Eco-Systems BVBA

Contactgegevens Eco-Systems BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Eco-Systems BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Eco-Systems BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Polderstraat 14; 1840; Londerzeel, België

Telefoon (phone): 052 30 30 14 (+32-052 30 30 14) 052 30 30 14 (+32-052 30 30 14)

Fax (fax): 052 30 51 33 (+32-052 30 51 33) 052 30 51 33 (+32-052 30 51 33)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Eco-Systems BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Eco-Systems BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Eco-Systems BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Eco-Systems BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Eco-Systems BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Eco-Systems BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Eco-Systems BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Eco-Systems BVBA
Products information Eco-Systems BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE02297485351
Ondernemingsnummer: 8472625732
Hoofdstad (capital): 301,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 712,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Producten die in Eco-Systems BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Heating Central - Mainten. and Repair

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Eco-Systems BVBA
(Get full report from official database of BE for Eco-Systems BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Eco-Systems BVBA
Addition kinds of activities for Eco-Systems BVBA

349699. Diverse gefabriceerde draadproducten, nec | Miscellaneous fabricated wire products, nec
15219902. Voorafvervaardigde eengezinswoning | Prefabricated single-family house erection
23960103. Linnen, handtas of zakboek | Linings, handbag or pocketbook
26210912. Verzadigde velden | Saturated felts
36790205. Styli, fonograaf record snijden | Styli, phonograph record cutting
57319904. Marine radio's en radarmateriaal | Marine radios and radar equipment
76990801. Reparatie van laboratoriuminstrumenten | Laboratory instrument repair
96410000. Regulering van de landbouwmarketing | Regulation of agricultural marketing

Werken bij Eco-Systems BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Eco-Systems BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Eco-Systems BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Eco-Systems BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpakkingsoperator 2 ploegen of nacht (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    FUNCTIE: Na een interne opleiding zal je instaan voor de goede werking van een volautomatische inpaklijn van diepvriesgroenten. Dit houdt in dat je alle machines van die lijn bedient, ombouwt en op elkaar afstemt zodat alles vlot verloopt. Je werkt kwaliteitsvol, hygiënisch en veilig.

  • Seizoenarbeider (M/V) (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Eeklo

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wat zijn de verschillende aspecten van de job? - Je zal ingezet worden als tuinarbeider. - Uitzetten en sorteren van groenten en fruit. - Onderhoud van de producten. - Etikettering.

  • Operator m/v (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ACTIEF IEPER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor het sturen, opvolgen en controleren van het volledige productieproces van mozzarella met als doel een kaas te produceren die beantwoordt aan de eisen inzake rendement, kwaliteit en hygiëne.

  • HULPLOEGCHEF INPAK/PRODUCTIE - VASTE NACHT (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: Synergie Deinze Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor het instellen, ombouwen, opstarten en bedienen van een volledig geautomatiseerde lijn. Je waakt over de goede operationele werking van de lijn zodat de producten worden verpakt/verwerkt op de voorgeschreven wijze, volgens de opgegeven planning en binnen de vooropgestelde kwaliteit- en rendementseisen en indien nodig, stuur je bij. Kwaliteit staat hoog in je vaandel en je voert hiervoor de nodige controles uit Bij een technische storing, kom jij met de oplossing Je bevoorraadt de machines met het nodige materiaal. Je staat in voor de opleiding van nieuwe mensen. Als de ploegchef niet aanwezig is, zal jij de back up zijn.

  • Poetshulp Rotselaar (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: PUUUR AARSCHOT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Poetsmedewerker (GULLEGEM)

    Regio: GULLEGEM

    Bedrijf: ASCHKA

    Type: Dienstenchequebaan

    Je wordt ingezet om te gaan poetsen/schoonmaken bij particulieren: vensters wassen, afstoffen, dweilen of schuren, stofzuigen, soms auto's wassen, kasten uitkuisen, ...

  • JOBSTUDENT SCHOONMAAK IN GENT (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE

    Type: Studentenjob

    Wij zijn opzoek naar studenten in GENT die beschikbaar zijn tijdens de zomer ( juli, augustus en september). Jouw taken: Verantwoordelijk voor het algemeen onderhoud Schoonmaak van verschillende ruimtes Afwisselend takenpakket Je werkt zelfstandig Je maakt gebruik van verschillende materialen

  • Magazijnier (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: Start People Kapellen

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Kapellen zijn wij op zoek naar een gemotiveerde jobstudent(e) magazijn! Wat ga je doen? Inpakken - herpakken - verpakken. Magazijnwerk (heffen, ...). Heel soms een beetje administratief werk.

  • jobstudent verkoopster Swarovski (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: SWAROVSKI

    Type: Studentenjob

    Als sales consultant verzorg je samen met het vaste team deverkoop van de Swarovski collectie. Dankzij je professionele houding en de uitstraling van Swarovski, streef je ernaar om de hoogste kwaliteit en service in de verkoop te bieden. Het is een commerciële functie maar de klant staat centraal. Klanten welkom heten, zorg dragen vr de uistraling van de winkel.

  • Administratief medewerker (M/V) - wervingsreserve (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ORDE VAN ARCHITECTEN

    Type: Werfreserve

    Als administratief medewerker van de Orde van Architecten sta je o.a. in voor de organisatie en verslaggeving van vergaderingen, de opvolging van beslissingen en zorg je voor goede informatiedoorstroming. Volgende taken worden toegeschreven aan de administratief medewerker: Dossierbeheer: opvolgen en afhandelen, voorbereiden dossiers voor bespreking op vergaderingen; Administratieve verwerking van beslissingen (brieven opstellen, beheer database, afspraken maken,...); Klassement en documentenbeheer; Algemene administratieve taken (zoals bijv. bijhouden en ingeven prestaties mandatarissen, bijhouden uitgaven in het kader van de werking); Op vlotte en correcte wijze bezoekers (stagiairs, architecten, mandatarissen) ontvangen en te woord staan; Op vlotte en correcte wijze informatie verstrekken, zowel aan de balie, telefonisch als via e-mail; Occassioneel assisteren bij de organisatie van evenementen (zoals bijv. beursdeelnames); ... Voor de job van administratief medewerker, werk je nauw samen met zowel collega's als mandatarissen. De taken worden voornamelijk uitgevoerd op de zetel van de provinciale raad. In het kader van de gecentraliseerde administratieve werking, worden taken uitgevoerd in teamverband op de zetel van de Vlaamse Raad (Tour & Taxis, te 1000 Brussel). Deze teammeetings vinden gemiddeld wekelijks plaats.

  • Chauffeur Huisartsenwachtpost regio Veurne (Regio Veurne)

    Regio: Regio Veurne

    Bedrijf: AMBULANCE FIRST CARE

    Type: Flexijob

    Als chauffeur van de huisartsenwachtpost werk je in het weekend en op feestdagen. Je begeleidt dokters naar hun afspraken overdag en 's nachts. Enkele belangrijke competenties: Stressbestendig Rustgevend Beleefd en vriendelijk Verzorgd voorkomen Ervaring en kennis van het wegennetwerk

  • Bijverdienste Horeca Linkeroever (3d/week) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: QUINTO

    Type: Flexijob

    Voor een prachtig restaurant op Linkeroever met zicht op de Schelde zoeken we een flexi-jobber of student die zich wekelijks kan vrijmaken op woensdag, donderdag en vrijdag om de aanwezige klanten in het restaurant een top bediening te garanderen! Start: 18u Einde: rond 23u Je haalt in de keuken de gedresseerde borden en plaatst deze volgens de etiquetteregels bij de klant op tafel. Je bereidt en serveert koude en warme dranken, bieren, wijn, ... Je ruimt de tafels op een professionele manier af. Kortom, je zorgt ervoor dat de aanwezige gasten niets te kort komen!

Zoek naar antwoorden van Eco-Systems BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Eco-Systems BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Eco-Systems BVBA. Laat een reactie achter voor Eco-Systems BVBA. Eco-Systems BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Eco-Systems BVBA. Leave a respond for Eco-Systems BVBA. Eco-Systems BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Eco-Systems BVBA op de google maps. Adres en contacten Eco-Systems BVBA
Location of Eco-Systems BVBA on the google maps. Address and contacts of Eco-Systems BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Eco-Systems BVBA Eco-Systems BVBA: C.S. FINANCES | M & D Electronics | CHARLES DE LOUVIEN | ANNE SCHOLLER | FABIENNE DENIS

Other related companies as Eco-Systems BVBA: C.S. FINANCES | M & D Electronics | CHARLES DE LOUVIEN | ANNE SCHOLLER | FABIENNE DENIS

Eco-Systems BVBA is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Eco-Systems BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02297485351. Het bedrijf Eco-Systems BVBA bevindt zich op het adres: Polderstraat 14; 1840; Londerzeel. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 301,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 712,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Heating Central - Mainten. and Repair. Producten gemaakt in Eco-Systems BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Eco-Systems BVBA is Primaire Metaalindustrieën, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Eco-Systems BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Eco-Systems BVBA, openstaande posities, locatie van Eco-Systems BVBA op de kaart.

Eco-Systems BVBA is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is Eco-Systems BVBA, company assigned to the tax number BE02297485351. The company Eco-Systems BVBA is located at the address: Polderstraat 14; 1840; Londerzeel. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 301,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 712,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Heating Central - Mainten. and Repair. Products created in Eco-Systems BVBA were not found.
The main activity of Eco-Systems BVBA is Primary Metal Industries, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Eco-Systems BVBA is not available. You also can look at reviews of Eco-Systems BVBA, open positions, location of Eco-Systems BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Eco-Systems BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Eco-Systems BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Eco-Systems BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Eco-Systems BVBA, employees, financial statistics.