Arnould B

Contactgegevens Arnould B: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Arnould B: address, phone, fax, email, website, opening hours

Arnould B

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de Saupont 44; 6880; Bertrix, België

Telefoon (phone): 061 41 32 75; 0475 58 70 05 (+32-061 41 32 75; 0475 58 70 05) 061 41 32 75; 0475 58 70 05 (+32-061 41 32 75; 0475 58 70 05)

Fax (fax): +32 (61) 956-46-57 +32 (61) 956-46-57

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Arnould B: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Arnould B"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Arnould B"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Arnould B, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Arnould B. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Arnould B, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Arnould B. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Arnould B
Products information Arnould B

BTW identificatienummer (tax): BE06537658691
Ondernemingsnummer: 6558258056
Hoofdstad (capital): 853,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 231,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in Arnould B zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Heating Central - Mainten. and Repair

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Arnould B
(Get full report from official database of BE for Arnould B)

Aanvulling soorten activiteiten voor Arnould B
Addition kinds of activities for Arnould B

354299. Gereedschapsmachines, metalen vorming type, nec | Machine tools, metal forming type, nec
372101. Gemotoriseerde vliegtuigen | Motorized aircraft
514910. Suiker, honing, melasse en siroop | Sugar, honey, molasses, and syrups
769917. Schoonmaakdiensten | Cleaning services
20150000. Slachting en verwerking van pluimvee | Poultry slaughtering and processing
34310101. Badkuipen: geëmailleerd ijzer, gietijzer, of geperst metaal | Bathtubs: enameled iron, cast iron, or pressed metal
36729902. Bedradingsplaten | Wiring boards
79480204. Horse race track operatie | Horse race track operation

Werken bij Arnould B: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Arnould B: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Arnould B. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Arnould B. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief Bediende - Automotive (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Page Personnel Belgium

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als Administratief bediende werk je binnen de automotive sector. Je maakt deel uit van een familiale KMO. Bedrijfsomschrijving Onze klant is actief in procesverbetering. Er werken 25 enthousiaste mensen in een team waar open communicatie en respect belangrijke waarden zijn. Naast hun grote klant Volvo werken ze samen met enkele prestigieuze firma 's zoals GLR, Atlas Copco en Luxos. Omschrijving Je staat in voor de facturatie en je beheert het e-mailverkeer. Ook orderverwerking via een ERP systeem behoort tot jouw takenpakket. Dit zijn de gegevens van Volvo. Los daarvan doe je algemeen controlewerk van operatoren. Ook Payrolling komt af en toe voor.

  • Verkoop - Bediende/verkoper DREAMLAND Lochristi (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: Startpeople

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als bediende-verkoper ben je het aanspreekpunt voor jong en oud in de winkel. Enerzijds laat je de kinderen dromen over ridders en prinsessen, anderzijds begeleid je ouders in hun keuzes. Het aanbod van Dreamland wekt je enthousiasme los en zorgt ervoor dat je de laatste trends op de voet volgt. Daarnaast heeft u verschillende taken waaronder het aanvullen en op orde houden van de rayons, kassawerk en de decoratie van de winkel. Als je zelf vaststelt dat een taak efficiënter kan worden uitgevoerd, dan wordt er van je verwacht dat je deze verbetering zelf voorstelt en toepast. De OPSTART is voorzien vanaf begin oktober

  • Plaatser binnendeuren (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in Genk, een familiebedrijf in volle bloei, zijn wij op zoek naar een plaatser van houten binnendeuren. Dagelijks vertrek je vanuit het bedrijf in Genk naar de verschillende werven. Je plaatst houten binnendeuren die in het eigen atelier op maat gemaakt zijn. De meeste klanten zijn particulieren. In deze functie zal je over het algemeen alleen of per 2 werken.

  • Biotechnicus (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een ziekenhuis te Zottegem zijn we op zoek naar een biotechnicus. Jouw functie: Je staat in voor het preventief en correctief onderhoud van voornamelijk medische apparatuur en dit volgens de voorschriften en de wettelijke verplichtingen. Je verzekert de opvolging van de herstellingen uitgevoerd door externe firma's. Je geeft richtlijnen aan de gebruikers omtrent het correct en veilig gebruik van de apparatuur. Je stelt handleidingen op en houdt de inventaris in de databank bij van alle apparatuurgegevens. Je rapporteert aan het diensthoofd biomedische dienst en u krijgt specifieke opdrachten van het diensthoofd biomedische dienst.

  • JUNIOR SALES SPECIALIST (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Hays Response Zaventem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    * Vilvoorde * Engels * Automotive Voor onze klant in Vilvoorde is Hays Response op zoek naar een Sales Support. Deze internationale klant is actief in de automotive sector en zoekt een gemotiveerde collega om hun team te versterken. Als Sales Support maak je deel uit van de Sales afdeling. Je zal de vertegenwoordigers administratief ondersteunen door o.a. bestellingen te verwerken, offertes en rapporten op te maken en andere uiteenlopende taken te verrichten. Daarnaast zal je het aanspreekpunt zijn van de belangrijkste klant en zal je hem bijstaan bij vragen.

  • Huishoudhulp regio Nevele (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques Gent

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job in het huishouden en is poetsen je passie? Dan ben jij de kandidaat die wij graag aan het werk zetten! Voor enkele gezinnen in Nevele zijn we op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp. Je krijgt een volledig wettelijk statuut en na 3 maand een contract van onbepaalde duur. Randstad voorziet ook in enkele extralegale voordelen en opleidingen. Je staat in voor allerlei huishoudelijke taken bij één of meerdere particulieren thuis: schoonmaken, strijken, ramen lappen,... Je organiseert je werk zelfstandig en respecteert de gewoontes van het gezin waarbij je werkt. Je hebt vaste werkuren in samenspraak met jouw klanten. Uurrooster bespreekbaar deeltijds of voltijds.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) deeltijds/voltijds regio Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • INTERVIEWERS op zelfstandige basis (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: GfK BELGIUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als freelance face-to-face interviewer neem je interviews af in je eigen regio bij de mensen thuis of bij bedrijven/winkels. Onze klanten behoren tot uiteenlopende sectoren zoals media, telecom, wagens, banken, overheid,… Je werkt met een vastgelegde deadline waarbinnen je zelf je uurrooster kan bepalen.

  • Zelfstandig logopedist(e) (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: DE BEULE LIESBETH

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het betreft een deeltijdse betrekking van ongeveer 20 uur per week of een deel ervan, te starten vanaf 05/11/'18 tot en met 01/02/'19. Indien mogelijk kan je nadien je eigen uurrooster uitbouwen. Je behandelt kinderen met spraak-, taal- en leerproblemen.

  • Kinderbegeleider / Kinderbegeleidster (SCHELLE)

    Regio: SCHELLE

    Bedrijf: KINDERDAGVERBLIJF LAURO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor ons kinderdagverblijf in Schelle zijn wij nog steeds dringend op zoek naar een gemotiveerder kinderbegeleider of kinderbegeleidster.Je zal instaan voor de dagelijkse verzoriging van baby's en peuters van 0-3 jaar.

  • seizoenarbeid (LICHTERVELDE)

    Regio: LICHTERVELDE

    Bedrijf: DELY MARC

    Type: Flexijob

    prei schonen en sorteren voor verkoop

  • Flexi- job en/of extra kelner (OOSTHAM)

    Regio: OOSTHAM

    Bedrijf: DE GRAMMOFOON

    Type: Flexijob

    Zelfstandig werken in de bediening van de bistro, klanten vriendelijk ontvangen, bestellingen opnemen, gerechten en dranken serveren dit 1 à 2 avonden per week. Gezellige zaak met aangename werksfeer zie: https://www.facebook.com/www.degrammofoon.be

Zoek naar antwoorden van Arnould B in sociale netwerken
Look for responds of Arnould B in social networks

Lees alle opmerkingen voor Arnould B. Laat een reactie achter voor Arnould B. Arnould B bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Arnould B. Leave a respond for Arnould B. Arnould B on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Arnould B op de google maps. Adres en contacten Arnould B
Location of Arnould B on the google maps. Address and contacts of Arnould B

Andere gerelateerde bedrijven als come Arnould B Arnould B: COSMOPOLIET | Ferjy-Car sprl | Tison J-P | Leger Des Heils ASBL | St-Arnoldus

Other related companies as Arnould B: COSMOPOLIET | Ferjy-Car sprl | Tison J-P | Leger Des Heils ASBL | St-Arnoldus

Arnould B is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Arnould B, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06537658691. Het bedrijf Arnould B bevindt zich op het adres: Rue de Saupont 44; 6880; Bertrix. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 853,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 231,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Heating Central - Mainten. and Repair. Producten gemaakt in Arnould B zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Arnould B is Onroerend goed, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Arnould B is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Arnould B, openstaande posities, locatie van Arnould B op de kaart.

Arnould B is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is Arnould B, company assigned to the tax number BE06537658691. The company Arnould B is located at the address: Rue de Saupont 44; 6880; Bertrix. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 853,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 231,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Heating Central - Mainten. and Repair. Products created in Arnould B were not found.
The main activity of Arnould B is Real Estate, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Arnould B is not available. You also can look at reviews of Arnould B, open positions, location of Arnould B on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Arnould B, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Arnould B, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Arnould B, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Arnould B, employees, financial statistics.