Snoeck Luc BVBA

Contactgegevens Snoeck Luc BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Snoeck Luc BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Snoeck Luc BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Asselkouter 24A; 9820; Merelbeke (Munte), België

Telefoon (phone): 09 362 85 34 (+32-09 362 85 34) 09 362 85 34 (+32-09 362 85 34)

Fax (fax): 09 362 98 38 (+32-09 362 98 38) 09 362 98 38 (+32-09 362 98 38)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Snoeck Luc BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Snoeck Luc BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Snoeck Luc BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Snoeck Luc BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Snoeck Luc BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Snoeck Luc BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Snoeck Luc BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Snoeck Luc BVBA
Products information Snoeck Luc BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE07148223876
Ondernemingsnummer: 7826904296
Hoofdstad (capital): 471,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 861,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Producten die in Snoeck Luc BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Heating Central - Installation

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Snoeck Luc BVBA
(Get full report from official database of BE for Snoeck Luc BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Snoeck Luc BVBA
Addition kinds of activities for Snoeck Luc BVBA

489999. Communicatiediensten, nec, nec | Communication services, nec, nec
599399. Tabakswinkels en stands, nec | Tobacco stores and stands, nec
01190103. Linzenboerderij | Lentil farm
26550301. Cases, mailing: gemaakt van aangeschaft materiaal | Cases, mailing: made from purchased material
27410602. Technische handleidingen: alleen publiceren, niet op de site gedrukt | Technical manuals: publishing only, not printed on site
33120404. Rails, staal of ijzer | Rails, steel or iron
38430107. Tandheelkundige stoelen | Dental chairs
50130200. Apparatuur voor het onderhoud van auto's | Automotive servicing equipment
50329901. Aggregaat | Aggregate
80110108. oncoloog | Oncologist

Werken bij Snoeck Luc BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Snoeck Luc BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Snoeck Luc BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Snoeck Luc BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Customer Service Specialist (M/V) (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: SECRETARY PLUS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor één van onze klanten te Opglabbeek zijn we op zoek naar een (junior) Customer Service Specialist (M/V): - Op de afdeling Customer Service ben je het rechtstreekse aanspreekpunt voor de klant, en voor de ontvangst, voorbereiding en opvolging van orders. - Als drijvende kracht reageer je snel en correct op al de praktische vragen van de klant met betrekking tot orders, leveringsmogelijkheden en -termijnen en eventuele klachten. - Je houdt toezicht op leveringen, leveringsvoorwaarden en transporten en analyseert en optimaliseert de informatie en goederenstroom naar de klant. - Je behandelt ook de retouraanvragen en werkt aan verbeteringsactiviteiten.

  • Huishoudhulp dienstencheques Kortrijk - Harelbeke (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio GEETBETS (GEETBETS)

    Regio: GEETBETS

    Bedrijf: vzw IN-Z regio Midden-West Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, ... bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen, ... op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega's tewerkstelling in Geetbets en omgeving

  • Werken als huishoudhulp Koningshooikt (KONINGSHOOIKT)

    Regio: KONINGSHOOIKT

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • STAGEPLAATS/INTERNSHIP (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: EUROPROMOTION

    Type: Studentenjob

    Zoek je nog een toffe en leerrijke stageplaats? Droom je van een job in de fieldmarketing-sector? Benieuwd hoe het er allemaal achter de schermen aan toe gaat? Dan is een stage bij Europromotion misschien iets voor jou! Europromotion N.V. is het toonaangevend multichannel sales & fieldmarketing bedrijf, met kantoren gelegen te Wommelgem. Met een jong en dynamisch team organiseren en coördineren we de sales- en fieldmarketing-activiteiten voor onze klanten, gekende spelers in de FMCG-wereld. Als stagiair Event Management/Office Management/Marketing/Communicatie/Internationaal Ondernemen/.. sta je de Project Manager bij met volgende taken : Administratieve voorbereiding van de promotionele activiteiten zoals o.a. het opmaken en verzenden van contracten, het verzamelen van informatie, het opmaken van rapporteringen in Excel, ...; Bijwonen van vergaderingen met de promo-teams en het opstellen en geven van briefings; Telefonische en/of schriftelijke contacten met de uitvoerders (promo-teams, merchandisers, animatrices, ...)

  • Sterke studenten voor logistieke projecten (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: MANPOWER INHOUSE KATOENNATIE

    Type: Studentenjob

    * Het takenpakket omvat onder andere laden en lossen, orderpicking, (re-)packing, ... * Je bent mee verantwoordelijk voor het veilig en proper houden van je eigen werkplek. * Je voert nauwkeurig je taken uit

  • Studierelevante bijbaan Autocad Gavere (GAVERE)

    Regio: GAVERE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Wil je graag ervaring opdoen als student in een familiale firma? Wil je meedraaien op de technisch afdeling betreffende autocad? Ben je beschikbaar om 1 dag per week te werken en dit gedurende 1 of 2 maanden? Randstad Young Talents heeft de ideale job voor jou. Voor dit bedrijf dienden de handmatige tekeneningen in autocad gestoken te worden

  • Tactisch aankoper Medisch (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ZNA

    Type: Vaste Job

    Vacaturenummer: 5771 Locatie: ZNA Stuivenberg in Antwerpen, maar je werkt ZNA overkoepelend. Afdeling/ Bedrijfseenheid: Aankoop Jobtime: 100% (38 uur/week) Contract: onbepaalde duur Handel jij steeds op een betrokken, respectvolle en klantgerichte manier? Jouw uitdaging: Je bent verantwoordelijk voor het aankopen van goederen en/of diensten – in samenspraak met de betrokken stakeholders - volgens het TCO principe teneinde de interne diensten te gepasten tijde te kunnen bevoorraden met kwalitatieve goederen of te voorzien van kwalitatieve diensten conform de geldende wetgeving op de overheidsopdrachten. Je realiseert zelfstandig binnen de toegewezen inkoopgroepen de geplande en “ad hoc” aankoopdossiers. Op regelmatige basis wordt er per product of per project een marktstudie uitgevoerd en wordt er gericht contact opgenomen met leveranciers. Je onderhandelt over de prijs en de voorwaarden en stelt het contract op. Je werkt conform de Wet op de Overheidsopdrachten, stelt het lastenboek mee samen en je communiceert hierover met de interne klanten. Samen met je collega’s zorg je voor de uitvoering van de aankoopdossiers binnen “Compliance”. Het realiseren en opvolgen van savings/cost avoidance/added value services per dossier behoort tot jouw taken. Je werkt business cases mee uit samen met de strategische aankopers en biedt maximale ondersteuning aan de strategische aankopers. Je beantwoordt in 2e lijn vragen van interne klanten in verband met leveringen, klachten, prijzen en onderhoudt contacten met verschillende partijen binnen ZNA (artsen, verpleegkundigen, IT, (bio)technische dienst, juristen,…). Op regelmatige basis voer je leveranciersevaluaties en business reviews en initieer je verbeteracties, daar waar nodig, conform de JCI normen en bijhorende ME. Nog vragen? Meer weten over de wervingsprocedure? Contacteer Natasha Pavlova, HR recruiter, op 03 234 45 80. Meer weten over de functie? Contacteer Andy Sempels – Manager Strategische Aankoop ZNA - contacteren op 03 217 74 64. Voel jij je aangesproken?

  • Chauffeur CE bouw (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Wij zijn dringend op zoek naar een chauffeur met geldig rijbewijs CE om van en naar werven te rijden. Je komt terecht in een familiaal bedrijf waar iedereen elkaar kent. Je zal ook instaan voor chappewerken uit te voeren (dit wordt aangeleerd). Je werkt 40u per week en wordt vergoed volgens paritair comtié 124 (bouw). Startuur is 7u30 (op depot zelf in Brugge) en je werkt tot 17u00 à 18u00.

  • Reclame bedeler in Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als reclame bedeler bezorg je reclame folders huis-aan-huis in een welbepaalde regio.

  • Business Analyst (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Modis Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    _

  • Winkelmedewerker (m/v) (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: VASTENAVONDT

    Type: Flexijob

    Je zorgt voor het bedienen van klanten, bestellingen maken, alsook voor het aanvullen van de toonbank.

Zoek naar antwoorden van Snoeck Luc BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Snoeck Luc BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Snoeck Luc BVBA. Laat een reactie achter voor Snoeck Luc BVBA. Snoeck Luc BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Snoeck Luc BVBA. Leave a respond for Snoeck Luc BVBA. Snoeck Luc BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Snoeck Luc BVBA op de google maps. Adres en contacten Snoeck Luc BVBA
Location of Snoeck Luc BVBA on the google maps. Address and contacts of Snoeck Luc BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Snoeck Luc BVBA Snoeck Luc BVBA: FORDEYN | Dierickx Distribution SPRL | Lechanteur | COIFFURE JOS?PHINE | JEAN HEYVAERT

Other related companies as Snoeck Luc BVBA: FORDEYN | Dierickx Distribution SPRL | Lechanteur | COIFFURE JOS?PHINE | JEAN HEYVAERT

Snoeck Luc BVBA is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Snoeck Luc BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07148223876. Het bedrijf Snoeck Luc BVBA bevindt zich op het adres: Asselkouter 24A; 9820; Merelbeke (Munte). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 471,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 861,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Heating Central - Installation. Producten gemaakt in Snoeck Luc BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Snoeck Luc BVBA is Administratie van Milieukwaliteit en Huisvestingsprogramma's, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Snoeck Luc BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Snoeck Luc BVBA, openstaande posities, locatie van Snoeck Luc BVBA op de kaart.

Snoeck Luc BVBA is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is Snoeck Luc BVBA, company assigned to the tax number BE07148223876. The company Snoeck Luc BVBA is located at the address: Asselkouter 24A; 9820; Merelbeke (Munte). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 471,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 861,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Heating Central - Installation. Products created in Snoeck Luc BVBA were not found.
The main activity of Snoeck Luc BVBA is Administration of Environmental Quality and Housing Programs, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Snoeck Luc BVBA is not available. You also can look at reviews of Snoeck Luc BVBA, open positions, location of Snoeck Luc BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Snoeck Luc BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Snoeck Luc BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Snoeck Luc BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Snoeck Luc BVBA, employees, financial statistics.