MARCHAL (Ets)

Contactgegevens MARCHAL (Ets): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MARCHAL (Ets): address, phone, fax, email, website, opening hours

MARCHAL (Ets)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue des Salamandres; 5100; Namur (Naninne), België

Telefoon (phone): 081 73 16 87 (+32-081 73 16 87) 081 73 16 87 (+32-081 73 16 87)

Fax (fax): 081 73 16 87 (+32-081 73 16 87) 081 73 16 87 (+32-081 73 16 87)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MARCHAL (Ets): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MARCHAL (Ets)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MARCHAL (Ets)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MARCHAL (Ets), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MARCHAL (Ets). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MARCHAL (Ets), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MARCHAL (Ets). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MARCHAL (Ets)
Products information MARCHAL (Ets)

BTW identificatienummer (tax): BE07840362548
Ondernemingsnummer: 1795410156
Hoofdstad (capital): 643,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 556,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in MARCHAL (Ets) zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Heating Central - Installation

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MARCHAL (Ets)
(Get full report from official database of BE for MARCHAL (Ets))

Aanvulling soorten activiteiten voor MARCHAL (Ets)
Addition kinds of activities for MARCHAL (Ets)

017199. Bessengewassen, nec | Berry crops, nec
14990702. Bitumineuze kalksteengroeven | Bituminous limestone quarrying
23990102. Militaire insignes, textiel | Military insignia, textile
30691300. Rubberrollen en rolbekledingen | Rubber rolls and roll coverings
51310105. Katoenen goederen | Cotton goods

Werken bij MARCHAL (Ets): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MARCHAL (Ets): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MARCHAL (Ets). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MARCHAL (Ets). Looking for open vacancies in other companies

  • Gemotiveerde arbeiders (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: ASAP HOUTHALEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in de metaalsector in Houthalen zijn we op zoek naar gemotiveerde arbeiders voor verschillende functies (plooier, monteur, schrijnwerker).

  • Industrieel reiniger te Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een klant van ons te Lokeren zijn wij op zoek naar een industrieel reiniger.  Takenpakket: Intern reinigen van tankwagens, bulkwagen, containerwagens… Rijden met een heftruck, depot van containers… Opvolging van de werkzaamheden bij de cleaningsactiviteiten (o.a. aanvullen van reinigingsmiddelen…) Bedrijfsprofiel: Een bedrijf gespecialiseerd in tankreiniging.

  • PRODUCTIEMEDEWERKER VOEDING (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een voedingsbedrijf actief in vleeswaren zoeken wij een gemotiveerde kandidaat om in de kruidenkamer te werken. Je staat in voor het ontvangen, inboeken, stockeren, afwegen en identificeren van kruiden. Je levert de kruiden, additieven en hulpstoffen tijdig en in de juiste hoeveelheid aan de verschillende productieafdelingen. Je meldt klachten en/of bemerkingen aan de aankoopdienst. Je volgt de stockvoorraden op. Uiteraard kijk je mee toe op de orde en netheid in de kruidenkamer.

  • Winkelbediende M/V supermarkt Drongen 30u (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: ADECCO GENT INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een supermarkt in Drongen zoekt Adecco een winkelbediende M/V om polyvalent te werken. Jouw takenpakket als winkelmedewerker ziet er als volgt uit: Je wordt op verschillende afdelingen ingezet, waaronder de vlees-, kaasafdeling en de bakkerij. Je bedient de klanten aan de toonbank met charcuterie en kaas. Je helpt mee aan de kassa wanneer nodig. Je vult verschillende afdelingen aan, ook in de koelafdeling en de bakkerij. Je spiegelt de producten en houdt rekening met de houdbaarheidsdata. Je onderhoudt de winkel mee waar nodig. Je volgt de stock op.

  • Meerdere Monteurs Bouw gezocht (HALEN)

    Regio: HALEN

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als monteur staat u zeer dicht in direct contact met de klant. Jouw takenpakket als monteur: - Technisch ondersteuning aan de klanten (particulier en industrie) - Vakkundige montage van schoorsteenmaterialen , schoorsteensystemen en verluchtingskanalen. De functie van monteur is een belangrijke functie binnen de onderneming. De functie vindt zijn directe weerslag op de klantentevredenheid. Door stipte aanvang van de werken, het uitvoeren van de werken binnen de opgegeven timing , het nauwkeurig en correct afwerken van de opdrachten zijn voor de klant één groot meetpunt als het gaat om service en kwaliteit. Door de correcte en directe communicatie met ons magazijn en de afdelingsverantwoordelijke, is een correcte en degelijke werfopvolging zeer noodzakelijk om verloren werkuren tot een minimum te beperken. Je vertrekt 's ochtends vanuit het bedrijf naar de verschillende klanten. Ben je flexibel wat uren betreft, leer je snel bij en werk je graag buiten en op hoogte, dan nemen we jouw kandidatuur graag in overweging!

  • Logistiek bediende (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar een gedreven logistiek bediende. Je zal instaan voor het plannen van transporten in de regio Oost-en West vlaanderen en Henegouwen. Je zal samen met jouw collega's de transporten zo efficiënt mogelijk inplannen. Bovendien ben jij het aanspreekpunt voor logistieke vragen. Je zal zowel telefonisch als per mail contact hebben met klanten zowel in het Nederlands, Frans en Engels. Ten slot sta je in voor de daarbijhorende administratie.

  • Sterke jobstudent zondag hulp kippenkraam (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Izegem

    Type: Studentenjob

    Voor een traiteurzaak/ slagerij in Izegem zijn wij op zoek naar een gemotiveerde, sterke jobstudent! Ben je vrij op zondagvoormiddag van 8u30 - 12u30? Ben je klantvriendelijk en heb je een goede fysiek? Ben je gemotiveerd en wil je graag een centje bijverdienen? Solliciteer dan snel bij Konvert Izegem! Je helpt op zondagvoormiddag om de kippen te braden aan het spit. Deze kan je er zelf opsteken en afhalen.

  • Jobstudenten 2-ploegen of dag (Vakanties of gedurende Academiejaar) (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Studentenjob

    •Je werkt actief mee aan een productie- of verpakkingslijn (bandwerk) : bijvoorbeeld : het vullen van maaltijddoosjes met vers bereide componenten, het inleggen van componenten in een maaltijdschaaltje, manueel etiketteren van producten, stockeren van maaltijden in bakken, stapelen van bakken op paletten, met folie omwikkelen van verzendklare paletten, goederen verplaatsen met manueel transpalet, klaarzetten van orders aan de hand van pickinglists,…. •Je draagt mee zorg voor de kwaliteit en hygiëne binnen je afdeling. •Je voert fysiek intensieve arbeid uit aan een hoog tempo, ook in gekoelde omgeving (+/- 7°C) •#oneteam

  • Student voor kerstmarkt (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: FOOD ON THE MOVE

    Type: Studentenjob

    Hulp voor eet en drankchalet op de kerstmarkt van 23/11/18 tem 31/12/18. Weekends en eerste week kerstvakantie

  • Business Unit Manager PMO (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: THE PROJECT PILOTS

    Type: Vaste Job

    The Project Pilots, als onderdeel van de Cronos groep, telt intussen 30 consultants. Wij zijn gespecialiseerd in Project Management Services en coaching in tal van sectoren en project domeinen. Gezien het belang van een transparante projectopvolging, uniforme rapportage en administratieve ondersteuning van projecten, focussen wij ons binnen The Project Pilots sinds kort ook op rollen binnen eenProject Management Office. In dat kader zijn wij op zoek naar een Business Unit Manager PMO die onder de noemer van The Project Pilots het PMO-verhaal onder zijn of haar leiding verder wil gaan uitbouwen. Zit het ondernemerschap in jouw bloed, maar wil je dit doen in een gecoördineerde omgeving? In deze job opportuniteit krijg je enerzijds de mogelijkheid om zelf hands-on jouw PMO-skills verder te ontwikkelen en anderzijds om het Projectmanagement Office uit te bouwen en het team van Project Pilots en de klantenportefeuille verder uit te breiden. Jouw takenpakket COACHING en Ondernemerschap Als Business Unit Manager PMO heb je een eigen P&L en bepaal je mee de verdere uitbouw en samenstelling van het team. In dat kader ben je nauw betrokken bij: - Aanwerving van nieuwe medewerkers - Coaching van nieuwe en huidige medewerkers om hun skills en competenties verder te ontwikkelen. - Coördinatormeeting binnen Slingshot bijwonen. Je denkt ook na over ‘next steps’ om het Project Management Office verder uit te bouwen en bekend te maken bij een ruim publiek. Je zal onze services op vlak van IT Project Management Office optimaliseren door gebruik te maken van de nieuwste standaarden en tools. SALES Als Business Unit Manager PMO neem jij de leiding in het vinden van nieuwe potentiële klanten: - Je werkt pre-sales trajecten uit en staat mee in voor het bid management van totaaloplossingen bij de klant of implementaties van PMO-tools. - Je bouwt een goede relatie op binnen Cronos d.m.v. netwerken - Je voert ook AUDIT’s uit bij potentiele klanten om via onsite detectie het maturiteitsniveau omtrent hun projecten te bepalen en bijkomend te detecteren welk type PMO opportuun kan zijn. CONSULTING Je bent zelf ook nog hands-on actief als Project Management Officer bij klanten. - Je zal klanten ondersteunen bij het strategisch verhaal rond PMO of helpt hen bij de opzet van een PMO - Daarnaast kan jij ook deeltijds worden ingezet om de PMO bij de klant op administratief/ strategisch of controlerend vlak te gaan ondersteunen.

  • Industrialisation Engineer | link R&D/productie | multinational (Regio Ieper-Poperinge-Wervik)

    Regio: Regio Ieper-Poperinge-Wervik

    Bedrijf: WITTE RAVEN ADVIES

    Type: Vaste Job

    Dé link tussen R&D en productie! Je bent nauw betrokken bij de introductie van nieuwe producten op de werkvloer. Je legt de optimale condities vast, stelt de nodige workflows op, doet werkpostanalyse en maakt de nodige programma’s aan. Je zorgt ervoor dat de productiedossiers opgesteld worden en je ontwikkelt de nodige tools. Je bent er ook voortdurend op uit om de productieprocessen te verbeteren. Je stelt procesparameters op en waakt erover dat ze gerespecteerd worden. Je stelt een onderhoudsplan op en kijkt toe op de naleving ervan. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de precalculatie bij nieuwe producten en nacalculatie bij lopende producten. Voor dit alles sta je in nauw contact met de R&D‐ingenieurs binnen deze elektronica-afdeling, met de productievestiging in het buitenland, met klanten en met de aankoopdienst en leveranciers.

  • Kapper/Kapster (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Hairstyle

    Type: Zelfstandige activiteit

    Momenteel zijn wij op zoek naar een polyvalente (dames en heren) kapper / kapster.

Zoek naar antwoorden van MARCHAL (Ets) in sociale netwerken
Look for responds of MARCHAL (Ets) in social networks

Lees alle opmerkingen voor MARCHAL (Ets). Laat een reactie achter voor MARCHAL (Ets). MARCHAL (Ets) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MARCHAL (Ets). Leave a respond for MARCHAL (Ets). MARCHAL (Ets) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MARCHAL (Ets) op de google maps. Adres en contacten MARCHAL (Ets)
Location of MARCHAL (Ets) on the google maps. Address and contacts of MARCHAL (Ets)

Andere gerelateerde bedrijven als come MARCHAL (Ets) MARCHAL (Ets): VIPRINT | Barragan André-H. | Pynaert BVBA | A. DUCHAMPS | S. Pini

Other related companies as MARCHAL (Ets): VIPRINT | Barragan André-H. | Pynaert BVBA | A. DUCHAMPS | S. Pini

MARCHAL (Ets) is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MARCHAL (Ets), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07840362548. Het bedrijf MARCHAL (Ets) bevindt zich op het adres: Rue des Salamandres; 5100; Namur (Naninne). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 643,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 556,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Heating Central - Installation. Producten gemaakt in MARCHAL (Ets) zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MARCHAL (Ets) is Mijnbouw en Steengroeven van Nonmetallic Minerals, met uitzondering van brandstoffen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MARCHAL (Ets) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MARCHAL (Ets), openstaande posities, locatie van MARCHAL (Ets) op de kaart.

MARCHAL (Ets) is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is MARCHAL (Ets), company assigned to the tax number BE07840362548. The company MARCHAL (Ets) is located at the address: Rue des Salamandres; 5100; Namur (Naninne). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 643,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 556,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Heating Central - Installation. Products created in MARCHAL (Ets) were not found.
The main activity of MARCHAL (Ets) is Mining and Quarrying of Nonmetallic Minerals, Except Fuels, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of MARCHAL (Ets) is not available. You also can look at reviews of MARCHAL (Ets), open positions, location of MARCHAL (Ets) on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MARCHAL (Ets), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MARCHAL (Ets), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MARCHAL (Ets), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MARCHAL (Ets), employees, financial statistics.