Verschoore-Deceuninck BVBA

Particuliere bedrijvenNondepository Credit Institutions • Verschoore-Deceuninck BVBA
Private companiesNondepository Credit Institutions • Verschoore-Deceuninck BVBA

Contactgegevens Verschoore-Deceuninck BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Verschoore-Deceuninck BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Verschoore-Deceuninck BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Edgar Tinellaan 29; 8500; Kortrijk, België

Telefoon (phone): 056 21 81 17 (+32-056 21 81 17) 056 21 81 17 (+32-056 21 81 17)

Fax (fax): 056 35 54 19 (+32-056 35 54 19) 056 35 54 19 (+32-056 35 54 19)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Verschoore-Deceuninck BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Verschoore-Deceuninck BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Verschoore-Deceuninck BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Verschoore-Deceuninck BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Verschoore-Deceuninck BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Verschoore-Deceuninck BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Verschoore-Deceuninck BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Verschoore-Deceuninck BVBA
Products information Verschoore-Deceuninck BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE01733612060
Ondernemingsnummer: 3904235839
Hoofdstad (capital): 630,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 691,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Sanitary articles - Installation & Repair

Product categorie (product category): Heating Central - Installation

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Verschoore-Deceuninck BVBA
(Get full report from official database of BE for Verschoore-Deceuninck BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Verschoore-Deceuninck BVBA
Addition kinds of activities for Verschoore-Deceuninck BVBA

22980103. Kabel, behalve asbest en draad | Rope, except asbestos and wire
32810300. Bouw van steenproducten | Building stone products
35689901. Koppelingen, behalve voertuig | Clutches, except vehicular
51991002. Posters | Posters
57190601. spiegels | Mirrors

Werken bij Verschoore-Deceuninck BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Verschoore-Deceuninck BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Verschoore-Deceuninck BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Verschoore-Deceuninck BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Laborant (m/v) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ACTIEF ANTWERPEN OFFICE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant die gespecialiseerd is in afvalbehandeling, ophaling, sortering, recyclage, valorisatie en verwerking van gevaarlijk & vloeibaar afval, zijn we op zoek naar een laborant (m/v). Takenpakket: - Je staat in voor het uitvoeren van instrumentele -en natchemische laboanalyses - Je staat in voor de chemische processturing voor de solventconditionering en waterzuivering - Je stelt administratieve rapporten op volgens het documentbeheer in het labo - Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud van het laboapparatuur - Je hebt aandacht voor aandacht voor veiligheid, gezondheid en milieu

  • Plaatser / Installateur / Monteur - Dagwerk Waregem (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als plaatser sta je in voor de finishing touch van het bedrijf. Je plaatst de reeds afgewerkte stukken volgens de regels van de kunst.

  • Technieker fitnesstoestellen (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: STEGMANN ZAVENTEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Techniek en fitness, daar draait het om! Binnen deze functie zal je je tussen verschillende fitnesszalen bewegen voor de installatie, reparatie en algemeen onderhoud aan de apparaten te voorzien. Concreet: Tewerkstelling regio Brussel (kan van tijd ook afwijken) Onderhoud, herstelling en installatie van verschillende fitnessapparatuur (cardio, power, ...) Administratie servicebezoeken voorraadbeheer van je serviceauto

  • kassier / kassierster Supermarkt regio Zeebrugge (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: ADECCO ZEEBRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als kassier / kassierster voor een supermarkt regio Zeebrugge ben je hoofdzakelijk verantwoordelijk voor de kassa. Verder zal je ook rekken aanvullen, maar dat is in de minderheid.

  • Exclusieve huishoudhulp(M/V) te Idegem 16 uren per week (IDEGEM)

    Regio: IDEGEM

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en ben je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 16 uren per week voor een gastgezin wonende te Idegem.Voor dit gastgezin zijn we op zoek naar iemand die graag in een mooie omgeving instaat voor het onderhoud van het huis. U werkt zelfstandig en u kan grondig de gevraagde taken uitvoeren, u zorgt voor een routine in het werk zodat er geen zaken vergeten worden.Naast het onderhoud staat u ook in voor de was, de strijk.U kookt elke dag en doet daartoe de nodige boodschappen, het gaat om grotere hoeveelheden dus een wagen is aangewezen.U werkt op maandag, dinsdag en donderdag telkens van 16-19 u of van 15-18 u, op woensdag werkt u van 11 u tot 18 uur. Dit gastgezin wacht vol ongeduld op een discrete en betrouwbare, enthousiaste huishoudhulp, die hun huishouden runt alsof het haar eigen huishouden betreft. De hulp bij dit gastgezin kan gecombineerd worden met hulp bij andere gastgezinnen in de buurt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Neerrepen - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • POETSHULP VOOR THUISZORG (Regio Mechelen) (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: SOWEL

    Type: Dienstenchequebaan

    Je zal werken als poetshulp. Je staat in voor het onderhoud van woning in de regio van Mechelen, dit zowel bij jonge gezinnen als oudere en/of hulpbehoevende personen.

  • Huishoudhulp te Drongen (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: STUZO

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor enkele gezinnen omgeving Drongen zijn we op zoek naar een geschikte huishoudhulp. De taken omvatten vooral schoonmaken, opruimen en eventueel strijken.

  • STUDENT Barman Voltijds (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Camping Campina / BVBA Dageraad 16

    Type: Studentenjob

    In onze brasserie, gelegen op de Dageraadplaats, zijn wij op zoek naar een positief en enthousiast persoon om ons team te versterken. Je neemt de bestellingen op, je staat in voor het serveren van de gerechten en dranken. Je ruimt de tafels af en dekt ze in. Je zorgt voor de bediening zowel aan de bar, in de zaal als op het terras.

  • Animator om Minecraft spelers te begeleiden - Lier (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Zin in een leuke vakantiejob als animator minecraft? Ben je een échte minecraft gamer en heb je zin om je kennis met kinderen te delen? Dan vind je hier de job van je leven!! De minecraft activiteiten worden afgewisseld met spel. Er zijn steeds 2 groepen die afwisselend minecraft spelen en spelactiviteiten doen. Je begeleidt dus 2 afzonderlijke groepen van 12 kinderen. De spelactiviteiten worden door een andere monitor voorzien.

  • Teamleader voor groeiend & vooruitstrevend kantoor - Ardooie (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Begonnen als één klein kantoor, maar uiteindelijk al uitgebreid naar vier moderne vestigingen, kan je wel zeggen dat dit kantoor erop vooruit gegaan is. Vandaag de dag zijn ze nog steeds aan het groeien en leveren ze een brede waaier aan diensten. Deze dienstverlening omvat zaken zoals de boekhouding, fiscaal-, juridisch- en sociaal advies, begeleiding van starters, hulp bij overnames, etc. De klanten die ze verzorgen zijn middelgrote KMO'S, vrije beroepen en zelfstandigen. Het uiteindelijke doel is om een kwaliteitsvolle service te leveren en dit op een persoonlijke manier. Constante opleidingen en bijscholingen zorgen ervoor dat dit jong en dynamisch team van 10 medewerkers en 2 vennoten hun klanten op de meest accurate manier kunnen bijstaan. Teamleader: opdracht Je beheert dossier van A-Z, inclusief eindbesprekingen. Je bent verantwoordelijk voor een team medewerkers: je begeleidt hen en stuurt hen aan. Je teamgenoten kunnen met al hun vragen en problemen bij jou terecht. Je staat in voor een goed verloop van de dagdagelijkse activiteiten op kantoor.

  • Accountant/boekhouder met carrièreperspectieven - nieuw kantoor (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Voor een modern boekhoudkantoor in Oost-Vlaanderen zijn wij op zoek naar een dossierbeheerder met ervaring. Het kantoor dat in 1999 is opgericht, is intussen toe aan een tweede vestiging in Zwijnaarde. Om deze uitbreiding in goede banen te leiden zoeken zij iemand die op korte termijn de kantoorverantwoordelijkheid op zich kan nemen. Dossierbeheerder- functie Je bent verantwoordelijk voor je eigen klantenbestand en kan deze zelfstandig beheren en afsluiten. Je staat in nauw contact met klanten en kan deze niet alleen boekhoudkundig, maar ook fiscaal advies verlenen. Op korte termijn neem je de leiding over je eigen team van dossierbeheerders.

Zoek naar antwoorden van Verschoore-Deceuninck BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Verschoore-Deceuninck BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Verschoore-Deceuninck BVBA. Laat een reactie achter voor Verschoore-Deceuninck BVBA. Verschoore-Deceuninck BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Verschoore-Deceuninck BVBA. Leave a respond for Verschoore-Deceuninck BVBA. Verschoore-Deceuninck BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Verschoore-Deceuninck BVBA op de google maps. Adres en contacten Verschoore-Deceuninck BVBA
Location of Verschoore-Deceuninck BVBA on the google maps. Address and contacts of Verschoore-Deceuninck BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Verschoore-Deceuninck BVBA Verschoore-Deceuninck BVBA: Natacha | Saracina (La) | KREATOS | R.A.E.C.T. MONS | PROCURA NV

Other related companies as Verschoore-Deceuninck BVBA: Natacha | Saracina (La) | KREATOS | R.A.E.C.T. MONS | PROCURA NV

Verschoore-Deceuninck BVBA is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Verschoore-Deceuninck BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01733612060. Het bedrijf Verschoore-Deceuninck BVBA bevindt zich op het adres: Edgar Tinellaan 29; 8500; Kortrijk. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 630,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 691,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Heating Central - Installation. Lijst met producten zijn Sanitary articles - Installation & Repair.
De hoofdactiviteit van Verschoore-Deceuninck BVBA is Nondepository Credit Institutions, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Verschoore-Deceuninck BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Verschoore-Deceuninck BVBA, openstaande posities, locatie van Verschoore-Deceuninck BVBA op de kaart.

Verschoore-Deceuninck BVBA is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is Verschoore-Deceuninck BVBA, company assigned to the tax number BE01733612060. The company Verschoore-Deceuninck BVBA is located at the address: Edgar Tinellaan 29; 8500; Kortrijk. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 630,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 691,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Heating Central - Installation. List of products are Sanitary articles - Installation & Repair.
The main activity of Verschoore-Deceuninck BVBA is Nondepository Credit Institutions, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Verschoore-Deceuninck BVBA is not available. You also can look at reviews of Verschoore-Deceuninck BVBA, open positions, location of Verschoore-Deceuninck BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Verschoore-Deceuninck BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Verschoore-Deceuninck BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Verschoore-Deceuninck BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Verschoore-Deceuninck BVBA, employees, financial statistics.