PIRON PIERRE ETS

Contactgegevens PIRON PIERRE ETS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PIRON PIERRE ETS: address, phone, fax, email, website, opening hours

PIRON PIERRE ETS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Fernand Piron 2A; 7011; Mons (Ghlin), België

Telefoon (phone): +32 (57) 123-77-49 +32 (57) 123-77-49

Fax (fax): +32 (4) 916-26-49 +32 (4) 916-26-49

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PIRON PIERRE ETS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PIRON PIERRE ETS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PIRON PIERRE ETS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PIRON PIERRE ETS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PIRON PIERRE ETS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PIRON PIERRE ETS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PIRON PIERRE ETS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PIRON PIERRE ETS
Products information PIRON PIERRE ETS

BTW identificatienummer (tax): BE09083190917
Ondernemingsnummer: 6875762939
Hoofdstad (capital): 406,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 553,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Plumbing contractors

Product categorie (product category): Heating Central - Installation

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PIRON PIERRE ETS
(Get full report from official database of BE for PIRON PIERRE ETS)

Aanvulling soorten activiteiten voor PIRON PIERRE ETS
Addition kinds of activities for PIRON PIERRE ETS

762999. Elektrische reparatiewinkels, nec | Electrical repair shops, nec
26790401. Etiketten, papier: gemaakt van aangekocht materiaal | Labels, paper: made from purchased material
34529908. Houtschroeven | Wood screws
36749916. transistors | Transistors
38269908. Integrators (wiskundige instrumenten) | Integrators (mathematical instruments)
50210103. Kerkbanken | Church pews
73899918. Vulcontainers vullen | Filling pressure containers

Werken bij PIRON PIERRE ETS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PIRON PIERRE ETS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PIRON PIERRE ETS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PIRON PIERRE ETS. Looking for open vacancies in other companies

  • Shift leader / process operator m/v (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In deze functie sta je in voor de gehele procesinstallatie. Je krijgt & neemt de verantwoordelijkheid over de ganse productieplant & stuurt 2 assistent-operatoren aan. In de controlekamer monitor jij de verschillende procesparameters (ongeveer 30 % van je tijd) en je stelt waar nodig corrigerende acties. Door je logisch-technisch inzicht ben je in staat om de oorzaken van storingen of afwijkingen te achterhalen. Je grijpt in via de procescomputers of je gaat ter plaatse om de storing manueel te verhelpen. Naast het uitvoeren van de operationele taken denk je mee na over mogelijke verbeteringen op (proces)technisch gebied of qua werkmethodes. Verder zorg je mee voor de logistiek op de werkvloer. Je bent flexibel in taken, en werkt mee met de hulparbeiders.

  • x Productie-elektricien Regio Lier - Heist o/d Berg (Regio Lier-Heist o/d Berg)

    Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

    Bedrijf: TRIXXO JOBS BVBA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je helpt bij het monteren, installeren, aansluiten en uittesten van elektrische leidingen, elektriciteitskasten, beveiligingssystemen, instrumenten en apparaten, enz. in nieuwe autobussen en touringcars en industriële voertuigen. Hierbij wordt gewerkt aan de hand van elektrische schema’s en plans. Je moet de installatie kunnen controleren met de nodige meetinstrumenten.

  • Huishoudhulp Brugge (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen helpen in hun woning. Hen gelukkig maken door de wekelijkse schoonmaak van hen over te nemen. Naast algemene schoonmaak, lap je ook de ramen en strijk je het wasgoed. JIJ KIEST je eigen uurrooster. JIJ KIEST waar in welke regio jij wil werken.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp te Hever/Schiplaken (HEVER)

    Regio: HEVER

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Jobstudent boekhouding (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: t-interim Malle

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken een jobstudent voor onze klant in Ranst Je volgt de debiteuren op Je neemt contact op met de klanten en stuurt herinneringen via mail/post

  • student verkoop m/v (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: DAOUST JOBCENTER

    Type: Studentenjob

    Voor de luchthaven in Oostende zijn wij opzoek naar een student. Je staat in voor de verkoop van de duty free artikelen (parfum, tabak, chocolade, ...)

  • Student Zondagsmarkt Heverlee (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: LIESENBORGS

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken een student verkoop voor de wekeljkse zondagsmarkt te Heverlee. De producten die wij verkopen zijn koffiekoeken en brood.

  • Chauffeur CE vaste rit (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: XWIFT

    Type: Vaste Job

    Wegens sterke groei, zijn we op zoek naar een chauffeur C/CE voor rondritten met optie vaste uren die ons team van 125 chauffeurs kan versterken. Door ons uitgebreid klantenbestandkan je kiezen en kom je bij: verschillende klanten in diverse sectoren wat zorgt voor veel afwisseling in je job een vaste klant met vaste uren wat zorgt voor een vaste structuur en vaste uren De opdracht krijg je door van onze dispatch en je vertrekt vanuit je eigen woonplaats. Je laadt de vrachtwagen bij de klant en je werkt volgens de regels van ladingzekerheid. Je lost op verschillende stopplaatsen. Per dag voer je 1 of 2 rondritten uit voor een klant. Wil jij onze nieuwe collega worden? Twijfel dan niet

  • Commerciële kracht met kennis levensverzekeringen (M/V) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: DRIESASSUR

    Type: Vaste Job

    Wegens veel potentieel en groei in ons bedrijf zijn wij opzoek naar een commerciële kracht met kennis van de levensverzekeringen. Wat wordt uw uitdaging? Als Commerciële kracht met kennis levensverzekeringen beheert u zelfstandig de levensverzekeringen van ons kantoor. Verder doet u ook prospectie in alle takken. Uw dagdagelijkse taken kun je als volgt samenvatten: U bent het aanspreekpunt van ons kantoor voor alles m.b.t. de levensverzekeringen · U vormt de spil tussen onze Account Managers en de verschillende verzekeringsmaatschappijen · U stelt gepaste oplossingen voor volgens de noden van de klant · U neemt in een redelijke tijd initiatieven en beslissingen voor de klant om een exacte, snelle en efficiënte behandeling van de dossiers te verzekeren · U neemt deel aan commerciële acties en u onderhoudt en optimaliseert ons beheerpakket. · U vindt het boeiend veelvuldig telefonisch contact te onderhouden. Op die manier leert u onze partnermaatschappijen en klanten goed kennen. · U staat sterk in uw schoenen en u heeft geen schrik nieuwe klanten te benaderen · U stemt de prospectie verder af met de accounthandlers

  • Administratief bediende (M/V) (LEUVEN) - NL/PL (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: MAXICLEAN

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken een administratief bediende met een zeer goede kennis van Pools en Nederlands (Engels of Frans is een troef).Iemand die zelfstandig kan werken maar ook houdt van het contact met onze huishoudhulpen en klanten.

  • TOPopportuniteit Junior Dossierbeheerder (Brugge) (DAMME)

    Regio: DAMME

    Bedrijf: Le Grand & Associates

    Type: Vaste Job

    TOPopportuniteit Junior Dossierbeheerder (Brugge) Waarom zou kans willen maken op deze job? Je wordt hier begeleid en opgeleid zodat jouw talenten ten volle naar boven kunnen komen; Je krijgt hier een klassevolle bedrijfswagen; De sfeer in dit kantoor is enorm vriendschappelijk - je krijgt er 10 extra vrienden bovenop! Hoe onderscheidt dit accountantskantoor zich van de rest? Een jonge en vooruitstrevende visie staat hier centraal: stilstaan is achteruitgaan; Klanten kunnen hier steeds terecht met vragen en elke klant heeft een vast aanspreekpunt; Doordat dit kantoor deel uitmaakt van een groep die in volle bloei is, zijn de dossierbeheerders steeds verzekerd van goede opleidingen, specialisatie en doorgroeimogelijkheden. Wat moet jij doen om deel uit te maken van dit topkantoor? Slechts één ding: solliciteren! Afhankelijk van jouw ervaring, worden de volgende taken aan jou toevertrouwd: Jouw eerste verantwoordelijkheden zijn de ondersteunende taken Het voorbereiden van balansen en de jaarrekening Het inboeken van AKF/VKF/Financieel Het opstellen van de Btw-aangiftes en het voorbereiden van andere fiscale aangiftes (Be & PB) Later krijg je ook de eindverantwoordelijkheid over jouw dossiers en krijg je de kans om jouw klanten op een professionele manier te begeleiden en te adviseren.

  • Master Medische Stralingsfysica / Nucleaire Technieken @ ControlAtom (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Vinçotte

    Type: Vaste Job

    De invulling van taken zal gebeuren in functie van de ervaring en kennis van de kandidaat, maar zal volgende domeinen omvatten: fysische controle, dosimetrie, verzorgen van opleidingen stralingsbescherming. Het ondersteunen van gebruikers van ioniserende stralingen, dit o.a. in de domeinen beheer van afvalstoffen & restproducten, ontmanteling van installaties, metingen, studies & simulaties, fysische controles, nucleair transport, veiligheid, kwaliteitscontroles & audits.

Zoek naar antwoorden van PIRON PIERRE ETS in sociale netwerken
Look for responds of PIRON PIERRE ETS in social networks

Lees alle opmerkingen voor PIRON PIERRE ETS. Laat een reactie achter voor PIRON PIERRE ETS. PIRON PIERRE ETS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PIRON PIERRE ETS. Leave a respond for PIRON PIERRE ETS. PIRON PIERRE ETS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PIRON PIERRE ETS op de google maps. Adres en contacten PIRON PIERRE ETS
Location of PIRON PIERRE ETS on the google maps. Address and contacts of PIRON PIERRE ETS

Andere gerelateerde bedrijven als come PIRON PIERRE ETS PIRON PIERRE ETS: WILLY VAN DER SYPE | TRANSPORT AERTS R. | COIFFURE GRETA | KRIS VERSTREPEN | MAISON PASSION

Other related companies as PIRON PIERRE ETS: WILLY VAN DER SYPE | TRANSPORT AERTS R. | COIFFURE GRETA | KRIS VERSTREPEN | MAISON PASSION

PIRON PIERRE ETS is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PIRON PIERRE ETS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09083190917. Het bedrijf PIRON PIERRE ETS bevindt zich op het adres: Rue Fernand Piron 2A; 7011; Mons (Ghlin). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 406,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 553,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Heating Central - Installation. Lijst met producten zijn Plumbing contractors.
De hoofdactiviteit van PIRON PIERRE ETS is Industriële en commerciële machines en computerapparatuur, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PIRON PIERRE ETS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PIRON PIERRE ETS, openstaande posities, locatie van PIRON PIERRE ETS op de kaart.

PIRON PIERRE ETS is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is PIRON PIERRE ETS, company assigned to the tax number BE09083190917. The company PIRON PIERRE ETS is located at the address: Rue Fernand Piron 2A; 7011; Mons (Ghlin). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 406,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 553,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Heating Central - Installation. List of products are Plumbing contractors.
The main activity of PIRON PIERRE ETS is Industrial and Commercial Machinery and Computer Equipment, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of PIRON PIERRE ETS is not available. You also can look at reviews of PIRON PIERRE ETS, open positions, location of PIRON PIERRE ETS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PIRON PIERRE ETS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PIRON PIERRE ETS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PIRON PIERRE ETS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PIRON PIERRE ETS, employees, financial statistics.