BRANDERTECHNIEK DE VOLDER J

Particuliere bedrijvenDiverse Manufacturing Industries • BRANDERTECHNIEK DE VOLDER J
Private companiesMiscellaneous Manufacturing Industries • BRANDERTECHNIEK DE VOLDER J

Contactgegevens BRANDERTECHNIEK DE VOLDER J: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BRANDERTECHNIEK DE VOLDER J: address, phone, fax, email, website, opening hours

BRANDERTECHNIEK DE VOLDER J

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Blauwvoetstraat 8; 8700; Tielt, België

Telefoon (phone): 051 40 33 49; 0475 45 33 49 (+32-051 40 33 49; 0475 45 33 49) 051 40 33 49; 0475 45 33 49 (+32-051 40 33 49; 0475 45 33 49)

Fax (fax): 051 40 73 31 (+32-051 40 73 31) 051 40 73 31 (+32-051 40 73 31)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BRANDERTECHNIEK DE VOLDER J: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BRANDERTECHNIEK DE VOLDER J"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BRANDERTECHNIEK DE VOLDER J"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BRANDERTECHNIEK DE VOLDER J, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BRANDERTECHNIEK DE VOLDER J. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BRANDERTECHNIEK DE VOLDER J, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BRANDERTECHNIEK DE VOLDER J. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BRANDERTECHNIEK DE VOLDER J
Products information BRANDERTECHNIEK DE VOLDER J

BTW identificatienummer (tax): BE01468292236
Ondernemingsnummer: 8466308593
Hoofdstad (capital): 474,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 728,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Heating (Central) - Installation

Product categorie (product category): Heating Central - Mainten. and Repair

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BRANDERTECHNIEK DE VOLDER J
(Get full report from official database of BE for BRANDERTECHNIEK DE VOLDER J)

Aanvulling soorten activiteiten voor BRANDERTECHNIEK DE VOLDER J
Addition kinds of activities for BRANDERTECHNIEK DE VOLDER J

22999909. uitgeplozen touw | Oakum
33660203. Propellers, schip: cast bronze | Propellers, ship: cast bronze
37149904. Vijfde wiel, motorvoertuig | Fifth wheel, motor vehicle
41319901. Intercity bus lijn | Intercity bus line
44910102. Stevedoring | Stevedoring
50210109. Schoolbanken | School desks

Werken bij BRANDERTECHNIEK DE VOLDER J: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BRANDERTECHNIEK DE VOLDER J: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BRANDERTECHNIEK DE VOLDER J. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BRANDERTECHNIEK DE VOLDER J. Looking for open vacancies in other companies

  • Schoonmaker met poetsmachine m/v (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ASAP GENK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het reinigen van de toonzaal aan de hand van een poetsmachine. Daarnaast sta je ook in voor het schoonmaken van het sanitair. Je wil een tijdelijke opdracht werken van 1 week

  • Junior Brand Manager (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Go4Jobs Merksem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bloeiend bedrijf in Antwerpen centrum zijn we op zoek naar een junior brand/merchandising manager. Het bedrijf ontwerpt gadgets & promo materiaal op maat van de klant. Ze staan gekend voor hun creativiteit & hun out of the box-denken. Wat houdt deze geweldige functie in? Je start eerst als assistent van de managing director, van hem leer je de kneepjes van het vak. Zo groei je door naar je eigen projecten & je eigen klanten. Je staat in voor de sales, maar ook voor de creatieve kant. Je gaat op klantenbezoeken waarbij je een gedetailleerd bedrijfsprofiel schetst. (Wie is het bedrijf, wat doen ze, wat is hun doelgroep,....) Luisteren is dus zeer belangrijk! Je gaat netwerken, lunchen, .... er komt dus ook avondwerk bij kijken. Hiervan maak je een pitchboek & werk je ideeën uit voor gadgets & merchandising op maat. Wat denk je? Klinkt fantastisch toch?! Wie zoeken we? Iemand creatief, je denkt mee met je klanten en werkt ideeën uit. Je bent trendgevoelig. Nieuwe trends volg je op de voet! Instagram, pinterest, facebook,... je hebt overal een account. Jouw commerciële skills zijn ideaal voor deze functie, je bent persoonlijk & geen 'gladde verkoper'. Je bent flexibel & hebt geen 9 to 5 mentaliteit. Een rijbewijs B heb je op zak. Ons hoofdkantoor zit in Nederland, waar jij dus ook 1x per week moet gaan samenwerken met de andere top collega's! Uiteraard voorzien we daar alles voor jou, zelfs eten & een overnachting indien nodig. Verder zoek je een job op lange termijn en wil je mee je schouders onder een groeiend bedrijf zetten. Spreekt deze vacature jou volledig aan? Stuur dan snel je cv door naar [email protected] Heb je nog vragen? Bel ons op het nummer 03 612 55 50 Hopelijk tot snel!

  • Dakwerker hellende daken (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: FORUM CONSTRUCT ROESELARE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken dringend een dakdekker voor hellende daken voor onze klant uit Tielt. Je werkt steeds zeer regionaal.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Brasschaat – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent koerier rijbewijs B (m/v) (NIEUWERKERKEN)

    Regio: NIEUWERKERKEN

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Studentenjob

    Voor een leuk bedrijf regio Nieuwerkerken zijn we op zoek naar een student om in de maand september te werken als koerier. Je levert voedingswaren in horecazaken. Je werkt in dagdienst en je kan goed met de wagen rijden. Je hebt fijne werkuren en je krijgt de mogelijkheid om zelfstandig te werken. We bieden je een goede verloning een aangename werksfeer.

  • Spoorkraanmachinist (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: VANORMELINGEN-STAS

    Type: Vaste Job

    Als spoorkraanmachinist bestuur je een hydraulische bandenkraan op het spoor. Deze zal je besturen om sporenlijnen aan te leggen en te vernieuwen. Je begeleidt de spoorarbeiders die werken in de omgeving van de spoorkraan. Zelf doe je het klein onderhoud indien nodig. Ook zal je de materialen en het materieel naar de werf vervoeren en alle handelingen ter harte nemen.

  • Project manager - Project en innovatie (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ZNA

    Type: Vaste Job

    Vacaturenummer: 5181 Locatie: ZNA Stuivenberg in Antwerpen, maar je werkt overkoepelend binnen ZNA. Afdeling/ Bedrijfseenheid: Project en innovatie Jobtime: 100% (38 uur/week) Contract: onbepaalde duur Ben jij de ervaren projectmanager die we zoeken? Jouw uitdaging: Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding, aanpak en opvolging van een project volgens de project methodologie van ZNA. Je treedt op als een drijvende kracht binnen het project. Je staat in voor het bewaken van de afgesproken regels en de consistentie van de doelstellingen en randvoorwaarden. Je maakt een verzorgde projectplanning op. Je zorgt ervoor dat de ZNA-tools in functie van centrale rapportering up to date blijven. Je staat in voor het beheren en opvolgen van het budget van de projecten en kan acties nemen indien nodig. Je kan correct de administratie van een project beheren, opvolgen en afhandelen. Nog vragen? Meer weten over de functie? Contacteer Natasha Pavlova, HR Rekrutering, op 03 217 79 90. Voel jij je aangesproken?

  • Lasser inox (TIG en HA) metaalbedrijf Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Talentus Roeselare

    Type: Vaste Job

    Als inox lasser ziet jouw takenpakket er als volgt uit:  Samen met andere collega's sta je in de voormontage waar je verantwoordelijk bent voor het lassen en samentikken van verschillende structuren en onderdelen (inox) Je leest en interpreteert de montageplannen zodat je de juiste handelingen uitvoert  Er worden verschillende projecten toegewezen, waardoor je voldoende afwisseling hebt in de job Bedrijfsprofiel: Onze klant is een dynamische KMO actief binnen de metaalverwerkende industrie. 

  • Freelance docent Mindfulness Coach Brugge (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    De Schoonheidsschool VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. MINIMUMVEREISTEN OM DOCENT TE WORDEN Om aan de Schoonheidsschool te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 3 jaar ervaring als zelfstandige in hoofdberoep of 5 jaar in bijberoep. Bij voorkeur beschik je over de nodige pedagogische kwalificaties en ervaring hebben als lesgever. We hechten veel belang aan praktijkervaring als ondernemer. Een docent moet bij ons zeer klantvriendelijk, communicatief en hulpvaardig zijn. Je bent een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis. We geven graag de voorkeur aan docenten die ervaring hebben met lesgeven, coachen of het begeleiden van workshops, maar dit is geen vereiste.

  • ClearSource - Reporting Analyst (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    We are actively looking for an analyst with experience with SQL or Tableau. You will optimize and atomize internal processes.     Function Continuous analyzing to prepare commercial and operational decisions Internal reporting of KPI's and further optimization/automatization of processes. Preparing of external reporting towards clients and partners Analysing and answering of complex questions about data You will be the link between the business team and the data team. You will be part of a broad project. You will give trainings on Tableau, SQL and VBA You will analyse monthly, quarterly and yearly reportings You will transform Excell to SQL Developing of automated updates in some databases   Profile You have good experience with Tableau, SQL, VBA and MS access Experience with reporting and analysing of data is needed. Knowledge of JavaScript, JQuery and PHP is a plus You speak English, dutch is a big plus You are a teamplayer You are structured and proactive. You are able to work autonomous.   Details Start: ASAP contract: Freelance: 6 months + extensions location: Brussels   Interested? Please click on apply.

  • Flexi winkelmedewerker (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: Carrefour DON BOSCO

    Type: Flexijob

    U werkt op zaterdag (volledige of halve dag) aan de kassa, aan het vers of in de winkel.

  • FRITUURHULP (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FRIETROOM POTTELBERG

    Type: Flexijob

    In onze frituur zal je instaan voor volgende taken: opnemen van de bestellingen en bedienen van de klanten bakken van frietjes en snacks aanvullen van de toonbank bij met etenswaren en de frigo's met gekoelde dranken helpen bij het schoonmaken van de werkplaats en het onderhoud van de zaak.

Zoek naar antwoorden van BRANDERTECHNIEK DE VOLDER J in sociale netwerken
Look for responds of BRANDERTECHNIEK DE VOLDER J in social networks

Lees alle opmerkingen voor BRANDERTECHNIEK DE VOLDER J. Laat een reactie achter voor BRANDERTECHNIEK DE VOLDER J. BRANDERTECHNIEK DE VOLDER J bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BRANDERTECHNIEK DE VOLDER J. Leave a respond for BRANDERTECHNIEK DE VOLDER J. BRANDERTECHNIEK DE VOLDER J on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BRANDERTECHNIEK DE VOLDER J op de google maps. Adres en contacten BRANDERTECHNIEK DE VOLDER J
Location of BRANDERTECHNIEK DE VOLDER J on the google maps. Address and contacts of BRANDERTECHNIEK DE VOLDER J

Andere gerelateerde bedrijven als come BRANDERTECHNIEK DE VOLDER J BRANDERTECHNIEK DE VOLDER J: TROIS ARCHES | Kinetic BVBA | Cammaert Paul | EUROPA 2000 | Nicaise

Other related companies as BRANDERTECHNIEK DE VOLDER J: TROIS ARCHES | Kinetic BVBA | Cammaert Paul | EUROPA 2000 | Nicaise

BRANDERTECHNIEK DE VOLDER J is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BRANDERTECHNIEK DE VOLDER J, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01468292236. Het bedrijf BRANDERTECHNIEK DE VOLDER J bevindt zich op het adres: Blauwvoetstraat 8; 8700; Tielt. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 474,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 728,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Heating Central - Mainten. and Repair. Lijst met producten zijn Heating (Central) - Installation.
De hoofdactiviteit van BRANDERTECHNIEK DE VOLDER J is Diverse Manufacturing Industries, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BRANDERTECHNIEK DE VOLDER J is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BRANDERTECHNIEK DE VOLDER J, openstaande posities, locatie van BRANDERTECHNIEK DE VOLDER J op de kaart.

BRANDERTECHNIEK DE VOLDER J is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is BRANDERTECHNIEK DE VOLDER J, company assigned to the tax number BE01468292236. The company BRANDERTECHNIEK DE VOLDER J is located at the address: Blauwvoetstraat 8; 8700; Tielt. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 474,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 728,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Heating Central - Mainten. and Repair. List of products are Heating (Central) - Installation.
The main activity of BRANDERTECHNIEK DE VOLDER J is Miscellaneous Manufacturing Industries, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of BRANDERTECHNIEK DE VOLDER J is not available. You also can look at reviews of BRANDERTECHNIEK DE VOLDER J, open positions, location of BRANDERTECHNIEK DE VOLDER J on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BRANDERTECHNIEK DE VOLDER J, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BRANDERTECHNIEK DE VOLDER J, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BRANDERTECHNIEK DE VOLDER J, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BRANDERTECHNIEK DE VOLDER J, employees, financial statistics.