VACO VANDECASTEELE-COOLS NV

Contactgegevens VACO VANDECASTEELE-COOLS NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VACO VANDECASTEELE-COOLS NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

VACO VANDECASTEELE-COOLS NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Hondschotestr. 110 8560 Wevelgem - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-56-41-00-40 32-56-41-00-40

Fax (fax): 32-56-40-42-16 32-56-40-42-16

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VACO VANDECASTEELE-COOLS NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VACO VANDECASTEELE-COOLS NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VACO VANDECASTEELE-COOLS NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VACO VANDECASTEELE-COOLS NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VACO VANDECASTEELE-COOLS NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VACO VANDECASTEELE-COOLS NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VACO VANDECASTEELE-COOLS NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VACO VANDECASTEELE-COOLS NV
Products information VACO VANDECASTEELE-COOLS NV

BTW identificatienummer (tax): BE09537200927
Ondernemingsnummer: 5972961425
Hoofdstad (capital): 307,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 508,000,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Producten die in VACO VANDECASTEELE-COOLS NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Garment industry - machines and equipment

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VACO VANDECASTEELE-COOLS NV
(Get full report from official database of BE for VACO VANDECASTEELE-COOLS NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor VACO VANDECASTEELE-COOLS NV
Addition kinds of activities for VACO VANDECASTEELE-COOLS NV

018100. Sierkwekerijproducten | Ornamental nursery products
343301. Branders, ovens, boilers en strokers | Burners, furnaces, boilers, and strokers
24910104. Palen en poolarms, behandeld hout | Poles and pole crossarms, treated wood
25419903. Telefooncabines, hout | Telephone booths, wood
27310202. Boekmuziek: uitgeverij en drukwerk | Book music: publishing and printing
37280401. Vliegtuigen bewapening, behalve geweren | Aircraft armament, except guns
50650310. Transformers, elektronisch | Transformers, electronic
51990103. Kunstenaars materialen | Artists' materials

Werken bij VACO VANDECASTEELE-COOLS NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VACO VANDECASTEELE-COOLS NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VACO VANDECASTEELE-COOLS NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VACO VANDECASTEELE-COOLS NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Tijdelijk Logistiek & Customer Care Medewerker (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zorgt voor een algemene ondersteuning van de transportadministratie. Je staat in voor het inboeken van de transporten rechtstreeks op het extranet van de betrokken klanten. Je analyseert en registreert binnengekomen klachten (cfr productie, tranport, verlies,...), je bespreekt deze met de betrokken interne diensten en werkt hiervoor oplossingen uit. Je behandelt deze dossiers van A tot Z. Je staat in voor het opmaken van tapijtetiketten : het verzamelen van de nodige data en het ontwerpen op een etiket.

  • Gemotiveerde machine operator voor op de verzending bij een gekende en sterk groeiende drukkerij in (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Kennisnemen en voorbereiden van de verzendingsactiviteiten van de toegewezen werkpost zodanig dat deze uitgevoerd kunnen worden volgens de opgegeven specificaties. Nakijken van de planning en kennis nemen van de instructies. Controleren dat de in te voegen bijlagen en alle andere nodige materialen beschikbaar zijn. Klaarzetten van de vereiste benodigdheden aan de verschillende werkposten. Instellen van de verschillende machines van de lijn zodat deze klaar zijn om het werk uit te voeren. Afregelen van de betrokken machines (buffer, verzamelmachine, bindmachine, enz.) door het ingeven van diverse parameters in het systeem en occasioneel door het mechanisch bijregelen van de machine. Testen, indien mogelijk, van de goede werking van de machine. Signaleren van technische problemen aan de chef. Meehelpen van collega's bij het afregelen van de machines, in opdracht van de chef. Opvolgen van het afwerkingproces teneinde tijdig de vereiste productie te realiseren rekening houdend met de kwaliteitsnormen. Controleren van de blijvende goede werking van de machine. Verhelpen van storingen en blokkeringen. Bijregelen, indien nodig, van de machine tijdens productie. Signaleren van zich herhalende storingen en machinebreuken aan de techniekers en mede analyseren van oorzaken. Verrichten van diverse ondersteunende taken teneinde bij te dragen tot de goede dagelijkse werking

  • Metaalarbeider m/v (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor één van onze klanten, gelegen te Lommel, zijn we op zoek naar gemotiveerde metaalarbeiders. - Je zal instaan voor het beladen en ontladen van machines, gereedschappen wisselen, onderdelen vervangen en kleine storingen oplossen.

  • MEDEWERKER TUINONDERHOUD / TUINAANLEG (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als MEDEWERKER TUINONDERHOUD / TUINAANLEG in deze dynamische en familiale onderneming zijn je taken: uitbreken van terrassen vloeren. stabiliseren leggen van klinkers en blauwsteen leggen van klinkerboorden aanleggen van vijvers aanplanten en aanleggen van tuinen en parken In kalmere momenten spring je mee in bij de equipes tuinonderhoud. Je werkt elke weekdag in (flexibel) dagregime.

  • Enthousiaste Thuishulp regio Hever/Schiplaken (HEVER)

    Regio: HEVER

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES ZEMST

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Diksmuide (Regio Diksmuide)

    Regio: Regio Diksmuide

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • Jobstudent (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: t-interim Aarschot

    Type: Studentenjob

    Je wordt als student ingeschakeld voor volgende taken: kassawerk controle kassa uitpakken van goederen aanvullen van rekken spiegelen van producten

  • JOBDAG ACTION (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: T-INTERIM BRUGGE

    Type: Studentenjob

    Je helpt mee aan de kassa Je hebt bij het lossen van de vracht Je staat in voor het algemeen onderhoud van de winkel Bedrijfsprofiel: Op de jobdag leggen we je van A tot Z uit hoe een studentenjob bij Action eraan toe gaat. Je krijgt de nodige tips en tricks. Bij afloop van de infosessie word je persoonlijk uitgenodigd voor een gesprek bij de verantwoordelijke.

  • Administratief-commercieel bediende (MARKE)

    Regio: MARKE

    Bedrijf: DERMAUT RECRUITMENT & SELECTION

    Type: Vaste Job

    Na een intense inwerkperiode waarin u vertrouwd wordt gemaakt met de organistaie, de activiteit en de klanten van ons bedrijf, wordt u ingeschakeld in de commerciële binnendienst. U draagt heel wat administratieve verantwoordelijkheden U zorgt voor het correct bijhouden van de database. Het vlot afhandelen van vragen en suggesties van klanten U behandelt de prijsaanvragen, bereidt de offertes voor en volgt ze op. Het verzorgen van de permanentie aan het onthaal. Je werkt samen met de afdelingen transport en logistiek om zo een correcte levering van onze producten te garanderen. Je bent het eerste aanspreekpunt voor de klanten voor mogelijke vragen over leveringstermijnen, hoeveelheden of kwaliteit

  • VLOERDER/METSER TUINAANLEG (OUDENBURG)

    Regio: OUDENBURG

    Bedrijf: Tuinonderneming Monbaliu

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het plaatsen van verhardingen zoals opritten, terrassen en paden. Je kan overweg met verschillende machines om deze werken uit te voeren. Ook kleine metselwerken behoren tot jouw taken. Kortom, een boeiende job met elke dag veel variatie.

  • Accountant/boekhouder met carrièreperspectieven - nieuw kantoor (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Voor een modern boekhoudkantoor in Oost-Vlaanderen zijn wij op zoek naar een dossierbeheerder met ervaring. Het kantoor dat in 1999 is opgericht, is intussen toe aan een tweede vestiging in Zwijnaarde. Om deze uitbreiding in goede banen te leiden zoeken zij iemand die op korte termijn de kantoorverantwoordelijkheid op zich kan nemen. Dossierbeheerder- functie Je bent verantwoordelijk voor je eigen klantenbestand en kan deze zelfstandig beheren en afsluiten. Je staat in nauw contact met klanten en kan deze niet alleen boekhoudkundig, maar ook fiscaal advies verlenen. Op korte termijn neem je de leiding over je eigen team van dossierbeheerders.

  • Zelfstandige verkoper keukens en trappen (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: RENO GROUP

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je gaat klanten bezoeken en krijgt hiervoor van ons adressen. Je luistert naar de noden van de klant en bied de gepaste oplossing voor de keukens (nieuw of renovatie) of traprenovatie.

Zoek naar antwoorden van VACO VANDECASTEELE-COOLS NV in sociale netwerken
Look for responds of VACO VANDECASTEELE-COOLS NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor VACO VANDECASTEELE-COOLS NV. Laat een reactie achter voor VACO VANDECASTEELE-COOLS NV. VACO VANDECASTEELE-COOLS NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VACO VANDECASTEELE-COOLS NV. Leave a respond for VACO VANDECASTEELE-COOLS NV. VACO VANDECASTEELE-COOLS NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VACO VANDECASTEELE-COOLS NV op de google maps. Adres en contacten VACO VANDECASTEELE-COOLS NV
Location of VACO VANDECASTEELE-COOLS NV on the google maps. Address and contacts of VACO VANDECASTEELE-COOLS NV

Andere gerelateerde bedrijven als come VACO VANDECASTEELE-COOLS NV VACO VANDECASTEELE-COOLS NV: JOANNES ALLAERTS | P. MOULIN | E.P.L. SACR?-COEUR | ALAIN L?GAT | VAN DRIESSCHE

Other related companies as VACO VANDECASTEELE-COOLS NV: JOANNES ALLAERTS | P. MOULIN | E.P.L. SACR?-COEUR | ALAIN L?GAT | VAN DRIESSCHE

VACO VANDECASTEELE-COOLS NV is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VACO VANDECASTEELE-COOLS NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09537200927. Het bedrijf VACO VANDECASTEELE-COOLS NV bevindt zich op het adres: Hondschotestr. 110 8560 Wevelgem - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 307,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 508,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Garment industry - machines and equipment. Producten gemaakt in VACO VANDECASTEELE-COOLS NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VACO VANDECASTEELE-COOLS NV is Zware Cntrctn, Behalve Bouwconstructie - Aannemers, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VACO VANDECASTEELE-COOLS NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VACO VANDECASTEELE-COOLS NV, openstaande posities, locatie van VACO VANDECASTEELE-COOLS NV op de kaart.

VACO VANDECASTEELE-COOLS NV is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is VACO VANDECASTEELE-COOLS NV, company assigned to the tax number BE09537200927. The company VACO VANDECASTEELE-COOLS NV is located at the address: Hondschotestr. 110 8560 Wevelgem - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 10 employees work in this company. Capital - 307,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 508,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Garment industry - machines and equipment. Products created in VACO VANDECASTEELE-COOLS NV were not found.
The main activity of VACO VANDECASTEELE-COOLS NV is Heavy Cnstrctn, Except Building Construction - Contractors, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of VACO VANDECASTEELE-COOLS NV is not available. You also can look at reviews of VACO VANDECASTEELE-COOLS NV, open positions, location of VACO VANDECASTEELE-COOLS NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VACO VANDECASTEELE-COOLS NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VACO VANDECASTEELE-COOLS NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VACO VANDECASTEELE-COOLS NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VACO VANDECASTEELE-COOLS NV, employees, financial statistics.