DUMONT FRANCOIS-XAVIER

Particuliere bedrijvenLandbouwdiensten • DUMONT FRANCOIS-XAVIER
Private companiesAgricultural Services • DUMONT FRANCOIS-XAVIER

Contactgegevens DUMONT FRANCOIS-XAVIER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DUMONT FRANCOIS-XAVIER: address, phone, fax, email, website, opening hours

DUMONT FRANCOIS-XAVIER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Pichelin 70C; 5140; Sombreffe (Tongrinne), België

Telefoon (phone): 071 88 64 90 (+32-071 88 64 90) 071 88 64 90 (+32-071 88 64 90)

Fax (fax): 071 88 50 12 (+32-071 88 50 12) 071 88 50 12 (+32-071 88 50 12)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DUMONT FRANCOIS-XAVIER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DUMONT FRANCOIS-XAVIER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DUMONT FRANCOIS-XAVIER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DUMONT FRANCOIS-XAVIER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DUMONT FRANCOIS-XAVIER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DUMONT FRANCOIS-XAVIER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DUMONT FRANCOIS-XAVIER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DUMONT FRANCOIS-XAVIER
Products information DUMONT FRANCOIS-XAVIER

BTW identificatienummer (tax): BE01889892578
Ondernemingsnummer: 7524505615
Hoofdstad (capital): 739,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 571,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Boilers - Cleaning & Mainten.; Heating (Central) - Installation; Floor heating

Product categorie (product category): Heating Central - Mainten. and Repair

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DUMONT FRANCOIS-XAVIER
(Get full report from official database of BE for DUMONT FRANCOIS-XAVIER)

Aanvulling soorten activiteiten voor DUMONT FRANCOIS-XAVIER
Addition kinds of activities for DUMONT FRANCOIS-XAVIER

2851. Verf en geallieerde producten | Paints and allied products
8661. Religieuze organisaties | Religious organizations
244802. Pallets, hout en hout met metaal | Pallets, wood and wood with metal
581203. Fastfood restaurants en stands | Fast food restaurants and stands
36740301. Lichtgevoelige apparaten, vaste toestand | Light sensitive devices, solid state
59610203. Elektronische kits en onderdelen, postorder | Electronic kits and parts, mail order

Werken bij DUMONT FRANCOIS-XAVIER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DUMONT FRANCOIS-XAVIER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DUMONT FRANCOIS-XAVIER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DUMONT FRANCOIS-XAVIER. Looking for open vacancies in other companies

  • Planner (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je iemand die geboeid is door alles wat met planning te maken heeft en ben je organisatorisch sterk ? Hou je ervan om communicatief bezig te zijn ? Onze client is opzoek naar een persoon die gedetailleerd kan werken en graag de touwtjes in handen neemt! Spreekt deze vacature jou aan, aarzel dan niet en solliciteer snel ! Je staat in voor het invullen van de planning van verschillende personneelsleden Je volgt de aanvragen van de verschillende vestigingen op Je bent de schakel tussen de vestigingen en het personneel

  • Vlootmonteur (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: ASAP BEVEREN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    * Vlootmonteur op locatie * Preventief bijpompen banden * Profieldiepte bepalen * Schade opmeten * Werkzaamheden goed registeren

  • Winkelverantwoordelijke - Bakkerij Melle (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: VIO

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een gekende bakkerij met meerde filialen in Oost-Vlaanderen, zijn wij op zoek naar een nieuwe winkelverantwoordelijke voor het filiaal in Melle. Als winkelverantwoordelijke is het jouw verantwoordelijkheid dat de klanten op een professionele en vriendelijke manier worden bediend. Je bent de schakel tussen de winkel en de regioverantwoordelijke en je zorgt voor een duidelijke en vlotte communicatie. Het takenpakket van een winkelverantwoordelijke ziet er als volgt uit: Het goede verloop en de optimalisatie van jouw winkel volgens de vooropgestelde richtlijnen. Het streven naar de vooropgestelde targets qua omzet en personeelskost. Het plaatsen van de de winkelbestellingen aan de hand van een correcte stockopvolging. Het dagelijks afsluiten van de kassa en de stortingen. De opleiding en coaching van (nieuwe) medewerkers en studenten. Het naleven van de HACCP-regelgeving. De taakverdeling binnen de winkel. Het opstellen van de werkplanning. Uurrooster winkelverantwoordelijke: Je werkt afwisselend in ochtend- en avondshiften. Donderdag is de sluitingsdag en ben je thuis.

  • Enthousiaste Thuishulp / Huishoudhulp regio Sint-Niklaas / Temse (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet!! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Kasterlee/Lichtaart– kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau. (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

  • Jobstudent (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Studenten(M/V) dierenspeciaalzaak (voor woensdag namiddag) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Tom & Co

    Type: Studentenjob

    • Goederen en producten ontvangen. De levering controleren. • Producten naar een afdeling brengen, in de winkelrekken plaatsen en aanvullen • Producten in een afdeling verpakken en etiketteren. Controleren van verpakking en etiketten. • De voorraden opvolgen, tekorten vaststellen en bestellingen plaatsen. • De verkoopruimte en de producten in de afdeling onderhouden en schoonmaken. • De klant verwelkomen. De wensen vaststellen en adviseren over de producten en diensten. • De temperatuur in de koelkasten en koelruimtes controleren voor de voorraden en in de winkel • Producten inventariseren • Betalingen ontvangen / Kassa

  • STUDENTENJOB + 17 jaar - zaalmedewerker - Weekend Feestzaal (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: DOMEIN VOSSENBERG

    Type: Studentenjob

    Heb je stiekem zin in de nieuwste Smartphone of plan je graag een citytripje met vrienden maar zit je wat krap bij kas? 1 adres! Domein Vossenberg zoekt zaalmedewerkers voor tijdens het weekend. Ben je student + 17 jaar dan schakelen wij jou graag in op vrijdag, zaterdag of zondag. Gasten met goesting en dames met finesse zijn bij Domein Vossenberg een match! Stressbestendigheid, een verzorgd voorkomen en een brede glimlach is noodzakelijk.

  • Receptionist(e)/Telefonist(e) op vrijdag (ook studenten) (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: Tempo-Team Professionals

    Type: Studentenjob

    Exselsia (part of Tempo-Team) staat voor total front desk management. Een sterke planning en een performant back-up systeem garanderen continuïteit aan het onthaal van onze klanten voor receptie en telefonie. Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde Receptionist(e)/Telefonist(e) om op vrijdag aan de slag te gaan bij onze klant in Heverlee. Jouw takenpakket bestaat daarbij uit volgende verantwoordelijkheden: Je bent het visitekaartje van een toonaangevend bedrijf. Je zorgt voor het aannemen en doorverbinden van de inkomende telefoongesprekken. Je bent verantwoordelijk voor een vriendelijke en professionele ontvangst van de bezoekers. Je informeert de klanten zo goed mogelijk, dit doe je met de glimlach en de nodige discretie. Je beheert de postverdeling, aangetekende brieven en koerier zendingen. Je biedt administratieve ondersteuning aan de verschillende departementen van de organisatie.

  • Monteur Prefab (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: ALTEZ

    Type: Vaste Job

    monteur/afwerker prefab bouw : samen met jouw ploeg sta je in voor de montage van onze prefab gebouwen opstapplaats verschillend per vacature : - Brugge (geen ervaring vereist) - Tielt (ervaring) - Gistel (enige ervaring)

  • Monteur HVAC (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Heb je kennis van HVAC en vind je het leuk om te monteren? Dan word jij misschien de nieuwe Monteur HVAC van onze klant, een professioneel en gemoedelijk bedrijf in regio Heusden. Jouw taken en verantwoordelijkheden: Je bent verantwoordelijk voor het plaatsen en aansluiten van luchtgroepen, ventilatiesystemen, ketels, sanitair. Je staat in voor het plaatsen en aansluiten van eind-units zoals ventilo's, radiatoren, roosters, etc. Je monteert leidingsnetwerken met alle toebehoren, zowel in staal als kunststof en maakt daarbij gebruik van allerlei verbindingstechnieken zoals: tig-lassen, flensverbindingen, schroefverbindingen, knelfittings. Je monteert luchtkanalennetwerken met alle toebehoren.

  • Gezondheids-, sport- & businesscoach (Regio Maaseik-Bree)

    Regio: Regio Maaseik-Bree

    Bedrijf: FORTUNE OF HEALTH

    Type: Zelfstandige activiteit

    Vanwege de snelle groei in ons bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste mensen die interesse hebben in de sector voeding en gezondheid. Je gaat in je eigen regio aan de slag als gezondheids- en/of sportcoach om mensen te helpen op een gemakkelijke manier hun levenskwaliteit en/of hun sportprestaties te verbeteren. Affiniteit met voeding en gezonde, actieve levensstijl is een pré, maar geen must. Voorkennis op deze gebieden zijn meegenomen. Indien dit niet het geval is ga je praktijkgericht leren via een (online) Plug In- trainingssysteem. Je gaat samenwerken in een super gezellig team, jong en oud, bestaande uit enthousiaste coaches variërend van (top)sporters, voedingsdeskundigen, artsen, personal trainers, schoonheidsspecialisten, fysiotherapeuten en veel meer. Deze job is voor iedereen haalbaar maar alles staat en valt met je eigen inzet. In het eerste kennismakingsgesprek zal besproken worden welke mogelijkheden er voor jou zijn en of je binnen ons team past. Jouw profiel: Zelfstandig kunnen werken, teamplayer, ondernemend, netwerker en sociaal aangelegd. Kunnen coachen of openstaan dit te leren Wat ga je doen? Eigen klantenbestand leren bouwen, Eigen klanten coachen, nieuwe gezondheids- & sportcoaches leren opleiden

Zoek naar antwoorden van DUMONT FRANCOIS-XAVIER in sociale netwerken
Look for responds of DUMONT FRANCOIS-XAVIER in social networks

Lees alle opmerkingen voor DUMONT FRANCOIS-XAVIER. Laat een reactie achter voor DUMONT FRANCOIS-XAVIER. DUMONT FRANCOIS-XAVIER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DUMONT FRANCOIS-XAVIER. Leave a respond for DUMONT FRANCOIS-XAVIER. DUMONT FRANCOIS-XAVIER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DUMONT FRANCOIS-XAVIER op de google maps. Adres en contacten DUMONT FRANCOIS-XAVIER
Location of DUMONT FRANCOIS-XAVIER on the google maps. Address and contacts of DUMONT FRANCOIS-XAVIER

Andere gerelateerde bedrijven als come DUMONT FRANCOIS-XAVIER DUMONT FRANCOIS-XAVIER: K-Stone | E4U | Cercle Chez Nous | VANGEEL P | BELEC

Other related companies as DUMONT FRANCOIS-XAVIER: K-Stone | E4U | Cercle Chez Nous | VANGEEL P | BELEC

DUMONT FRANCOIS-XAVIER is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DUMONT FRANCOIS-XAVIER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01889892578. Het bedrijf DUMONT FRANCOIS-XAVIER bevindt zich op het adres: Rue Pichelin 70C; 5140; Sombreffe (Tongrinne). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 739,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 571,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Heating Central - Mainten. and Repair. Lijst met producten zijn Boilers - Cleaning & Mainten.; Heating (Central) - Installation; Floor heating.
De hoofdactiviteit van DUMONT FRANCOIS-XAVIER is Landbouwdiensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DUMONT FRANCOIS-XAVIER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DUMONT FRANCOIS-XAVIER, openstaande posities, locatie van DUMONT FRANCOIS-XAVIER op de kaart.

DUMONT FRANCOIS-XAVIER is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is DUMONT FRANCOIS-XAVIER, company assigned to the tax number BE01889892578. The company DUMONT FRANCOIS-XAVIER is located at the address: Rue Pichelin 70C; 5140; Sombreffe (Tongrinne). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 739,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 571,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Heating Central - Mainten. and Repair. List of products are Boilers - Cleaning & Mainten.; Heating (Central) - Installation; Floor heating.
The main activity of DUMONT FRANCOIS-XAVIER is Agricultural Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of DUMONT FRANCOIS-XAVIER is not available. You also can look at reviews of DUMONT FRANCOIS-XAVIER, open positions, location of DUMONT FRANCOIS-XAVIER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DUMONT FRANCOIS-XAVIER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DUMONT FRANCOIS-XAVIER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DUMONT FRANCOIS-XAVIER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DUMONT FRANCOIS-XAVIER, employees, financial statistics.