Van Kerckhoven A

Particuliere bedrijvenOnroerend goed • Van Kerckhoven A
Private companiesReal Estate • Van Kerckhoven A

Contactgegevens Van Kerckhoven A: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van Kerckhoven A: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van Kerckhoven A

Regio (region): N\A, België

Adres (address): della Faillestraat 5; 2221; Heist-op-den-Berg (Booischot), België

Telefoon (phone): 015 22 16 73 (+32-015 22 16 73) 015 22 16 73 (+32-015 22 16 73)

Fax (fax): +32 (4) 477-70-75 +32 (4) 477-70-75

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van Kerckhoven A: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van Kerckhoven A"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van Kerckhoven A"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van Kerckhoven A, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van Kerckhoven A. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van Kerckhoven A, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van Kerckhoven A. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van Kerckhoven A
Products information Van Kerckhoven A

BTW identificatienummer (tax): BE07648925781
Ondernemingsnummer: 3624359130
Hoofdstad (capital): 319,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 623,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in Van Kerckhoven A zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Heating Central - Installation

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van Kerckhoven A
(Get full report from official database of BE for Van Kerckhoven A)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van Kerckhoven A
Addition kinds of activities for Van Kerckhoven A

208601. Iced thee en fruitdrankjes, gebotteld en ingeblikt | Iced tea and fruit drinks, bottled and canned
28340702. Vitaminepreparaten | Vitamin preparations
39490203. Emmers, vis en aas | Buckets, fish and bait
50520104. Lood erts | Lead ore
72991001. Schuldconsulting of aanpassingsdienst, individuen | Debt counseling or adjustment service, individuals

Werken bij Van Kerckhoven A: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van Kerckhoven A: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van Kerckhoven A. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van Kerckhoven A. Looking for open vacancies in other companies

  • KEUKENVERANTWOORDELIJKE/CHEF (M/V/X) (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    voor een klant regio Ronse zijn we op zoek naar een creatieve keukenverantwoordelijke die het niet erg vindt om een bijdrage te leveren aan voorbereidend werk of voedsel te leveren wanneer dat nodig is, maar die niet bang zal zijn om te delegeren. je maakt werkschema's voor het keukenpersoneel, je creëert en voert menuwijzigingen uit, je huurt keukenpersoneel in en traint hen indien nodig.

  • Pijpfitter (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Go4Jobs Aartselaar

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als pijpfitter voel je je helemaal thuis tussen buizen en pijpen. Je vervaardigt, vervangt, plaatst en herstelt pijpwerk aan allerhande installaties bij onze klanten. Geen tussenstuk of materiaal is je onbekend. Voor bijzondere kleppen of bochten op metalen en kunststoffen buizen, draai je je hand niet om. Je bent ook in staat om voorgemaakte spools te monteren op werven.

  • Gedreven automecanicien (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: ASAP ANTWERPEN TECHNICS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Innoveren en verbeteren, respect voor iedereen, samen slagen, de eerste keus zijn voor elke klant. Deze 4 waarden stelt onze klant elke dag opnieuw centraal. Wil jij ook deel uitmaken van deze topwerkgever, lees dan zeker verder. Voor verschillende filialen zijn zij op zoek naar gedreven automecaniciens. Afhankelijk van je ervaring sta je in voor volgend takenpakket: - Uitvoeren van klein en groot onderhoud; - Herstellen van defecten of vervangen van auto-onderdelen; - Opsporen van fouten door middel van diagnosevoering; - Orde en netheid garanderen in de garage.

  • Monteur in daguren - regio Duffel (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf te Duffel, gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van kwaliteitsvolle takels, hangbruginstallaties en ophangsystemen zijn wij op zoek naar een gemotiveerde monteur. Je hebt bij voorkeur een elektrische achtergrond en je kan ook een elektrisch plan lezen. Jouw takenpakket als monteur: - fijn en nauwkeurig elektrisch monteerwerk. - een vorm van bordenbouw maar deze is zeker niet te vergelijken met de industriële bordenbouw. - Herbekabeling van bijvoorbeeld een hangbrug. - Je werkt steeds op maat van de klant wat jouw werk zeer gevarieerd maakt.  

  • Gemotiveerde huishoudhulp dienstencheques m/v KUURNE (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: VZW COMFORTE

    Type: Dienstenchequebaan

    Vzw Comforte is op zoek naar een gemotiveerde poetsmedewerker voor de regio Kuurne of Zwevegem. Vzw Comforte is een samenwerking tussen vzw bik, pwa Zwevegem en OCMW Zwevegem. We bieden diensten aan met dienstencheques aan de inwoners van Zuid West Vlaanderen. Zowel strijk, vervoer en huishoudhulp. Gezien de organisatie in volle bloei is zijn we op zoek naar gemotiveerde medewerkers om ons team van huishoudhulpen te versterken. Hou je van netheid en sociaal contact ? Dan ben jij de collega die wij zoeken. We bieden je een deeltijds contract aan met optie vast in de regio Kuurne of Zwevegem. Rijbewijs is niet vereist. Je krijgt de mogelijkheid om je kennis te verruimen/te delen met je collega's tijdens maandelijkse intervisiemomenten. We onthalen je in een warme sfeer en bieden een tewerkstelling aan op maat.

  • STUDENT Grafisch vormgever (VLIMMEREN)

    Regio: VLIMMEREN

    Bedrijf: STUSEND

    Type: Studentenjob

    Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in het aankopen van kunst en antiek. Hij is op zoek naar een student die hem 1 dagen in de week (uitgezonderd weekend) kan bijstaan bij het bewerken van afbeeldingen en daarnaast wat administratieve taken wil uitvoeren. Bvb (facturen klasseren etc) Ben jij een persoon met passie voor ontwerpen en afbeeldingen bewerken, foto's trekken etc? Werken met Indesign, Photoshop is natuurlijk mooi meegenomen. Je kon hier gisteren al beginnen Je bent zo nauwkeurig dat een hartchirurg er jaloers van wordt Je weet wat leeft en bent helemaal mee met de nieuwste trends Je stort je helemaal op projecten en dat enthousiasme werkt aanstekelijk

  • Jobstudenten Texas Hold'em Poker m/v (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: DAOUST JOBCENTER

    Type: Studentenjob

    Ben jij geïnteresseerd in poker? Ken jij de spelregels van Texas Hold'em' Poker en heb jij zin om de dealer van het spel te worden? Neem dan snel contact op met ons jobcenter Oostende. We zoeken studenten die telkens op vrijdag en zaterdag ingeschakeld kunnen worden van 20uur tot 4uur. Uiteraard wordt er een bijscholing voorzien mbt interne regels, gebruiken en jetonbehandeling.

  • Bijlesgever fysica (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor fysica aan leerlingen van het middelbaar. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Onderhoudstechnieker M/V (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: LAG TRAILERS

    Type: Vaste Job

    Je voert onderhoudswerken aan installaties uit. Je kan snel en accuraat productiestoringen, zowel mechanisch als elektrisch herstellen en oplossen. Je levert een positieve bijdrage aan het verbeteringsproces. Je voert herstellingen aan de gebouwen en werkplaatsen uit. Rapporteren aan teamleader Onderhoud.

  • Gezondheids-, sport- & businesscoach (Regio Tongeren-Maasmechelen)

    Regio: Regio Tongeren-Maasmechelen

    Bedrijf: FORTUNE OF HEALTH

    Type: Zelfstandige activiteit

    Vanwege de snelle groei in ons bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste mensen die interesse hebben in de sector voeding en gezondheid. Je gaat in je eigen regio aan de slag als gezondheids- en/of sportcoach om mensen te helpen op een gemakkelijke manier hun levenskwaliteit en/of hun sportprestaties te verbeteren. Affiniteit met voeding en gezonde, actieve levensstijl is een pré, maar geen must. Voorkennis op deze gebieden zijn meegenomen. Indien dit niet het geval is ga je praktijkgericht leren via een (online) Plug In- trainingssysteem. Je gaat samenwerken in een super gezellig team, jong en oud, bestaande uit enthousiaste coaches variërend van (top)sporters, voedingsdeskundigen, artsen, personal trainers, schoonheidsspecialisten, fysiotherapeuten en veel meer. Deze job is voor iedereen haalbaar maar alles staat en valt met je eigen inzet. In het eerste kennismakingsgesprek zal besproken worden welke mogelijkheden er voor jou zijn en of je binnen ons team past. Jouw profiel: Zelfstandig kunnen werken, teamplayer, ondernemend, netwerker en sociaal aangelegd. Kunnen coachen of openstaan dit te leren Wat ga je doen? Eigen klantenbestand leren bouwen, Eigen klanten coachen, nieuwe gezondheids- & sportcoaches leren opleiden

  • reclamebedelers huis-aan-huis gezocht regio BERCHEM (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij op zoek naar een leuke bijverdienste in jouw buurt? Dan hebben wij de opdracht voor jou! Voor de uitbreiding van ons netwerk aan zelfstandige promo koeriers zijn wij steeds op zoek naar gemotiveerde en dynamische mensen om kranten in folders te bedelen. Heel flexibele uren - jij bepaalt waar je wilt bedelen.

  • Werkstage in een therapie- en opleidingscentrum (M/V) (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: ACT Academie

    Type: Leercontract

    Over ACT Academie De ACT Academie is een instituut dat als missie heeft zoveel mogelijk mensen, particulieren en hulpverleners, te helpen een zo rijk en waardevol mogelijk leven op te bouwen. Particulieren worden hierbij ondersteund aan de hand van individuele ACT-therapie en groepstherapie. Hulpverleners kunnen een uitgebreid parcours volgen van basisopleiding en een verdiepingstraject. We bieden open opleiding aan en in-huis trainingen. (ziekenhuizen, CGG’s, OCMW’s). Ons team bestaat uit gepassioneerde hulpverleners en administratieve krachten die allen ACT integreren in hun leven. Een nieuw domein waar de ACT Academie zich mee bezig houdt is nutritionele psychologie, gecombineerd met ACT-technieken. Dit domein gaat over de invloed van voeding op het psychisch welzijn. Kijk voor meer info op https://act-academie.be/cvp/ De werkstage Een werkstage is ook een ideale formule voor psychologen die later hun diploma hebben behaald of gedurende lange tijd niet als klinisch psycholoog hebben gewerkt. Indien je uitkeringsgerechtigd bent kan je navragen of je je uitkering kan behouden gedurende je stageperiode. Opdracht: Assisteren bij de opleidingen voor hulpverleners en (groeps-) therapie voor particulieren Ondersteunende taken in het kader van opleiding en therapie Achter de schermen werken in een opleidingscentrum Geven van individuele ACT-begeleiding onder supervisie

Zoek naar antwoorden van Van Kerckhoven A in sociale netwerken
Look for responds of Van Kerckhoven A in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van Kerckhoven A. Laat een reactie achter voor Van Kerckhoven A. Van Kerckhoven A bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van Kerckhoven A. Leave a respond for Van Kerckhoven A. Van Kerckhoven A on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van Kerckhoven A op de google maps. Adres en contacten Van Kerckhoven A
Location of Van Kerckhoven A on the google maps. Address and contacts of Van Kerckhoven A

Andere gerelateerde bedrijven als come Van Kerckhoven A Van Kerckhoven A: Massin P | LIEVEN VANDECANDELAERE | LES GARNISSEURS R?UNIS | COIFFURE ANDR? | JAN ANTONISSEN

Other related companies as Van Kerckhoven A: Massin P | LIEVEN VANDECANDELAERE | LES GARNISSEURS R?UNIS | COIFFURE ANDR? | JAN ANTONISSEN

Van Kerckhoven A is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Van Kerckhoven A, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07648925781. Het bedrijf Van Kerckhoven A bevindt zich op het adres: della Faillestraat 5; 2221; Heist-op-den-Berg (Booischot). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 319,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 623,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Heating Central - Installation. Producten gemaakt in Van Kerckhoven A zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Van Kerckhoven A is Onroerend goed, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van Kerckhoven A is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van Kerckhoven A, openstaande posities, locatie van Van Kerckhoven A op de kaart.

Van Kerckhoven A is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is Van Kerckhoven A, company assigned to the tax number BE07648925781. The company Van Kerckhoven A is located at the address: della Faillestraat 5; 2221; Heist-op-den-Berg (Booischot). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 319,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 623,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Heating Central - Installation. Products created in Van Kerckhoven A were not found.
The main activity of Van Kerckhoven A is Real Estate, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Van Kerckhoven A is not available. You also can look at reviews of Van Kerckhoven A, open positions, location of Van Kerckhoven A on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van Kerckhoven A, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van Kerckhoven A, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van Kerckhoven A, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van Kerckhoven A, employees, financial statistics.