Sani-Heating BVBA

Contactgegevens Sani-Heating BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Sani-Heating BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Sani-Heating BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Smissenhoek 104; 9620; Zottegem (Erwetegem), België

Telefoon (phone): 09 361 09 69 (+32-09 361 09 69) 09 361 09 69 (+32-09 361 09 69)

Fax (fax): 09 361 09 70 (+32-09 361 09 70) 09 361 09 70 (+32-09 361 09 70)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Sani-Heating BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Sani-Heating BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Sani-Heating BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Sani-Heating BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Sani-Heating BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Sani-Heating BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Sani-Heating BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Sani-Heating BVBA
Products information Sani-Heating BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE02522979736
Ondernemingsnummer: 6989746093
Hoofdstad (capital): 607,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 721,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Air conditioning - Installation; Heating - Warm air; Sanitary articles - Installation & Repair

Product categorie (product category): Heating Central - Installation

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Sani-Heating BVBA
(Get full report from official database of BE for Sani-Heating BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Sani-Heating BVBA
Addition kinds of activities for Sani-Heating BVBA

631199. Levensverzekering, nv | Life insurance, nec
07830000. Sierstruik- en boomdiensten | Ornamental shrub and tree services
32920102. Doek, asbest | Cloth, asbestos
34999908. Stoelramen, metaal | Chair frames, metal
37329902. Boten, glasvezel: bouw en reparatie | Boats, fiberglass: building and repairing
51691104. Metaalzouten | Metal salts
54419901. Snoep | Candy
56990304. Westelijke kleding | Western apparel

Werken bij Sani-Heating BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Sani-Heating BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Sani-Heating BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Sani-Heating BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur C - distributie voeding - goede loonsvoorwaarden! (VLAMERTINGE)

    Regio: VLAMERTINGE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je hebt een werkweek van maandag tot vrijdag, maximaal tussen 7u30en 18u30. De nadruk ligt op dinsdag tot donderdag. Je bedient regio zuid West-Vlaanderen. Veurne, Diksmuide, Ieper, Poperinge, Heuvelland, Wervik, Roeselare. Soms is er een tweede man mee op baan, soms alleen. Dat is afhankelijk van de rit/klanten. Er zijn enkel Nederlandstalig klanten. De chauffeur helpt aan het einde van de werkdag zelf bij het laden en lossen van de vrachtwagen, wel met de hulp van de magazijniers. Geld ontvangen is zeer beperkt.

  • Monteur Industriebouw Prefabelementen (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met je ploeg plaats je industriële gebouwen met prefab betonelementen, dit in samenwerking met de kraanbestuurder. Je assisteert de ploegchef door panelen aan te haken en te helpen bij het plaatsen van de voorgevormde elementen.

  • Dakwerker (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Dilsen zijn we op zoek naar een dakwerker

  • Exclusieve Huishoudhulp te Drongen (M/V), 8u/week (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor een gastgezin wonende te Drongen zoeken we een exclusieve huishoudhulp voor 8u/week. Doordat je meerdere uren bij je gastgezin over de vloer komt, ben je als het ware hun 'reddende engel' wat betreft hun huishouden: poetsen, strijken, dagelijks huishoudelijke taken... kortom een afwisselende job waarin je de ruimte krijgt je taken zelfstandig in te delen. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en wederzijds respect. Deze job kan gecombineerd worden met andere gastgezinnen in de buurt waardoor meerdere uren mogelijk worden. Dit gastgezin wacht vol ongeduld op een discrete en betrouwbare, enthousiaste huishoudhulp, die hun huishouden runt alsof het zijn/haar eigen huishouden betreft. Je werkt 8u/week bij dit gezin, planning mogelijk in samenspraak met het gezin. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet.

  • Exclusieve huishoudhulp M/V te Sint-Martens-Latem 16u/week (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 16u/week voor een gastgezin wonende te Sint-Martens-Latem. U komt terecht in een gastgezin waar u voornamelijk zal instaan voor het schoonmaken, strijken en de dagdagelijkse huishoudelijke taken. Planning kan besproken worden met het gezin. Deze vacature kan gecombineerd worden met andere vacatures in de buurt. U bent een echte Home manager en heeft respect voor de materialen! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • student (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: t-interim Aarschot

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in Aarschot met vestigingen in Aarschot en Kessel-Lo zoeken wij heel dringend studenten met lesvrije dagen. Wij zoeken studenten die kunnen werken van maandag tot vrijdag of losse dagen tijdens de week van 8u00-17u00.

  • Student Verkoopmedewerker te Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant te Hasselt, een organisatie actief in de verkoop van badlinnen en toebehoren, kijken we uit naar gemotiveerde studenten. Je staat in voor het uitpakken en labelen van nieuwe goederen zoals badhanddoeken, washandjes, ... Je plaatst de nieuwe goederen in de winkelrekken Je helpt klanten verder en geeft een antwoord op eventuele vragen Je beheert de kassa

  • Elektromechanicien (2 ploegen) (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: DAF TRUCKS

    Type: Vaste Job

    Voor de technische dienst binnen de cabinefabriek zijn wij op zoek naar een Elektromechanicien, waarbij je wordt tewerkgesteld in een tweeploegenstelsel (vroege/late). Als Elektromechanicien waarborg je de beschikbaarheid en bedrijfszekerheid van onze installaties dankzij jouw efficiëntie en flexibiliteit. Jouw verantwoordelijkheden: Wijzigingen en revisies uitvoeren aan installaties, robotten, mallen en hulpapparatuur Curatieve, preventieve en predictieve onderhoudswerkzaamheden uitvoeren, voornamelijk elektrisch en elektronisch, maar ook kleine mechanische, pneumatische en hydraulische werken Als Elektromechanicien rapporteer je aan de Supervisor Onderhoud.

  • Toonbankverkoper bouwmaterialen (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant in regio Kortrijk zijn we op zoek naar een hands-on toonbankverkoper: - Je staat in voor het onthaal van de klanten en behandelt hun vragen omtrent prijzen, producten en/of toepassingen - Je plaatst de bestellingen van de klanten correct in het systeem - Je maakt dagelijks de planning op voor de interne chauffeur en stuurt hem bij waar nodig - In overleg met jouw Branch Manager maak je de offertes op Bedrijfsprofiel: Je komt terecht in een bedrijf die een belangrijke rol speelt binnen de bouwmaterialenwereld. Het bedrijf staat voor service naar klanten, maar ook voor innovatie en vernieuwing.

  • Project Manager Customer Support (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: EVOLTA

    Type: Vaste Job

    Als groeiend multidisciplinair bureau van architecten en ingenieurs bieden wij jou de kans om deel uit te maken van ons Consultancy Team. Vanuit dit team worden onze vakspecialisten ingezet om projecten bij onze klanten te ondersteunen of te trekken, volgens hun expertise en groeipotentieel. Na oplevering van de machine wordt de Customer Service afdeling het eerste aanspreekpunt. Als Project Manager Customer Support, sta je in voor de eerste snelle reactie en hulplijn naar de klanten toe. Daarnaast sta je in voor de interne afname van projecten. Je behartigt hierbij ook het commerciële en financiële luik. Hoofdverantwoordelijkheden en kerntaken: Als Project Manager Customer Support ben je vanaf de oplevering van de machine bij de klant, de spreekbuis tussen de klant en het bedrijf. Je staat de klant te woord. Je verleent advies bij onderhoud en upgrades. Je stelt de offertes op voor service en interventies. Je plant en coördineert service en interventies en volgt de uitvoering hiervan nauwgezet op. Je rapporteert uitgevoerde activiteiten aan de klant. Je stemt met de Accounting Afdeling en de klant de facturatie af, en volgt de betaling op. Je informeert naar en behartigt de klantentevredenheid. Je verwerkt de informatie uit support, service en interventies. Je signaleert door de klant gemelde problemen aan de verantwoordelijke afdelingen, zorgt voor een terugkoppeling naar de klant en stelt een oplossing voor. Daarnaast zorg je voor ondersteuning en verbinding binnen de Customer Service Afdeling. Je ondersteunt Customer Care bij het opstellen van offertes voor wisselstukken en herstellingen. Je helpt Customer Care bij input van klantenorders, inclusief controle van de bestelnummers van de bestelopdrachten. Je staat Customer Care bij voor het opvolgen van het te herstellen materiaal, vanaf de toezending door de klant tot en met de terug-levering naar de klant. Indien noodzakelijk plaats je herstellingsopdrachten bij toeleveranciers.

  • Vrachtwagenbestuurder - CE (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Konvert Interim Lommel

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Lommel zoeken we een vrachtwagenchauffeur CE met ervaring. Je maakt zo'n 10 stops per dag bij klanten en hebt er geen problemen mee om midden in de nacht te vertrekken op het bedrijf.

  • Freelancers marketing kinderopvang (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: DE ZES STERREN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een nieuw kinderdagverblijf in Geel ga je op zoek naar nieuwe klanten (ouders met kinderen) om zich te laten inschrijven in onze opvang. Dit doe je door een strategie binnen onze onderneming. Maar er is altijd ruimte voor je eigen inbreng. Je benaderd toekomstige klanten telefonisch en je gaat ook de baan op.

Zoek naar antwoorden van Sani-Heating BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Sani-Heating BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Sani-Heating BVBA. Laat een reactie achter voor Sani-Heating BVBA. Sani-Heating BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Sani-Heating BVBA. Leave a respond for Sani-Heating BVBA. Sani-Heating BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Sani-Heating BVBA op de google maps. Adres en contacten Sani-Heating BVBA
Location of Sani-Heating BVBA on the google maps. Address and contacts of Sani-Heating BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Sani-Heating BVBA Sani-Heating BVBA: MOBALPA-REGNIER | THE CAPITAL MARKETS COMPANY NV | HAPPYLAND | Van Hoof Johan | VICTOR CARON

Other related companies as Sani-Heating BVBA: MOBALPA-REGNIER | THE CAPITAL MARKETS COMPANY NV | HAPPYLAND | Van Hoof Johan | VICTOR CARON

Sani-Heating BVBA is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Sani-Heating BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02522979736. Het bedrijf Sani-Heating BVBA bevindt zich op het adres: Smissenhoek 104; 9620; Zottegem (Erwetegem). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 607,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 721,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Heating Central - Installation. Lijst met producten zijn Air conditioning - Installation; Heating - Warm air; Sanitary articles - Installation & Repair.
De hoofdactiviteit van Sani-Heating BVBA is Huismeubelen, Inrichting en Apparatuurwinkels, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Sani-Heating BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Sani-Heating BVBA, openstaande posities, locatie van Sani-Heating BVBA op de kaart.

Sani-Heating BVBA is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is Sani-Heating BVBA, company assigned to the tax number BE02522979736. The company Sani-Heating BVBA is located at the address: Smissenhoek 104; 9620; Zottegem (Erwetegem). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 607,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 721,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Heating Central - Installation. List of products are Air conditioning - Installation; Heating - Warm air; Sanitary articles - Installation & Repair.
The main activity of Sani-Heating BVBA is Home Furniture, Furnishings and Equipment Stores, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Sani-Heating BVBA is not available. You also can look at reviews of Sani-Heating BVBA, open positions, location of Sani-Heating BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Sani-Heating BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Sani-Heating BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Sani-Heating BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Sani-Heating BVBA, employees, financial statistics.