Vancampenhout F

Particuliere bedrijvenLegale diensten • Vancampenhout F
Private companiesLegal Services • Vancampenhout F

Contactgegevens Vancampenhout F: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Vancampenhout F: address, phone, fax, email, website, opening hours

Vancampenhout F

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Kruipinstraat 52; 1800; Vilvoorde, België

Telefoon (phone): 02 251 94 86 (+32-02 251 94 86) 02 251 94 86 (+32-02 251 94 86)

Fax (fax): 02 251 94 86 (+32-02 251 94 86) 02 251 94 86 (+32-02 251 94 86)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Vancampenhout F: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Vancampenhout F"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Vancampenhout F"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Vancampenhout F, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Vancampenhout F. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Vancampenhout F, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Vancampenhout F. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Vancampenhout F
Products information Vancampenhout F

BTW identificatienummer (tax): BE01968444824
Ondernemingsnummer: 7161407470
Hoofdstad (capital): 206,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 502,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Heating (Central) - Mainten. & Repair

Product categorie (product category): Heating Central - Installation

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Vancampenhout F
(Get full report from official database of BE for Vancampenhout F)

Aanvulling soorten activiteiten voor Vancampenhout F
Addition kinds of activities for Vancampenhout F

025900. Pluimvee en eieren, niet inbegrepen | Poultry and eggs, nec
308800. Kunststof loodgieterswerk | Plastics plumbing fixtures
17419904. Drain tegel installatie | Drain tile installation
51599901. varkenshaar | Bristles
97119903. Burgerlijke defensie | Civil defense

Werken bij Vancampenhout F: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Vancampenhout F: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Vancampenhout F. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Vancampenhout F. Looking for open vacancies in other companies

  • VISION SYSTEM DEVELOPER (OPHASSELT)

    Regio: OPHASSELT

    Bedrijf: DELTA ENGINEERING

    Type: Vervanging brugpensioen

    Je staat in voor de ontwikkeling van camera en vision applicaties met interne en externe resources. Je analyseert de verschillende bestaande hardware en software systemen die op de markt aanwezig zijn. Je staat in voor het bestuderen van de visiesoftware, belichting en lenzen. Je bent verantwoordelijk voor het opmaken van een haalbaarheidsstudie voor nieuwe projecten. Je staat in voor de implementatie van klantenprojecten. Je verzorgt de opstart bij klanten en geeft daarbij ook de eventuele nodige opleiding. Je draagt jouw professionele ervaring en jouw kennis van de beste technieken over op jouw collega’s. Je werkt in een internationaal team.

  • Animator/figurenspeler (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    * Figurenspeler voor de verwelkoming van de bezoekers en verschillende meet and greets van de figuren in het park. *Buiten de zomerperiode maak je af en toe deel uit van het team attractiebedieners. Je staat dan in voor de bediening van de attracties in het themapark, je zorgt ervoor dat de bezoekers vlot en op een veilige manier de attracties kunnen in-en uitstappen. Hierbij besteed je tevens de nodige aandacht aan onze kleinste bezoekers.

  • Wegenisarbeiders gezocht! (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een bouwfirma in de regio Aarschot zijn wij op zoek naar wegenisarbeiders. Beschik je over een stabiele en relevante werkervaring van minimum 5 jaar? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken!

  • Keukenoperator met een passie voor chocolade (m/v) (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je takenpakket zal onder meer bestaan uit: - Correcte vullingen draaien voor pralines en paaseitjes - Productieorders correct opvolgen en controleren - Traceerbaarheid van de producten garanderen - Controleren van de houdbaarheid van de producten - Alle gebruikte materialen en machines in propere staat achterlaten en ontsmetten

  • Pijpfitter Warme Zone (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In deze functie ben je verantwoordelijk voor het uivoeren van alle voorkomende (de)montage -en pijpfitwerkzaamheden in alle posities aan verschilllende materiaalsoorten binnen afgesproken tijd en budget, in teamverband en zelfstandig en dan voornamelijk op activiteiten binnen kerncentrales. Verantwoodelijkheden * voorstellen doen met betrekking tot de aanpak van de werkzaamheden * je checkt specificaties van tekeningen op locatie en brengt indien nodig wijzigingen hierop aan. * Je werkt volges opdrachtstelling, specificaties, werkinstructies en procedures en stelt een beperkte eindrapportage op. * Je meldt, na uivoering, de werkzaamheden conform geldende procedures af * Als zelfstandig fitter ben je verantwoordelijk voor veiligheid, kwaliteit en naleving van wettelijke regels en procedures en stuurt waar nodig bij. * je draagt zorg voro de inrichting van de werklocatie en organisatie, planning en uitvoering van alle fitterswerkzaamheden.

  • Energieke ervaren accountant (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wil jij werken in een tof bedrijf met energieke vibes en wil hij het bedrijf mee doen groeien? Zoek jij meer balans, ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en individuele vrijheid? Dan is dit wellicht de job voor jou, reageer dan snel. Taken: - Je beheert diverse groeibedrijven op het vlak van boekhouding, fiscaliteit en BTW aangifte, maand- en jaarafsluitingen. Je bespreekt niet alleen de voorbije resultaten met de klant, maar kijkt ook mee vooruit en draagt je expertise bij. -  Op kantoor begeleid je de meer junior collega's vanuit je vakkennis en oefen je een controlling functie uit. Je ondersteunt je team met gefundeerd en gemotiveerd advies en bent de expert op wie zij steeds een beroep kunnen doen. -  In functie van je eigen ambitie en talenten werk je meer intern gericht (ondersteuning team) of extern gericht (klantrelatie).

  • Machinebediener (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Waregem zijn wij op zoek naar een Machinebediener. U taak zal bestaan uit het verpakken van dozen, en zakken. ( maximum 25 kg ) U zal de machine bedienen. Hiervoor voorziet men een interne opleiding. De machine die u zal bedienen is eenvoudig en bovendien gemakkelijk aan te leren.

  • POETSHULP / HUISHOUDHULP IN ZELE - KIES EEN (ELEKTRISCHE) FIETS OF BEDRIJFSWAGEN! (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Peer (PEER)

    Regio: PEER

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • STUDENT - Administratief bediende - Herfstvakantie (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: Synergie Waregem Careers

    Type: Studentenjob

    Voor een internationaal bedrijf uit de regio van Kruishoutem zijn we op zoek naar een gemotiveerd(e) student(e) die administratief wil werken. Jouw taak bestaat hoofdzakelijk uit het invoeren van cijfermatige gegevens in het systeem waarmee het bedrijf werkt. Nauwkeurigheid is hierbij zeer belangrijk, net als het zorgvuldig en overzichtelijk tewerk gaan.

  • Financieel analyst/Controller (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een auditkantoor gelegen te regio Sint-Denijs-Westrem zijn we op zoek naar een master student. Je zal ingezet worden voor een studierelevante bijbaan met uitzicht op een vast contract bij afstuderen. Je zal ingezet worden om bij klanten langs te gaan en om financiële analyses te verrichten, je zal werkvoorbereidingen doen en tellingen. Je zal ingezet worden tijdens het academiejaar en dit gedurende 2 of 3 dagen per week

  • PATISSIER (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: 'T VERLOORE BROOD

    Type: Vaste Job

    In onze bakkerij zal jij mede instaan voor volgende taken: Je maakt onze patisserie Je helpt mee het assortiment te vernieuwen naar de nieuwste hypes en trends Je zorgt voor de voor bereidingen en de afwerking van ons gebak. ... Ook het ordelijk en netjes houden van je werkplek behoort tot je takenpakket.

Zoek naar antwoorden van Vancampenhout F in sociale netwerken
Look for responds of Vancampenhout F in social networks

Lees alle opmerkingen voor Vancampenhout F. Laat een reactie achter voor Vancampenhout F. Vancampenhout F bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Vancampenhout F. Leave a respond for Vancampenhout F. Vancampenhout F on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Vancampenhout F op de google maps. Adres en contacten Vancampenhout F
Location of Vancampenhout F on the google maps. Address and contacts of Vancampenhout F

Andere gerelateerde bedrijven als come Vancampenhout F Vancampenhout F: KBC | JEAN-FRANCOIS WAUTOT | LOEBAS | A V T C NV | KRIS MASSON

Other related companies as Vancampenhout F: KBC | JEAN-FRANCOIS WAUTOT | LOEBAS | A V T C NV | KRIS MASSON

Vancampenhout F is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Vancampenhout F, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01968444824. Het bedrijf Vancampenhout F bevindt zich op het adres: Kruipinstraat 52; 1800; Vilvoorde. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 206,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 502,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Heating Central - Installation. Lijst met producten zijn Heating (Central) - Mainten. & Repair.
De hoofdactiviteit van Vancampenhout F is Legale diensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Vancampenhout F is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Vancampenhout F, openstaande posities, locatie van Vancampenhout F op de kaart.

Vancampenhout F is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is Vancampenhout F, company assigned to the tax number BE01968444824. The company Vancampenhout F is located at the address: Kruipinstraat 52; 1800; Vilvoorde. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 206,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 502,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Heating Central - Installation. List of products are Heating (Central) - Mainten. & Repair.
The main activity of Vancampenhout F is Legal Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Vancampenhout F is not available. You also can look at reviews of Vancampenhout F, open positions, location of Vancampenhout F on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Vancampenhout F, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Vancampenhout F, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Vancampenhout F, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Vancampenhout F, employees, financial statistics.