VRIENDS MARC

Contactgegevens VRIENDS MARC: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VRIENDS MARC: address, phone, fax, email, website, opening hours

VRIENDS MARC

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Wilselsesteenweg 307; 3010; Leuven (Kessel-Lo), België

Telefoon (phone): 016 44 87 69 (+32-016 44 87 69) 016 44 87 69 (+32-016 44 87 69)

Fax (fax): 016 44 41 98 (+32-016 44 41 98) 016 44 41 98 (+32-016 44 41 98)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VRIENDS MARC: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VRIENDS MARC"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VRIENDS MARC"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VRIENDS MARC, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VRIENDS MARC. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VRIENDS MARC, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VRIENDS MARC. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VRIENDS MARC
Products information VRIENDS MARC

BTW identificatienummer (tax): BE02269744873
Ondernemingsnummer: 1803649902
Hoofdstad (capital): 300,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 501,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Water heaters; Sanitary articles - Installation & Repair

Product categorie (product category): Heating Central - Installation

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VRIENDS MARC
(Get full report from official database of BE for VRIENDS MARC)

Aanvulling soorten activiteiten voor VRIENDS MARC
Addition kinds of activities for VRIENDS MARC

2999. Petroleum en steenkoolproducten, niet inbegrepen | Petroleum and coal products, nec
806299. Algemene medische en chirurgische ziekenhuizen, nec | General medical and surgical hospitals, nec
26559901. Ammunitie blikjes of buizen, bord gelamineerd met metalen folie | Ammunition cans or tubes, board laminated with metal foil
29510203. Beton, asfalt (niet van raffinaderijen) | Concrete, asphaltic (not from refineries)
50649904. Elektrische scheerapparaten | Electric razors
82210201. Service academie | Service academy

Werken bij VRIENDS MARC: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VRIENDS MARC: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VRIENDS MARC. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VRIENDS MARC. Looking for open vacancies in other companies

  • Onderhoudstechnieker (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten in de regio Bocholt zijn wij op zoek naar een onderhoudstechnieker. Je takenpakket bestaat uit: - Onderhoud aan de machines - Mechanisch onderhoud - Elektrisch onderhoud - Storingen oplossen

  • Teammember Okay compact Grootserment (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Klanten helpen doe je met veel goesting en met de glimlach. Je zet hen telkens op de eerste plaats wanneer ze komen winkelen. Hebben ze een specifiek verzoek? De team members staan paraat. Precies door die positieve houding is de OKay waar jij werkt een gezellige buurtsupermarkt. Elke dag ziet er anders uit bij OKay. Het ene moment beman je de kassa en even later steek je een handje toe in de bakkerij, hou je de winkel netjes of vul je rekken verder aan. Misschien heb je een leuk idee voor een creatieve actie? Gooi het in de groep, eigen initiatief kunnen we altijd appreciëren! Om onze klanten nog beter te informeren, volg je regelmatig interessante opleidingen. Zo stel je hen meteen op hun gemak. Klanten kunnen altijd op jou rekenen om hun winkelervaring zo vlot mogelijk te laten verlopen. Dat is soms intensief, maar altijd voldoeninggevend. Je biedt samen met je collega's een luisterend oor, maakt een grapje op de werkvloer, het kan allemaal. Kortom, zoveel kwaliteiten onder één petje!

  • Monteur/uitrichter dagdienst (M/V) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    VDL Bus Roeselare zoekt een monteur/uitrichter: Het 'uitrichten' van bussen: de bussen ondergaan verschillende lasbewerkingen, waardoor het metaal vervormd wordt. De taak bestaat erin het vervormde metaal opnieuw recht te slaan met behulp van een voorhamer. Fysiek zwaarder werk. Montage van verschillende leidingen (pneumatica, aircoleiding, ...).

  • Administratief bouwkundig bediende (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: STEGMANN BELGIUM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar een administratief bediende met affintiteit in de bouw. Verantwoordelijkheden: Verwerken van dossiers Offertes indienen, aanpassen, finaliseren en bezorgen aan onze klant Bestellen van de nodige materialen Je bent het aanspreekpunt voor de werfleiders, klant en toonzalen Trefwoorden: bouw, administratie, bouwkunde, technisch,

  • Key account coördinator | Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een logistieke speler te Herentals, zijn wij op zoek naar key account coördinator. Het bedrijf is gespecialiseerd in automotive onderdelen als officemachines. Zij zorgen voor vervoer, installatie en bedrijfsklaar maken van de verschillende goederen. Als key account coördinator sta je dagelijks on contact met opdrachtgevers en eindklanten, ben je verantwoordelijk voor het verkennen van de markt, opnemen van nieuw etrens en formuleren van voorstellen aan het management. Daarnaast voer je analyses uit en maak je rapportages op van de verschillende dagelijkse activiteiten. Je beschikt over inzicht in de financiële resultaten en KPI's.

  • HVAC monteur (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: Kennisjobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bouwbedrijf regio Zwevegem zijn wij op zoek naar een HVAC monteur. Ervaring is geen must, maar een zekere leergierigheid wel! Je komt terecht in een bedrijf dat investeert in jouw toekomst en waar je vooral zal instaan voor renovatie en herstellingswerken. Je komt vooral terecht bij particulieren en je werkt je project af van A tot Z. Dit kan gaan van mazoutketels vervangen tot gasketels, nieuwbouwprojecten, herstellingen, kleine elektriciteitswerken, tegels zetten als een valse wand bouwen. Hoe polyvalenter je bent hoe beter, en een rijbewijs B is een must zodat je vlot bij de klant geraakt. Heb je enkel ervaring in een van deze takken, aarzel dan zeker niet, het is vooral je mentaliteit en de wil om bij te leren die belangrijk zijn!

  • JOBSTUDENT ZAALMEDEWER(ST)ER WEEKENDS (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: LE TOUQUET

    Type: Studentenjob

    Voor ons restaurant, brasserie, tearoom zijn wij dringend op zoek naar een zaalmedewerk(st)er! Wij serveren oa klassieke keuken, veganistische gerechten en hebben ook aandacht voor allergiën. Wij zijn een heel kindvriendelijke zaak! Je staat in voor de bediening van onze klanten in de zaal en op het terras. Je serveert zowel warme en koude gerechten en dranken. Daarnaast kan je ook ingeschakeld worden achter de bar.

  • PRODUCT & REGULATION ENGINEER (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: STAS

    Type: Vaste Job

    Jouw uitdaging: Ons gamma kippers en zelflossers wordt volledig in huis ontwikkeld en gebouwd. Het betreft dus constructie en niet louter assemblage. Deze aanpak zorgt voor een grote flexibiliteit en een sterke veelzijdigheid. Alle producten kunnen dankzij “de in huis aanpak” voldoen aan de strengste hedendaagse kwaliteitseisen. Wij zoeken iemand die zijn expertise wil ontwikkelen binnen Product Safety & Homologation. Jij wordt expert in de normering en homologaties van onze voertuigen. Hiervoor ontwikkel en onderhoud je de technische constructiedossiers (CE-normen) en homologatiedossiers. Je bereidt deze rapportages intern voor en presenteert deze aan de officiële instanties. Je bent verantwoordelijk om up to date te blijven over de evoluties in de wetgeving op vlak van homologaties, normering en machinerichtlijnen. Hierbij adviseer je jouw collega’s binnen Engineering in het toepassen van deze vereisten in hun ontwerpen. Daarnaast ondersteun je verkoop bij nieuwigheden. Jouw rol als Regulation voer je uit in combinatie met ontwerp en research werk binnen het Product team.

  • Chauffeur C / CE (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: QJOBS @WORK

    Type: Vaste Job

    Voor verschillende bedrijven zijn wij op zoek naar een gemotiveerde en ervaren vrachtwagenchauffeur. -ADR attest is een plus -Code 95 is een must Flexibel naar uren ? Dan ben jij de chauffeur die we zoeken!

  • Project hoofdverpleegkundige regio Mechelen (contract onbepaalde duur) (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: X-Care

    Type: Vaste Job

    Als project hoofdverpleegkundige word je ingeschakeld voor leidinggevende opdrachten binnen de zorgsector: zowel binnen de thuiszorg, als binnen woon-en zorgcentra, ziekenhuizen, ambulante centra,…Voor elk wat wils! We houden rekening met jouw voorkeur en bovendien gaan we op zoek naar opdrachten in jouw regio. De voordelen aan het werken als projectverpleegkundige: Een vast contract van onbepaalde duur Tijdelijke opdrachten (1 maand, 3 maand, 6 maand), dus nooit vervallen in sleur of routine Je leert enorm veel bij, krijgt een brede kijk op de zorgsector en je eigen kunnen Je kan jouw opgedane ervaring en kennis delen met anderen tijdens je projecten Je leert heel wat nieuwe mensen kennen Je kan proeven van alle aspecten van de verpleging. Je hoeft dus geen keuze te maken. Momenteel zoeken wij een verpleegkundige die als eerste project zal starten als hoofdverpleegkundige in een woon- en zorgcentrum. De verpleegkundige zal voltijds werken (of eventueel 80%) Kom jij ons team versterken?

  • Ploegleider/ assistent meestergast nacht (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Poco Loco

    Type: Vaste Job

    Een ploegleider/ assistent meestergast bij Poco Loco begeleidt, coördineert en coacht het team. Hij/zij streeft naar een goede sfeer en mooie resultaten met een no-nonsense attitude. Als Ploegleider/assistent meestergast… Coach en leid je je team van 7 productiemedewerkers op een positieve manier Ben je verantwoordelijk voor de evaluatiegesprekken Controleer je de verschillende stappen van het productieproces Vervang je de meestergast bij afwezigheid en neem je de leiding van de volledige afdeling (50 à 60 productiemedewerkers) Kan je de machines van jouw afdeling opstarten, instellen en bijregelen Werk je van maandag tot en met vrijdag in nacht (21u-5u) Hiervoor krijg je grondige opleidingen zowel intern (met behulp van de meestergast) als extern. Neem een kijkje in productie, bekijk hetfilmpje.

  • Klinisch psycholoog / Psychotherapeut adolescenten/jongvolwassenen (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: PRAKTIJK MONDRIAAN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je zal instaan voor de psychologische begeleiding van adolescenten en jongvolwassenen. Je volgt het dossier op van bij de start en brengt het ook tot een goed einde (intake, onderzoeksfase, therapie en afronding/doorverwijzing). Je zal ons team van psychologen vervoegen, waarbij jouw bijdrage een meerwaarde kan worden (denk maar aan intervisies bijvoorbeeld).

Zoek naar antwoorden van VRIENDS MARC in sociale netwerken
Look for responds of VRIENDS MARC in social networks

Lees alle opmerkingen voor VRIENDS MARC. Laat een reactie achter voor VRIENDS MARC. VRIENDS MARC bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VRIENDS MARC. Leave a respond for VRIENDS MARC. VRIENDS MARC on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VRIENDS MARC op de google maps. Adres en contacten VRIENDS MARC
Location of VRIENDS MARC on the google maps. Address and contacts of VRIENDS MARC

Andere gerelateerde bedrijven als come VRIENDS MARC VRIENDS MARC: SPRIMONT CLAUDE | VOCAS | Greyhound | JEAN BRODUR | Pierre DAISOMONT

Other related companies as VRIENDS MARC: SPRIMONT CLAUDE | VOCAS | Greyhound | JEAN BRODUR | Pierre DAISOMONT

VRIENDS MARC is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VRIENDS MARC, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02269744873. Het bedrijf VRIENDS MARC bevindt zich op het adres: Wilselsesteenweg 307; 3010; Leuven (Kessel-Lo). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 300,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 501,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Heating Central - Installation. Lijst met producten zijn Water heaters; Sanitary articles - Installation & Repair.
De hoofdactiviteit van VRIENDS MARC is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VRIENDS MARC is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VRIENDS MARC, openstaande posities, locatie van VRIENDS MARC op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

VRIENDS MARC is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is VRIENDS MARC, company assigned to the tax number BE02269744873. The company VRIENDS MARC is located at the address: Wilselsesteenweg 307; 3010; Leuven (Kessel-Lo). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 300,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 501,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Heating Central - Installation. List of products are Water heaters; Sanitary articles - Installation & Repair.
The main activity of VRIENDS MARC is Administration of Human Resource Programs, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of VRIENDS MARC is not available. You also can look at reviews of VRIENDS MARC, open positions, location of VRIENDS MARC on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over VRIENDS MARC, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VRIENDS MARC, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VRIENDS MARC, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VRIENDS MARC, employees, financial statistics.