op zoek naar verpleegkundigen (met Banaba Spoed/IZ) die willen bijwerken op interimbasis of freelance-basis op de afdeling spoed en/of Intensieve Zorgen. Ben je één of meerdere dagen per maand beschikbaar, stuur gerust uw CV door, dan contacteren we u zo snel mogelijk.

  • LOGOPEDIE (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: KRISTI BIJLOOS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken een gemotiveerde logopedist(e) voor de begeleiding van kinderen en jongeren met leer- taal of articulatiestoornissen. Ons team bestaat uit 2 ervaren logopedisten en 1 kinesiste/ergotherapeute. We zijn op zoek naar iemand die in bijberoep wil starten voor 10 uurtjes per week. Uitbreiding is zeker mogelijk. De werkuren zijn flexibel en samen overeen te komen.

  • Koetswerkherstellers / carrossiers (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: Garage TRAEN NOEL

    Type: Werfreserve

    Je brengt een herstelling van het koetswerk van voertuigen tot een goed einde Je herstelt of vervangt beschadigde stukken, soms volgens een expertiseverslag verkregen via de verzekeringsmaatschappij Je voert activiteiten uit op het gebied van plaatwerk, richten, voorbereiden, eventueel spuiten en afwerken Je meet en controleert met meetgereedschappen, meter, wieluitlijning, ...

  • Begeleider - Werfreserve (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: ONS TEHUIS BRABANT

    Type: Werfreserve

    Als begeleider ben je verantwoordelijk voor : Het optimaal benutten van mogelijkheden tot persoonlijke ontplooiing van de cliënt Het bewaken van het lichamelijk welzijn van de cliënt Het bewaken van het sociaal-emotioneel welbevinden van de cliënt Het actief betrekken van het netwerk in het leven van de cliënt Het beheer van het beschikbaar budget en administratie van de cliënt Het bijdragen aan de uitbouw van Ons Tehuis Brabant als organisatie

  • Verkoper/Verkoopster (BERLAAR)

    Regio: BERLAAR

    Bedrijf: PAGODE BVBA

    Type: Flexijob

    Voor 't Ontbijtkorfje te Berlaar-Heikant zoeken wij een gemotiveerde flexi-jobber voor de bakkerij en slagerij. Verkoop van bakkerijproducten en vleeswaren. Het aanvullen van de rekken Broodjes afbakken Vlees en Kazen snijden Kleine bereidingen maken Ervoor zorgen dat de winkel er verzorgd uitziet Klanten verder helpen als ze iets niet vinden of vragen hebben Winkel opkuisen na afsluiten Afrekeningen opmaken Ervaring in de horeca of retail is een pluspunt Je bent flexibel in uren en taken "De klant eerst" is je motto Je hebt een hands-on mentaliteit Je barst van energie en wil vooruit Je kan een hoog werktempo aan Je bent beschikbaar om te werken, tijdens de week (tussen 6.30u en 19:30u) behalve donderdag of tijdens de weekends (za en/of zo) en feestdagen (za, tussen 6.30u-18:30; zo, tussen 6.30-15:30; feestdagen, tussen 6:30-13:00))

Zoek naar antwoorden van ECONO CHAUFFAGE SANITAIRE SPRL in sociale netwerken
Look for responds of ECONO CHAUFFAGE SANITAIRE SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor ECONO CHAUFFAGE SANITAIRE SPRL. Laat een reactie achter voor ECONO CHAUFFAGE SANITAIRE SPRL. ECONO CHAUFFAGE SANITAIRE SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ECONO CHAUFFAGE SANITAIRE SPRL. Leave a respond for ECONO CHAUFFAGE SANITAIRE SPRL. ECONO CHAUFFAGE SANITAIRE SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ECONO CHAUFFAGE SANITAIRE SPRL op de google maps. Adres en contacten ECONO CHAUFFAGE SANITAIRE SPRL
Location of ECONO CHAUFFAGE SANITAIRE SPRL on the google maps. Address and contacts of ECONO CHAUFFAGE SANITAIRE SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come ECONO CHAUFFAGE SANITAIRE SPRL ECONO CHAUFFAGE SANITAIRE SPRL: PWA DIEST | MASELIS COMPOSITES SPRL | M.T.S. SYSTEMS GEPA NV | P. VANBELLE | STUDIO PENFO

Other related companies as ECONO CHAUFFAGE SANITAIRE SPRL: PWA DIEST | MASELIS COMPOSITES SPRL | M.T.S. SYSTEMS GEPA NV | P. VANBELLE | STUDIO PENFO

ECONO CHAUFFAGE SANITAIRE SPRL is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ECONO CHAUFFAGE SANITAIRE SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02447448730. Het bedrijf ECONO CHAUFFAGE SANITAIRE SPRL bevindt zich op het adres: Rue Raymond Cordier 8; 7070; Le Roeulx (Thieu). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 428,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 726,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Heating Central - Mainten. and Repair. Lijst met producten zijn Heating (Central) - Installation.
De hoofdactiviteit van ECONO CHAUFFAGE SANITAIRE SPRL is Groothandel - Duurzame Goederen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ECONO CHAUFFAGE SANITAIRE SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ECONO CHAUFFAGE SANITAIRE SPRL, openstaande posities, locatie van ECONO CHAUFFAGE SANITAIRE SPRL op de kaart.

ECONO CHAUFFAGE SANITAIRE SPRL is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is ECONO CHAUFFAGE SANITAIRE SPRL, company assigned to the tax number BE02447448730. The company ECONO CHAUFFAGE SANITAIRE SPRL is located at the address: Rue Raymond Cordier 8; 7070; Le Roeulx (Thieu). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 428,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 726,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Heating Central - Mainten. and Repair. List of products are Heating (Central) - Installation.
The main activity of ECONO CHAUFFAGE SANITAIRE SPRL is Wholesale Trade - Durable Goods, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of ECONO CHAUFFAGE SANITAIRE SPRL is not available. You also can look at reviews of ECONO CHAUFFAGE SANITAIRE SPRL, open positions, location of ECONO CHAUFFAGE SANITAIRE SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ECONO CHAUFFAGE SANITAIRE SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ECONO CHAUFFAGE SANITAIRE SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ECONO CHAUFFAGE SANITAIRE SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ECONO CHAUFFAGE SANITAIRE SPRL, employees, financial statistics.