Schreurs Saniver BVBA

Particuliere bedrijvenLeder- en leerproducten • Schreurs Saniver BVBA
Private companiesLeather and Leather Products • Schreurs Saniver BVBA

Contactgegevens Schreurs Saniver BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Schreurs Saniver BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Schreurs Saniver BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Groenstraat 100; 3630; Maasmechelen (Vucht), België

Telefoon (phone): 089 76 01 19 (+32-089 76 01 19) 089 76 01 19 (+32-089 76 01 19)

Fax (fax): +32 (83) 389-35-28 +32 (83) 389-35-28

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Schreurs Saniver BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Schreurs Saniver BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Schreurs Saniver BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Schreurs Saniver BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Schreurs Saniver BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Schreurs Saniver BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Schreurs Saniver BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Schreurs Saniver BVBA
Products information Schreurs Saniver BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE05020172119
Ondernemingsnummer: 1299926757
Hoofdstad (capital): 765,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 470,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Sanitary articles - Installation & Repair; Heating (Central) - Mainten. & Repair

Product categorie (product category): Heating Central - Installation

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Schreurs Saniver BVBA
(Get full report from official database of BE for Schreurs Saniver BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Schreurs Saniver BVBA
Addition kinds of activities for Schreurs Saniver BVBA

2092. Verse of bevroren verpakt vis | Fresh or frozen packaged fish
396102. Kostuum nieuwigheden | Costume novelties
20910205. Schaaldieren: verpakt in blikjes, potten, enz. | Crustacea: packaged in cans, jars, etc.
31310506. bovendeel | Uppers
33419906. Detinning van blikjes en schroot | Detinning of cans and scrap
34210105. Aardappelschilfers, hand | Potato peelers, hand
36990105. Dynamotrons | Dynamotrons
38239902. Buoyancy instrumenten, industrieel proces type | Buoyancy instruments, industrial process type

Werken bij Schreurs Saniver BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Schreurs Saniver BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Schreurs Saniver BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Schreurs Saniver BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur G en C of CE (M/V) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in aanhangwagens voor landbouw, industrie en transport zijn wij opzoek naar een chauffeur G en C of CE. Je staat in voor het vervoeren van de aanhangwagens van en naar de keuring of de spuiterij (Poperinge/Roeselare)

  • Chauffeur C/CE (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar 2 (distributie) chauffeurs - rijbewijs C of CE. 1 chauffeur voor dagploeg (start tussen 05u - 10u) 1 chauffeur voor nachtploeg (+/- vanaf 16u tot 3u 's nachts)

  • Poetshulp Beerse (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: PUUUR TURNHOUT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • HUISHOUDHULP HERENTALS (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: GREENHOUSE HERENTALS

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen regio Herentals zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Huishoudhulp Waregem - Zulte (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: HULP IN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, gemotiveerde, zelfstandige ALLROUND poetshulp met ervaring die zin heeft voor orde en netheid. Hoofdzakelijk bestaat uw taak uit poetsen. Daarnaast behoort ook strijken, koken en eventueel boodschappen doen tot uw takenpakket.

  • Enthousiaste Poetshulpen / Huishoudhulpen te Keerbergen (KEERBERGEN)

    Regio: KEERBERGEN

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als POETSHULP / THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Jobstudent weekend winkelmedewerker (STADEN)

    Regio: STADEN

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt te Staden zijn we op zoek naar een studentdie op zaterdag en/of zondag kan komen werken in de winkel. Je zal instaan voor kassawerk of de easypay kassa.

  • Jobstudent winkelbediende (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: CARREFOUR EXPRESS

    Type: Studentenjob

    Momenteel zijn wij op zoek naar een jobstudent winkelbediende: Je werkt aan de kassa, je ontvangt de betalingen. Je onthaalt de bezoekers en geeft hen advies over onze producten. Je vult de rekken aan. Je staat in voor het onderhouden van de winkel. ...

  • Junior Service Desk Application Specialist (m/v) (EDEGEM)

    Regio: EDEGEM

    Bedrijf: HANSEN INDUSTRIAL TRANSMISSIONS

    Type: Vaste Job

    Het merk Sumitomo Drive Technologies staat voor een gevestigde wereldwijde ontwerper, fabrikant en leverancier van precisieaandrijvingen, standaardaandrijvingen, gepersonaliseerde aandrijfoplossingen en industriële tandwielkasten. Als deel van Sumitomo Heavy Industries (SHI) Japan en de Power Transmission and Control (PTC) divisie van het bedrijf, bieden Sumitomo (SHI) Cyclo Drive Germany en Hansen Industrial Transmissions bijna 95 jaar know-how in aandrijftechnologie. Met productielocaties in Markt Indersdorf, nabij München, en Edegem, nabij Antwerpen, en dochterondernemingen in Duitsland, Benelux, Frankrijk, Italië, Spanje, Scandinavië, Turkije, Groot Brittannië en Indië, bedienen wij de EMEIA markt (Europa, Midden Oosten, Afrika, Indië) Voor onze productieplant in Edegem zijn wij op zoek naar een Junior Service Desk Application Specialist. Als Junior Service Desk Application Specialist word je tewerkgesteld in het IT service desk team, dat het eerste aanspreekpunt is voor onze medewerkers. * Je zorgt ervoor dat de nodige applicaties en data transfers tussen deze applicaties steeds optimaal blijven functioneren. * Je zorgt ervoor dat de huidige IT-oplossingen optimaal blijven functioneren en denkt proactief na over eventuele verbeteringen. * Je speelt een actieve rol bij de voorbereiding en uitvoering van veranderingen in applicaties. * Je levert support voor wat betreft onze business applicaties, en je lost eventuele problemen op, op het gebied van software, data transfer en data nauwkeurigheid. * Wanneer nodig zorg je mee voor permanentie van het service desk team. Op die manier is er steeds iemand bereikbaar voor onze medewerkers gedurende de werkuren. * Je registreert, analyseert, verdeelt en zorgt voor een oplossing van de binnenkomende IT service desk ticketten.

  • Hoofdverpleegkundige (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: THUISVERPLEGING ANTWERPEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Thuisverpleging Antwerpen is op zoek naar een gedreven hoofdverpleegkundige met ervaring in de thuisverpleging. Tevens heeft u kennis van marketing en bent u commercieel aangelegd.

  • ERVAREN FREELANCE ASSESSMENT PSYCHOLOOG (M/V) (BOOISCHOT)

    Regio: BOOISCHOT

    Bedrijf: RUNTIME (VG.479/BUOS)

    Type: Zelfstandige activiteit

    U bent inhoudelijk sterk in het uitvoeren van selectieopdrachten voor personeel, het samenstellen en opmaken van assessmentcenters en evaluatie opdrachten. Hiervoor maakt u gebruik van dieptegericht gedragsinterview, psychologische testen, algemene vaardigheden,… U interpreteert de resultaten in een professionele schriftelijke en mondelinge rapportering en bespreekt de resultaten met de kandidaat en het eindadvies met de klant. U bent in staat om autonoom uiteenlopende projecten af te sluiten en integraal voor uw rekening te nemen. U negotieert rechtstreeks met de klant over potentiële projecten. De opdrachten situeren zich in diverse sectoren, van private tot overheidsbedrijven en over verschillende functieniveaus heen.

  • Winkelbediende (LEBBEKE)

    Regio: LEBBEKE

    Bedrijf: D-VERSMARKT

    Type: Flexijob

    Wij zijn op zoek naar een winkelbediende voor onze slagerij/ traiteurszaak. Je staat in voor de bediening van onze klanten. Daarnaast help je indien nodig ook in de keuken.

Zoek naar antwoorden van Schreurs Saniver BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Schreurs Saniver BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Schreurs Saniver BVBA. Laat een reactie achter voor Schreurs Saniver BVBA. Schreurs Saniver BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Schreurs Saniver BVBA. Leave a respond for Schreurs Saniver BVBA. Schreurs Saniver BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Schreurs Saniver BVBA op de google maps. Adres en contacten Schreurs Saniver BVBA
Location of Schreurs Saniver BVBA on the google maps. Address and contacts of Schreurs Saniver BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Schreurs Saniver BVBA Schreurs Saniver BVBA: G. CLEYNEN | MAXI-TOYS | Arcade | BELGOVER | INGE CALLEBAUT

Other related companies as Schreurs Saniver BVBA: G. CLEYNEN | MAXI-TOYS | Arcade | BELGOVER | INGE CALLEBAUT

Schreurs Saniver BVBA is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Schreurs Saniver BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05020172119. Het bedrijf Schreurs Saniver BVBA bevindt zich op het adres: Groenstraat 100; 3630; Maasmechelen (Vucht). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 765,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 470,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Heating Central - Installation. Lijst met producten zijn Sanitary articles - Installation & Repair; Heating (Central) - Mainten. & Repair.
De hoofdactiviteit van Schreurs Saniver BVBA is Leder- en leerproducten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Schreurs Saniver BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Schreurs Saniver BVBA, openstaande posities, locatie van Schreurs Saniver BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Schreurs Saniver BVBA is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is Schreurs Saniver BVBA, company assigned to the tax number BE05020172119. The company Schreurs Saniver BVBA is located at the address: Groenstraat 100; 3630; Maasmechelen (Vucht). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 765,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 470,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Heating Central - Installation. List of products are Sanitary articles - Installation & Repair; Heating (Central) - Mainten. & Repair.
The main activity of Schreurs Saniver BVBA is Leather and Leather Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Schreurs Saniver BVBA is not available. You also can look at reviews of Schreurs Saniver BVBA, open positions, location of Schreurs Saniver BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Schreurs Saniver BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Schreurs Saniver BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Schreurs Saniver BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Schreurs Saniver BVBA, employees, financial statistics.