Van Eeckhout Karel BVBA

Particuliere bedrijvenEducatieve diensten • Van Eeckhout Karel BVBA
Private companiesEducational Services • Van Eeckhout Karel BVBA

Contactgegevens Van Eeckhout Karel BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van Eeckhout Karel BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van Eeckhout Karel BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Antoon Catriestraat 172; 9031; Gent (Drongen), België

Telefoon (phone): 09 236 45 86 (+32-09 236 45 86) 09 236 45 86 (+32-09 236 45 86)

Fax (fax): 09 236 45 86 (+32-09 236 45 86) 09 236 45 86 (+32-09 236 45 86)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van Eeckhout Karel BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van Eeckhout Karel BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van Eeckhout Karel BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van Eeckhout Karel BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van Eeckhout Karel BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van Eeckhout Karel BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van Eeckhout Karel BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van Eeckhout Karel BVBA
Products information Van Eeckhout Karel BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE08782989501
Ondernemingsnummer: 6438232421
Hoofdstad (capital): 543,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 531,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Producten die in Van Eeckhout Karel BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Heating Central - Installation

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van Eeckhout Karel BVBA
(Get full report from official database of BE for Van Eeckhout Karel BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van Eeckhout Karel BVBA
Addition kinds of activities for Van Eeckhout Karel BVBA

3995. Begraafbakken | Burial caskets
6553. Begraafplaatsonderdelen en ontwikkelaars | Cemetery subdividers and developers
07230109. Diensten voor tabaksclassificatie | Tobacco grading services
20910203. Kreeft, geconserveerd en uitgehard | Crabmeat, preserved and cured
23960103. Linnen, handtas of zakboek | Linings, handbag or pocketbook
24290303. Gordelroos, hout: gesaagd of met de hand gesplitst | Shingles, wood: sawed or hand split
28990112. Orris olie | Orris oil
50520201. Steenkool | Coal
59479903. Trading cards: honkbal of andere sporten, entertainment, enz. | Trading cards: baseball or other sports, entertainment, etc.
63990103. Federale Spaar- en Lening Verzekeringsmaatschappij (FSLIC) | Federal savings and loan insurance corporation (fslic)

Werken bij Van Eeckhout Karel BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van Eeckhout Karel BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van Eeckhout Karel BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van Eeckhout Karel BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Junior service elektricien m/v (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Actief Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor één van onze klanten in de regio van Wilrijk zijn wij op zoek naar een gemotiveerde junior elektricien m/v: - Je gaat op basis van een dagplanning op pad naar diverse kleine werven - Je voert onderhoud uit aan de machines en vervangt indien nodig stukken - Je staat in contact met bewoners/syndicussen,... - Na elke interventie vul je een kort administratief verslag in - Je zal voornamelijk elektrische en mechanische ingrepen moeten doen.

  • Aanvuller vaste avondploeg MAKRO Eke (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als aanvuller sta je in voor het aanvullen van de rekken, plaatsen van prijzen, datum- en kwaliteitscontrole, onderhoud van de rayons, hulp aan klanten, ...

  • Orderpicker (ITEGEM)

    Regio: ITEGEM

    Bedrijf: ADECCO HEIST OP DEN BERG

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Orderpicker (m/v) gezocht voor een magazijn in Heultje. Orderpickers (m/v) staan in voor het klaarmaken van alle bestellingen. Je werkt zelfstandig en bent continue in beweging. Bijkomend zal je werken met een manueel of elektrisch transpalet (attest is een pluspunt)

  • Cash Management Servicing Officer - Account Officer (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Start People Vilvoorde GT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Cash Management Servicing Officer zal je deelnemen aan een belangrijk project om de mandaten van onze Corporate-klanten te screenen en updaten. Het Cash Management Service Center (CMSC), maakt deel uit van Cash Management België binnen Corporate & Public Banking Belgium (CPBB). Cash Management Belgium biedt een breed gamma van diensten aan om grote en middelgrote ondernemingen, evenals de publieke sector, te helpen bij het opzetten van een structuur en thesauriemiddelen voor een efficiënt beheer van hun geldstromen, zowel in België als in het buitenland. Cash Management Belgium staat in voor het dagelijks bankieren, het rekeningenbeheer, de betalingen en inningen, het elektronisch bankieren en het thesauriebeheer van de ondernemingen, kortom het hart van deze bank. Binnen het CMSC, verzorgt men tevens de opvolging van alle dagelijkse operationele klantaanvragen en verlenen, met betrekking tot deze activiteiten, ondersteuning aan de Corporate & Public Banking klanten. Klantentevredenheid is de hoogste prioriteit. Als Cash Management Servicing Officer, zijn uw kerntaken gelinkt aan het beheer van de vragen i.v.m. Daily Banking van de Corporate & Public Banking klanten, o.a. : Verwerking van de aanvragen van de attesten voor de revisoren. Je bent verantwoordelijk voor het verzamelen en verwerken van informatie en het correct ingeven van mandaten in de database. Via e-mail en telefoon heb je contact met de Corporate klanten.

  • Plaatser van vangrails (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: Konvert Construct Houthalen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf gelegen te Beringen is Konvert Construct opzoek naar een gemotiveerde wegenwerker. Je voornaamste taak bestaat uit het plaatsen van vangrails. Voor in aanmerking te komen voor deze functie moet je in het bezit zijn van rijbewijs C en fysiek goed in orde zijn. Ben jij de persoon die we zoeken? Aarzel niet en contacteer ons op het nummer 011/60.33.37 of via mail op [email protected]

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) Pittem voor 8 u ,combineren met andere gezinnen is zeker mogelijk (PITTEM)

    Regio: PITTEM

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt.Lijkt dit iets voor u?Dan ben je bij ons aan het juiste adres!Je komt terecht in een gezin , waar continuiteit heel belangrijk is. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulp regio De Pinte/ Drongen (DE PINTE)

    Regio: DE PINTE

    Bedrijf: AMBY

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

  • DRINGEND!! Poetsvrouw of poetsman - REGIO BALEGEM (BALEGEM)

    Regio: BALEGEM

    Bedrijf: AMBY AALST

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van een kraaknette omgeving ? Zijn orde en netheid heel belangrijk voor jou? Ben je betrouwbaar en behulpzaam? Kom je graag bij andere mensen over de vloer en ben je sociaal vaardig ? Beschik je over het nodige organisatietalent om verschillende huishoudelijke taken aan te pakken en tot een goed einde te brengen? Dan ben jij de geknipte persoon! Naast een persoonlijke begeleiding kan je bij Amby ook rekenen op: Competitief loon volgens anciënniteit Vakantiegeld Maaltijdcheques Eindejaarspremie Contract van onbepaalde duur Onkostenvergoeding Uren zelf kiezen Werken dicht bij je thuis We contacteren jou zo snel mogelijk om een afspraak te maken op ons kantoor zodat we kunnen kennis maken. Als familiale organisatie staan we dicht bij onze mensen. Een persoonlijke aanpak tegenover klanten, huishoudhulpen en interne medewerkers is voor ons cruciaal. Met meer dan 10 jaar ervaring in de dienstencheque-sector spelen wij in op uw wensen en noden. Wie bij Amby komt werken, komt terecht in een hecht en gemotiveerd team.

  • Huishoudhulp regio Wespelaar (WESPELAAR)

    Regio: WESPELAAR

    Bedrijf: THUISHULP BRABANT

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Wespelaar Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Geraardsbergen (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: CLEAN INSIDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Clean Inside ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Clean Inside kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp, waar je gaat poetsen bij de mensen thuis. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen,kuisen,schoonmaakster,dienstencheque,dienstencheques,schoonmaken,poetswerk,poetshulp,poetsvrouw,poetsman,poetsdame )

  • OPERATOR PLOOIBANK 2 PLOEGEN GEZOCHT 7294780 / 24 C (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: MANPOWER Kantoor Genk

    Type: Vaste Job

    Samen met onze klant in Genk zijn we dringend op zoek naar een operator voor het bedienen van de plooibank. Je staat in voor het opstarten, instellen en bedienen van de CNC gestuurde plooibank van het type Trumpf. Je bewerkt diverse metalen stukken/onderdelen door deze op maat te plooien. Je staat tevens in voor de controle van de geplooide werkstukken met schuifmaat, gradenboog en/of winkelhaak. Je bent in staat zelfstandig technische tekeningen te lezen. Je bent ook verantwoordelijk voor het onderhoud van de machine.

  • Tweetalig Collection Agent Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: FLANDERIJN

    Type: Vaste Job

    In deze functie doe je het pure incassowerk en behandel je concrete dossiers. Hierbij treed je zowel telefonisch als schriftelijk in contact met opdrachtgevers en debiteuren, vooral in het Nederlands en het Frans. Op doelgerichte wijze zoek je als bemiddelaar naar oplossingen rekening houdend met de wensen van de opdrachtgever en de mogelijkheden van de debiteur. De noden van de opdrachtgever vertaal je in concrete acties.

Zoek naar antwoorden van Van Eeckhout Karel BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Van Eeckhout Karel BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van Eeckhout Karel BVBA. Laat een reactie achter voor Van Eeckhout Karel BVBA. Van Eeckhout Karel BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van Eeckhout Karel BVBA. Leave a respond for Van Eeckhout Karel BVBA. Van Eeckhout Karel BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van Eeckhout Karel BVBA op de google maps. Adres en contacten Van Eeckhout Karel BVBA
Location of Van Eeckhout Karel BVBA on the google maps. Address and contacts of Van Eeckhout Karel BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Van Eeckhout Karel BVBA Van Eeckhout Karel BVBA: LUC DE PAUW | C?te-Atlantique | COIFFURE SEDUCTIFS | HUNKEM?LLER | TOMMY EVRARD

Other related companies as Van Eeckhout Karel BVBA: LUC DE PAUW | C?te-Atlantique | COIFFURE SEDUCTIFS | HUNKEM?LLER | TOMMY EVRARD

Van Eeckhout Karel BVBA is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Van Eeckhout Karel BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08782989501. Het bedrijf Van Eeckhout Karel BVBA bevindt zich op het adres: Antoon Catriestraat 172; 9031; Gent (Drongen). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 543,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 531,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Heating Central - Installation. Producten gemaakt in Van Eeckhout Karel BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Van Eeckhout Karel BVBA is Educatieve diensten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van Eeckhout Karel BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van Eeckhout Karel BVBA, openstaande posities, locatie van Van Eeckhout Karel BVBA op de kaart.

Van Eeckhout Karel BVBA is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is Van Eeckhout Karel BVBA, company assigned to the tax number BE08782989501. The company Van Eeckhout Karel BVBA is located at the address: Antoon Catriestraat 172; 9031; Gent (Drongen). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 543,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 531,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Heating Central - Installation. Products created in Van Eeckhout Karel BVBA were not found.
The main activity of Van Eeckhout Karel BVBA is Educational Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Van Eeckhout Karel BVBA is not available. You also can look at reviews of Van Eeckhout Karel BVBA, open positions, location of Van Eeckhout Karel BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van Eeckhout Karel BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van Eeckhout Karel BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van Eeckhout Karel BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van Eeckhout Karel BVBA, employees, financial statistics.